Kontaktskjema 7

Leter du etter et gratis kontaktskjema-plugin for ditt WordPress-nettsted? Kontaktformular 7 er en av de mest populære WordPress-plugins som er installert på mer enn en million nettsteder. I denne kontaktskjema 7-gjennomgangen vil vi se på funksjonene, brukervennligheten og supportalternativene.


Kontaktformular 7 gjennomgang

Hvorfor trenger du et kontaktskjema-plugin?

WordPress kommer med et robust system for å publisere innhold og samhandle med brukerne dine gjennom kommentarer. Den følger imidlertid ikke med et innebygd kontaktskjema. Dette problemet løses av plugins.

Kontaktskjema lar brukerne dine nå ut privat. E-post er den enkleste og private formen for kommunikasjon på internett. Å legge til et kontaktskjema på nettstedet ditt åpner ikke bare døren for brukere, men også for nye forretnings- og arbeidsmuligheter.

Å ha en kontaktside på nettstedet ditt er rett og slett for viktig til å bli ignorert, og en kontaktside er ufullstendig uten kontaktskjema.

Det er flere beste WordPress-skjema-plugins som er tilgjengelige. Det er både betalte og gratis plugins tilgjengelig. Hvis du leter etter premiumfunksjonene til en betalt plugin, vil vi anbefale deg å ta en titt på WPForms eller vår Gravity Forms-gjennomgang.

Kontaktformular 7 er det mest populære gratis kontaktskjema-plugin for WordPress. Det er utrolig populært og et av de mest nedlastede WordPress-plugins gjennom tidene.

La oss se hvordan kontaktskjema 7 skiller seg ut i vår funksjon, brukervennlighet og supportanalyse.

Lag enkelt kontaktskjemaer i WordPress med kontaktskjema 7

Kontaktskjema 7 ved bruk av standard WordPress-praksis og integreres vakkert i admin-området. Den kommer også med en demo-form som du kan se på for å lære hvordan du lager dine egne skjemaer.

Oppretter skjema med kontaktskjema 7-plugin

Hovedformatredigeringsgrensesnittet ser veldig ut som tekstredigerer på skjermen for redigering av innlegg. Den har enkle knapper på toppmenyen som du kan bruke til å legge til et skjemaelement.

Når du er ferdig med å lage skjemaet ditt, klikker du bare på publiser-knappen for å gjøre det klart. Kontaktskjema 7 vil gi deg en kortkode for å sette inn skjemaet hvor som helst på WordPress-nettstedet ditt.

Avanserte innstillinger for kontaktskjema 7

Contact Form 7 er en kraftig plugin. Hvert skjema opprettet med kontaktskjema 7 kan ha forskjellige innstillinger som kan konfigureres fra fanene E-post, meldinger og tilleggsinnstillinger.

E-postinnstillinger i kontaktskjema 7

På postinnstillingssiden kan du definere hvor du skal sende svarene som er samlet inn av skjemaet. Som standard sender kontaktskjema 7 hvert skjema som sendes til administratorens e-postadresse. Du kan endre den til hvilken som helst annen e-postadresse du ønsker.

Under fanen ‘Meldinger’ kan du endre standardmeldingene Kontaktformular 7 viser til deg og besøkende. Disse meldingene er valideringsfeil, inndatafeil, suksess og feilmeldinger ved skjemainnlevering.

Fanen Ekstrainnstillinger lar deg sende spesifikk kode i forhåndsdefinert format.

Opprette komplekse skjemaer med kontaktskjema 7

Å lage komplekse skjemaer med kontaktskjema 7 er mulig, men ikke fullt så enkelt. Du kan bruke knappene på skjemaredigereren til å sette inn inngangstyper og skjemaelementer.

Det er imidlertid ingen avanserte funksjoner som betinget logikk eller betalingsbehandling, som du kan finne i andre plugins som WPForms og tilleggene.

Hvis du klikker på et element, vil du få frem en popup der du kan velge grunnleggende alternativer for det feltet. For eksempel kan du merke obligatoriske felt, legge til plassholdertekst og konfigurere dem basert på inndatatypen du legger til.

Sette opp avanserte alternativer for inntastingsfelt

Du må fremdeles skrive HTML-kodene som avsnitt og linjeskift for å vise skjemaet ditt på riktig måte.

Den generelle brukeropplevelsen under opprettelsen av et komplekst skjema med kontaktskjema 7 er ikke bra. Imidlertid, hvis du har grunnleggende forståelse av HTML og kontaktskjema 7, er det en av de kraftigste formbyggere.

Stylingskjemaer opprettet med kontaktskjema 7

Kontaktskjema 7 arver automatisk stilen til WordPress-temaet ditt. De fleste standard WordPress-temaer leveres med stiler forhåndsdefinerte for skjemafelt og knapper.

Noen premium WordPress-temaer har forhåndsdefinerte stiler hovedsakelig for kontaktskjema 7. Hvis du trenger, kan du imidlertid alltid legge til din egen tilpassede CSS.

Kontaktformular 7 legger CSS-klasser og ID til alle skjemaer. Du kan bruke overskriv disse standardklassene i ditt WordPress-tema eller underordnetema.

Ta en titt på denne opplæringen om hvordan du gjør det stil Kontaktform 7-skjemaer i WordPress.

Utvide kontaktskjema 7 med Addon-plugins

Kontaktskjema 7 mangler flere funksjoner som ofte tilbys av plugins for betalte formbyggere, som Gravity Forms. Imidlertid er kontaktskjema 7 åpen kildekode og svært utvidbar. Mange WordPress-plugin-forfattere har laget sine egne tillegg for kontaktform 7 som utvider mulighetene.

For eksempel har forfatteren av Contact Form 7 skrevet et utmerket addon kalt Flamingo. Det lar deg lagre svar sendt av CF7-skjemaer i databasen.

For å finne andre tilleggsprogrammer, søk bare på Kontaktformular 7 i WordPress.org-plugins.

Støtte og dokumentasjon for kontaktskjema 7

Kontaktskjema 7 kommer med omfattende dokumentasjon. Først har du den innebygde kontekstuelle hjelpen tilgjengelig innenfor ditt WordPress admin-område.

Bortsett fra det, er mer detaljert dokumentasjon tilgjengelig på plugin-nettstedet. Det meste av dokumentasjonen er i klartekstformat tilgjengelig på engelsk og japansk.

Relatert: Hvordan lage et flerspråklig nettsted.

Brukere kan også sende inn supportspørsmål gjennom offisielle WordPress supportfora også. Gratis støtte er imidlertid ikke garantert.

Vår dom

Kontaktskjema er en veldig kraftig plugin. Det er et veldig sterkt alternativ til premium betalte plugins i samme kategori. Den leveres med omfattende dokumentasjon og har god samfunnsstøtte som sikrer at den vil være i nærheten i lang tid. Det er også fullstendig oversatt til mange forskjellige språk.

Imidlertid mangler det mange funksjoner som tilbys av noen betalte plugins. Det er heller ikke veldig enkelt å bruke for nybegynnere. Det er godt dokumentert, men hvis en bruker trenger ekstra hjelp, er støttealternativene begrenset. Vi gir den 3,6 av 5 stjerner.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star HalfVurdering Stjernetomt 3,5 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få kontaktskjema 7 nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map