BackupBuddy Review 2020: Er det den beste Premium Backup Plugin?

Leter du etter en sikkerhetskopien-plugin for ditt WordPress-nettsted? BackupBuddy er et av de mest populære WordPress-backup-programtilleggene i markedet. I denne BackupBuddy-gjennomgangen vil vi se på hva som gjør det til den beste WordPress-sikkerhetskopin-pluginen.


Komplett BackupBuddy gjennomgang

Hvorfor trenger du en backup-plugin for WordPress?

Internett er ikke så trygt som vi ønsker at det skal være. Hver dag går tusenvis av nettsteder ned på grunn av DDOS-angrep, hackforsøk og datatyveri.

Mange nettstedseiere skjønner ikke viktigheten av sikkerhetskopier før de mister dataene sine. Gjenoppretting av tapte data er veldig dyrt, smertefullt og absolutt unngås med riktig sikkerhetskopi.

Det er flere WordPress-backupløsninger i markedet. Dette er hva vi ser etter i en ideell sikkerhetskopiløsning for et WordPress-drevet nettsted.

 • Oppretter automatisk sikkerhetskopier etter vanlig plan
 • Lagrer sikkerhetskopiene på skyen
 • Tilbyr smertefri gjenoppretting og migrering fra sikkerhetskopier

La oss ta en titt på BackupBuddy og se hvor bra det gjør alt dette og deretter litt til.

Rask og enkel oppsett for komplette sikkerhetskopier

Mange brukere på nybegynnernivå er ikke kjent med terminologier som brukes av programvare for sikkerhetskopiering. Dette gjør det litt vanskelig for dem å ta beslutninger når de setter opp sikkerhetskopiløsningen.

BackupBuddy gjør det veldig enkelt og enkelt for nybegynnere å sette opp sikkerhetskopieringsløsningen så snart de aktiverer plugin-modulen.

Den viser dem en enkel form med veldig lettfattelige alternativer. Bare å fylle den ut og lagre den vil ikke bare konfigurere sikkerhetskopieringsløsningen, men vil også starte den første fullstendig sikkerhetskopi.

Det redder brukere fra et overveldende antall beslutninger og alternativer. Den begynner å jobbe med på få sekunder, og du trenger ikke å slite med programvaren for å få den til å fungere.

Automatiske planlagte sikkerhetskopier

De fleste brukere har ikke tid til å manuelt ta sikkerhetskopi når de oppdaterer nettstedet. BackupBuddy lar deg raskt sette opp en automatisk plan og så glemme den.

Det vil automatisk opprette sikkerhetskopier på planen som er definert av deg. Avhengig av hvor ofte du legger ut nytt innhold på nettstedet ditt, kan du justere denne tidsplanen for å imøtekomme dine behov.

BackupBuddy tidsplaner

En annen flott funksjon i BackupBuddy er at den lar deg sette opp flere tidsplaner. For eksempel kan du sette opp en plan for daglig sikkerhetskopi av din database, og deretter en annen for å lage komplette sikkerhetskopier hver uke.

Lagre sikkerhetskopiene dine på Cloud med BackupBuddy

En av de viktigste funksjonene i enhver løsning for sikkerhetskopiering av nettsteder er muligheten til å lagre sikkerhetskopier på flere steder. BackupBuddy gir en rekke alternativer for å lagre sikkerhetskopiene dine sikkert.

Hver BackupBuddy-plugin gir deg tilgang til 1 GB lagringsplass på BackupBuddys Stash-skylagring. Plugin-enheten lar deg også automatisk slette gamle sikkerhetskopier fra skylagring. Dette betyr at 1 GB er ganske nok for 95% av nettsteder. Mer lagring er imidlertid tilgjengelig hvis du trenger det. Begynner med bare $ 35 per år for 5 GB.

Lagre sikkerhetskopien din på eksterne skyplasser med BackupBuddy

BackupBuddy lar deg også lagre sikkerhetskopiene på populære skylagringstjenester som Google Drive og Dropbox.

Den støtter også billige skylagringstjenester som Amazon S3 og Rackspace.

