iThemes Security Review 2020: Härdande WordPress Security

Behöver du skydda din WordPress-webbplats från hackare? Håll din webbplats låst och säker med det fullständiga plugin-programmet iThemes Security. I vår iThemes Security-granskning hittar du hur den skyddar din webbplats från alla typer av säkerhetshot, från brute force-inloggningsförsök till besvärliga bots och sårbarheter.


iThemes säkerhetsöversikt

Varför behöver du ett säkerhetsplugin?

Det är sant att WordPress är ett ganska säkert CMS direkt utanför rutan. Det får ofta uppdateringar för att fixa eventuella buggar och ansluta eventuella säkerhetshål som uppstår.

Men det är också ett av de mest riktade innehållsmarknadsföringssystemen av hackare på grund av dess enorma popularitet.

Trots deras bästa ansträngningar för att hålla sina webbplatser säkra är de flesta användare inte säkerhetsexperter. De kanske inte är medvetna om bästa säkerhetsmetoder och introducerar oavsiktligt sårbarheter genom sina handlingar (eller brist på handling).

Varje webbplats är sårbar. Hackare riktar sig till alla typer av webbplatser, inte bara för att stjäla data utan också för att sprida skadlig kod till webbplatsens besökare.

Och om din webbplats blir hackad kan det vara ett stort slag som är svårt att återhämta sig från. Du behöver inte bara göra det fixa din hackade webbplats, men du måste också reparera skadorna på ditt rykte. Dina användare kan ha problem med att lita på din webbplats i framtiden.

Om iThemes Security

iThemes Security är den bästa WordPress-säkerhetsplugin som skapats av säkerhetsexperterna på iThemes. Plugin hjälper dig att skydda och skydda din WordPress-webbplats från alla säkerhetshot och ger dig sinnesfrid. Det är enkelt och användarvänligt; Du kan använda det enkelt även om du är nybörjare.

Plugin fungerar för att fixa vanliga säkerhetsproblem och skyddar din webbplats från hackor, skadlig kod och överträdelser. Det lägger till ett extra lager skydd på din WordPress-webbplats så att det blir omöjligt för online skurkar att bryta din webbplats.

Huvudfunktionerna i plugin är brute force-skydd, detektering av filändringar, 404-upptäckt, starkt lösenord upprätthållande och databas säkerhetskopior. Dessutom finns det mycket mer lysande säkerhetsfunktioner i plugin. Framför allt, meddelanden omedelbar e-post efter hotdetektering hjälper dig att lösa problem snabbt.

Kolla in vår artikel om bästa WordPress-säkerhetsplugins.

Hur iThemes säkerhet håller din webbplats säker

iThemes Security har över 30 sätt att hålla din webbplats säker och säker från hackare, inklusive:

 • Förbud IP-adresser för kända angripare från att logga in på din webbplats
 • Lås ut användare efter för många dåliga inloggningsförsök (liknande Login LockDown)
 • Skanna din webbplats för att upptäcka skadlig kod och annan misstänksam kod
 • Tvinga fram starka lösenord för alla konton
 • Tvinga SSL till din instrumentpanel eller någon sida eller inlägg, så länge din server stöder den
 • Övervaka dina filer för obehöriga ändringar
 • Få e-postmeddelanden om misstänkt aktivitet på din webbplats
 • Döljer och döljer viktig systeminformation om din WordPress-installation
 • …och mer

Kassa: Hur du gör en säkerhetsrevision för att hjälpa dig att hålla ett öga på din webbplats.

Låsa din webbplats med iThemes Security Pro

Pro-versionen av iThemes erbjuder mer avancerade funktioner och automatiseringar för att spara tid och hålla din webbplats ännu säkrare, inklusive:

 • 2-faktorautentisering: Ställ in en mobilapp (som Google Authenticator eller Authy) så att du bara kan logga in med din smartphone
 • Schemaläggning för skadlig programvara: Skanna din webbplats automatiskt efter misstänksam kod varje dag
 • Lösenordförfall: Tvinga användare att skapa nya lösenord efter en tidsperiod du valt
 • Importera och exportera säkerhetsinställningar: Konfigurera dina andra WordPress-webbplatser snabbt med samma inställningar
 • Anpassa inloggningsadress: förhindra att människor försöker logga in på din webbplats av anpassa din inloggningsadress för instrumentpanelen

Hur du ställer in iThemes säkerhet på din webbplats

Viktig: Innan du installerar iThemes Security-plugin och aktiverar någon av dess säkerhetsfunktioner, se till att göra en komplett säkerhetskopia av din webbplats. Detta beror på att plugin-programmet gör ändringar i din databas och webbplatsfiler som i sällsynta fall kan orsaka problem med din webbplats.

