Google Site Kit Review 2020 – MÅ LES før du installerer det på nettstedet ditt

Vil du vite om Googles plugin for Site Kit?


Nettstedsett av Google er en WordPress-plugin som lar deg koble Googles online markedsføringstjenester som Search Console, Google Analytics, Google Optimize, Google Tag Manager, PageSpeed ​​Insights, Google AdSense, etc. direkte til WordPress-oversikten..

Med Site Kit får du innsikt i nettstedets ytelse rett fra WordPress-oversikten. I denne artikkelen skal vi gjennomgå og analysere Site Kit-plugin-en i detalj og finne ut hva den tilbyr, og om det er verdt å prøve.

Hva er Googles nettstedssett?

Nettstedsett

Nettstedsett er Googles WordPress-plugin som fungerer som en mekler mellom ditt WordPress-nettsted og markedsføringstjenestene til Google. Plugin ble lansert i oktober 2019 og er tilgjengelig for nedlasting i WordPress-depot gratis. Ved hjelp av denne pluginen kan du integrere nettstedet ditt med følgende Google-verktøy.

 • Analytics: Google Analytics forteller deg hvordan brukere samhandler med nettstedet ditt. Ved å koble nettstedet ditt til Google Analytics, får du vite hvor nøyaktig trafikken din kommer fra, hvilket innlegg som gjør det best osv.
 • Søkekonsoll: Google Search Console hjelper deg med å forbedre søkerangeringene dine ved å la deg fikse eksisterende feil og feil som forhindrer nettstedet ditt fra å indeksere. Du kan også spore nøkkelordene ved å bruke hvilke brukere som oppdager nettstedet ditt.
 • AdSense: Med Google Adsense kan du tjene penger på nettstedet ditt ved å plassere annonser på nettstedet ditt.
 • PageSpeed ​​Insights: Forbedre nettstedets ytelse ved å sjekke nettstedets lastehastighet på stasjonære og mobile enheter, og gjøre nødvendige endringer for å redusere lastetiden.
 • Tag Manager: Det lar deg administrere og distribuere markedsføringskoder for å måle ROI for annonsering i tillegg til å spore Flash, video og sosiale nettverk nettsteder og applikasjoner uten å berøre kode.
 • Optimaliser: Google Optimize er et A / B-testverktøy som forbedrer nettstedkonverteringene dine ved å la deg utføre eksperimenter.

Generelt er Site Kit best for utgivere som eier et nettsted, utviklere som administrerer flere klientprosjekter, og pluginforfattere og webhotelltjenester.

Googles nettstedssettgjennomgang: Oversikt over funksjonene

Site Kit tilbyr fantastiske funksjoner for sine brukere. Som nevnt tidligere, hjelper det deg å legge til forskjellige Google-tjenester til WordPress-dashbordet ditt, slik at du kan se alle rapportene dine ett sted uten å bytte til å logge på forskjellige tjenester. Det beste med denne pluginen er at det gjør det enkelt å konfigurere alle disse tjenestene på nettstedet ditt uten å måtte berøre en linje med kode.

Her er funksjonene som pluginen tilbyr.

 • Trafikk: Den tilbyr en samlet rapport om trafikken som nettstedet ditt mottar. Trafikk blir videre segmentert i organisk, henvisning, direkte og e-post. Så du vet hvor nøyaktig trafikken din kommer fra.
 • Sidehastighet: Vet hvor raskt nettstedet ditt lastes inn, og finn måter å forbedre det på.
 • Adsense: Tjen penger på nettstedet ditt for å tjene litt ekstra penger
 • Tag Manager: Hjelper deg med å spore forskjellige markedsføringskoder på nettstedet ditt.
 • Søketrakt: Viser antall visninger og klikk mottatt av nettstedet ditt over en periode.

Installere Site Kit Plugin på WordPress

For å bruke Site Kit på WordPress-nettstedet ditt, må du først installere plugin-modulen på dashbordet. For det, logg inn på WordPress-oversikten og klikk på Plugin »Legg til nytt. Nå bruker du søkefeltet, ser du etter Site Kit-plugin.

Installasjon av nettstedssett

Når du har funnet den, klikker du på Installere nå etterfulgt av Aktiver -knappen for pluginen for å begynne å fungere. Etter at plugin-modulen er aktivert, ser du følgende melding på skjermen.

installere Site Kit, site kit plugin, site kit, google site kit

Klikk på Start oppsett knapp. Dette tar deg til en ny skjermbilde, der du må bekrefte eierskapet til nettstedet ditt.

google site kit, google site kit plugin, google site kit review

Logg på kontoen din ved å bruke Google-kontoen din. En liten popup vises på skjermen din som ber deg om å gi tillatelse til å se og administrere Search Console-dataene. Følg trinnene i løpet av de neste sekundene for å gi tillatelse for plugin-en til å bekrefte og få tilgang til kontoen din. Etter at installasjonen er fullført, klikker du på Gå til dashbordet for nettstedssett knapp. Det vil ta deg til dashbordet for Site Kit rett på WordPress-nettstedet ditt.

Slik ser det ut.

Google Site Kit Dashboard

Legge til flere Google-tjenester i nettstedssettet

Hvis du vil ha flere detaljer i dashbordet, lar Site Kit deg gjøre det også. Du trenger ganske enkelt å gå til Site Kit »Innstillinger. Du ser tre forskjellige faner her:

 • Tilkoblet tjeneste
 • Koble til flere tjenester
 • Administratorinnstillinger

Gå til Koble til flere tjenester tab.

