BackupBuddy Review 2020: Är det det bästa Premium Backup Plugin?

Letar du efter ett backup-plugin för din WordPress-webbplats? BackupBuddy är en av de mest populära WordPress-backup-plugins på marknaden. I denna BackupBuddy-granskning kommer vi att titta på vad som gör det till det bästa WordPress-backup-pluginet.


Komplett BackupBuddy Review

Varför behöver du ett backup-plugin för WordPress??

Internet är inte så säkert som vi skulle vilja ha. Varje dag tappar tusentals webbplatser på grund av DDOS-attacker, hackförsök och datastöld.

Många webbplatsägare inser inte vikten av säkerhetskopior förrän de förlorar sina data. Återställa förlorade data är mycket dyrt, smärtsamt och helt undvikbart med korrekt säkerhetskopiering.

Det finns flera WordPress-säkerhetslösningar på marknaden. Här är vad vi letar efter i en idealisk säkerhetskopieringslösning för en WordPress-driven webbplats.

 • Skapar automatiskt säkerhetskopior enligt vanligt schema
 • Lagrar säkerhetskopiorna på molnet
 • Erbjuder smärtfri återställning och migrering från säkerhetskopior

Låt oss titta på BackupBuddy och se hur bra det gör allt detta och sedan lite mer.

Snabb och enkel installation för kompletta säkerhetskopior

Många användare på nybörjarnivå känner inte till terminologier som används av säkerhetskopieringsprogram. Detta gör det lite svårt för dem att fatta beslut när de sätter upp sin backup-lösning.

BackupBuddy gör det mycket enkelt och enkelt för nybörjare att ställa in sin backup-lösning så snart de aktiverar plugin.

Det visar dem en enkel form med mycket lättförståeliga alternativ. Bara att fylla i den och spara den kommer inte bara att ställa in din säkerhetskopieringslösning, utan kommer också att initiera din första komplett säkerhetskopia.

Det sparar användare från ett överväldigande antal beslut och alternativ. Det börjar arbeta med på några sekunder, och du behöver inte kämpa med programvaran för att få den att fungera.

Automatiska schemalagda säkerhetskopior

De flesta användare har inte tid att manuellt säkerhetskopiera när de uppdaterar sin webbplats. BackupBuddy låter dig snabbt ställa in ett automatiskt schema och sedan glömma det.

Det kommer automatiskt att skapa säkerhetskopior i det schema som du har definierat. Beroende på hur ofta du publicerar nytt innehåll på din webbplats kan du justera detta schema för att tillgodose dina behov.

BackupBuddy scheman

En annan bra funktion i BackupBuddy är att det låter dig ställa in flera scheman. Till exempel kan du ställa in ett schema för daglig säkerhetskopiering av din databas, och sedan en annan för att skapa kompletta säkerhetskopior varje vecka.

Lagra dina säkerhetskopior på moln med BackupBuddy

En av de viktigaste funktionerna i valfri backup-lösning på webbplatsen är förmågan att lagra säkerhetskopior på flera platser. BackupBuddy tillhandahåller ett antal alternativ för att lagra dina säkerhetskopior på ett säkert sätt.

Varje BackupBuddy-plugin ger dig tillgång till 1 GB lagringsutrymme på BackupBuddys Stash-molnlagring. Plugin tillåter dig också att automatiskt ta bort gamla säkerhetskopior från din molnlagring. Det betyder att 1 GB räcker till för 95% av webbplatserna. Mer lagring finns dock om du behöver det. Börjar med bara $ 35 per år för 5 GB.

Spara din säkerhetskopia på avlägsna molnplatser med BackupBuddy

BackupBuddy låter dig också spara dina säkerhetskopior på populära molnlagringstjänster som Google Drive och Dropbox.

Det stöder också billiga molnlagringstjänster som Amazon S3 och Rackspace.

