Elementor Review 2020 – Er det den beste plugin-modulen for WordPress Page Builder?

Vil du designe ditt WordPress-nettsted uten å ansette en utvikler? Å bygge et WordPress-nettsted er enkelt med en sidebygger-plugin som Elementor.


I denne Elementor-gjennomgangen vil vi se på funksjonene, ytelsen og brukervennligheten for å finne ut om det er den beste plugin-modulen for WordPress-siden.

elementor-wordpress-side-builder-plugin

Hva er et WordPress Page Builder Plugin?

Et WordPress-sidebygger-plugin gir et enkelt dra og slipp-grensesnitt for å bygge vakre nettsteder. Du kan lage sider ved ganske enkelt å arrangere blokker med innhold med et dra og slipp-verktøy. De fleste sidebyggere tilbyr også redigering i front, slik at du kan gjøre live-redigeringer uten å måtte bytte frem og tilbake mellom redigereren og forhåndsvisningssiden..

Framfor alt tillater en sidebygger alle å bygge et nettsted med letthet uavhengig av ferdighetssettet. Det kreves ingen teknisk kunnskap da du ikke berører en eneste kodelinje.

Designe WordPress nettsteder vakkert med Elementor

Elementor er en brukervennlig plugin for WordPress-sidebygger som har et visuelt dra-og-slipp-grensesnitt. Den kommer med et bredt utvalg av elementer som lar deg enkelt organisere innholdet på siden din med dra og slipp-verktøyene. Programtillegget krever ingen koding i det hele tatt for å konfigurere innstillingene og opprette sider.

Med over 900 000 aktive installasjoner er det en av de mest populære WordPress-sidebyggerne tilgjengelig på nettet.

1. Opprette innlegg og sider med Elementor

Når du legger til en ny side eller redigerer en eksisterende side i sideditoren, kan du se Rediger med Elementor -knappen over WordPress-redigereren. Du kan bare klikke på den for å starte Elementor-redigereren.

edit-page-med-elementor-plugin

Dette fører deg til Elementor-redigeringsgrensesnittet som vist på skjermdumpen.

På venstre side er det elementer eller widgets klare til å dra og slippe. Du kan finne innstillinger søylen under elementene. For å legge til nytt innhold, klikk på Legg til ny seksjon eller Legg til mal i innholdsområdet.

elementor-grensesnitt

En seksjon er en utformingsblokk med en eller flere kolonner i den. Når du velger Legg til ny seksjon, blir du bedt om å velge en innholdsstruktur for den nye siden. Det er 12 seksjonstyper å velge mellom, som vist på skjermdumpen.

add-seksjon-elementor

Etter å ha valgt strukturen på siden din, kan du velge en seksjonslayout og dra elementer inn i seksjonens kolonner.

Som vist på skjermdumpen nedenfor, kan du endre alt fra redigereren på venstre side og se endringene live i innholdsområdet.

Redigere elementer

Hvis du vil bruke ferdige maler på siden din, kan du klikke på Legg til mal knapp. Du har tilgang til over 300 forhåndsdesignede maler, navngitte sider og blokker i Elementor-biblioteket.

elementor-bibliotek

Du kan enkelt sette inn en mal fra biblioteket, tilpasse den og trykke på publiser.

Omfattende sett med elementer & maler

Elementor-pluginen har et omfattende sett med skreddersydde elementer eller widgets. Du kan finne en widget for alle typer innhold du trenger, for eksempel overskrifter, knapper, skjemaer, karuseller eller Google maps bare for å nevne noen.

elementene-i-elementor-plugin

I tillegg til Elementor-widgetene, kan du bruke standard WordPress-widgeter eller andre temabaserte widgeter eller plugin-widgeter i redigeringsprogrammet. Elementor integreres med hvert tema og plugin som du har installert og legger til det aktiverte temaet og andre kompatible plugin-moduler til Elementor-sideditoren.

tema-plugin-widgets-elementor

Installer favorittstemene og pluginsene dine, og bygg enkelt sidene dine fra Elelemtor-redigereren ved hjelp av widgets levert av temaet ditt og andre plugins..

I tillegg kan du lagre designet ditt som en mal og bruke det på andre sider på nettstedet ditt.

Klikk på Lagre alternativer og lagre deretter som mal.

save-as-mal

Nå er den nye malen din lagret i Elementor-biblioteket.

min-new-mal

Du kan ganske enkelt sette inn den spesiallagde malen på hvilken som helst side du ønsker. Dessuten kan du eksportere malen til andre nettsteder du eier, noe som gjør den veldig praktisk. Du trenger ikke å bygge en ny side fra bunnen av hver gang.

3. Uendelige tilpasningsalternativer

Elementor gir deg uendelige tilpasningsalternativer for nettstedet ditt.

