Konstant kontaktöversikt 2020 – den bästa e-postmarknadsföringsprogramvaran

Vill du skapa en e-postlista men är du inte säker på vilken e-postmarknadsföringstjänst du ska välja? Constant Contact har varit branschledande inom e-postmarknadsföring i över 20 år.


I vår kontinuerliga kontaktgranskning har vi testat sina löften så att du kan bestämma om det är den bästa e-postmarknadsföringstjänsten för dina behov.

Konstant kontakt

Varför du behöver e-postmarknadsföring?

Om du har en webbplats som har trafik måste du göra e-postmarknadsföring.

E-postmarknadsföring hjälper dig att få kontakt med din publik och bygga en långvarig relation med dem. De flesta småföretag tycker att e-postmarknadsföring är ett viktigt verktyg för att öka försäljningen och intäkterna.

Nedan följer några fördelar med e-postmarknadsföring:

 • Öka upprepade besök: Med e-postmarknadsföring kan du ansluta till din publik genom att samla in deras e-postadresser och skicka dem värdefullt innehåll. Du kan också uppmuntra dem att återvända till din webbplats ofta.
 • Öka konverteringarna: Konverteringar via e-post överträffar både social och organisk söktrafik. Om du vill generera mer försäljning måste du starta e-postmarknadsföring.
 • Generera mer intäkter: Studier visar att e-postmarknadsföring hjälper dig att få ett genomsnitt på $ 38 för varje $ 1 som spenderas.

Konstant kontaktgranskning: den bästa e-postmarknadsföringstjänsten för nybörjare

Constant Contact gör det enkelt för dig att skapa en e-postlista även om du är en nybörjare. När du registrerar dig kommer du att bli ombedd att välja en bransch.

Baserat på ditt val får du branschspecifika förslag till e-postkampanjer för att växa ditt företag. Du kommer också att få tips på e-postmalldesign som hjälper dig att skapa och skicka e-postmeddelanden som öppnas, läses och klickas.

Kolla också in vår artikel om hur du skapar en e-postblåsning på rätt sätt.

Låt oss ta en djupare titt på funktionerna i Constant Contact och varför det är den bästa e-postmarknadsföringstjänsten för nybörjare.

Dra och släpp redigeraren för att skapa vackra e-postmeddelanden

konstant kontaktbyggare

Den kraftfulla dra och släpp-redigeraren gör det enkelt för dig att skapa vackra, engagerande e-postmeddelanden. Du kan hitta massor av inbyggda, mobiloptimerade mallar som ser bra ut på alla enheter. På så sätt behöver du inte alltid bygga dina nyhetsbrev från början.

För att spara tid kan du välja rätt mall för dina e-postmeddelanden och sedan anpassa den som du vill.

Realtidsrapportering och analys

ständig kontaktrapportering

Constant Contact kommer med realtidsrapportering och analyser som ger dig insikt i hur dina e-postmarknadsföringskampanjer presterar. Med engagemangsrapporten kan du spåra resultatet för dina e-postkampanjer genom att visa dig viktiga statistik, inklusive skickar, öppnar, klick och mer.

Du kan till och med jämföra resultatet för olika e-postkampanjer för att se vilken som har flest öppningar och klick.

Du får också klickspårningsvärmekartor som visar dig optimal knappplacering för att få fler klick.

Kolla också: Bästa WordPress Analytics-lösningar i jämförelse

Massor av integrerade marknadsföringstjänster

konstant kontaktintegration

Med konstant kontakt är det en bris att integrera med dina favoritweb-appar. Med hundratals appar som stöds kan du uppnå mer med dina marknadsföringsinsatser. Du kan:

 • Utveckla din e-postlista exponentiellt
 • Uppdatera kontakter mellan ditt Constant Contact-konto och andra online-applikationer
 • Gör din webbplats och marknadsföringskanaler mer engagerande

Integrera enkelt i din WordPress-webbplats

Relaterad: Hur du odlar din e-postlista, FAST!

Att ansluta ditt Constant Contact-konto till din WordPress-webbplats är mycket enkelt. Även om du enkelt kan bädda in ett registreringsformulär för att samla in e-postmeddelanden rekommenderar vi starkt att du bäddar in ditt formulär via ett kontaktformulär WordPress-plugin istället.

Varför? Nedan följer några orsaker:

 • Enkel inbäddning: Med ett plugin behöver du inte röra med inbäddningskoden. När du har anslutit Constant Contact med din kontaktformulär-plugin kan du enkelt lägga till ett registreringsformulär direkt från din WordPress-instrumentpanel.
 • Ingen inloggning krävs: Du behöver inte alltid logga in på ditt Constant Contact-konto varje gång du vill skapa ett registreringsformulär eftersom du kan göra det från din WordPress-admin.
 • Utöka din e-postlista med valfritt kontaktformulär: För att växa din e-postlista behöver du inte alltid skapa ett separat registreringsformulär. Du kan inkludera en kryssruta i valfritt kontaktformulär på din webbplats. Om rutan är markerad kan du lägga till kontakterna i din e-postlista.

