Konstant kontaktanmeldelse 2020 – den beste e-postmarkedsføringsprogramvaren

Vil du lage en e-postliste, men er ikke sikker på hvilken e-postmarkedsføringstjeneste du skal velge? Constant Contact har vært markedsledende innen markedsføring via e-post i over 20 år.


I vår konstante kontaktanmeldelse har vi satt løftene på prøve, slik at du kan bestemme om det er den beste e-postmarkedsføringstjenesten for dine behov.

Konstant kontakt

Hvorfor du trenger markedsføring via e-post?

Hvis du har et nettsted som har trafikk, må du gjøre e-postmarkedsføring.

E-postmarkedsføring hjelper deg å få kontakt med publikummet ditt og bygge et langvarig forhold til dem. De fleste små bedrifter synes markedsføring via e-post er et viktig verktøy for å øke salget og inntektene.

Nedenfor er noen fordeler med e-postmarkedsføring:

 • Øk gjentatte besøk: Med markedsføring via e-post kan du få kontakt med publikum ved å samle e-postadressene deres og sende dem verdifullt innhold. Du kan også oppmuntre dem til å gå tilbake til nettstedet ditt ofte.
 • Øk konverteringer: E-postkonverteringer overgår både sosial og organisk søketrafikk. Hvis du vil generere mer salg, må du starte markedsføring via e-post.
 • Generere mer inntekter: Studier viser at markedsføring via e-post hjelper deg å få et gjennomsnitt på $ 38 for hver $ 1 brukt.

Konstant kontaktanmeldelse: Den beste e-postmarkedsføringstjenesten for nybegynnere

Konstant kontakt gjør det enkelt for deg å lage en e-postliste selv om du er en absolutt nybegynner. Når du registrerer deg, blir du bedt om å velge en bransje.

Basert på valget ditt, vil du få bransjespesifikke forslag til e-postkampanjer for å utvide virksomheten din. Du vil også motta tips for design av e-postmaler, som hjelper deg med å opprette og sende e-postmeldinger som åpnes, leses og klikkes.

Ta også en titt på artikkelen vår om hvordan du oppretter en e-postblåsing på riktig måte.

La oss se nærmere på funksjonene til Constant Contact, og hvorfor det er den beste e-postmarkedsføringstjenesten for nybegynnere.

Dra og slipp editor for å lage vakre e-poster

konstant kontaktbygger

Den kraftige dra og slipp-redigereren gjør det enkelt for deg å lage vakre, engasjerende e-poster. Du kan finne mange innebygde, mobiloptimaliserte maler som ser bra ut på alle enheter. På den måten trenger du ikke alltid bygge nyhetsbrevene dine fra bunnen av.

For å spare tid kan du velge riktig mal for e-postene dine og deretter tilpasse den slik du vil.

Rapportering og analyse i sanntid

konstant kontaktrapportering

Constant Contact kommer med rapportering og analyse i sanntid som gir deg innsikt i hvordan e-postmarkedsføringskampanjene dine presterer. Engasjementsrapporten lar deg spore resultatene til e-postkampanjene dine ved å vise viktige beregninger, inkludert sendinger, åpninger, klikk og mer.

Du kan til og med sammenligne resultatene til forskjellige e-postkampanjer for å se hvilken som har flest åpninger og klikk.

Du får også klikksporingsvarmekart, som viser deg optimal knappplassering for å få flere klikk.

Sjekk også: Sammenlign beste WordPress Analytics-løsninger

Massevis av integrerte markedsføringstjenester

konstant kontaktintegrasjon

Med konstant kontakt er det en lek å integrere med favoritt-appene dine. Med hundrevis av støttede apper kan du oppnå mer med markedsføringsinnsatsen. Du kan:

 • Utvid e-postlisten din eksponentielt
 • Oppdater kontakter mellom din Constant Contact-konto og andre online applikasjoner
 • Gjør nettstedet og markedskanalene dine mer engasjerende

Integrer enkelt i ditt WordPress-nettsted

I slekt: Slik utvider du e-postlisten din, RASKT!

Det er superenkelt å koble din konstante kontakt-konto med ditt WordPress-nettsted. Selv om du enkelt kan legge inn et påmeldingsskjema for å samle e-post, anbefaler vi deg å legge inn skjemaet ditt via et WordPress-plugin-kontaktskjema..

Hvorfor? Nedenfor er noen grunner:

 • Enkel innebygging: Med en plugin trenger du ikke rote med innebygd koden. Når du har koblet konstant kontakt med kontaktskjema-pluginen, kan du enkelt legge til et påmeldingsskjema direkte fra WordPress-oversikten.
 • Ingen pålogging nødvendig: Du trenger ikke alltid logge inn på din Constant Contact-konto hver gang du vil opprette et påmeldingsskjema, fordi du kan gjøre det fra WordPress-administratoren din.
 • Utvid e-postlisten din ved å bruke et hvilket som helst kontaktskjema: For å utvide e-postlisten din, trenger du ikke alltid å lage et eget registreringsskjema. Du kan ta med en avmerkingsboks på hvilket som helst kontaktskjema på nettstedet ditt. Hvis ruten er avkrysset, kan du legge til kontaktene i e-postlisten din.

