Beaver Builder Review 2020: Är det den bästa Drag and Drop Builder?

Letar du efter en kraftfull sidbyggare för din WordPress-webbplats? Beaver Builder är en populär drag-and-sid-byggare för WordPress och kan vara precis det du letar efter.


I denna Beaver Builder-granskning kommer vi att titta på dess funktioner, prestanda och användarvänlighet.

Vad är ett Word Builder WordPress-plugin?

När du letar efter ett tema för din WordPress-webbplats kan du köpa ett tema som ser närmast det du har i åtanke. Du måste lita på tematets funktioner för att anpassa det.

Eller så kan du anställa en WordPress-utvecklare för att utarbeta ett tema precis som du har föreställt dig. Det här är kostsamt och kanske inte fungerar lika bra som du hoppas.

Till sist kan du använda en sidbyggare-plugin för att bygga din webbplats block för block. Detta ger dig friheten att använda vilken layout du vill ha. Använd flera layouter för olika sidor, använd dina egna färger, stilar och innehåll var som helst på din webbplats.

Det finns gott om plugins för sidbyggare. Vissa av dem är mycket svåra att använda, andra har för mycket uppblåsthet i sig.

Den perfekta sidbyggaren-plugin för WordPress bör låta dig skapa din webbplats i ett live-läge. Den ska vara snabb och enkel att använda. Om du någonsin bestämmer dig för att använda något annat, bör det inte lämna trassel.

Som sagt, låt oss ta en titt på hur Beaver Builder passar våra kriterier.

Skapa enkelt mönster och layouter med Beaver Builder

Oavsett om du är en WordPress-nybörjare eller en erfaren professionell kommer du att älska de kraftfulla kapaciteterna och intuitiviteten i Beaver Builder-plugin.

Du behöver aldrig röra koden eller brottas med förvirrande kortkoder för att bygga professionella webbplatser. Med dra och släpp kan du bygga fantastiska sidor på några minuter, inte månader.

Låt oss titta på hur Beaver Builder gör det enkelt att skapa fantastiska sidor för din WordPress-webbplats:

1. Dussintals kreativa sidmallar att välja mellan

dussintals bäverbyggmallar

Beaver Builder har över 30 fantastiska sidmallar. Beaver Builder-plugin fungerar på alla WordPress-teman, så du behöver inte ändra ditt favorit tema för att börja använda plugin. Om du hittar några kompatibilitetsproblem med ditt WordPress-tema kan du kontakta deras vänliga supportteam och få reda på problemen..

Så länge du använder ett lyhört WordPress-tema kommer alla sidor du skapar att vara 100% lyhörda, vilket betyder att de ser bra ut på alla enheter.

Du kan använda alla Beaver Builder-mallar med någon av dina premiumplaner utan dolda avgifter. Du kan hitta mallar för småföretag, e-böcker, advokatbyråer och många fler.

Du kan också hitta många inre sidmallar som kontaktsidor, nyhetsbrevregistreringar, om sidor, prissättningstabeller och mycket mer.

För att spara ännu mer tid låter plugin också spara ett oändligt antal mallar i byggaren. På samma sätt kan du spara både råvaror och moduler i byggaren.

2. Enkel att använda sidbyggare

De flesta WordPress-sidbyggare arbetar inuti redigeringsskärmen. Användare måste gissa hur deras sida kommer att se ut eller starta en förhandsgranskning på en separat flik.

Med Beaver Builder’s lättanvända frontendredigerare behöver du inte växla fram och tillbaka mellan Förhandsgranska och live-webbplats. Om du vill använda frontendredigeraren går du till din WordPress-sidredigerare och väljer fliken Beaver Builder.

Beaver Builder fliken

Detta leder dig till framsidan på din WordPress-webbplats. Sedan kan du börja bygga och anpassa dina sidor på frontend i realtid.

Sidobyggargränssnittet visar en direkt förhandsvisning av din sida med verktyg till höger. Du kan helt enkelt klicka var som helst på din sida och börja anpassa det avsnittet. Du kan också lägga till fler rader, innehållsblock, widgets och avancerade element som växlar, dragspel, flikar, etc..

Beaver Builder kommer med en live visuell redigerare som låter dig redigera din sida i en WYSIWYG-miljö. Detta gör det till ett oerhört lättanvänt plugin för sidbyggare för WordPress.

Beaver Builder stöder också kortkoder och widgetar. Det betyder att du kan använda Beaver Builder på dina sidor i samband med din
favorit WordPress plugins.

3. Placera ditt innehåll med stor precision

Att placera bilder och text i din standardredigerare för WordPress är en smärta. Med Beaver Builder’s frontend dra och släpp sidredigerare kan du enkelt placera ditt innehåll med stor precision. När du är klar med redigeringen kan du spara ändringarna direkt från frontend eller återgå till det senast publicerade tillståndet.

4. Få fullständig kontroll över ditt innehåll

Beaver Builder låter dig byta tema utan att tappa innehållet. Om du väljer att sluta använda Beaver Builder, kommer ditt innehåll att flyttas tillbaka till WordPress-redigeraren.

