Klav

Vill du logga in enkelt när du använder starka lösenord på din WordPress-webbplats? Clef är ett populärt tvåfaktors autentiseringsverktyg som låter dig logga in på din WordPress-webbplats utan att ange ett lösenord. I denna Clef-granskning kommer vi att titta på dess funktioner och användarvänlighet.


Clef tvåfaktorautentisering för WordPress-granskning

Varför behöver du tvåfaktorautentisering med Clef för WordPress?

Lösenord är det första säkerhetslagret mellan hackare och din webbplats. Du bör alltid använda långa och starka lösenord för att göra dem svårare att spricka. Problemet med starka lösenord är dock att de är svåra att komma ihåg.

Se den här guiden på bästa sättet att hantera WordPress-lösenord.

Men tänk om någon fick tillgång till ditt lösenord själv? Detta händer mer regelbundet än du kan föreställa dig.

Tvåfaktorsautentisering eliminerar behovet av lösenord genom att lägga till ett externt säkerhetslager. Du kan använda din telefon för att logga in på din WordPress-webbplats.

Med det sagt, låt oss ta en titt på hur Clef implementerar tvåfaktorautentisering i WordPress.

Ställa in Clef för WordPress

Det första du behöver göra är att installera och aktivera Clef Two-Factor Authentication-plugin för WordPress. Vid aktivering omdirigeras du automatiskt till Clef-installationsguiden. Klicka bara på knappen Komma igång för att fortsätta.

Snabbinstallationsguide i WordPress

Nästa kommer du att bli ombedd att ange ditt telefonnummer. Detta steg är valfritt; du kan hoppa över den här och ladda ner Clef-appen direkt från App Store för iOS och Play Store för Android-enheter.

När du har installerat appen blir du ombedd att registrera dig med Clef. När din mobilapp är klar, kom tillbaka till WordPress och klicka på ‘Jag har redan app-knappen’ för att fortsätta.

Installera Clef-appen på din mobila enhet

Clef kommer nu att visa dig en våg med staplar på din WordPress-skärm. På din telefon slår den på kameran med liknande vågstänger. Peka Clef-appskärmen mot WordPress och Clef synkroniserar båda vågorna automatiskt.

Synkronisera Clef-vågor på din telefon och WordPress

Det är allt! Du har lyckats konfigurera Clef på din WordPress-webbplats. För mer information, ta en titt på hur du gör lägg till lösenordsfri inloggning till WordPress med Clef.

Hantera enkelt starka WordPress-lösenord med Clef

Som vi nämnde tidigare att hantering av starka lösenord verkar vara mycket arbete för de flesta användare. Clef låter dig logga in utan att ange dina lösenord. Synkronisera bara vågen och du är inloggad, du kan till och med inaktivera lösenordet helt för att skydda din webbplats från några vanliga attacker.

Inaktivera lösenord i WordPress med Clef

Din WordPress-webbplats lika säker som det svagaste lösenordet. Om du kör en WordPress-webbplats med flera användare kan du också bjuda in alla andra användare på din webbplats för att ställa in Clef. Alla dina användare ställer in Clef på samma sätt som du gjorde. De kommer att behöva installera appen på sina telefoner och synkronisera den med Clef för WordPress.

Om du använder Clef på flera WordPress-webbplatser, oroa dig inte – du kan synkronisera alla dessa webbplatser med Clef. När du loggar in på en WordPress-webbplats kommer Clef automatiskt att logga in på andra webbplatser när du besöker dem.

Onboarding och övergripande användarupplevelse för Clef är extremt trevlig. Det är väldigt enkelt att använda och mycket säkert.

Säkerhet och säkerhet med Clef för WordPress

Clef är väldigt säkert och säkert, här är hur det faktiskt fungerar.

Det ersätter dina WordPress-lösenord med ett tvåfaktors autentiseringssystem. Det betyder att du i princip verifierar din WordPress-webbplats med två säkerhetsnycklar.

Den första är uppenbarligen dina WordPress-inloggningsuppgifter, dvs. användarnamn och lösenord. Detta användarnamn och lösenord lagras på din Clef-enhet i en krypterad form.

Den andra faktorn är Clef-mobilappen på din webbplats som känner igen webbplatser som använder RSA-Public Key-krypteringssystem.

För att slutföra en inloggning behöver du inte bara ditt WordPress-lösenord utan också din mobila enhet. I fallet är ditt lösenord stulet eller hackat. Det finns ännu ett säkerhetslager för att skydda din WordPress-inloggning.

Clef lagrar din krypterade nyckel på din telefon istället för molnet. Även om Clefs servrar bryts kommer dina inloggningsuppgifter att förbli säkert lagrade på din telefon.

Är Clef allt du behöver för WordPress Security?

Clef kommer att göra din WordPress-webbplats säker, men administratörsbrädan för WordPress är bara en startpunkt att bryta in på din webbplats.

Mer avancerade hackare kan försöka bryta sig in på din webbserver, använda komprometterade e-postkonton för att få tillgång till din webbhotell, SQL-injektioner och olika andra tekniker.

Du måste fortfarande se till att ett ordentligt reservsystem är på plats (vi rekommenderar att du använder BackupBuddy). Använd en WordPress-säkerhetstjänst, som Sucuri.

Använd långa, unika och starka lösenord för ditt FTP-konto, värdkontrollpanel och MySQL-databas.

Priser och supportalternativ för Clef

Clef är gratis att använda för upp till 10 000 inloggningar per månad. De flesta användare kommer förmodligen aldrig att komma nära detta nummer även om de använder Clef på flera webbplatser.

Efter de kostnadsfria kontobegränsningarna kan användare välja en volymprisplan från $ 700 per månad för upp till 100 000 inloggningar. Användare kan också välja pris per inloggningsmodell som kostar $ 0,90 per inloggning.

Grundläggande användarsupport tillhandahålls via e-post och communitychattrum på Slack. Clefs officiella webbplats har omfattande dokumentation tillgänglig för utvecklare som vill integrera Clef i sina applikationer.

Vår dom om Clef för WordPress

Vi tror att Clef erbjuder en utmärkt tvåfaktors autentiseringslösning för WordPress-drivna webbplatser. Det är extremt lätt att använda och det är gratis. Det låter dig undvika att hantera starka lösenord och skyddar din WordPress-webbplats från inloggningsbrott.

Vi ger Clef 4 av 5 stjärnor. Här är fördelningen av våra poäng.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 0,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa Clef nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map