Under Analytics-panelet klikker du på Setup Analytics alternativ. Før du setter opp Analytics, vil du ikke kunne legge til Tag Manager og Optimaliser tjenester.

Logg deg nå på Google-kontoen din og klikk på Tillate -knappen i følgende trinn for å gi tilgang til plugin-en til å vise rapporter på Google Analytics-oversikten. Du vil nå igjen være på WordPress-oversikten din, hvor du kan konfigurere Analytics-kontoen din ved å klikke på Konfigurer Analytics knapp.

Site Kit av Google Analytics

Etter dette trinnet vil Site Kit håndtere alt for deg. Den importerer dataene dine fra Google Analytics og viser rapportene dine rett på WordPress-oversikten. Du kan gjenta samme prosess med de andre tjenestene også.

Kontroller rapportene dine i nettstedssettet

Nå som alt er satt opp, er det på tide at du sjekker nettstedrapportene dine. Du kan sjekke rapportene dine ved å gå til Nettstedsett »Dashbord. Her ser du alle Google-tjenestene du har koblet til nettstedet ditt.

dashbord, nettstedssett

Når du blar lenger ned, vil du se flere rapporter om hvordan nettstedet ditt presterer, hastigheten på nettstedet ditt på mobil og stasjonær datamaskin, etc. Du kan også velge tidsramme for disse rapportene øverst til høyre på skjermen. Hvis du har Adsense installert, vil Site Kit også vise deg rapporter om det.

Koble fra en enkelt tjeneste på nettstedssettet

Site Kit lar deg også koble tjenestene dine fra nettstedet ditt uten komplikasjoner. Bare gå til Site Kit »Innstillinger» Tilkoblede tjenester. Velg her tjenesten du vil koble fra og klikk på Redigere knappen under den.

Nettstedsett

Til høyre har du et alternativ som heter Koble fra analyse for nettstedssett. Klikk på dette alternativet. En pop-up vil vises som bekrefter om du virkelig vil koble den fra. Klikk på Koble fra-knappen. Og det er det.

Pros for nettstedssett – hva vi likte om det

Site Kit er et godt alternativ for deg hvis nettstedet ditt er koblet til forskjellige Google-tjenester og du vil se rapportene om alle disse tjenestene på ett og samme sted.

Det gjør det enkelt å spore og analysere hva som skjer på nettstedet ditt. Med denne pluginen kan du ha all den grunnleggende informasjonen du trenger om nettstedet ditt, for eksempel hvordan de besøkende oppdaget nettstedet ditt, deres oppførsel på nettstedet osv..

I stedet for å logge på forskjellige plattformer og se rapportene dine individuelt, gir Sit Kit deg alle rapportene i et entall og sentralisert dashbord. Så ikke mer bytte mellom forskjellige nettleserfaner.

Site Kit-ulemper – hva det mangler

Site Kit har noen ulemper også. Her er noen av dem.

 • Tilbyr begrenset informasjon på dashbordet: Fordi det kobler så mange Google-tjenester til WordPress-oversikten, kan du bare se begrenset informasjon fra hver av disse tjenestene. Og noen ganger er det ikke nok, spesielt når det gjelder å ta større avgjørelser.
 • Mangler forbedret e-handelsintegrasjon: Site Kit har ingen muligheter til å la deg spore forskjellige e-handelselementer på nettstedet ditt. For eksempel vil den ikke vise inntektene, den gjennomsnittlige bestillingsstørrelsen, de beste resultatene osv. I nettbutikken din.
 • Ingen skjema sporingsalternativer tilgjengelig: Site Kit lar deg ikke spore forskjellige skjemaer på nettstedet ditt. Så hvis du vil spore kontaktskjemaet eller bestillingsskjemaet ditt for å kjenne konverteringene dine, kan du bli skuffet.

Vår dom: Er nettstedsett riktig for deg?

Site Kit kan være en god løsning for brukere som ønsker å ha et enkelt dashbord med minimale detaljer. I tillegg samler Site Kit informasjon fra hver Google-tjeneste og presenterer dem pent på et enkelt sted.

Imidlertid, hvis du vil benytte deg av Googles tjenester fullt ut, kan det hende at Site Kit ikke passer godt.

For eksempel, Site Kit lar deg bare ha et grunnleggende Google Analytics-oppsett.

Med det grunnleggende Analytics-oppsettet får du ikke detaljert informasjon, for eksempel e-handelstransaksjonsdata, last ned sporingsdata, sporingsdata for hendelser og mer. Dette vil kreve et Site Kit-alternativ som MonsterInsights, som er den mest omfattende Google Analytics-pluginen for WordPress.

monsterinsights, brukerinnlogging og registrering plugins

Med MonsterInsights kan du få alle rapporter som Site Kit tilbyr, inkludert Google Analytics, Search Console, AdSense og mer. MonsterInsights bruker Google Analytics-integrasjonen for å spore Search Console-data, AdSense-data, hastighetssporingsdata og mer.

I tillegg gir det deg tilleggsrapporter som Site Kit ikke tilbyr, inkludert e-handelsdata, tilknyttede data, osv..

Lær mer om MonsterInsights i vår detaljerte gjennomgang.

Så det er det. Vi håper du fant denne artikkelen nyttig. Hvis du likte gjennomgangen av Google Site Kit, kan du også være interessert i å lære hvordan du konfigurerer nedlastingssporing i WordPress med Google Analytics

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få nettstedssett av Google Nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map