Ännu ett relaterat inlägg Plugin

Behöver du ett enkelt sätt att koppla samman ditt innehåll och hålla läsarna engagerade? Minska ditt studs och öka tiderna på sidan med Ytterligare ett annat relaterat inlägg-plugin (YARPP). Kolla in vår granskning av ännu ett relaterat inlägg Plugin för att se om detta plugin är rätt för din blogg.


Ännu en relaterad inlägg Plugin Review

Intern länk kan växa din blogg

Ett av de bästa sätten att optimera din webbplats – både för dina läsare och SEO – är med intern länk.

Att länka relaterat innehåll tillsammans på din webbplats är oerhört användbart för din publik. Utan intern länk skulle de inte hitta ditt tidigare innehåll eller gamla blogginlägg om de inte aktivt letade efter dem. Men om du inkluderar länkar till dina tidigare blogginlägg kan det väcka intresset för en avslappnad läsare och göra dem till ett lojalt fan.

Intern länkning kan också hjälpa till med din sökmotorrangering. Genom att länka relaterade inlägg och sidor tillsammans på din webbplats hjälper du sökmotorsökare att ta reda på strukturen på din webbplats. Och genom att använda rätt förankringstext hjälper du också dessa bots att bättre förstå ämnet på varje sida.

Varför använda ett relaterat inlägg-plugin?

Du vet hur tidskrävande det kan vara att jaga gamla relaterade inlägg och se till att länka dem alla tillsammans. Det är lätt att glömma inlägg som kan vara relevanta och sluta med föräldralösa inlägg som inte är länkade till några andra.

Genom att använda ett relaterat inläggsplugin kan du automatisera processen helt och se till att alla dina inlägg har relaterade länkar.

En annan fördel med ett relaterat inläggsplugin är att det ger dina läsare något att göra när de är klara att läsa ett inlägg.

Utan en uppmaning kommer många av dina läsare bara att trycka på “tillbaka” -knappen i sin webbläsare och glömma allt om din blogg.

Men genom att inkludera länkar till relaterade inlägg längst ner i varje inlägg kan du hålla läsarna engagerade. Detta minskar din avvisningsfrekvens och ökar din tid på sidstatistiken.

Hur Ytterligare ett relaterat inlägg-plugin (YARPP) fungerar

Ytterligare ett relaterat inlägg-plugin (YARPP) är ett mycket anpassningsbart plugin som låter dig visa länkar till relaterade inlägg och sidor. Det stöder också anpassade inläggstyper.

Plugin väljer relaterade inlägg baserade på titel, kroppstext, kategorier och taggar. Du får bestämma hur stor prioritet du ska ge varje parameter, och du kan också välja vilka kategorier och taggar du vill utesluta.

Så här ställer du in YARPP på din blogg

Installera och aktivera YARPP-pluginet. Du kommer automatiskt att föras till Inställningar »YARPP skärmen, där du kan konfigurera alla alternativ.

Under “Poolen”, Du kan avvisa specifika kategorier eller taggar och besluta om du vill visa lösenordsskyddade inlägg eller begränsa inlägg efter publiceringsdatum.

Ännu en relaterad inlägg Plugin Review - poolen

Under Alternativ för “relateradhet”, du kan konfigurera hur YARPP bestämmer vilka inlägg som är relaterade, genom att prioritera titlar, karaktärstext, kategorier eller taggar..

Ännu en relaterad inlägg Plugin Review - alternativ

Under det kan du välja visningsalternativ för dina relaterade inlägg: antingen en lista eller miniatyrer.

Ännu en relaterad inlägg Plugin Review - display

Du kan också anpassa rubriker, utdrag, ordning etc. och bestämma om du vill visa relaterade inlägg i ditt RSS-flöde.

Ännu en relaterad inlägg Plugin Review - fler alternativ

Klicka bara Spara ändringar längst ner på skärmen, och det är det!

Kolla nu in dina inlägg för att se det relaterade innehållet YARPP rekommenderar.

För mer information om hur du konfigurerar YARPP och hur du visar relaterade inlägg utan ett plugin se Hur du visar relaterade inlägg i WordPress

Tjäna pengar på din blogg med YARPP Pro

Det finns också en annan version av plugin som heter YARPP Pro, som lägger till några nya funktioner.

Till skillnad från namnet är YARPP Pro också gratis!

En av de viktigaste nya funktionerna är förmågan att tjäna pengar genom att marknadsföra sponsrade inlägg. Du kan välja att visa dem längst ner i dina inlägg, med en widget i sidofältet eller båda.

Du kan också välja att marknadsföra dina egna inlägg på andra bloggar, genom att bjuda via klick eller visningar – ditt val.

Du har också möjlighet att visa dina egna relaterade inlägg med hjälp av en widget förutom under posten.

YARPP vs. Jetpack-relaterade inlägg

En av de vanliga klagomålen om Plugin för ännu ett relaterat inlägg är att det använder många serverresurser för att söka efter relaterade inlägg. Detta kan verkligen bromsa din webbplats laddningstider, särskilt om du har ett stort antal inlägg som YARPP kan söka igenom.

I de senaste versionerna har YARPPs frågor optimerats och den har uppdaterats för att cache alla resultat, så att varje inläggs relaterade inlägg bara behöver beräknas en gång – inte varje gång inlägget besöks.

Ett alternativ som kan vara enklare på din webbplats laddningstider är Jetpack-modulen Relaterade inlägg. Till skillnad från YARPP gör Jetpack all analys, bearbetning och servering från deras moln. Det betyder att det inte orsakar någon extra belastning på din server. För mer information om Jetpack, se vår Jetpack-recension.

Om du väljer att använda YARPP istället för Jetpack-relaterade inlägg, kan du försöka påskynda din WordPress-webbplats genom att använda ett cache-plugin. Se vår WP Super Cache-granskning och W3 Total Cache-granskning för att ta reda på vilken som är bäst för din webbplats.

Vår dom

Om du vill hålla avslappnade besökare på din webbplats och läsa mer av ditt innehåll är det ett bra sätt att göra ett relaterat inläggsplugin.

The Yet Another Related Posts Plugin har ett lättanvänt gränssnitt och gör det enkelt och snabbt att skapa interna länkar över alla dina blogginlägg.

Men om du har en stor blogg med många inlägg, kan YARPP sakta ner din webbplats. Se till att övervaka webbplatsens hastighet före och efter för att spåra eventuella förändringar, så att du kan byta till ett annat plugin om det finns problem.

Även om plugin-programmet är väldigt lätt att använda och dokumentationen är användbar, verkar den inte stöds. Supporttrådar i WordPress.org-forum blir obesvarade, och det finns inget tydligt sätt att få support på den officiella webbplatsen.

Vi ger ännu ett relaterat inlägg Plugin 4 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 0,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 1,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Få ännu ett relaterat inlägg Plugin nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map