BirchPress-granskning – Plugin för bokning av WordPress-möten

Vill du lägga till ett online bokningssystem på din WordPress-webbplats? BirchPress är en av de mest populära, användarvänliga WordPress-möten och bokningsprogram som finns på marknaden. Men är det det bästa valet för dig?


I denna BirchPress-granskning tittar vi på dess funktioner, funktioner, prissättning och mer för att hjälpa dig att avgöra om det är rätt alternativ för dig.

Om BirchPress Plugin

birchpress-wordpress-plugin

BirchPress är ett mycket omfattande WordPress-bokningsplugin. Det låter dig skapa enkla online-formulär på din WordPress-webbplats så att dina besökare kan kontrollera tillgängligheten, boka möten eller boka online. Det är ett perfekt schemaläggningsplugin som gör att dina användare enkelt kan boka tid på din webbplats utan ditt direkta engagemang.

Pluginet synkroniserar din bokningskalender med de andra kalendrar som du redan använder som Google Kalender, iCal, iPhone, Android eller Outlook. Du kan konfigurera och skicka e-postmeddelanden och påminnelser till dina användare när mötena är bokade, planerade eller avbokade.

Det har inbyggt PayPal- och kreditkortsupport för att acceptera betalningar. Om du vill använda andra betalningsportaler kan du lägga till dem via WooCommerce-integration.

BirchPress är lämplig för alla typer av företag som tillåter online-möten. Du kan använda det för hälsa och välbefinnande, utbildning, fitness, rekreation, salong, skönhet, bil eller någon annan typ av service eller företagswebbplats.

BirchPress Review – Komma igång med BirchPress

BirchPress kommer med ett enkelt och rent användargränssnitt som gör att du enkelt kan lägga till bokningsformulär för möten på dina WordPress-inlägg och sidor.

Först måste du installera och aktivera BirchPress-plugin på din webbplats. Gå sedan till Utnämningar »Inställningar för att konfigurera insticksinställningarna.

allmänna inställningar - bokning av möten

I Allmän fliken, kan du konfigurera din tidszon, datum och tidsformat, valuta och bokningsinställningar. Du kan också infoga din plugin-supportlicensnyckel därifrån.

Nästa, Form Builder låter dig anpassa dina möten. Plugin-programmet har ett förutformat möteformulär klart för dig, så du kan hoppa över Form Builder-inställningarna om du föredrar att använda standardformuläret.

De anmälningar fliken låter dig konfigurera e-postmeddelanden till dina tjänsteleverantörer och klienter.

Du kan lägga till din PayPal-e-post och ställa in betalningsalternativ från betalningar flik. Om du vill använda WooCommerce kan du aktivera och ställa in det från WooCommerce flik. Om du vill lägga till anpassad kod kan du göra det från Anpassad kod flik.

När du har granskat och konfigurerat alla insticksinställningar kan du gå vidare och lägga till platser, tjänsteleverantörer, och tjänster.

Lägga till platser, leverantörer och tjänster

BirchPress-plugin gör det enkelt att bygga ett komplett bokningssystem i WordPress med alternativ för att lägga till olika platser, leverantörer och tjänster.

Först kan du lägga till de olika platserna där du tillhandahåller tjänster från. För att lägga till en ny plats, gå till Utnämningar »Platser och klicka Lägg till plats.

birchpress-plugin-add-new-location

Därefter kan du lägga till olika tjänsteleverantörer. Tjänsteleverantörer kan vara olika byråer eller olika individer i en byrå. Om du till exempel skapar ett bokningsformulär för ett sjukhus måste du lägga till varje läkare som tjänsteleverantör.

Gå till till om du vill lägga till en ny leverantör Utnämningar »Leverantörer och klicka Lägg till leverantör.

add-ny-leverantör-birchpress-plugin

Ange tjänsteleverantörens namn och beskrivning. Välj en kalenderfärg.

Bläddra sedan ner till Ytterligare info och ange tjänsteleverantörens e-postadress. Den här funktionen är endast tillgänglig i premiumversionerna av plugin-programmet.

