Gravity Forms Review 2020: Är det värt dina pengar?

Letar du efter ett plugin-kontaktformulär för din WordPress-webbplats? Gravity Forms räknas ofta bland de bästa WordPress-kontaktformulärens plugins. I denna Gravity Forms-granskning kommer vi att titta på dess funktioner och prestanda för att ta reda på om den verkligen förtjänar att kallas det bästa kontaktformuläret för WordPress.


Gravity Forms Review

Varför behöver du ett WordPress-kontaktformulär plugin?

Oavsett om du driver en liten blogg eller en företagswebbplats, behöver varje webbplats ett kontaktformulär. Ett kontaktformulär fungerar som en bro mellan dig och din publik.

De flesta moderna webbplatser behöver mer än bara ett kontaktformulär. De behöver andra former också, som att begära ett offertformulär, undersökningar, bokningar, inlämnande av innehåll och så vidare.

Gravity Forms är ett av de mest populära pluginprogrammen för formbyggare för WordPress. Med det kan du skapa alla typer av webbformulär som du kan tänka på, från ett enkelt kontaktformulär till ett långt komplicerat formulär – Gravity Form gör processen smärtfri enkel.

Om Gravity Forms

Utan tvekan är Gravity Forms det mest funktionsrika WordPress-kontaktformuläret på marknaden. Från lyhörda formulär till skräppostfilter och avancerade beräkningar till betalningsgrindar, Gravity Forms kommer med allt du behöver för att bygga ett onlineformulär med lätthet.

Om du har en budget för att köpa ett premium-plugin för WordPress-formulär, är Gravity Forms den BÄSTA insatsen. Naturligtvis är det lite dyrt men om du är trött på att leta efter ett komplett formulär-plugin, leta inte längre än Gravity Forms.

Granskning av Gravity Forms: Formplugin för dina ständigt växande behov

Gravity Forms passar bäst för användare som enkelt behöver bygga komplexa formulär på en WordPress-webbplats. Den ständigt växande listan över funktioner skiljer Gravity Forms bort från sin konkurrens. Låt oss titta på några fantastiska funktioner som erbjuds av Gravity Forms.

 • 30+ formulärfält: Det kommer med en mängd olika formulärfält som hjälper dig att bygga alla typer av WordPress-formulär enkelt.
 • Responsiv form: Din WordPress-form ser bra ut på alla enheter, inklusive skrivbord, mobil och surfplatta.
 • Villkorad logik: Visa eller dölj fält baserat på användarens val.
 • E-postmeddelanden: E-postmeddelanden håller dig känd när ett formulär skickas in.
 • Spam filter: Bekämpa inlämning av skräppostformulär med hjälp av Google reCaptcha, Really Simple Captcha och Akismet.
 • Filuppladdningar: Låt dina användare ladda upp filer via ditt onlineformulär.
 • Spara och fortsätt: Spara ett delvis ifylldt formulär och gå tillbaka till det senare för att fylla i formuläret.
 • beräkningar: Gravity Forms tillåter dig också att utföra avancerade beräkningar på grundval av skickade fältvärden.
 • Främre former: Vill du tillåta användare att skicka in ett blogginlägg för din recension utan att ge dem WordPress-adminåtkomst? Du kan göra det genom att använda gränssnittsformulär på din webbplats.
 • Begränsa och schema formulär: Begränsa antalet poster ett formulär kan ta emot och schemalägga dina formulär.
 • integrationer: Med Gravity Forms är integration en bris. Anslut ditt webbformulär till alla onlineapplikationer du vill arbeta med.

En drag-and-drop formbyggare i WordPress

Gravity Forms kommer med en intuitiv drag-and-drop-formbyggare. Välj bara ett fält du vill lägga till och dra och släpp det sedan i din form.

Gravity Forms - Dra och släpp formbyggare

Att släppa ett formulärfält utvidgar det så att du kan ändra saker om du behöver. Det levereras med fördefinierade färdiga att använda fält för de vanligaste formulärerna, inklusive namn, e-post, webbplats, feedback och så vidare.

Förutom de vanliga fälten kommer Gravity Forms med avancerade fält. Det är här du kan skapa anpassade formulärfält genom att välja olika inmatningstyper och tilldela dem namn, etiketter, värden, verifieringskontroller, etc..

