CSS Hero Review: nr. 1 WordPress Theme Customization Plugin

Vil du redigere CSS for temaene dine uten å skrive noen kode? CSS Hero er et premium WordPress-plugin som lar deg redigere CSS av ethvert WordPress-tema direkte fra frontend ved hjelp av en live-forhåndsvisning. I denne CSS Hero-gjennomgangen vil vi se på dens funksjoner, ytelse og brukervennlighet.


css hero logo

Hva er CSS-helt og hvordan fungerer det?

CSS Hero er en kraftig visuell CSS-editor for WordPress-drevne nettsteder. Det lar deg tilpasse utseendet på WordPress-nettstedet ditt ved å bruke en forhåndsvisningsmodus med enkelt grafisk brukergrensesnitt. Ingen koding eller kunnskap om CSS eller HTML er nødvendig.

Flertallet av WordPress-brukere er ikke webutviklere. Disse brukerne vet ikke mye CSS / HTML for å redigere eller tilpasse nettstedets utseende. Hvis det ikke er noe alternativ å endre noe i temaet deres, uansett hvor lite eller enkelt det er, sitter de fast med det.

CSS Hero hevder at enhver WordPress-bruker kan tilpasse visuelt utseende på sine nettsteder uten å skrive kode eller ansette en utvikler.

Når det er sagt, la oss se på CSS Hero.

CSS Hero Review: Pros & Ulemper

Pros

La oss se på de få fordelene ved å bruke CSS Hero.

 • Tilpass nettstedets utseende uten oppblåsthet
 • Pek og klikk-funksjonen gjør det enkelt å redigere stilen din rett fra fronten
 • Enkelt angre og gjøre om alternativene
 • Integrerte enhetsmodus
 • Til og med den grunnleggende prisplanen leveres med alle funksjoner utenfor boksen

La oss se noen begrensninger av CSS Hero.
Ulemper

Selv om du kan bruke programtillegget for alltid med en engangsavgift, må du fornye lisensen hvis du vil ha oppdateringer etter ett år.

Den prioriterte støtten er bare tilgjengelig med Lifetime Pro, den dyreste planen.

Enkel WordPress-tematilpasning med CSS Hero

Det første og det mest merkbare med CSS Hero er brukervennligheten. Når du har installert og aktivert plugin-modulen, kan du ganske enkelt gå til fronten av nettstedet ditt.

Du vil merke en CSS Hero-knapp i fronten av nettstedet ditt. Ved å klikke på den utvides CSS Hero-grensesnittet, og du kan begynne å tilpasse temaet ditt med live forhåndsvisning som er synlig til enhver tid.

css helt tilpasning

Den visuelle redaktøren i CSS Hero er veldig enkel å bruke. Bare klikk på pekeren og klikk deretter på hvilket som helst element på nettstedet ditt. CSS Hero vil laste inn sine CSS-klasser, og du kan begynne å tilpasse den.

Alle elementegenskaper som du kan tilpasse vises som knapper. Som tekst, bakgrunn, kant, størrelse, margin, polstring osv. Bare klikk på en eiendom, og CSS-helten vil vise deg hva du kan gjøre med det.

Det er knapper, skyvekontroller og enkle kontroller for å øke eller redusere størrelser, verdier og nesten alt du kan gjøre med CSS.

Gå tilbake når som helst til ethvert punkt med CSS Hero

Når du tilpasser et nettsted, kan du prøve noe og ikke like det. Du kan prøve et par ting først og deretter bestemme deg for å gå tilbake til den første endringen du gjorde.

css hero rediger historie

CSS Hero lar deg enkelt gå tilbake til endringer du har gjort og angre dem. Du kan også bla gjennom forskjellige tilstander for å se hvilken du liker bedre og deretter aktivere den.

Denne funksjonen er en god hjelp for nybegynnere som bare vil prøve forskjellige ting. Hvis noe ikke ordner seg slik du forventet, har du alltid muligheten til å gå tilbake.