Gå til Stil og Avansert i Elementor-editoren for å se alle tilpasningsalternativene.

tilpass-limitlessly

Du kan administrere seksjonene bredde og høyde; endre størrelse på kolonner; angi innholdsposisjonen din til toppen, midten eller bunnen av en kolonne; angi polstring og marginer for seksjoner, kolonner og widgets; angi kolonne gap; etc.

4. Responsive designkontroller

Elementor lar deg tilpasse utformingen av websidene dine basert på typen enheter de besøkende bruker. Dette sikrer at nettstedet ditt er 100% responsivt, noe som betyr at nettstedet ditt vil se bra ut på alle enheter inkludert stasjonære datamaskiner, mobiler og nettbrett.

elementor-responsiv-utforming

Plugin-en har som standard skrivebordsvisning. Du kan endre visningen til mobil for å finne ut hvordan de besøkende vil se nettstedet ditt på sine mobile enheter.

Plugin-en har også en tilleggsfunksjon for å sikre respons. Du kan finne Mottakelig alternativet under Avansert menyen hver gang du redigerer et element. Dette lar deg skjule en widget for en spesifikk enhet. Dette er nyttig når du ikke vil vise det samme innholdet på alle enheter.

skjul-widget-elementor

5. Full versjonshistorikk – Angre / gjør om endringene

Et annet fantastisk trekk ved Elementor er hele revisjonshistorikken. Denne funksjonen lar deg når som helst gå tilbake til en tidligere versjon. Plugin-en lagrer alle inngangene dine, slik at du ganske enkelt kan gå til en eldre versjon når du har behov for det.

elementor-revisjoner

Flere elementorfunksjoner

La oss se på noen flere funksjoner i Elementor-plugin:

 • Innredigering: Du kan redigere tekstinnhold direkte på live-skjermen ved å bruke denne funksjonen. Denne funksjonen gjør det enkelt å skrive blogginnlegg og redigere eksisterende innhold.
 • Topp- og bunntekstredaktør: Det er enkelt å redigere topptekst- og bunntekstområdene på nettstedet ditt med Elementor. Du kan redigere dem visuelt uten å kode.
 • Oversettelse og RTL Klar: Plugin-en er oversatt til over 23 språk og kan enkelt oversettes til flere språk. Det støtter RTL-språket fullt ut.
 • Globale farger og typografi: Du kan stille inn globale farger og typografi for å lage et sammenhengende design på hele nettstedet.
 • Omfattende typografimuligheter: Bruk 800+ Google-skrifter, eller legg til dine egne tilpassede typeskjemaformularer og bruk dem på hele nettstedet ditt.
 • Tredjepartsintegrasjoner: Plugin støtter tredjepartsintegrasjoner inkludert MailChimp, Drip, ActiveCampaign osv.
 • Vedlikeholdsmodus: Du kan angi vedlikeholdsmodus ved å bruke Elementors vakre kommende maler og vedlikeholdsmodelmaler.
 • e-handelswidgets: Bruk forhåndsbygde WooCommerce-widgeter sammen med prissettingstabeller og prislistemoduler for å lage e-handelssider enkelt.

Pris- og supportalternativer for Elementor

Elementor er gratis hvis du laster ned det fra det offisielle WordPress-plugin-repository. Gratisversjonen av plugin-enheten tilbyr et anstendig antall widgets og andre funksjoner som lar deg bygge enkle nettsteder.

For profesjonelle har plugin-en en premiumversjon med ekstra premium-widgeter, maler og andre alternativer. Den har tre prisplaner: Personlig, forretningsmessig og ubegrenset. Du kan kjøpe den personlige planen for en nettstedslisens, Forretningen for 3 nettsteder og Ubegrenset for ubegrensede nettsteder.

elementor-prising

Elementor inneholder omfattende dokumentasjon med mange tutorials for å hjelpe deg med å bygge et nettsted enkelt med plugin-modulen. Du kan også finne instruksjonsguider på deres blogg og YouTube-kanal.

Plugin-forfatterne gir dedikert støtte via billettbaserte e-poster.

Vår dom om Elementor som den beste plugin-modulen for WordPress Page Builder

Etter vår grundige gjennomgang av plugin-modulen, kan vi si at Elementor har alle funksjonene du trenger for å gjøre WordPress-tilpasning enkel. Plugin-grensesnittet er ikke oppsvulmet med ekstra, ubrukelige alternativer som noen plugins, så du finner det enkelt å bruke og forstå. Det beste av alt er at til og med nybegynnere og ikke-teknisk kunnskapsrike mennesker kan bruke plugin-en for å lage vakre nettsteder.

Ikke gå glipp av å sjekke ut de beste programvarene for webdesign.

Vi gir Elementor sidebygger 4,8 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 4,8 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Elementor nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map