5. Finns både som ett plugin och ett tema

Beaver Builder finns som både plugin och tema. Temat är en perfekt balans mellan inställningar och funktionalitet. Du kan anpassa temat precis som du redigerar dina sidor.

Beaver Builder-tema låter dig göra live-ändringar via WordPress-anpassaren. Alla dina temainställningar finns i anpassningen. På så sätt kan du leva förhandsgranskning av dina ändringar av temainställningar.

Temat kommer också med ett stort antal förinställningar. Med ett klick på en knapp uppdaterar förinställningarna automatiskt temainställningarna för att skapa dussintals olika stilar.

Beaver Builder är vänlig för såväl nybörjare som utvecklare

Nybörjare som behöver hjälp med att komma igång kommer att hitta Beaver Builder oerhört hjälpsamma.

Utvecklare som arbetar på klientsajter kommer att njuta av dess utvecklingsvänliga funktioner som Editor Mode, som hindrar kunder från att bryta din layout. Utvecklare kan också integrera anpassade widgetar, kortkoder, eller använd Beaver Builder’s anpassade modulpanneplatta.

Varje layout du skapar kan sparas som en mall och återanvändas. Du kan också spara och återanvända rader och moduler. Du kan till och med flytta dina layouter från WordPress-webbplatsen till en annan med standardverktyg för import / export av WordPress.

Kraftfulla färdiga moduler i Beaver Builder

Moduler fungerar som block som du kan lägga till på dina sidor. Beaver Builder kommer med alla nödvändiga moduler som du någonsin behöver för att bygga någon form av webbplats.

 • Textredigerare– Lägger till en visuell textredigerare som liknar WordPress-postredigeraren
 • Video– Lägger till videor från mediebiblioteket, YouTube, Vimeo osv.
 • Dragspel– Lägger till en interaktiv dragspelmeny. Idealisk för vanliga frågor och frågor&A sidor
 • Knapp– Lägg till vackra knappar med länkar
 • Uppmaning till handling– Lägger till riktade uppmaningar till åtgärder
 • Ropa ut– Liknar uppmaning med olika layout
 • Kontaktformulär– Lägg snabbt till ett kontaktformulär.
 • Innehållsreglage– Lägger till vackra reglage med bilder och text
 • flikar– Lägg till innehåll i flikar
 • Nummerräknare– Lägger till vackra animerade cirklar, siffror och stapeldiskar
 • Anpassad HTML– Lägger till anpassade HTML- och WordPress-plugin-kortkoder
 • Teckensnitt ikoner– Använd FontAwesome, Foundation och Dashicons
 • Karta– Lägger till Google Maps
 • Postkarusell– Lägger till vackra postkaruseller från dina inlägg, sidor eller anpassade inläggstyper
 • PrissättningstabellLägger till vackra prissättningstabeller.
 • Sociala knapparTillåter användare att enkelt dela ditt innehåll på det sociala nätverket
 • vittnesmål– Skapar vackra vittnesreglage med olika stilval
 • WooCommerce– Lägg till produkter med enkel dra och släpp för att bygga en onlinebutik

Vi tror att denna lista över moduler innehåller de mest använda elementen på moderna webbplatser.

Priser och supportalternativ för Beaver Builder

Till skillnad från de flesta WordPress-sidbyggare som finns tillgängliga på marknaden låter Beaver Builder dig ladda ner en lite version av plugin gratis från det officiella WordPress-arkivet.

Om du inte har en budget för alla premiumfunktioner kan du komma igång med lite-versionen av Beaver Builder. Lite-versionen har begränsade funktioner och support.

bever builder prissättning

Premiumversionen av Beaver Builder finns i tre olika planer: Standard, Pro och Agency. Alla planer låter dig använda sidbyggaren för obegränsade webbplatser och erbjuder också deras världsklassstöd under ett år.

Den enda skillnaden är att standardplanen inte kommer med Beaver Builder-temat. Pro-planen levereras med temat och kapaciteten på flera platser. Byråns plan ger dig alla funktioner i Pro-planen. Dessutom låter du det vita märket byggaren. På så sätt kan du bygga webbplatser för dina klienter samtidigt som du ändrar alla instanser av orden Page Builder och Beaver Builder i WordPress admin-området.

Ta en titt på de olika planeringsplanerna för Beaver Builder här:

 • Standard: 99 dollar
 • Proffs: 199 $
 • Byrå: 399 $

För bästa erbjudande, kolla in våra Beaver Builder-kuponger!

Vår bedömning om Beaver Builder som den bästa WordPress sidbyggaren

Vi tror att Beaver Builder är det lättaste att använda dra och släpp-sid-plugin-plugin för WordPress. Utan tvekan är det en av de mest nedladdade WordPress-sidbyggarna som finns och passar bäst för webbplatser i alla storlekar. Dess användarvänliga användargränssnitt gör det bekvämt för alla att bygga en högt anpassad WordPress-webbplats. Det kommer med alla de kraftfulla sidbyggnadsfunktioner du någonsin kan begära.

Vi ger Beaver Builder 4,2 av 5 stjärnor. Här är en fördelning av vårt poängsystem:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star Half 4,2 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Skaffa Beaver Builder nu »
Se Beaver Builder-kupongen »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map