Bloom Review 2020: Är det här e-post-plugin-plugin värt det?

Vill du bygga och växa din e-postlista? Om du har en webbplats baserad på WordPress kan du använda e-postoptinprogram som Bloom hjälper dig att växa din e-postlista.


I denna Bloom-granskning kommer vi att titta på pluginens funktioner och funktioner för att ta reda på om det verkligen är underbart och värt din investering.

bloom-review

Notera: På IsItWP använder vi OptinMonster för blygenerering, ett Bloom-alternativ. Du kan läsa vår kompletta OptinMonster-recension för mer information.

Varför behöver du ett e-post-pluginprogram för WordPress??

E-postmarknadsföring är en av de viktigaste uppgifterna som varje webbplatsägare ska göra. E-postmarknadsföring avser processen att skicka ett kommersiellt meddelande till en grupp människor (din målgrupp) via e-post.

Utan tvekan är e-postmarknadsföring en effektiv teknik för att bygga ett personligt varumärke, företag eller en framgångsrik onlinebutik.

Innan du kan nå e-postinkorgen för din målgrupp / möjliga kunder måste du samla in deras e-postadresser, vilket är det första och viktigaste steget i e-postmarknadsföring.

Tja, det finns ett antal e-postmarknadsföringstjänster på marknaden för att hjälpa dig att utföra e-postmarknadsföring med lätthet, men de saknar vissa funktioner. Medan de låter dig skapa och bädda in generiska e-postoptinformulär på din webbplats, saknar de många coola funktioner som fantastiska designalternativ, riktade skärminställningar och andra viktiga funktioner som hjälper dig att konvertera dina besökare till kunder.

Det är därför du behöver en e-postoptinprogram för WordPress. E-post-plugin-plugins kommer ofta med djup integration med stora e-postmarknadsföringstjänster. Plugins hjälper dig att skapa vackra och höga konverteringsoptinformulär för din WordPress-webbplats.

Bloom – Ledande e-post-plugin för WordPress

Bloom är en ledande WordPress-e-post-plugin på marknaden idag och skapades av eleganta teman.

Plugin låter dig skapa vackra e-postformulärformulär och visa dem på olika platser på din WordPress-webbplats. Det hjälper dig att göra dina webbplatsbesökare till e-postprenumeranter och ökar dina webbplatsomvandlingar.

Bloom har integration med de 16 mest populära e-postmarknadsföringstjänsterna inklusive AWeber, MailChimp, Campaign Monitor, etc..

blom-e-postmarknadsföring service integrerade

Vi kommer att leda dig genom huvudfunktionerna i plugin:

Sex visningsformer för Optin Form

Bloom kommer med 6 visningsformer för optinform. Med varje visningstyp kan du visa optinformer i olika stilar och platser.

blommar-OptIn-form-typer

1. Automatiska popup-popups: Skapa automatiska popup-popup-fönster som utlöses av en tidsfördröjning, innehållets slut, efter rullning, kommentering, inköp eller efter inaktivitet.

2. Automatiska Optin-fly-ins: Bygg imponerande inflygningar med 10 inbyggda animationer och olika triggers som popup-fönster.

3. Inline Optin Forms: När du behöver visa optins på specifika platser i ditt innehåll kan du använda inline optin-formulär. Skapa ett formulär, generera dess kortkod och använd det var du vill.

4. Nedan angivna optinformulär: Under innehållsoptinformulärerna kan du uppmuntra dina mest engagerade inlägg / sidbesökare att prenumerera via ditt optinformulär.

5. Widget Area Optin Forms: Visa vackra optinformer i alla widget-klara områden på din webbplats.

6. Optins för låst innehåll: Låsta innehållsoptioner är användbara och effektiva om du har en bit premiuminnehåll som bara dina abonnenter kan komma åt. Genom att placera låsta innehållsoptioner kan du direkt locka dina bloggläsare att prenumerera på din blogg.

Omfattande designalternativ – 100+ formmallar

När det gäller design gör Bloom inte dig besviken. Den har 100+ förgjorda optin-formmallar till att börja med. Varje mall har en unik design och professionell touch.

bloom-opt-in-formulär-templates

För att skapa en design, välj en mall och klicka sedan på knappen “Nästa: Anpassa” i slutet av sidan. Designalternativen är obegränsade här eftersom du kan anpassa allt på den mall du har valt.

blom-Design-alternativ

Konfigurera ditt innehållsform, innehåll, layout, styling och allt du vill ändra i dess användarvänliga gränssnitt. Du kan välja mellan ett antal tillgängliga designalternativ för former, bildorientering, optins gränser och kanter och obegränsade färger. Dessutom kan du också infoga anpassad CSS för att ge din egen designsmak.

Kraftfulla skärminställningar

Förutom de imponerande designalternativen, erbjuder Bloom också imponerande och kraftfulla skärminställningar. Du kan kontrollera var och när dina optinformulär ska visas på din webbplats eller inlägg. Med dess fantastiska visningsinställningar kan du skapa mycket riktade optinformulär och visa dem på de mest optimala platserna för att konvertera dina besökare till prenumeranter.

blom-display-settings

Automatiska Fly-In och Pop-Up Triggers: Aktivera dina optins baserat på tidsfördröjning, efter inaktivitet, längst ner i inlägget, efter att ha kommenterat, bläddrat, köpt och efter klickning. Kontrollera bara alternativen för att konfigurera dessa in-load-inställningar.

