Gravity Forms Review 2020: Er det verdt pengene dine?

Ser du etter et kontaktskjema-plugin for ditt WordPress-nettsted? Gravity Forms er ofte rangert blant de beste WordPress-kontaktskjema-pluginene. I denne Gravity Forms-gjennomgangen vil vi se på funksjonene og ytelsen for å finne ut om den virkelig fortjener å bli kalt den beste kontaktskjema-plugin for WordPress.


Gravity Forms Review

Hvorfor trenger du et WordPress-kontaktskjema-plugin?

Enten du driver en liten blogg eller et bedriftsnettsted, trenger hvert nettsted et kontaktskjema. Et kontaktskjema fungerer som en bro mellom deg og publikum.

De fleste moderne nettsteder trenger mer enn bare et kontaktskjema. De trenger andre former også, for eksempel be om et tilbudsskjema, undersøkelser, bestillinger, innsending av innhold, og så videre.

Gravity Forms er et av de mest populære skjermbygger plugins for WordPress. Ved å bruke den kan du opprette en hvilken som helst nettform som du kan tenke deg, fra et enkelt kontaktskjema til en lang komplisert form – Gravity Form gjør prosessen smertefri enkel.

Om gravitasjonsformer

Uten tvil er Gravity Forms det mest funksjonsrike WordPress-kontaktskjema-plugin i markedet. Fra responsive skjemaer til spamfilter og avanserte beregninger til betalingsportaler, Gravity Forms kommer med alt du trenger for å lage et online skjema med letthet.

Hvis du har et budsjett for å kjøpe et premium WordPress-skjema-plugin, så er Gravity Forms det beste alternativet. Selvfølgelig er det litt dyrt, men hvis du er lei av å lete etter en fullstendig skjema-plugin, så se ikke lenger enn Gravity Forms.

Gjennomgang av gravitasjonsformer: Skjema-plugin for dine stadig voksende behov

Gravity Forms er best egnet for brukere som enkelt trenger å bygge komplekse former på et WordPress-nettsted. Den stadig voksende listen over funksjoner skiller Gravity Forms langt fra sin konkurranse. La oss se på fantastiske funksjoner som Gravity Forms tilbyr.

 • 30+ skjemafelt: Den kommer med et bredt utvalg av skjemafelt som hjelper deg med å lage alle typer WordPress-skjemaer med letthet.
 • Responsiv form: WordPress-skjemaet ditt vil se bra ut på alle enheter, inkludert stasjonær, mobil og nettbrett.
 • Betinget logikk: Vis eller skjul felt basert på brukerens valg.
 • E-postvarsler: E-postvarsler holder deg kjent når et skjema sendes inn.
 • Spamfilter: Bekjemp innsendinger av søppelpost ved hjelp av Google reCaptcha, Really Simple Captcha og Akismet.
 • Opplasting av fil: La brukerne dine laste opp filer via det elektroniske skjemaet ditt.
 • Lagre og fortsett: Lagre et delvis utfylt skjema og gå tilbake til det senere for å fullføre skjemaet.
 • beregninger: Gravity Forms lar deg også utføre avanserte beregninger på grunnlag av innsendte feltverdier.
 • Frontend former: Vil du tillate brukere å sende inn et blogginnlegg for din anmeldelse uten å gi dem WordPress administratoradgang? Du kan gjøre det ved å bruke frontend-skjemaer på nettstedet ditt.
 • Begrens og planlegg skjemaer: Begrens antall oppføringer et skjema kan motta og planlegge skjemaene.
 • integrasjoner: Med Gravity Forms er integrasjon en lek. Koble webskjemaet ditt til alle elektroniske applikasjoner du vil jobbe med.

En dra og slipp formbygger i WordPress

Gravity Forms kommer med en intuitiv dra-og-slipp-skjermbygger. Bare velg et felt du vil legge til, og dra og slipp det i skjemaet.

Gravity Forms - Dra og slipp skjermbygger

Å slippe et skjemafelt utvider det slik at du kan endre ting hvis du trenger. Den leveres med forhåndsdefinerte klar til bruk-felt for de mest brukte skjemaene, inkludert navn, e-post, nettsted, tilbakemelding og så videre.

Bortsett fra standardfeltene kommer Gravity Forms med avanserte felt. Det er her du kan lage egendefinerte skjemafelt ved å velge forskjellige inndatatyper og tilordne dem navn, etiketter, verdier, verifiseringskontroller osv..

