Bilde widget

Trenger du å legge til bilder i sidefeltet, bunnteksten eller andre widget-områder? WordPress lar deg ikke gjøre det utenfor boksen, så du trenger en plugin som Image Widget. I vår gjennomgang av Image Widget, finn ut om plugin-funksjonen har funksjonene du trenger, og hvordan du kan bruke den til å vise bilder på nettstedet ditt.


Bilde widget gjennomgang

Hvorfor du trenger et plugin for widget-widget

Du skulle tro at å vise et bilde fra mediebiblioteket i sidefeltet eller bunnteksten ville være en innebygd funksjon av WordPress – men det er ikke!

Ut av boksen er du begrenset til å bruke Tekst-widgeten og skrive din egen HTML-kode for å sette inn bilder. Men hvis du ikke er en koder, er det ingen enkel måte å gjøre det på.

Det er derfor en plugin-til-widget for bilder er nødvendig for de fleste WordPress-nettsteder.

I følge gründer og markedsfører Jeff Bullas får artikler med bilder 94% flere visninger enn de uten. Bilder er oppmerksomhetsrike og hjelper til med å formidle viktig informasjon og holde besøkende engasjert på nettstedet ditt.

En image widget-plugin lar deg raskt og enkelt sette opp widgets for å vise ditt profesjonelle hodeskudd på ditt personlige nettsted, manuelt sette opp bannerannonser, lage iøynefallende koblinger og oppfordringer til handling, dele attester og porteføljestykker og mer – din kreativitet er den eneste grensen.

Slik konfigurerer du den første bildebehandlingen

For å komme i gang med å legge til bilder i widget-områdene dine, installerer og aktiverer du Image Widget-pluginen.

Navigere til Utseende »Widgets, der du ser den nye widgeten tilgjengelig.

Bilde widget gjennomgang - Legg til en ny widget

Klikk på widgeten og velg widgetområdet der du vil plassere det, eller dra og slipp widgeten på widgetområdet på høyre side av skjermen.

Klikk på Velg et bilde knapp.

Image Widget Review - velg ditt bilde

Dette får opp WordPress mediebibliotekets standardvindu, akkurat som å legge et bilde til et innlegg eller side. Du kan velge et bilde fra mediebiblioteket ditt, eller laste opp et nytt og klikke på Sett inn i widgeten knapp.

Når bildet er satt inn, kan du fylle ut alternativene nedenfor.

Gjennomgang av bild widget - fyll ut alternativer

De tilgjengelige alternativene er:

 • Tittel: Dette er widget-tittelen som vises over bildet.
 • Alternativ tekst: Alt-tekst vises når en bruker mouser over bildet, og også leses høyt av skjermlesere for svaksynte brukere. Det skal brukes til å beskrive innholdet i bildet.
 • I slekt: Dette er “rel” -attributtet til lenken. Du kan finne en liste over verdier du kan bruke ved å klikke på lenken under feltet.
 • bildetekst: Skriv bildeteksten din her. Bildetekster er ofte den mest leste teksten på siden, så husk å bruke teksttekstene dine til å prikke lesernes interesse.
 • link: Legg til en URL her hvis du vil legge til en lenke til bildet. Hvis ikke, bare la være tomt.
 • Link-ID: Legg til en ID i lenken din. Du kan bruke ID-en din til å koble til det stedet på siden, eller tilpasse CSS for lenken. ID-er skal være unike – ikke bruk samme ID for mer enn ett element på siden.
 • Hold deg i vinduet / Åpne nytt vindu: Velg om lenken skal åpne i det samme vinduet eller ikke.
 • Størrelse: Velg en av størrelsene som er satt opp i temaet ditt, eller skriv inn en tilpasset størrelse for bildet ditt. Hvis du velger “full størrelse”, vil bildet automatisk passe til sidefeltbredden, og samsvare med det responsivt tema.
 • Tilpasse: Velg justeringen av bildet. Justeringen gjelder ikke tittelen eller bildeteksten, bare bildet.

De fleste alternativene er valgfrie og kan stå tomme.

Når du har valgt innstillingene, klikker du på Lagre -knappen, og bildet ditt blir lagt ut.

Dokumentasjon og støtte

Image Widget-pluginen er begrenset i funksjoner, slik at den ikke krever veldig mye dokumentasjon. Instruksjoner for installasjon er tilgjengelige på WordPress.org-siden, og de viktige feltene er selvforklarende.

Mer dokumentasjon og forklaringer vil imidlertid være nyttige for nybegynnere, for eksempel forklaringer i feltene “Relaterte” og “Koblings-ID”..

Hvis du blir sittende fast eller trenger hjelp til å feilsøke et problem, kan du legge ut i støtteforum for WordPress.org. Forumene for Image Widget-pluginen er imidlertid ikke veldig aktive, og de fleste tråder går uoppløst.

Image Widget vs. Jetpack Image Widget Module

Automattics Jetpack-plugin har en modul tilgjengelig som heter Extra Sidebar Widgets. Dette inkluderer en bildevidget, samt widgets som skal vises:

 • Siste tweets
 • Facebook liker boks
 • Google+ merke
 • Gravatar-profilen
 • Bildegalleri
 • Ti siste WordPress-innlegg (fra bloggen din, eller en annen)
 • Ikoner for sosiale medier
 • Kontaktinfo
 • Goodreads-hylle

Hvis du har Jetpack installert og aktivert, kan du aktivere Extra Sidebar Widget-modulen ved å navigere til Jetpack »Innstillinger og klikk på Konfigurer-koblingen ved siden av widgetnavnet.

Image Widget Review - Jetpack-modul

Jetpack-bildevidget lar deg ikke velge et bilde fra mediebiblioteket ditt eller laste opp et bilde fra widgeten. I stedet må du oppgi URL-en, som du kan få ved å slå opp bildet i mediegalleriet.

Annet enn det, tilbyr Jetpack i utgangspunktet de samme alternativene som Image Widget-pluginen. De har også koblinger til forklaringer av hvert felt, som Image Widget ikke har.

Bilde widget gjennomgang - jetpack alternativer

Men å aktivere Jetpack-pluginen og Extra Sidebar Widget-modulen aktiverer også mange andre funksjoner og funksjoner som du kanskje trenger eller ikke trenger.

Hvis alt du trenger er en bild widget, og ikke vil bruke andre Jetpack-funksjoner, anbefaler vi å bruke plugin-modulen Image Widget.

Men hvis du vil bruke andre Jetpack-moduler eller andre sidefeltwidgets, kan det hende du ikke vil installere en ekstra plugin bare for bildemoduler, siden den allerede er inkludert i Jetpack.

Vår dom

Som en enkeltbruksplugin får Image Widget jobben gjort. Hvis du trenger en rask og enkel måte å legge til og konfigurere bilder i widget-områdene dine, er dette programtillegget for deg.

Nybegynnere kan ha litt problemer med å forstå og konfigurere de avanserte alternativene, siden dokumentasjon og support mangler.

Men hvis du bare vil ha et enkelt bilde uten å komme inn på de tekniske detaljene i koblingsinnstillingene, eller hvis du har erfaring med HTML og bare vil ha en raskere måte å konfigurere sidefeltbildene på, kan plugin-en være rask og enkel å bruke.

Vi gir Image Widget 3 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 1,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få bilde-widget nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map