BirchPress-gjennomgang – Plugin for WordPress-avtaler

Vil du legge til et online bestillingssystem på ditt WordPress-nettsted? BirchPress er en av de mest populære, brukervennlige WordPress-avtaler og booking-plugins som finnes på markedet. Men er det det beste valget for deg?


I denne BirchPress-gjennomgangen vil vi se på funksjonene, funksjonalitetene, prisene og mer for å hjelpe deg med å bestemme om det er det riktige alternativet for deg.

Om BirchPress Plugin

birchpress-wordpress-plugin

BirchPress er et svært omfattende WordPress-avtaleprogram. Det lar deg lage enkle online avtaleformer på WordPress-nettstedet ditt, slik at de besøkende kan sjekke tilgjengeligheten, bestille avtaler eller bestille online. Det er en perfekt planleggerplugin som lar brukerne dine enkelt gjøre avtaler på nettstedet ditt uten direkte involvering.

Plugin-en synkroniserer reservasjonskalenderen din med de andre kalenderne du allerede bruker, for eksempel Google Kalender, iCal, iPhone, Android eller Outlook. Du kan konfigurere og sende e-postvarsler og påminnelser til brukerne dine når avtalene er booket, planlagt eller kansellert.

Den har innebygd PayPal og kredittkortstøtte for å akseptere betaling. Hvis du vil bruke andre betalingsportaler, kan du legge dem til via WooCommerce-integrasjon.

BirchPress er egnet for alle typer virksomheter som tillater online avtaler. Du kan bruke den til helse og velvære, utdanning, fitness, rekreasjon, salong, skjønnhet, bil eller annen type tjeneste eller forretningsnettsted.

BirchPress Review – Komme i gang med BirchPress

BirchPress leveres med et enkelt og rent brukergrensesnitt som lar deg enkelt legge til bestillingsskjemaer for avtaler på dine WordPress-innlegg og sider.

Først må du installere og aktivere BirchPress-plugin på nettstedet ditt. Så, gå til Avtaler »Innstillinger for å konfigurere plugin-innstillingene.

generelle innstillinger - avtalebestilling

I Generell -fanen, kan du konfigurere tidssone, dato og tidsformat, valuta og bestillingsinnstillinger. Du kan også sette inn plugin-støtterlisensnøkkelen din derfra.

neste, Form Builder lar deg tilpasse avtaler. Plugin-enheten har et forhåndsdesignet avtaleskjema som er klart for deg, slik at du kan hoppe over innstillinger for skjemabygger hvis du foretrekker å bruke standardskjema.

De Varsler -fanen lar deg konfigurere e-postmeldinger til tjenesteleverandørene og klientene dine.

Du kan legge til PayPal-e-posten din og sette opp betalingsalternativer fra betalinger fane. Hvis du vil bruke WooCommerce, kan du aktivere og sette det opp fra WooCommerce fane. Hvis du vil legge til tilpasset kode, kan du gjøre det fra Tilpasset kode tab.

Når du har lest og konfigurert alle plugin-innstillingene, kan du gå videre og legge til steder, tjenestetilbydere, og tjenester.

Legge til steder, leverandører og tjenester

BirchPress-plugin gjør det enkelt å bygge et komplett bestillingssystem for avtaler i WordPress med alternativer for å legge til forskjellige lokasjoner, leverandører og tjenester.

Først kan du legge til de forskjellige stedene du leverer tjenester fra. Hvis du vil legge til et nytt sted, går du til Avtaler »Steder og klikk Legg til beliggenhet.

birchpress-plugin-add-new-location

Deretter kan du legge til forskjellige tjenesteleverandører. Tjenesteytere kan være forskjellige byråer eller forskjellige individer i et byrå. For eksempel, hvis du oppretter et bestillingsskjema for et sykehus, må du legge til hver lege som tjenesteleverandør.

Hvis du vil legge til en ny leverandør, går du til Avtaler »Tilbyder og klikk Legg til leverandør.

add-new-leverandør-birchpress-plugin

Skriv inn tjenesteleverandørens navn og beskrivelse. Velg en kalenderfarge.

Bla deretter ned til Tilleggsinformasjon og angi tjenesteleverandørens e-postadresse. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i premiumversjonene av plugin-modulen.