När du har installerat och aktiverat plugin ser du ett meddelande om att aktivera iThemes Brute Force Network Protection, som är gratis. Detta ansluter dig till iThemes nätverk, så kända angripare av brute force som redan finns i sin databas kommer automatiskt att blockeras från att logga in på din webbplats.

iThemes Security Review - aktivera brute force api

Fyll bara i din e-postadress för att få gratis API-nyckel.

Nu kan du navigera till Säkerhetsinställningar att välja vilka säkerhetsalternativ du vill aktivera.

Att titta på inställningsskärmen kan vara lite överväldigande med alla tillgängliga alternativ:

iThemes Security Review - inställningar

Men du kommer att märka att de rekommenderade alternativen visas automatiskt medan mer avancerade alternativ är dolda.

Varje artikel har en kort beskrivning av vad den gör. Du kan välja och välja vilka du vill aktivera och konfigurera.

Funktionerna med en Gör det möjligt är enkla att installera: klicka bara på knappen så är den inställd.

Funktionerna med en Konfigurera inställningar knappen kan kräva att du granskar inställningarna eller fyller i några alternativ för att komma igång. Om du till exempel klickar på Förbjudna användare, Du kan manuellt ange specifika IP-adresser för att förbjuda:

iThemes Security Review - förbjudna användare

Du kan också navigera till Säkerhet »Säkerhetskontroll för att skanna din webbplats.

iThemes Security Review - skanna din webbplats

Support och dokumentation

Förklaringarna i plugin-instrumentpanelen gör det klart vad varje alternativ gör. FAQ på WordPress.org tar upp de vanligaste problemen och stegen du kan vidta för att lösa problemet. Det finns också fler hjälpartiklar tillgängliga på den officiella iThemes supportwebbplatsen.

För den kostnadsfria versionen av plugin-programmet finns communitystöd tillgängligt på WordPress.org supportforum, där användare är aktiva för att hjälpa varandra. De flesta supporttrådar löses snabbt.

iThemes Security Pro-användare har tillgång till officiellt stöd från utvecklarna.

Prissättning för iThemes Security

iThemes Security har 3 olika prisplaner som heter Blogger, Frilansare, och Guld. Du kan välja en plan beroende på antalet webbplatser du vill använda iThemes Security på.

iThemes-security-prissättning

Blogger är den grundläggande planen som kostar $ 80 per år och stöder en WordPress-webbplats. Om du hanterar bara en webbplats köp du den här planen.

Om du har mer än 1 webbplats och högst 10 webbplatser, köp Frilansare planen. Det är coolt för medelstora företagare och frilansare.

För stora byråer finns det Guld planen. Denna plan ger dig en licens för obegränsade webbplatser.

Alla planer inkluderar 1 års biljettstöd, 1 års plugin-uppdateringar och 10 iThemes synkroniseringssajter. iThemes Sync hjälper dig att hantera flera WordPress-webbplatser från en instrumentpanel inklusive WordPress-uppdateringar med ett klick, upptidstidsövervakning, WordPress-tema och plugin manager, etc..

iThemes Security vs. WordFence Security

Söker efter det bästa säkerhetspluginet för din webbplats?

Du kanske har hört talas om WordFence Security, ett annat populärt gratis säkerhetsplugin.

Efter att ha testat båda insticksprogrammen, fann vi att även om WordFence Security kan vara en bra grundläggande säkerhetsplugin, så lägger den betydande belastning på din server och har ett klumpigt användargränssnitt. (Se vår fullständiga granskning av WordFence Security för mer information.)

iThemes Security har vissa funktioner som kan bromsa din webbplats, till exempel funktioner för att ändra filändringar, men totalt sett fungerar bättre. Kom ihåg: allt som kontinuerligt skannar dina filer tar resurser.

Men eftersom iThemes Security är så anpassningsbart kan du välja och välja vilka funktioner du vill aktivera. Du kan enkelt undvika de som kan bromsa din webbplats eller bara köra dem under låg trafikperioder.

Du bör läsa den ultimata säkerhetsguiden för WordPress för mer information.

Vår dom

Vi tror att alla WordPress-webbplatser har nytta av att installera ett säkerhetsplugin. Den enda frågan är vilken som är bäst för din webbplats.

iThemes Security är en av de mest populära och högt rankade säkerhetsplugins i WordPress.org-katalogen.

Vi tyckte att iThemes Security plugin var lätt att använda, även om du inte känner till säkerhetsjargong eller bästa praxis. Det förklarar tydligt varje funktion på din instrumentbräda. Det finns många alternativ, men de presenteras på ett sätt som inte är för överväldigande.

Vi ger iThemes Security 4 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Skaffa iThemes säkerhet nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map