Elementor Review 2020 – Är det det bästa WordPress Page Builder Plugin?

Vill du designa din WordPress-webbplats utan att anställa en utvecklare? Att bygga en WordPress-webbplats är enkelt med en sidbyggare-plugin som Elementor.


I denna Elementor-granskning ska vi titta på dess funktioner, prestanda och användarvänlighet för att avgöra om det är den bästa WordPress-sidbyggaren-plugin.

elementor-wordpress-sida-builder-plugin

Vad är ett WordPress Page Builder Plugin?

Ett WordPress-sidbyggare-plugin ger ett enkelt dra-och-släpp-gränssnitt för att bygga vackra webbplatser. Du kan skapa sidor genom att helt enkelt ordna block med innehåll med ett dra och släpp-verktyg. De flesta sidbyggare erbjuder också redigering i front-end så att du kan göra live-redigeringar utan att behöva växla fram och tillbaka mellan din redaktör och förhandsgranskningssidan.

Framför allt tillåter en sidbyggare vem som helst att bygga en webbplats med lätthet oavsett deras skicklighet. Ingen teknisk kunskap krävs eftersom du inte kommer att beröra en enda kodrad.

Designa WordPress-webbplatser vackert med Elementor

Elementor är ett enkelt att använda WordPress-sidbyggare-plugin som har ett visuellt dra och släpp-gränssnitt. Det kommer med ett brett utbud av element som gör att du enkelt kan organisera innehållet på din sida med dra och släpp-verktygen. Plugin kräver ingen kodning alls för att konfigurera dess inställningar och skapa sidor.

Med över 900 000 aktiva installationer är det en av de populäraste WordPress-sidbyggarna som finns tillgängliga på webben.

1. Skapa inlägg och sidor med Elementor

När du lägger till en ny sida eller redigerar en befintlig sida i sidredigeraren kan du se Redigera med Elementor -knappen ovanför WordPress-redigeraren. Du kan helt enkelt klicka på den för att starta Elementor-redigeraren.

edit-sida-med-elementor-plugin

Detta leder dig till Elementor-redigeringsgränssnittet som visas på skärmdumpen.

På vänster sida finns det element eller widgetar som är redo att dra och släppa. Du kan hitta inställningar fält under elementen. För att lägga till nytt innehåll, klicka på Lägg till nytt avsnitt eller Lägg till mall i innehållsområdet.

elementor-gränssnitt

Ett avsnitt är ett designlayoutblock med en eller flera kolumner i det. När du väljer Lägg till nytt avsnitt blir du ombedd att välja en innehållsstruktur för din nya sida. Det finns 12 avsnittstyper att välja mellan, som visas på skärmdumpen.

add-sektionen-elementor

När du har valt strukturen på din sida kan du välja en sektionslayout och dra element till sektionens kolumner.

Som visas på skärmdumpen nedan kan du ändra allt från redigeraren på vänster sida och se ändringarna live inom innehållsområdet.

redigera-element

Om du vill använda färdiga mallar för din sida kan du klicka på Lägg till mall knapp. Du har tillgång till över 300 fördesignade mallar, namngivna sidor och block i Elementor-biblioteket.

elementor-bibliotek

Du kan enkelt infoga en mall från biblioteket, anpassa den och slå publicera.

Omfattande uppsättning element & mallar

Elementor-plugin-programmet har en omfattande uppsättning specialanpassade element eller widgets. Du kan hitta en widget för alla typer av innehåll du behöver, till exempel rubriker, knappar, formulär, karuseller eller Google maps bara för att nämna några.

element-in-elementor-plugin

Förutom Elementor-widgetarna kan du använda WordPress-widgetar eller andra temabaserade widgetar eller plugin-widgetar i redigeraren. Elementor integreras med varje tema och plugin som du har installerat och lägger till ditt aktiverade tema och andra kompatibla plugin-widgetar till Elementor-sidredigeraren.

tema-plugin-widgets-elementor

Installera dina favorit teman och plugins och bygg dina sidor enkelt från Elelemtor-redigeraren med hjälp av widgets från ditt tema och andra plugins.

Dessutom kan du spara din design som en mall och återanvända den på andra sidor på din webbplats.

Klicka på Spara alternativ och spara sedan som mall.

spara som mall

Nu lagras din nya mall i Elementor-biblioteket.

my-nytt-mall

Du kan helt enkelt infoga din skräddarsydda mall på valfri sida. Dessutom kan du exportera mallen till andra webbplatser du äger, vilket gör den mycket bekväm. Du behöver inte bygga en ny sida från början varje gång.