Du kan enkelt omorganisere skjemafelt ved å dra dem opp og ned i skjemaet. For mer komplekse former kan du til og med dele et skjema i forskjellige seksjoner og sider.

Kraftige kontroller pakket inn i skjemainnstillinger

Hvert skjema i Gravity Forms kan ha sine egne tilpassede innstillinger. Dette gjør det mulig for brukere å sette opp formtittel og beskrivelse.

Gravity Forms kommer med kraftige kontroller under skjemainnstillinger. Dette lar deg kontrollere forskjellige aspekter av skjemaet ditt. Bortsett fra de vanlige innstillingene, er det en rekke alternativer som du kan aktivere for skjemaet ditt.

Innstillinger for gravitasjonsform

Du kan kontrollere skjemaoppsett og legge til en CSS-klasse, slik at du kan style den på egen hånd. Du kan aktivere anti-spam funksjoner som honningkrukke, eller aktiver overgangsanimasjoner for å gjøre skjemaet ditt mer interaktivt.

Under bekreftelsesfanen for skjemainnstillinger kan du kontrollere hva som skjer når en bruker sender inn et skjema. Du kan redirect brukere for å vise dem en tilpasset melding, sende dem til en bekreftelsesside eller omdirigere dem til hvilken som helst annen lenke du ønsker.

Du kan også aktivere sending av skjemafeltdata som spørringstrenger til bekreftelsessiden. Dette lar deg bruke spørringstrengene i andre funksjoner for å vise dynamisk informasjon på bekreftelsessiden.

Hver skjemainnstillinger har en varslingsfane. Som standard mottar brukere med administratornivå varsler for hver skjemainnlevering. Du kan legge til tilpassede varsler og sende varsler til andre e-postadresser.

Avanserte felt og betinget logikk

Gravity Forms leveres med standardformuleringsfeltene som de grunnleggende input-typene. Du kan definere etiketter og verdier for disse feltene når du legger dem til på nettstedet ditt.

Avanserte felt i Gravity Forms

Disse feltene lar deg imidlertid ikke gjøre mye med skjemaet ditt. Gravity Form kommer med en annen seksjon for Advanced Fields. Disse er klare til å bruke felt som du bare kan slippe i skjemabehandleren.

For eksempel har e-postfeltet en avkrysningsrute som lar deg sende en bekreftelses-e-post til brukeren for å bekrefte e-postadressen deres. Gravity Forms vil automatisk validere at dataene som er lagt inn i feltet samsvarer med den grunnleggende syntaks for det feltet.

Innleggsfelt lar deg legge inn felt relatert til et WordPress-innlegg i skjemaet. Ved hjelp av innleggsfelt kan du opprette skjemaer for å godta brukerinnsendt innhold på WordPress-nettstedet ditt.

Innleggsfelt lar deg legge til innhold fra brukeren

Til slutt er det prisfelt som lar deg legge til felt som produktnavn, priser, mengde osv.

Den kraftigste funksjonen i Gravity Forms er muligheten til å legge til betingede sjekker i skjemaene. Med betinget logikk kan du konfigurere skjemaet ditt til å vise eller skjule felt, seksjoner, sider eller til og med sende-knappen basert på brukervalg eller inndata.

Integrer og utvid gravitasjonsformer med addons

WordPress har mange plugins som fungerer som rammer bygd på WordPress. Gravity Forms kan enkelt integreres med de mest populære WordPress-plugins og til og med mange apper som ikke er WordPress.

Det er tilleggsutstyr tilgjengelig for å integrere Gravity Forms med de mest populære e-posttjenesteleverandører som MailChimp, Aweber, GetResponse og mange andre.

Gravity Danner grunnleggende og avanserte tillegg

Du kan også utvide Gravity Forms for å legge til mange tilleggsfunksjoner med addon plugins. Det er tillegg til å lage quizer, undersøkelser, avstemninger ved hjelp av Gravity Forms.

Gravity Forms kan også integreres med mange populære CRM-er som Agile, Zoho og Capsule CRM-løsninger.

Gravity Forms fungerer ut av esken med WooCommerce. Den har også tillegg for å integrere skjemaene dine med betalingsportaler som PayPal, Stripe, Authorize.net, osv.