Du kan finne mange forskjellige kontaktskjema-plugins i WordPress-depotet som gir kontinuerlig kontaktintegrasjon. Vi anbefaler imidlertid WPForms fordi det tilbyr kontinuerlig kontakt-integrasjon utenfor boksen.

WPForms er det beste kontaktskjema-plugin for WordPress. Med WPForms kan du integrere konstant kontakt umiddelbart uten å måtte installere noen tillegg.

Les hele WPForms-gjennomgangen for mer informasjon.

Hvordan stabler kontaktkontakt opp mot konkurransen?

Konstant kontakt er best egnet for smarte bedrifter som nettopp begynner med e-postmarkedsføring. La oss se på noen få områder der Constant Contact utmerker seg i forhold til andre e-postmarkedsføringstjenester.

1. 60-dagers gratis prøveperiode

Mens de fleste e-postmarkedsføringstjenester tilbyr 14 eller 30-dagers gratis prøveperiode for å teste tjenesten deres, gir Constant Contact deg full tilgang til verktøyene deres i 60 dager. Etter rettsaken starter abonnementet på $ 20 per måned for opptil 500 abonnenter.

2. Lett å bruke

Constant Contact har et vakkert grensesnitt, som gjør det enkelt for alle å komme i gang med e-postmarkedsføring.

Den kraftige dra og slipp-redigereren gjør det enkelt å lage og finpusse e-postene dine til det abonnentene dine vil elske. Med hver plan får du tilgang til vakre ferdigbygde mobiloptimaliserte maler som ser bra ut på alle enheter.

3. Avanserte markedsføringsverktøy

Constant Contact kommer med alle viktige automatiseringsverktøy for å utvide e-postlisten din. Det skyldes dette at den har laget listen over de beste CRM-ene for markedsføring via e-post. Nedenfor er noen avanserte funksjoner du finner nyttige:

 • Lag en tilpasset webside for å motta donasjoner på nettet.
 • Lag enkle online undersøkelser og avstemninger.
 • Administrer hendelsene dine med tilpassede invitasjoner, online registreringer, betalingssamlinger osv.

Konstant kontakt: Cons

Vår gjennomgang av konstant kontakt ville ikke være fullstendig uten å avsløre ulempene med programvaren.

Her er et par ting vi ikke likte med Constant Contact:

Begrenset automatiseringsverktøy: Som en e-postmarkedsføringstjeneste er Constant Contact bygget for brukere på nybegynnere, så den mangler mange av atferdsmålrettingene som avanserte brukere vil trenge.

Pris: Sammenlignet med andre e-postmarkedsføringstjenester som SendinBlue, MailChimp og Constant Contact-alternativer, er Constant Contact litt dyrt. Imidlertid, hvis du trenger en nybegynnervennlig e-postmarkedsføringstjeneste, er Constant Contact det beste valget.

Pris- og supportalternativer for konstant kontakt

konstant kontaktpriser

Constant Contact gir deg en 60-dagers gratis prøveperiode for å teste tjenesten deres. I løpet av den gratis prøveperioden kan du utforske alle kampanjetyper og funksjoner som den har å tilby.

Prisene starter på $ 20 per måned basert på antall aktive kontakter i kontoen din. E-postplanen er det beste valget for brukere som ønsker å sende og planlegge nyhetsbrev på e-post. Du får alle de grunnleggende funksjonene, inkludert kontaktadministrasjon, e-postplanlegging, listebygningsverktøy og så videre.

Sjekk også vår guide for hvordan du oppretter et nyhetsbrev på e-post.

Hvis du trenger en autosvarer for å sende e-post til riktige personer til rett tid, som for bursdager og merkedager, så er Email Plus det beste valget for deg. Du vil også få avanserte funksjoner som undersøkelser og avstemminger, kuponger, A / B-testing osv. E-postpluss-planen koster 45 dollar per måned.

Constant Contact gir uovertruffen støtte med live chat, e-post og diskusjonsfora. De har også et stort bibliotek med ressurser som hjelper deg med å lede deg gjennom alle aspekter av e-postmarkedsføring med Constant Contact.

Vår dom om konstant kontakt for e-postmarkedsføring

Konstant kontakt er det perfekte valget for e-markedsførere på nybegynner, små bedrifter og ideelle organisasjoner som trenger et brukervennlig verktøy for å lage en e-postliste.

Fra den kraftige dra-og-slipp-redigereren til ferdige maler til vakkert organisert kontaktadministrasjon til kraftig rapportering, finner du alle funksjonene du trenger for å lykkes med din markedsføring via e-post.

Du kan begynne med e-postplanen når du begynner, spesielt hvis du ikke trenger autosvarer. Når du vokser, kan du oppgradere til Email Plus for mer avanserte e-automatiseringsfunksjoner.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star Half 4,6 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få konstant kontakt nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map