3. Oändliga anpassningsalternativ

Elementor ger dig oändliga anpassningsalternativ för din webbplats.

Gå till Stil och Avancerad i Elementor-redigeraren för att se alla anpassningsalternativ.

skräddarsy-obegränsat

Du kan hantera sektionerna bredd och höjd; ändra storlek på kolumner; ställ in din innehållsposition till toppen, mitten eller botten av en kolumn; sätta stoppning och marginaler för sektioner, kolumner och widgets; ställa in kolumngap; etc.

4. Responsiva designkontroller

Elementor låter dig anpassa utformningen av dina webbsidor baserat på vilken typ av enheter dina besökare använder. Detta säkerställer att din webbplats är 100% lyhörd, vilket innebär att din webbplats kommer att se bra ut på alla enheter inklusive stationära datorer, mobiler och surfplattor.

elementor-lyhörd design

Plugin har som standard en skrivbordsvy. Du kan ändra vyn till mobil för att upptäcka hur dina besökare ser din webbplats på sina mobila enheter.

Plugin har också en extra funktion för att säkerställa lyhördhet. Du kan hitta Mottaglig alternativet under Avancerad -menyn när du redigerar ett element. Detta låter dig dölja en widget för en specifik enhet. Detta är användbart när du inte vill visa samma innehåll på alla enheter.

hide-widget-elementor

5. Full revisionshistorik – Ångra / göra om ändringarna

En annan fantastisk funktion hos Elementor är hela revisionshistoriken. Med den här funktionen kan du när som helst återgå till en tidigare version. Plugin sparar alla dina ingångar så att du helt enkelt kan gå till en äldre version när du behöver.

elementor-revideringar

Fler elementära funktioner

Låt oss titta på några fler funktioner i Elementor-plugin:

  • Inline redigering: Du kan redigera textinnehåll direkt på live-skärmen med den här funktionen. Denna funktion gör det enkelt att skriva blogginlägg och redigera ditt befintliga innehåll.
  • Sidhuvud och sidfotredaktör: Att redigera sidhuvud- och sidfotområden på din webbplats är enkelt med Elementor. Du kan redigera dem visuellt utan att koda.
  • Översättning och RTL-redo: Plugin översätts till över 23 språk och kan enkelt översättas till ytterligare språk. Det stöder fullt ut RTL-språket.
  • Globala färger och typografi: Du kan ställa in globala färger och typografi för att skapa en sammanhängande design på hela webbplatsen.
  • Omfattande typografimöjligheter: Använd 800+ Google-teckensnitt, eller lägg till dina egna anpassade typformulärformulär och använd dem på hela din webbplats.
  • Tredjepartsintegrationer: Plugin stöder tredjepartsintegrationer inklusive MailChimp, Drip, ActiveCampaign osv.
  • Underhållsläge: Du kan ställa in underhållsläge med Elementors vackra snart och mallar för underhållsläge.
  • e-handelswidgets: Använd förbyggda WooCommerce-widgetar tillsammans med prissättningstabeller och prislista-widgetar för att enkelt skapa e-handelssidor.

Priser och supportalternativ för Elementor

Elementor är gratis om du laddar ner det från det officiella WordPress-pluginförrådet. Den kostnadsfria versionen av plugin-programmet erbjuder ett anständigt antal widgets och andra funktioner som låter dig bygga enkla webbplatser.

För proffs har plugin en premiumversion med ytterligare premium widgets, mallar och andra alternativ. Den har tre prissättningsplaner: Personlig, affärsmässig och obegränsad. Du kan köpa den personliga planen för en webbplatslicens, affär för 3 webbplatser och obegränsad för obegränsade webbplatser.

elementor-prissättning

Elementor innehåller omfattande dokumentation med en hel del självstudier som hjälper dig att bygga en webbplats enkelt med plugin. Du kan också hitta instruktionsguider på deras blogg och YouTube-kanal.

Pluginförfattarna ger dedikerat stöd via biljettbaserade e-postmeddelanden.

Vår bedömning om Elementor som den bästa WordPress-sidan Builder Plugin

Efter vår noggranna granskning av plugin kan vi säga att Elementor har alla funktioner du behöver för att göra WordPress-anpassning lätt. Plugin-gränssnittet är inte uppblåst med extra, meningslösa, alternativ som vissa plugins, så du kan hitta det enkelt att använda och förstå. Bäst av allt, även nybörjare och icke-tekniska kunniga kan använda plugin-programmet för att bygga vackra webbplatser.

Missa inte att kolla in de bästa programvarorna för webbdesign.

Vi ger Elementor sidbyggare 4,8 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 4,8 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa Elementor nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me