Kontaktformulär 7

Letar du efter ett gratis kontaktformulär för din WordPress-webbplats? Kontaktformulär 7 är en av de mest populära WordPress-plugins installerade på mer än en miljon webbplatser. I denna kontaktformulär 7 kommer vi att titta på dess funktioner, användarvänlighet och supportalternativ.


Kontaktformulär 7 Granskning

Varför behöver du ett plugin för kontaktformulär?

WordPress kommer med ett robust system för att publicera innehåll och interagera med dina användare genom kommentarer. Men det kommer inte med ett inbyggt kontaktformulär. Detta problem löses med plugins.

Kontaktformuläret låter dina användare nå ut privat. E-post är den enklaste och privata formen för kommunikation på internet. Att lägga till ett kontaktformulär till din webbplats öppnar inte bara för användare utan också för nya affärsmöjligheter och anställningsmöjligheter.

Att ha en kontaktsida på din webbplats är helt enkelt för viktigt att ignoreras, och en kontaktsida är ofullständig utan kontaktformulär.

Det finns flera bästa WordPress-formulär-plugins som finns tillgängliga. Det finns både betalda och gratis plugins tillgängliga. Om du letar efter premiumfunktionerna i ett betalt plugin rekommenderar vi att du tittar på WPForms eller vår Gravity Forms-granskning.

Kontaktformulär 7 är det mest populära gratis kontaktformuläret för WordPress. Det är oerhört populärt och en av de mest nedladdade WordPress-pluginsna genom tiderna.

Låt oss se hur kontaktformulär 7 sticker ut i vår funktion, användarvänlighet och supportanalys.

Skapa enkelt kontaktformulär i WordPress med kontaktformulär 7

Kontaktformulär 7 med hjälp av de vanliga WordPress-metoderna och integreras vackert i ditt admin-område. Det kommer också med en demoform som du kan titta på för att lära dig att skapa dina egna formulär.

Skapa formulär med kontaktformulär 7 plugin

Det huvudsakliga redigeringsgränssnittet ser mycket ut som textredigerare på redigeringsskärmen. Den har enkla knappar på toppmenyn som du kan använda för att lägga till ett formulärelement.

När du är klar med att skapa ditt formulär klickar du bara på knappen Publicera för att göra det klart. Kontaktformulär 7 ger dig en kortkod för att infoga formuläret var som helst på din WordPress-webbplats.

Avancerade inställningar för kontaktformulär 7

Kontaktformulär 7 är ett kraftfullt plugin. Varje formulär skapat med kontaktformulär 7 kan ha olika inställningar som kan konfigureras från flikarna Mail, Meddelanden och Ytterligare inställningar.

E-postinställningar i kontaktformulär 7

På sidan med e-postinställningar kan du definiera var du ska skicka svar samlade av formuläret. Som standard skickar kontaktformulär 7 varje formulär som skickas till administratörens e-postadress. Du kan ändra det till vilken annan e-postadress du vill ha.

Under fliken “Meddelanden” kan du ändra standardmeddelanden som kontaktformulär 7 visar för dig och dina besökare. Dessa meddelanden är valideringsfel, inmatningsfel, framgångar och felmeddelanden vid formuläret.

På fliken Ytterligare inställningar kan du skicka specifik kod i fördefinierat format.

Skapa komplexa formulär med kontaktformulär 7

Att skapa komplexa formulär med kontaktformulär 7 är möjligt men inte lika enkelt. Du kan använda knapparna på formulärredigeraren för att infoga inmatningstyper och formelement.

Det finns dock inga avancerade funktioner som villkorad logik eller betalningsbearbetning, som du kan hitta i andra insticksprogram som WPForms och dess tillägg.

Om du klickar på ett element skulle en popup visas där du kan välja grundläggande alternativ för det fältet. Du kan till exempel markera obligatoriska fält, lägga till platshållartekst och konfigurera dem baserat på den ingångstyp du lägger till.

Ställa in avancerade alternativ för inmatningsfält

Du kommer fortfarande att behöva skriva HTML-format som styckes- och radbrytningstaggar för att korrekt visa din form.

Den totala användarupplevelsen under skapandet av en komplex form med kontaktformulär 7 är inte bra. Men om du har grundläggande förståelse för HTML och kontaktformulär 7, är det en av de kraftfullaste formulärbyggarna.

Styling Forms Skapad med kontaktformulär 7

Kontaktformulär 7 ärver automatiskt ditt WordPress-temas stil. De flesta WordPress-kompatibla temat har standardformat som är fördefinierade för formulärfält och knappar.

Vissa premium WordPress-teman har fördefinierade stilar främst för kontaktformulär 7. Men om du behöver kan du alltid lägga till din egen anpassade CSS.

Kontaktformulär 7 lägger till CSS-klasser och ID till alla former. Du kan skriva över dessa standardklasser i ditt WordPress-tema eller underordnatema.

Ta en titt på den här handledning om hur du gör stil Kontaktformulär 7-formulär i WordPress.

Utöka kontaktformuläret 7 med Addon-plugins

Kontaktformulär 7 saknar flera funktioner som vanligtvis erbjuds av betalda formulärbyggare plugins, som Gravity Forms. Kontaktformulär 7 är dock öppen källkod och mycket utdragbar. Många WordPress-pluginförfattare har skapat sina egna tillägg för kontaktformulär 7 som utökar dess kapacitet.

Till exempel har författaren till Contact Form 7 skrivit en utmärkt addon som heter Flamingo. Det låter dig spara svar som skickats in av CF7-formulär i databasen.

För att hitta andra addon-plugins, söker du bara i Kontaktformulär 7 i WordPress.org-plugins.

Support och dokumentation för kontaktformulär 7

Kontaktformulär 7 kommer med omfattande dokumentation. Först har du den inbyggda kontextuella hjälpen tillgänglig inom ditt WordPress admin-område.

Dessutom finns mer detaljerad dokumentation på plugin-webbplatsen. Merparten av dokumentationen finns i vanlig textformat på engelska och japanska.

Relaterat: Hur man skapar en flerspråkig webbplats.

Användare kan också skicka supportfrågor via officiella WordPress supportforum också. Gratis support är dock inte garanterat.

Vår dom

Kontaktformuläret är ett mycket kraftfullt plugin. Det är ett mycket starkt alternativ till premiumbetalda plugins i samma kategori. Det kommer med omfattande dokumentation och har bra samhällsstöd som säkerställer att det kommer att finnas kvar under lång tid. Det är också helt översatt till många olika språk.

Det saknar emellertid många funktioner som erbjuds av vissa betalda plugins. Det är inte heller lätt att använda för nybörjare. Det är väl dokumenterat men om en användare behöver extra hjälp är supportalternativen begränsade. Vi ger det 3,6 av 5 stjärnor.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star HalfBetyg Stjärna tom 3,5 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Få kontaktformulär 7 nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me