Du kan enkelt ordna formfält genom att helt enkelt dra dem upp och ner i formen. För mer komplexa former kan du till och med dela ett formulär i olika avsnitt och sidor.

Kraftfulla kontroller paketerade i forminställningar

Varje formulär i Gravity Forms kan ha sina egna anpassade inställningar. Detta gör det möjligt för användare att ställa in formtitel och beskrivning.

Gravity Forms kommer med kraftfulla kontroller under forminställningar. Detta gör att du kan kontrollera olika aspekter av din form. Förutom de vanliga inställningarna finns det ett antal alternativ som du kan aktivera för ditt formulär.

Gravity Form Settings

Du kan kontrollera formlayout och lägga till en CSS-klass så att du kan utforma den på egen hand. Du kan aktivera antispamfunktioner som honungsburk, eller aktivera övergångsanimationer så att din form ser mer interaktiv ut.

Under bekräftelsefliken för forminställningar kan du styra vad som händer när en användare skickar in ett formulär. Du kan dirigera om användare att visa dem ett anpassat meddelande, skicka dem till en bekräftelsessida eller omdirigera dem till någon annan länk du vill ha.

Du kan också aktivera att skicka formulärfältdata som frågesträngar till din bekräftelsessida. Detta låter dig använda frågesträngarna i andra funktioner för att visa dynamisk information på bekräftelsessidan.

Varje formulärinställningar har en meddelandeflik. Som standard får användare med administratörsnivå aviseringar för varje formulärinsändning. Du kan lägga till anpassade aviseringar och skicka aviseringar till andra e-postadresser.

Avancerade fält och villkorad logik

Gravity Forms kommer med standardformulärfält som de grundläggande inmatningstyperna. Du kan definiera etiketter och värden för dessa fält när du lägger till dem på din webbplats.

Avancerade fält i Gravity Forms

Dessa fält tillåter dig dock inte göra mycket med din form. Gravity Form kommer med ett annat avsnitt för Advanced Fields. Dessa är redo att använda fält som du bara kan släppa i formulärredigeraren.

Till exempel har e-postfältet en kryssruta som låter dig skicka ett bekräftelsemail till användaren för att verifiera deras e-postadress. Gravity Forms validerar automatiskt att de data som matas in i fältet stämmer med den grundläggande syntaxen för det fältet.

Med inläggsfält kan du ange fält relaterade till ett WordPress-inlägg i din form. Med hjälp av inläggsfält kan du skapa formulär för att acceptera användarinlämnat innehåll på din WordPress-webbplats.

Med inläggsfält kan du lägga till användarens underhållsinnehåll

Slutligen finns det prissättningsfält som låter dig lägga till fält som produktnamn, prissättning, kvantitet osv.

Den mest kraftfulla funktionen i Gravity Forms är möjligheten att lägga till villkorade kontroller i dina formulär. Med Villkorlig logik kan du konfigurera ditt formulär för att visa eller dölja fält, avsnitt, sidor eller till och med skicka-knappen baserat på användarval eller inmatning.

Integrera och utöka gravitationsformulär med addons

WordPress har många plugins som fungerar som ramverk byggda på WordPress. Gravity Forms kan enkelt integreras med de mest populära WordPress-plugins och till och med många appar som inte är WordPress.

Det finns tillägg tillgängliga för att integrera Gravity Forms med de mest populära leverantörerna av e-posttjänster som MailChimp, Aweber, GetResponse och många andra.

Gravity Formar grundläggande och avancerade tillägg

Du kan också utöka Gravity Forms för att lägga till många ytterligare funktioner med addon plugins. Det finns tillägg för att skapa frågesporter, enkäter, enkäter med hjälp av Gravity Forms.

Gravity Forms kan också integreras med många populära CRM-lösningar som Agile, Zoho och Capsule CRM-lösningar.

Gravity Forms fungerar ut ur rutan med WooCommerce. Den har också tillägg för att integrera dina formulär med betalningsportar som PayPal, Stripe, Authorize.net, etc..

Gravity Forms WPForms: Bästa kontaktformulär Plugin Showdown

Både Gravity Forms och WPForms hjälper dig att enkelt bygga ett kontaktformulär på din webbplats. Men när du gräver djupare hittar du några viktiga skillnader mellan dem.