Efter det bläddrar du ner till Arbetsschema sektion. Välj sedan en plats och klicka på Lägg till schema för att ställa in tillgängliga tider. Om leverantörens tjänster är tillgängliga på flera platser kan du ställa in det en för en.

-Schema arbets birchpress

När du har konfigurerat allt, gå vidare och publicera leverantören.

Därefter måste du lägga till tjänster. Gå till Utnämningar »Tjänster och klicka på Lägg till service knapp.

add-tjänster-birchpress

Ange ditt servicenamn och beskrivning. Välj sedan servicelokaler och tjänsteleverantörer från den högra sidopanelen.

Bläddra sedan ner till Serviceinställningar avsnitt och konfigurera dina servicealternativ.

serviceinställningar

Gå sedan vidare och publicera dina tjänster.

Nu när du har lagt till platser, leverantörer och tjänster är du redo att lägga till ett tidsformulär på din webbplats.

Lägga till bokningsformulär för bokning på din webbplats

Att lägga till bokningsformuläret med BirchPress är enkelt tack vare kortkoder. Allt du behöver göra är att öppna sidan du vill lägga till bokningsformuläret och klistra in kortkoden nedan:

[Bpscheduler_booking_form]

create-bokning-page-birchpress

Publicera sedan sidan. Du kan nu visa sidan i front-end. Mötesformuläret ser ut som skärmdumpen nedan:

utnämning-form birchpress

Visa möten på din kalender

När människor börjar boka möten på din webbplats kan du se dem på din instrumentpanel. Gå till Utnämningar »Kalender.

kalender björkpress

BirchPress låter dig också visa din kalender på din webbplats front-end för dina användare att se offentligt. För att lägga till en offentlig kalender kan du infoga följande kortkod på en sida där du vill visa din kalender:

[Bpscheduler_public_calendar]

add-offentliga kalender birchpress

Den här funktionen är endast tillgänglig i Företag och Företag+ planer.

BirchPress Plugin: Prissättning och support

BirchPress är ett gratis och premium WordPress-plugin. Du hittar dess kostnadsfria utgåva i det officiella WordPress-pluginförrådet. Men det har en begränsad uppsättning funktioner. För att kunna njuta av alla dess funktioner måste du köpa en premiumplan.

Det finns tre prisplaner: Personlig, Företag, och Företag+.

prissättning-birchpress-review

Med Personlig planera, kommer du att kunna använda automatiserade e-postmeddelanden, skicka påminnelsemail och blockera helgdagar; emellertid går det miste om betalningsalternativ. Den personliga planen kostar 99 dollar.

Om du vill acceptera betalningar för de onlinebeställningar som dina användare gör måste du köpa Företag eller Företag+ planen. Med affärsplanen får du bara PayPal-integration; men Business + -planen låter dig också använda Authorize.net och WooCommerce.

Alla de tre planerna erbjuder en webbplatslicens och ett års support och uppdateringar.

För support kan du besöka den officiella BirchPress-webbplatsen och gå till Support »Dokumentation meny. Den har en komplett uppsättning artiklar som hjälper dig att konfigurera och använda plugin.

Vår bedömning om att använda BirchPress för WordPress bokningssystem

BirchPress är ett användarvänligt och funktionsrikt WordPress-bokningsplugin. Det erbjuder ett enkelt gränssnitt för att lägga till dina tjänster, servicelokaler och leverantörer. Det gör att dina användare kan boka möten för olika tjänster på olika platser med olika leverantörer på ett problemfritt sätt.

Att lägga till ett tidsformulär på din webbplats görs enkelt med kortkoder. Med BirchPress premiumplaner kan du acceptera betalningar, konfigurera dina e-postmeddelanden, anpassa dina avtalade formulär, ställa in en offentlig kalender och mer. Plugin har alla funktioner du någonsin kommer att behöva i ett WordPress-bokningssystem.

Vi tror att BirchPress är det bästa WordPress-avtalet och bokningsprogrammet. Det är perfekt för alla WordPress-användare som vill lägga till ett online-bokningssystem på sina webbplatser.

Vi ger det 4,5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av vår granskning:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Skaffa BirchPress nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me