Du kan hitta många olika kontaktformat-plugins i WordPress-arkivet som ger konstant kontaktintegration. Vi rekommenderar dock WPForms eftersom det erbjuder kontinuerlig kontaktintegration ur lådan.

WPForms är det bästa kontaktformuläret för WordPress. Med WPForms kan du integrera konstant kontakt omedelbart utan att behöva installera några tillägg.

Läs hela WPForms-granskningen för mer information.

Hur ständig kontakt staplar upp mot tävlingen?

Konstant kontakt är bäst lämpad för smarta företag som precis börjar med e-postmarknadsföring. Låt oss ta en titt på några områden där Constant Contact utmärker sig i jämförelse med andra marknadsföringstjänster via e-post.

1. 60-dagars gratis rättegång

Medan de flesta e-postmarknadsföringstjänster erbjuder 14 eller 30-dagars gratis testversion för att testa deras tjänst, ger Constant Contact dig full tillgång till deras verktyg i 60 dagar. Efter rättegången börjar prenumerationen på $ 20 per månad för upp till 500 prenumeranter.

2. Lätt att använda

Constant Contact har ett vackert gränssnitt som gör det enkelt för alla att komma igång med e-postmarknadsföring.

Den kraftfulla dra och släpp-redigeraren gör det enkelt att skapa och justera dina e-postmeddelanden till vad dina prenumeranter kommer att älska. Med varje plan får du tillgång till vackra förbyggda mobiloptimerade mallar som ser bra ut på alla enheter.

3. Avancerade marknadsföringsverktyg

Constant Contact har alla nödvändiga automatiseringsverktyg för att växa din e-postlista. Det är på grund av detta som det har gjorts till vår lista över den bästa CRM för e-postmarknadsföring. Nedan följer några avancerade funktioner som du hittar användbara:

 • Skapa en anpassad webbsida för att få donationer online.
 • Skapa enkla undersökningar och enkäter online.
 • Hantera dina evenemang med anpassade inbjudningar, online-registreringar, betalningssamlingar osv.

Konstant kontakt: Cons

Vår granskning av konstant kontakt skulle inte vara fullständig utan att avslöja programvarans nackdelar.

Här är några saker vi inte gillade om Constant Contact:

Begränsade automatiseringsverktyg: Som en e-postmarknadsföringstjänst är Constant Contact byggd för användare på nybörjarnivå, så det saknar många av de beteendemålningsfunktioner som avancerade användare kommer att behöva.

Pris: Jämfört med andra e-postmarknadsföringstjänster som SendinBlue, MailChimp och Constant Contact-alternativ är Constant Contact lite dyrt. Men om du behöver en nybörjarvänlig e-postmarknadsföringstjänst är Constant Contact det bästa valet.

Priser och supportalternativ för konstant kontakt

konstant kontaktpriser

Constant Contact ger dig en 60-dagars gratis provperiod för att testa deras tjänst. Under den kostnadsfria provperioden kan du utforska alla kampanjtyper och funktioner som den har att erbjuda.

Prissättningen börjar på 20 USD per månad baserat på antalet aktiva kontakter i ditt konto. E-postplanen är det bästa valet för användare som vill skicka och schemalägga nyhetsbrev via e-post. Du får alla de grundläggande funktionerna, inklusive kontakthantering, schemaläggning via e-post, verktyg för listuppbyggnad och så vidare.

Kolla också in vår guide för hur du skapar ett nyhetsbrev via e-post.

Om du behöver en autosvar för att skicka e-post till rätt personer vid rätt tidpunkt, som för födelsedagar och årsdagar, är Email Plus det bästa valet för dig. Du får också avancerade funktioner som undersökningar och avfrågningar, kuponger, A / B-test osv. E-postplanen kostar 45 $ per månad.

Constant Contact ger oöverträffad support med livechatt, e-postmeddelanden och diskussionsforum. De har också ett stort bibliotek med resurser som hjälper dig att leda dig genom alla aspekter av e-postmarknadsföring med Constant Contact.

Vår bedömning om konstant kontakt för e-postmarknadsföring

Constant Contact är det perfekta valet för nybörjare via e-postmarknadsförare, småföretag och ideella som behöver ett lättanvänt verktyg för att skapa en e-postlista.

Från den kraftfulla dra och släpp-redigeraren till färdiga mallar till vackert organiserad kontakthantering till kraftfull rapportering, hittar du alla funktioner du behöver för att lyckas med din e-postmarknadsföring.

Du kan börja med e-postplanen när du börjar, särskilt om du inte behöver autosvar. När du växer kan du uppgradera till Email Plus för mer avancerade e-automatiseringsfunktioner.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star Half 4,6 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Få konstant kontakt nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map