Låt oss titta på hur dessa plugins skiljer sig och vilket plugin som är det bästa valet för dina unika behov.

1. Användarvänlighet

Både Gravity Forms och WPForms är förpackade med många fantastiska tidsbesparande funktioner för att skapa ett kontaktformulär.

Men precis som alla andra funktionsrika plugin finns det lite inlärningskurvor för att använda Gravity Forms. Inget att nämna, ju fler funktioner som finns tillgängliga utanför rutan, desto brantare kommer lärningskurvan att bli. Gravity Forms är inte annorlunda.

För att skapa ett formulär är det första du behöver göra att ange formulärets namn. Och sedan kommer du att riktas till formulärbyggaren där du måste lägga till formulärfält manuellt varje gång.

Dess gränssnitt är inte lika elegant som WPForms. För att förhandsgranska formuläret måste du klicka på knappen Förhandsgranska i byggaren.

wpforms formmallar

WPForms, å andra sidan gjorde hela formbyggnadsprocessen mycket enklare. Pluginet levereras med flera förbyggda mallar, så att du kan bygga ett formulär utan att alltid behöva starta från början.

wpforms granskning

Alla formulärfält är snyggt organiserade, så att du snabbt kan välja rätt fält i byggaren. Du kan också INSTANTLYTT förhandsgranska formuläret när du anpassar fälten i byggaren.

Vinnare: WPForms

2. Pris

Kostnaden för Gravity Forms börjar på $ 59. De erbjuder inte en gratisversion. Du kan dock gå till deras demosida för att testa plugin-pluginet innan du köper den.

Omvänt, WPForms erbjuder en gratis version som kan laddas ner från WordPress-pluginförvaret. Kostnaden för premiumversionen av plugin startar på $ 49.

Vinnare: WPForms

3. Funktioner

När det gäller funktioner förblir Gravity Forms tydligt före kurvan.

Nu betyder det inte att WPForms inte har några väsentliga funktioner. Men det saknar några avancerade funktioner som erbjuds av Gravity Forms som Beräkningar.

Med det sagt finns det också några områden där WPForms staplar upp, som undersökningar och undersökningar. I själva verket ger WPForms-plugin dig de bästa interaktiva undersökningsrapporterna med realtidsinblick. Du kan också hitta smarta undersökningsfält, som likart skala, stjärnbetyg osv.

Vinnare: Gravity Forms

Kolla in vår fullständiga WPForms-granskning.

Prissättnings- och supportalternativ för Gravity Forms

gravitation bildar prissättning

Prissättning av plugin för Gravity Forms startar på $ 59 per år för en enda webbplatslicens med grundläggande tillägg. Pro-licensen prissätts till 159 $ för 3 webbplatser och grundläggande + pro-tillägg. Elite-licensen är tillgänglig för $ 259 per år med alla tillägg och obegränsat webbplatsstöd.

Varje licens ger dig rätt till ett års biljettbaserat support. Elite-licensen ger dig prioriterat stöd. Frågor besvaras vanligtvis mycket snabbt med en imponerande väntetid för biljettupplösning.

Dokumentationen är omfattande som hjälper dig att leda dig genom alla aspekter av att skapa ett formulär.

Vår bedömning om gravitationsformer som det bästa kontaktformuläret Plugin för WordPress

Gravity Forms passar bäst för avancerade användare som behöver ett komplett WordPress-formulär-plugin. Om du har en budget för att köpa ett premium-plugin, bör du definitivt kolla in Gravity Forms.

När det gäller funktioner har den grundläggande plugin en imponerande uppsättning alternativ. Du kan också hitta addon-plugins för Gravity Forms inte bara på pluginwebbplatsen utan också på WordPress.org-arkivet.

De flesta WordPress-teman är ett av de mest populära och mest använda plugin-programmen med inbyggt stöd för Gravity Form-stilar. Det fungerar med de flesta andra WordPress-plugins utan problem.

Vi tycker att det är det bästa kontaktformuläret för WordPress och vi ger det 4,6 av 5 stjärnor.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star Half 4,6 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Skaffa gravitationsformulär nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map