Mobiltesting og tilpasning med CSS Hero

CSS Hero lar deg enkelt forhåndsvise nettstedet ditt på forskjellige enheter og skjermstørrelser. Du kan også redigere og tilpasse hvordan nettstedet ditt ser ut på mobilen ved hjelp av det samme brukergrensesnittet.

css hero enhetskompatibilitet

Å teste og forhåndsvise et nettsted på forskjellige enheter er vanskelig for nybegynnere. For ikke å nevne å gjøre endringer i deres mobile responsive WordPress-temaer.

CSS Hero gjør det mulig å forhåndsvise og redigere mobilutseendet på nettstedet ditt. Du får alle de samme funksjonene og brukervennligheten når du redigerer nettstedets mobilutseende.

CSS Hero-kompatibilitet med WordPress-temaer og plugins

Det er tusenvis av WordPress-plugins og temaer tilgjengelig for WordPress. Noen av disse temaene og programtilleggene følger kanskje ikke standarden beste praksis for WordPress-utvikling.

Ytelse og diverse funksjoner i CSS Hero

CSS Hero fungerer på alle moderne nettlesere. Den utnytter Javascript og andre moderne webutviklingsteknologier. Overraskende nok er brukeropplevelsen veldig jevn, og vi følte ingen svak oppførsel selv når de ble brukt på en gammel Linux-maskin.

Bortsett fra de viktige funksjonene som vi har nevnt ovenfor, kommer CSS Hero med mye mer.

 • Color Picker-verktøyet lar deg velge farger hvor som helst
 • Eksporter CSS Hero-endringene i en minifisert CSS-fil
 • Bruk komplekse CSS-egenskaper som Forløp, boksskygger osv. Med letthet
 • Innebygd støtte for over 600 Google-skrifter
 • Tilbakestill enkelt til dine standardverdier

Er CSS Hero den rette løsningen for deg?

CSS Hero er definitivt ikke en løsning for alle tilpassing for alle dine behov. Før du dykker inn og kjøper plugin-modulen, er det verdt å ta et øyeblikk for å se om det kan gjøre livet ditt enklere.

Kjøp CSS Hero hvis …

 • Du ønsker å tilpasse utseendet (stylingen) på det eksisterende temaet uten å skrive kode
 • Du vil ikke rote innlegget ditt med kortkoder
 • Du er en utvikler som vil tilpasse CSS raskt og enkelt
 • Du må tilpasse CSS i forbindelse med sidebygger-pluginen
 • Du vil ikke kode hardt for din eksisterende CSS-fil.

Ikke kjøp CSS Hero hvis

Du leter etter en plugin som lar deg bygge en spesialbygget frittstående side med mange nye funksjoner. Eller hvis du vil ha en plugin som lar deg erstatte standard WordPress-redigereren med en helt ny.

I disse tilfellene kan det være lurt å vurdere en sidebygger-plugin.

Priser og støttealternativer for CSS Hero

css heltepriser

CSS Hero er en betalt plugin med tre nivåer av prisplan. Startplanen deres er på $ 29 per år og er gyldig for et enkelt nettsted. Premieplanen er priset til $ 59 per år, og du kan bruke den på 5 nettsteder. Deres beste plan er proffen som kommer på $ 199 per år, og du kan bruke den på 999 nettsteder. Den kommer også med en addon-plugin som heter Hero Inspector.

Alle planer inkluderer ett års premium support og oppdateringer.

Støtte gis ved hjelp av et billettbasert system. CSS Hero kommer også med omfattende dokumentasjon, noe som er spesielt nyttig for brukere som liker å løse problemer på egen hånd.

Vår dom om CSS Hero Plugin

Vi ble virkelig imponert over hvor enkelt det er å bruke CSS Hero. Den har et fint, enkelt rotfritt grensesnitt som er veldig intuitivt. Opplevelsen utenfor boksen er utmerket, den fungerer som lovet. Prisalternativer er veldig rimelige og dokumentasjonen er ganske omfattende og godt skrevet.

Vi gir CSS Hero 5 av 5 stjerner. Her er fordelingen av vurderingspoengene våre.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få CSS Hero Now »
Se CSS Hero-kupong »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map