Bloom Review 2020: Er dette e-post-plugin-programmet verdt det?

Vil du bygge og utvide adresselisten din? Hvis du har et nettsted basert på WordPress, kan du bruke e-postprogramtilleggsprogrammer som Bloom som hjelper deg med å utvide e-postlisten din.


I denne Bloom-gjennomgangen vil vi se på plugin-funksjonene og funksjonalitetene for å finne ut om det virkelig er fantastisk og verdt din investering.

blomst-gjennomgang

Merk: Hos IsItWP bruker vi OptinMonster for blygenerering, et Bloom-alternativ. Du kan lese vår komplette OptinMonster-anmeldelse for mer informasjon.

Hvorfor trenger du en e-post-plugin-plugin for WordPress?

E-postmarkedsføring er en av de viktigste oppgavene alle eiere av nettstedet bør utføre. E-postmarkedsføring refererer til prosessen med å sende en kommersiell melding til en gruppe mennesker (din målgruppe) via e-post.

Uten tvil er e-postmarkedsføring en effektiv teknikk for å bygge et personlig merke, en virksomhet eller en vellykket nettbutikk.

Før du kan nå e-postboksen til målgruppen din / mulige kunder, må du samle e-postadressene deres, som er det første og viktigste trinnet i markedsføring via e-post.

Vel, det er en rekke e-postmarkedsføringstjenester på markedet for å hjelpe deg med å gjennomføre e-postmarkedsføring enkelt, men de kommer ikke til kort med noen funksjoner. Mens de lar deg opprette og legge inn generiske e-postoptinsformer på nettstedet ditt, mangler de mange kule funksjoner som fantastiske designalternativer, målrettede skjerminnstillinger og andre viktige funksjoner som hjelper deg å konvertere besøkende til kunder.

Derfor trenger du et e-postprogramtillegg for WordPress. Plugins for e-postoptineringer kommer ofte med dyp integrering med store e-postmarkedsføringstjenester. Pluginsene hjelper deg å lage vakre og høye konverteringsoptinsformer for ditt WordPress-nettsted.

Bloom – Ledende e-post-plugin for e-post for WordPress

Bloom er en ledende WordPress e-post-plugin på markedet i dag og ble opprettet av Elegant Themes.

Plugin-enheten lar deg lage vakre e-post-optin-skjemaer og vise dem på forskjellige steder på ditt WordPress-nettsted. Det hjelper deg å gjøre besøkende på nettstedet ditt til e-post abonnenter og øker nettstedets konverteringer.

Bloom har integrasjon med de 16 mest populære e-postmarkedsføringstjenestene inkludert AWeber, MailChimp, Campaign Monitor osv.

blomst-email-marketing-tjeneste integrert

Vi vil lede deg gjennom hovedfunksjonene i plugin-modulen:

Seks skjermtyper for Optin Form

Bloom kommer med 6 visningstyper av optinform. Med hver skjermtype kan du vise optinformer i forskjellige stiler og steder.

blomstre-opt-in-FORM-typene

1. Automatiske optin-popup-vinduer: Lag automatiske popup-popup-vinduer som utløses av en tidsbestemt forsinkelse, slutten av innholdet, etter rulling, kommentering, kjøp eller etter inaktivitet.

2. Automatisk Optin-fly-ins: Bygg imponerende fly-ins med 10 fly-in-animasjoner og forskjellige utløsere som popup-vinduer.

3. Inline Optin Forms: Når du trenger å vise optins på bestemte steder i innholdet ditt, kan du bruke inline optin-skjemaer. Lag et skjema, generer kortkoden og bruk det hvor du vil.

4. Innholdsformer for innhold: Under skjemaer for innsynsoptin kan du oppmuntre de mest engasjerte besøkende / besøkende / besøkende til å abonnere via din optin-form.

5. Optin-skjemaer for widget-området: Vis vakre optin-former i et hvilket som helst widget-klart område på nettstedet ditt.

6. Optinser med låst innhold: Låste innholdsappsiner er nyttige og effektive hvis du har et stykke premiuminnhold som bare abonnentene dine kan få tilgang til. Ved å plassere låste innholdsapps kan du direkte tiltrekke bloggleserne dine til å abonnere på bloggen din.

Omfattende designalternativer – 100+ skjemamaler

Når det gjelder design, skuffer ikke Bloom deg. Den har 100+ forhåndslagde maler for optinformer til å begynne med. Hver mal har et unikt design og profesjonelt preg.

blomst-opt-in-skjemamaler

Hvis du vil lage et design, velger du en mal og klikker deretter knappen ‘Neste: Tilpass’ på slutten av siden. Designalternativene er ubegrensede her, da du kan tilpasse alt på malen du har valgt.

blomst-design-alternativer

Konfigurer innholdet, layout, styling og alt du vil endre i optin-skjemaet i det brukervennlige grensesnittet. Du kan velge mellom en rekke tilgjengelige designalternativer for former, bildeorientering, optin grenser og kanter og ubegrensede farger. Videre kan du også sette inn tilpasset CSS for å gi din egen designsmak.

Kraftige skjerminnstillinger

Foruten de imponerende designalternativene, gir Bloom også imponerende og kraftige skjerminnstillinger. Du kan kontrollere hvor og når dine optin-skjemaer skal vises på nettstedet eller innleggene dine. Med de fantastiske skjerminnstillingene kan du lage svært målrettede optin-skjemaer og vise dem på de mest optimale stedene for å konvertere besøkende til abonnenter.

blomst-skjerminnstillinger

Automatiske fly-in og pop-up triggere: Utløs optinsene dine basert på tidsforsinkelse, etter inaktivitet, nederst i innlegget, etter å ha kommentert, rullet, kjøpt og etter å ha klikket. Bare sjekk alternativene for å konfigurere disse innlastingsinnstillingene.