Etter det, bla ned til Fremdriftsplan seksjon. Velg deretter et sted og klikk Legg til plan for å sette opp tilgjengelige tidspunkter. Hvis leverandørens tjenester er tilgjengelige flere steder, kan du sette den opp én for én.

arbeidsplanen-birchpress

Når du har konfigurert alt, gå videre og publiser leverandøren.

Deretter må du legge til tjenester. Gå til Avtaler »Tjenester og klikk på Legg til tjeneste knapp.

tilleggstjenester-birchpress

Skriv inn tjenestenavnet og beskrivelsen. Velg deretter tjenestesteder og tjenesteleverandører fra høyre sidepanel.

Deretter blar du ned til Tjenesteinnstillinger delen og konfigurer tjenestealternativene dine.

tjenesteinnstillinger

Gå videre og publiser tjenestene dine.

Nå som du har lagt til lokasjoner, leverandører og tjenester, er du klar til å legge til et avtaleskjema på nettstedet ditt.

Legge til avtalebestillingsskjema på nettstedet ditt

Det er enkelt å legge til bestillingsskjema med BirchPress takket være kortkoder. Alt du trenger å gjøre er å åpne siden du vil legge til bestillingsskjema og lime inn koden under:

[Bpscheduler_booking_form]

skape-booking-side-birchpress

Deretter publiserer du siden. Du kan nå se siden i front-end. Avtaleskjemaet ser ut som skjermdumpen nedenfor:

avtale-form birchpress

Vise avtaler på din kalender

Når folk begynner å bestille avtaler på nettstedet ditt, kan du se dem på dashbordet. Gå til Avtaler »Kalender.

kalender bjørkepress

BirchPress lar deg også vise kalenderen din på nettstedets front-end for brukerne dine å se offentlig. For å legge til en offentlig kalender, kan du sette inn følgende kortkode på en side der du vil vise kalenderen:

[Bpscheduler_public_calendar]

add-offentlig-kalender-birchpress

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Virksomhet og Virksomhet+ planer.

BirchPress Plugin: Priser og support

BirchPress er en gratis og premium WordPress-plugin. Du kan finne den gratis utgaven i det offisielle WordPress-plugin-lagringsstedet. Imidlertid har den et begrenset sett med funksjoner. For å glede deg over alle funksjonene, må du kjøpe en premiumplan.

Det er tre prisplaner: Personlig, Virksomhet, og Virksomhet+.

prissetting-birchpress-gjennomgang

Med Personlig planlegger, vil du kunne bruke automatiserte e-postvarsler, sende påminnelsesemails og blokkere helligdager; den går imidlertid glipp av betalingsalternativer. Den personlige planen koster $ 99.

Hvis du vil godta betalinger for online-reservasjoner brukerne dine gjør, må du kjøpe den Virksomhet eller Virksomhet+ plan. Med forretningsplanen får du bare PayPal-integrasjon; men Business + -planen lar deg også bruke Authorize.net og WooCommerce.

Alle de 3 planene tilbyr en nettstedslisens og ett års støtte og oppdateringer.

For støtte kan du besøke det offisielle BirchPress-nettstedet og gå til Support »Dokumentasjon Meny. Den har et komplett sett med artikler som hjelper deg med å konfigurere og bruke plugin-modulen.

Vår dom om bruk av BirchPress for WordPress Booking System

BirchPress er et brukervennlig og funksjonsrikt bestillingsprogram for WordPress-avtaler. Det tilbyr et enkelt grensesnitt for å legge til tjenester, tjenesteplasseringer og leverandører. Det gjør det mulig for brukerne dine å bestille avtaler for forskjellige tjenester på forskjellige steder med forskjellige leverandører på en problemfri måte.

Det er enkelt å legge til et avtaleskjema på nettstedet ditt med kortkoder. Med BirchPress premium-planer kan du godta betalinger, konfigurere e-postvarsler, tilpasse avtaleformene, sette opp en offentlig kalender og mer. Plugin-enheten har alle funksjonene du noen gang trenger i et WordPress-reservasjonssystem.

Vi tror at BirchPress er den beste WordPress-avtals- og bestillingsprogrammet. Det er perfekt for alle WordPress-brukere som vil legge til et online bestillingssystem på nettstedene sine.

Vi gir det 4,5 av 5 stjerner. Her er oppdelingen av vurderingspoengene våre:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få BirchPress nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map