Gravity Forms vs WPForms: Best Contact Form Plugin Showdown

Både Gravity Forms og WPForms hjelper deg med å lage et kontaktskjema på nettstedet ditt. Men når du graver dypere, vil du finne noen viktige forskjeller mellom dem.

La oss se på hvordan disse programtilleggene er forskjellige, og hvilken plugin som er det beste valget for dine unike behov.

1. Brukervennlighet

Både Gravity Forms og WPForms leveres med mange fantastiske tidsbesparende funksjoner for å lage et kontaktskjema.

Men akkurat som alle andre funksjonsrike plugins, er det litt læringskurve å bruke Gravity Forms. For ikke å nevne, jo flere funksjoner som er tilgjengelige utenfor boksen, jo brattere læringskurve vil være. Gravity Forms er ikke annerledes.

For å opprette et skjema, er det første du trenger å gjøre å spesifisere skjemaets navn. Og så blir du henvist til skjemabyggeren hvor du må legge til skjemafeltene manuelt, hver gang.

Grensesnittet er ikke så slankt som WPForms. For å forhåndsvise skjemaet, må du klikke på forhåndsvisningsknappen i byggherren.

wpforms formmaler

WPForms, på den annen side gjorde hele formbyggingsprosessen mye enklere. Plugin-enheten leveres med flere forhåndsbygde maler, slik at du kan lage et skjema uten å måtte starte helt fra bunnen av.

wpforms gjennomgang

Alle skjemafelt er pent organisert, slik at du raskt kan velge riktig felt i byggherren. Du kan også Øyeblikkelig forhåndsvisning av skjemaet mens du tilpasser feltene i byggherren.

Vinner: WPForms

2. Pris

Kostnaden for Gravity Forms starter på $ 59. De tilbyr ikke en gratis versjon. Du kan imidlertid gå til deres demoside for å prøvekjør plugin-en før du kjøper den.

Motsatt, WPForms tilbyr en gratis versjon som kan lastes ned fra WordPress plugin repository. Kostnaden for premiumversjonen av plugin-programmet starter på 49 dollar.

Vinner: WPForms

3. Funksjoner

Når det gjelder funksjoner, holder Gravity Forms seg tydelig foran kurven.

Nå betyr ikke det at WPForms ikke har noen viktige funksjoner. Men det mangler noen avanserte funksjoner som tilbys av Gravity Forms som beregninger.

Når det er sagt, er det også noen områder der WPForms stabler seg, som avstemninger og undersøkelser. Faktisk gir WPForms-plugin deg de beste interaktive undersøkelsesrapportene med sanntidsinnsikt. Du kan også finne smarte undersøkelsesfelt, for eksempel skala, stjernevurderinger osv.

Vinner: Gravity Forms

Sjekk ut vår komplette WPForms-gjennomgang.

Priser og støttealternativer for gravitasjonsskjemaer

tyngdekraften danner priser

Prisingen av plugin-modulen Gravity Forms starter på $ 59 per år for en enkelt lisens med grunnleggende tillegg. Pro-lisensen er priset til $ 159 for 3 nettsteder og grunnleggende + pro addons. Elite-lisensen er tilgjengelig for $ 259 per år med alle tillegg og ubegrenset nettstøtte.

Hver lisens gir deg rett til ett års billettbasert støtte. Elite-lisensen gir deg prioritert støtte. Spørsmål blir vanligvis besvart veldig raskt med en imponerende behandlingstid for billettoppløsning.

Dokumentasjonen er omfattende som hjelper deg å lede deg gjennom alle aspekter ved å bygge et skjema.

Vår dom om gravitasjonsformer som den beste kontaktskjema-plugin for WordPress

Gravity Forms er best egnet for avanserte brukere som trenger en komplett WordPress-skjema-plugin. Hvis du har et budsjett for å kjøpe en premium-plugin, bør du absolutt sjekke Gravity Forms.

Når det gjelder funksjoner, har den grunnleggende plugin-en et imponerende sett med alternativer. Du kan også finne addon-plugins for Gravity Forms ikke bare på plugin-nettstedet, men også på WordPress.org-depot.

De fleste WordPress-temaer er en av de mest populære og mest brukte plugin-ene, med innebygd støtte for Gravity Form-stiler. Det fungerer med de fleste andre WordPress-plugins feilfritt.

Vi tror det er den beste kontaktskjema-plugin for WordPress og vi gir den 4,6 av 5 stjerner.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star Half 4,6 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få gravitasjonsformer nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map