Bortsett från molnlagring kan du också spara dina säkerhetskopior på din egen server, skicka den till en annan server med FTP eller skicka säkerhetskopior till dig själv.

Återställ och migrera webbplatser enkelt med BackupBuddy

Många säkerhetslösningar gör det enkelt att skapa säkerhetskopior. Men att återställa webbplatser med dem är inte lika lättare. BackupBuddy, å andra sidan, gör det extremt enkelt att återställa din webbplats från säkerhetskopiering.

Du återställer alla dina filer med ett klick från säkerhetskopian. BackupBuddy låter dig också ersätta utvalda filer från en gammal säkerhetskopia. Detta är särskilt praktiskt när du arbetar med teman eller redigerar filer på en live-webbplats.

BackupBuddy har också ett enkelt alternativ för återuppspelning för din databas. Du kan välja en säkerhetskopia och återuppspelning till databasen lagrad med den specifika säkerhetskopian utan att ersätta filer.

Om du migrerar en webbplats från servern till en annan eller till ett nytt domännamn. Då ger BackupBuddy en extremt lättanvänd migreringsguide för det. Ladda bara upp din säkerhetskopia och importbuddy.php-fil till den nya servern. Kör sedan importbuddy script för att enkelt migrera din webbplats.

Utför snabba Malware-skanningar med BackupBuddy

malware är en vanlig problem med webbplatser. Vanligtvis infogas skadlig programvara på en webbplats utan webbplatsägarens vetskap. Detta är vanligtvis ett skript som laddar ner skadlig programvara eller trojaner till besökarens dator.

Malware kan förstöra webbplatsens rankning av sökmotorer. BackupBuddy kommer med en snabb inbyggd skanner för skadlig programvara. Du kan använda det för att kontrollera din webbplats mot vanliga hot mot skadlig programvara. Den kontrollerar din webbplats med Googles säkra surfning, Norton safe web, PhishTank, SiteAdvisor och flera andra onlineverktyg.

Om en skadlig kod upptäcks på din webbplats kan du helt enkelt återställa din webbplats till en tidigare säkerhetskopia för en snabb åtgärd. Du måste dock fortfarande förbättra din webbplats totala säkerhet för att se till att detta inte händer igen.

Priser och supportalternativ för BackupBuddy

Prissättning för BackupBuddy börjar för så lågt som $ 80 per år för två webbplatslicenser. Du kan köpa en guldlicens för $ 297 som ger dig rätt att använda BackupBuddy på obegränsade webbplatser med livstidsstöd och uppgraderingar.

Biljettbaserat support ges till alla prenumeranter från plugins officiella supportforum. Frågor besvaras vanligtvis på mindre än några timmar.

Användare som föredrar att göra saker på egen hand kommer att hitta online-dokumentation ganska omfattande och tillfredsställande. Du får också tillgång till officiella Codex, tutorials, video tutorials, instruktioner och supportforum.

Vår bedömning om BackupBuddy som den bästa WordPress Backup Plugin

BackupBuddy erbjuder en omfattande uppsättning funktioner som du kommer att behöva från din WordPress backup-plugin. Det har ett mycket polerat användargränssnitt, med hjälp på skärmen tillgänglig när det behövs. Användarupplevelsen är snygg och även nybörjare tycker att det är ganska lätt att använda.

Plugin-koden är pålitlig och har en av de bästa sinnen i WordPress-communityn bakom sig. Det är mycket pålitligt och mycket pålitligt. Det underhålls regelbundet och får ofta uppdateringar för att hålla det säkert och säkert.

Det är det mest kostnadseffektiva sättet att konfigurera säkerhetskopior för en WordPress-webbplats med bra professionellt stöd.

Vi känner oss säkra på att BackupBuddy är toppen av de bästa WordPress-backup-pluginsna på marknaden. Vi ger den perfekta 5 av 5 stjärnor.

Här är en fördelning av vår recension:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa säkerhetskopiaMycket nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map