Målfokuserade visningsplatser: Du kan välja visningsplatser (allt, hemsida, bloggsida, arkiv, kategorier, taggar, inlägg, sida) och målspecifika optins till specifika platser. Dessutom kan du förfina optininriktning genom att definiera specifika sidor och inlägg som ska visas och inte för att visa optinformer.

blomma-skärmspecifika-Post-alternativ

Bloom Dashboard – En användarvänlig strategi

Blomms instrumentpanel gör att du kan se hur bra dina optinformer konverteras på ett ögonblick. Du får en anpassad panel på din WordPress-instrumentpanel för enkel åtkomst till att skapa och hantera e-postkonton, se optinstatistik och konverteringsfrekvens, split AB-test, etc..

bloom-instrumentbräda

Split AB-test: Förutom de fantastiska design- och displayinställningarna har Bloom en underbar funktion som hjälper dig att öka konverteringsgraden. Den delade AB-testfunktionen låter dig jämföra olika varianter av din optinform för att se vilken som överträffar resten.

Bloom-AB-testning

Optinstatistik: En annan mycket intressant funktion med Bloom är optinstatistik som erbjuds på ett omfattande sätt.

blom-instrumentpanel-stats

Statistiken ger dig en realtidsöversikt av plugin-prestanda inklusive:

 • Konverteringsfrekvens, abonnentantal och lista för tillväxttakt hela tiden
 • Alla optins-visningar, konverteringsräkningar och konverteringsfrekvens
 • De senaste 12 månaderna nya registrerade diagram
 • Prenumeranter på e-postlista och tillväxttakt
 • Högsta konverteringssidor

Importera och exportera Bloom-data och inställningar: Importera och exportera Bloom-data och inställningar från en webbplats till en annan webbplats enkelt.

Priser och supportalternativ för Bloom Plugin

Bloom är ett premium-plugin från Elegant Themes, som kräver att du går med i deras Theme Club för att ladda ner plugin. Du kan inte köpa produkten separat. Du måste köpa ett av Elegant Themes medlemsplaner för att få tillgång till Bloom-plugin och andra produkter. Dessutom får du alla deras teman och plugins för ett medlemskap.

De har två medlemsplaner. De är: 1) Årlig åtkomst till $ 89 per år och 2) livstidsåtkomst för en engångsbetalning på 249 $.

Det betyder att du måste spendera minst 89 dollar för att köpa Bloom, vilket är ganska dyrt för lågbudgetföretag. Men paketet med kraftfulla teman och plugins som ingår i planen gör abonnemanget värt värdet.

Eleganta teman erbjuder dedicerat stöd för alla sina produkter genom olika kanaler inklusive supportbiljetter, forum och livechatt. Du kan få detaljerad dokumentation, videokurser och artiklar för Bloom-plugin.

Även om det erbjuder några designalternativ för att anpassa dina optinformer, är den huvudsakliga nackdelen att det inte kommer med en visuell anpassare. Du måste klicka på förhandsgranskningsknappen för att se de ändringar du gör i formuläret.

Bloom vs. OptinMonster- Vilket är den bästa lösningen för blygenerering

OptinMonster är den mest fantastiska blygenerationslösningen som finns.

Vår Bloom-granskning skulle vara ofullständig om vi inte jämför Bloom med OptinMonster, den mest populära blygenerationslösningen.

Jämfört med en SaaS-lösning som OptinMonster, Bloom tenderar att konsumera fler serverresurser, vilket också kan leda till att din webbplats går ner. Dessutom saknar det många användbara funktioner som OptinMonster erbjuder, t.ex. popup-ut- och utgångsintensivutlösare. Inriktningen är också begränsad i Bloom.

Missa inte vår artikel om de bästa popup-plug-ins för WordPress.

De OptinMonster-prissättning börjar på $ 29 / månad. Å andra sidan måste du spendera minst 89 dollar per år om du vill köpa Bloom för din webbplats.

Om du letar efter en optin-byggare som passar din budget, OptinMonster är det bästa valet. Men om du hellre vill gå med en WordPress-specifik optin-plugin, är Bloom värt att prova.

Du kan läsa hela OptinMonster-recensionen.

Vår dom om Bloom för blygenerering

Bloom erbjuder ett verkligt lättanvänt och användarvänligt gränssnitt för att skapa e-postoptinformulär för WordPress-webbplatser. Den enkla och rörliga fria instrumentpanelen låter vem som helst skapa attraktiva optinformer och generera fler leads.

Även om det inte är lika funktionsrikt som OptinMonster, ger det alla grundläggande funktioner och några inriktningsalternativ för att växa din e-postlista. Det kommer med en uttömmande lista med mallar, vilket gör Bloom till ett unikt leadgenerationsplugin för WordPress.

Om du letar efter en ledargenerationsplugin som är speciellt byggd för WordPress, är Elegant Themes Bloom ett pålitligt val för dig. Vi ger det 3,8 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 3,8 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Få blomma nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map