Målfokuserte visningsposisjoner: Du kan velge visningssteder (alt, hjemmeside, bloggside, arkiver, kategorier, tagger, innlegg, side) og målspesifikke optins til bestemte steder. Videre kan du avgrense optin-målretting ved å definere bestemte sider og innlegg som skal vises og ikke for å vise optin-skjemaer.

blomstre-skjerm-spesifikke-post-alternativer

Bloom Dashboard – En brukervennlig tilnærming

Blomsters instrumentpanel lar deg se hvor godt optinformene dine konverteres med et øyeblikk. Du får et tilpasset panel på WordPress-oversikten for enkel tilgang til å opprette og administrere e-postkontoer, se optin-statistikk og konverteringsfrekvens, delt AB-testing, osv..

bloom-dashbord

Split AB Testing: I tillegg til den fantastiske design- og skjerminnstillingene, har Bloom en fantastisk funksjon som hjelper deg med å øke konverteringsfrekvensene. Den delte AB-testfunksjonen lar deg sammenligne forskjellige varianter av optinformen din for å se hvilken som overgår resten.

Bloom-AB-testing

Optin Statistikk: En annen veldig interessant funksjon med Bloom er optinstatistikk som tilbys på en omfattende måte.

bloom-dashbord-statistikk

Statistikken gir deg en sanntidsoversikt over plugin-resultatene, inkludert:

 • Gjennomsnittlig konverteringsfrekvens, abonnentantall og listevekst
 • Alle optins-visninger, konverteringstall og konverteringsfrekvens
 • De siste 12 månedene nye registreringsgrafer
 • Antall e-postlister og vekstrate
 • Høyeste konverteringssider

Importer og eksporter Bloom-data og innstillinger: Importer og eksporter Bloom-data og -innstillinger fra et nettsted til et annet nettsted.

Pris- og supportalternativer for Bloom Plugin

Bloom er et premium-plugin fra Elegant Themes, som krever at du melder deg inn i deres Theme Club for å laste ned plugin. Du kan ikke kjøpe produktet enkeltvis. Du må kjøpe et av medlemsplanene for elegante temaer for å få tilgang til Bloom-plugin og andre produkter. I tillegg får du alle temaene og pluginene deres for ett medlemskap.

De har to medlemsplaner. De er: 1) Årlig tilgang til $ 89 per år og 2) Levetidstilgang for en engangsbetaling på $ 249.

Det betyr at du må bruke minst 89 dollar for å kjøpe Bloom, som er ganske dyrt for lavbudsjettselskaper. Bunt med kraftige temaer og plugins som er inkludert i planen, gjør imidlertid abonnementet verdt verdien.

Elegante temaer tilbyr dedikert støtte for alle produktene sine gjennom forskjellige kanaler, inkludert supportbilletter, fora og live chat. Du kan få detaljert dokumentasjon, videoopplæringer og artikler for Bloom-plugin.

Selv om det tilbyr noen designalternativer for å tilpasse optinformene, er den viktigste ulempen at den ikke kommer med en visuell tilpasning. Du må klikke på forhåndsvisningsknappen for å se endringene du gjør på skjemaet ditt.

Bloom mot OptinMonster – som er den beste løsningen for blygenerering

OptinMonster er den mest fantastiske blygenerasjonsløsningen som eksisterer.

Vår Bloom-anmeldelse vil være ufullstendig hvis vi ikke sammenligner Bloom med OptinMonster, den mest populære blygenerasjonsløsningen.

Sammenlignet med en SaaS-løsning som OptinMonster, Bloom har en tendens til å konsumere flere serverressurser, noe som også kan føre til at nettstedet reduseres. I tillegg mangler det mange nyttige funksjoner som OptinMonster tilbyr, for eksempel lerret popup-og exit intention triggers. Målingsalternativene er også begrenset i Bloom.

Ikke gå glipp av artikkelen vår om de beste WordPress-popup-programtilleggene.

De OptinMonster-priser starter på $ 29 / måned. På den annen side må du bruke minst 89 dollar per år, hvis du vil kjøpe Bloom for nettstedet ditt.

Hvis du leter etter en optin-byggherre som passer budsjettet ditt, OptinMonster er det beste valget. Hvis du heller vil gå med en WordPress-spesifikk optin-plugin, er Bloom verdt å prøve.

Du kan lese hele OptinMonster-gjennomgangen.

Vår dom om blomst for ledende generasjon

Bloom tilbyr et virkelig brukervennlig og brukervennlig grensesnitt for å lage e-post-optin-skjemaer for WordPress-nettsteder. Det enkle og uoversiktlige instrumentbordet lar enhver lage attraktive optinformer og generere flere potensielle kunder.

Selv om den ikke er så funksjonsrik som OptinMonster, gir den alle de grunnleggende funksjonalitetene og noen målrettingsalternativer for å utvide e-postlisten din. Den kommer med en uttømmende liste over maler, som gjør Bloom til en unik pluggen for leadgenerering for WordPress.

Hvis du leter etter en ledningsgenerasjonsplugin som er spesielt bygget for WordPress, er Elegant Themes ‘Bloom et pålitelig valg for deg. Vi gir det 3,8 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 3,8 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få Bloom Now »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map