Alt i ett SEO-pakke

Leter du etter en SEO-plugin for WordPress-nettstedet ditt? Alt i én SEO-pakke er en populær WordPress SEO-plugin som brukes av over en million nettsteder. I denne Alt-i-en SEO Pack-gjennomgangen vil vi se på funksjonene, ytelsen og brukervennligheten.


Alt i ett SEO Pack gjennomgang

Trenger du virkelig en SEO-plugin for WordPress?

Vi har hørt fra mange nybegynnere som hvorfor de trenger en SEO plugg inn? Søkemotorer er den viktigste trafikkilden for de fleste nettsteder. Hver dag dukker tusenvis av nye nettsteder på internett som konkurrerer om topprankingen i søkeresultatene.

Liker det eller ikke, er søkeordene der nettstedet ditt vises på toppen av resultater, verdifulle for mange andre virksomheter og nettsteder. De forbedrer SEO for å konkurrere med deg om rangeringer på disse resultatene.

Du kan også bli overrasket over å finne ut hvor mye trafikk du mangler ved å ikke optimalisere nettstedet ditt ordentlig.

En SEO-plugin hjelper deg med å lage et nettsted som er søkemotorvennlig. Det hjelper deg å oppdage nye målgrupper og få mer trafikk og salg fra nettstedet ditt.

Detaljerte SEO-innstillinger med alt i ett SEO-pakke

Som navnet antyder, prøver All in One SEO Pack å bli en all inclusive SEO-pakke. Det er en kraftig plugin med mange funksjoner og alternativer. Bare besøk Alt i ett SEO »Generelle innstillinger for å konfigurere de globale innstillingene for plugin-modulen.

Generelle innstillingssiden for All in One SEO Pack-plugin

Den generelle innstillingssiden alene har forskjellige seksjoner som du kan konfigurere når du blar ned. Den har hjemmeside, tittel, tilpassede innleggstyper, nøkkelord, skjerm, noindex, avanserte innstillinger osv.

Alt i en SEO-pakke lar deg også bekrefte webmasterverktøyskontoen din fra siden Generelle innstillinger. Du kan også legge til Google Analytics-IDen din for enkelt å konfigurere Google Analytics på nettstedet ditt.

Se på dette brukerveiledning for Alt i ett SEO-pakke for detaljerte instruksjoner.

SEO-innstillinger for innholdstyper i WordPress

Alt i ett SEO-pakke legger til en tilpasset metaboks under redigeringsprogrammet for hver innholdstype (innlegg, sider eller tilpassede innleggstyper). Ved hjelp av denne metaboksen kan du definere en tilpasset tittel for hvert innlegg, legge til metabeskrivelse og nøkkelord.

Alt i ett SEO Pack-innstillinger

Bortsett fra de grunnleggende metataggene, kan du også redigere flere avanserte aspekter av siden din eller innlegg SEO. Alt i ett SEO lar deg angi noindex-kode, angi kanonisk url, ekskludere fra sitemap og mange andre alternativer. Vi vil anbefale deg å ikke endre disse før du vet hva du gjør.

Feature Manager med alt i ett SEO-pakke

Noen av plugin-funksjonene er ikke aktivert som standard. Du må besøke Alt i ett SEO »Funksjonsbehandling for å aktivere dem. Du kan aktivere eller deaktivere følgende moduler fra funksjonsbehandleren:

 • XML-nettkart
 • Sosial Meta
 • robots.txt
 • File Editor
 • Importør & Eksportør
 • Bad Bot Blocker
 • Perfomance (Aktivert som standard)

Aktivering av en modul vil legge til sin egen innstillingsside under pluginmenyen. Du kan besøke den siden for å konfigurere den aktuelle funksjonen og hvordan den oppfører seg på nettstedet ditt.

Sette opp XML-sitemaps i Alt i ett SEO-plugin

Alt i ett SEO-pakke vs Yoast SEO

Yoast SEO og All in One SEO Pack er de to mest populære WordPress SEO-pluginene i markedet. Begge programtilleggene har fansen og brukerne som anser disse programtilleggene som essensielle for nettstedene sine.

De har begge kraftige funksjoner. Men hvis du er en Yoast SEO-bruker, kan du savne noen få funksjoner.

 • Innholdsanalyse i Yoast SEO-plugin som viser deg en SEO-poengsum og anbefalinger om hvordan du kan forbedre det.
 • Brødsmuler
 • RSS Feed Optimization
 • Finjustering taksonomi Termindeksering
 • Og en håndfull andre funksjoner

Se vår fulle Yoast SEO-gjennomgang for detaljert analyse.

Vi bemerket også at All in One SEO har en uttømmende liste over alternativer på hver innstillingsside. Plugin-en ber brukerne ta for mange avgjørelser på hver side, noe som er litt overveldende.

Brukergrensesnittet til All in One SEO er en anstrengelse. Det krever at brukere ruller mye, og når de blar, går de glipp av informasjonen ovenfor som nå er usynlig. Dette gjør at brukerne føler seg utenfor sin sammenheng når de setter opp lange innstillingssiden.

Pris- og supportalternativer for Alt i ett SEO

Alt i ett SEO har omfattende online dokumentasjon samt inline kontekstuell dokumentasjon innebygd rett i plugin-modulen.

Brukere kan få premium support og ekstrafunksjoner for $ 39 og deretter $ 10 per måned eller $ 49 hvert år. Premium support tilbys av plugins egne supportfora, videoopplæringer og via e-post.

Som med mange gratis plugins er ikke gratis støtte for plugin garantert.

Vår dom

Alt i ett SEO-pakke tilbyr et omfattende sett med funksjoner for å bli ditt SEO kraftverk. Det er kanskje ikke det enkleste å installere og bruke SEO-verktøy. Nybegynnere som ikke er kjent med SEO-sjargong, kan synes det er ganske vanskelig. Vi gir det 3,4 av 5 stjerner.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star HalfVurdering Stjernetomt 3,5 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få alt i en SEO-pakke nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map