Bortsett fra skylagring, kan du også lagre sikkerhetskopiene på din egen server, sende den til en annen server ved hjelp av FTP, eller sende sikkerhetskopier via e-post til deg selv.

Gjenopprett og migrer nettsteder enkelt med BackupBuddy

Mange sikkerhetskopiløsninger gjør det enkelt å lage sikkerhetskopier. Men å gjenopprette nettsteder med dem er ikke like enklere. BackupBuddy, derimot, gjør det ekstremt enkelt å gjenopprette nettstedet ditt fra sikkerhetskopi.

Du gjenoppretter alle filene dine med ett klikk fra sikkerhetskopien. BackupBuddy lar deg også erstatte valgte filer fra en gammel sikkerhetskopi. Dette er spesielt nyttig når du jobber med temaer eller redigerer filer på et live nettsted.

BackupBuddy kommer også med enkelt tilbaketrukkingsalternativ for databasen din. Du kan velge en sikkerhetskopi og rollback til databasen som er lagret med den aktuelle sikkerhetskopien uten å erstatte filer.

Hvis du migrerer et nettsted fra server til et annet eller til et nytt domenenavn. Da gir BackupBuddy en ekstremt enkel å bruke overføringsveiviser for det. Bare last opp sikkerhetskopien og importbuddy.php-filen til den nye serveren. Kjør deretter importbuddy script for enkelt å migrere nettstedet ditt.

Utfør raske skanninger med skadelig programvare med BackupBuddy

Skadevare er et vanlig problem med nettsteder. Vanligvis settes malware inn på et nettsted uten at nettstedseieren vet. Dette er vanligvis et skript som laster ned skadelig programvare eller trojanere til den besøkende datamaskinen.

Malware kan ødelegge nettstedets rangeringer av søkemotorer. BackupBuddy kommer med en hurtig innebygd skanner til skadelig programvare. Du kan bruke det til å sjekke nettstedet ditt mot vanlige trusler mot skadelig programvare. Den sjekker nettstedet ditt ved hjelp av Googles sikker surfing, Norton safe web, PhishTank, SiteAdvisor og flere andre online verktøy.

Hvis en malware oppdages på nettstedet ditt, kan du ganske enkelt gjenopprette nettstedet til en tidligere sikkerhetskopi for en rask løsning. Du må imidlertid fortsatt forbedre nettstedets samlede sikkerhet for å sikre at dette ikke skjer igjen.

Priser og støttealternativer for BackupBuddy

Priser for BackupBuddy starter for så lave som $ 80 per år for to nettstedslisenser. Du kan kjøpe en gulllisens for $ 297 som gir deg rett til å bruke BackupBuddy på ubegrensede nettsteder med livstidsstøtte og oppgraderinger.

Billettbasert support gis til alle abonnenter fra plugins offisielle supportfora. Spørsmål blir vanligvis besvart på mindre enn noen få timer.

Brukere som foretrekker å gjøre ting på egen hånd, vil finne dokumentasjon på nettet ganske omfattende og tilfredsstillende. Du får også tilgang til de offisielle Codex, tutorials, video tutorials, instruksjoner og supportfora.

Vår dom om BackupBuddy som den beste WordPress-sikkerhetskopien

BackupBuddy tilbyr et omfattende sett med funksjoner som du trenger fra din WordPress-sikkerhetskopin. Det har et veldig polert brukergrensesnitt, med hjelp på skjermen tilgjengelig når det er nødvendig. Brukeropplevelsen er slank, og selv nybegynnere vil synes det er ganske enkelt å bruke.

Plugin-koden er pålitelig og har et av de beste sinnene i WordPress-samfunnet bak seg. Det er svært pålitelig og veldig pålitelig. Det vedlikeholdes regelmessig og mottar hyppige oppdateringer for å holde det trygt og trygt.

Det er den mest kostnadseffektive måten å konfigurere sikkerhetskopier for et WordPress-nettsted med god profesjonell støtte.

Vi føler oss trygge på at BackupBuddy er på toppen av de beste WordPress-backup-pluginene i markedet. Vi gir den perfekte 5 av 5 stjerner.

Her er en oversikt over vurderingen vår:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få sikkerhetskopiBuddy nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map