LayerSlider Review – Är det värt priset?

Vill du skapa iögonfallande reglage för din WordPress-webbplats? LayerSlider kan hjälpa dig visa upp bilder, videor, postinnehåll och mer. Det inkluderar hundratals olika animationer och möjligheten att lägga innehåll i varje bild. Men är det det bästa tillgängliga WordPress-reglaget? Ta reda på det i vår LayerSlider-granskning.


översyn av lagerslider

Varför använda ett reglage-plugin?

När du har så mycket att erbjuda på din webbplats är det svårt att veta vad du ska visa på din hemsida.

En reglage är ett roligt sätt att visa upp ditt mest populära innehåll, visa presenterade produkter från din eCommerce-butik eller dela foton från din senaste resa. Glidande animationer kan vara iögonfallande och engagerande för användare också.

Om LayerSlider

LayerSlider är ett populärt plugin-plugin för WordPress på MarketCanyon-marknaden, med över 1,5 miljoner aktiva installationer, 80 000 försäljning och 4,7 positiva stjärnbetyg. Med LayerSlider kan du enkelt skapa reglage, bildgallerier och bildspel på din WordPress-webbplats.

Plugin utvecklades av Kreatura, en grupp entusiastiska webbdesigners och utvecklare. Det släpptes först i januari 2012. De säljer också ett premium-jQuery-reglage-plugin på CodeCanyon för icke-WordPress-webbplatser.

LayerSlider-granskning: Multi-purpose, Responsive Slider Plugin

LayerSlider är en av de mest populära reglaget plugins för WordPress. Det gör att du kan skapa glidande glidare, gallerier och karuseller med animationer och övergångseffekter.

Med varje bild kan du lägga till lager med innehåll inklusive bilder, videor, text och mer. Varje lager kan ha sina egna övergångseffekter. Du kan också välja mellan tre olika navigationsstilar för reglaget.

Dessutom kommer LayerSlider med 13 anpassningsbara skinn för att enkelt ge dina reglage ett unikt utseende. Skin PSD-filer ingår också så att designare lättare kan skapa sina egna skinn. Alla skinn är lyhörda och mobilvänliga.

Några fler funktioner i LayerSlider är:

 • Dra och släpp den visuella redigeraren: Den enkla visuella redigeraren låter dig skapa vackra reglage med oändliga möjligheter för anpassning.
 • 200+ animationseffekter: LayerSlider gör det enkelt att bygga en vacker reglage på din WordPress-webbplats med fantastiska animationseffekter, inklusive bildövergångar, parallax, etc..
 • Innehållsreglage: Att presentera massor av information på ett begränsat utrymme är inte längre en utmaning. Med LayerSliders innehållsreglage kan du dynamiskt dra innehåll från inlägg och sidor och visa det för din publik.
 • Massor av anpassningsalternativ: Med LayerSlider är anpassningsalternativ oändliga. Plugin levereras med 18 glidskinn, massor av premium glidmallar och enhetsspecifika layouter.

Hur du skapar din första skjutreglage

Installera och aktivera plugin-programmet och du kommer att omdirigeras till LayerSlider WP »Alla reglage meny.

Klicka på Lägg till ny för att komma igång.

LayerSlider Review - lägg till nytt

Skriv in ett namn och klicka Lägg till skjutreglaget.

LayerSlider Review - namn

Du kommer att se flikar upptill som visar att du är på sidan Inställningar.

LayerSlider Review - reglaget för inställningar

Nedanför ser du alla alternativ för din reglage. Du kan ändra storlek, animationer, hastighet, navigationsalternativ och mer.

LayerSlider Review - inställningar

När du är klar med att välja dina inställningar klickar du på slides fliken högst upp.

Det finns två Klicka för att ställa in knappar till vänster. Den övre är för att ställa in bilden, och den nedre 1 är för att ställa in miniatyrbilden. Om du lämnar miniatyren tom kommer själva bilden att användas. Du kan också ställa in den enskilda bildens längd, välja mellan över 100 övergångseffekter och (valfritt) konfigurera länkar.

LayerSlider Review - välj bilder

Under det kan du lägga till fler lager i skjutreglaget. Det finns många alternativ för att lägga till fler bilder, text, HTML, videor, postinnehåll osv.

LayerSlider Review - lägg till lager

Du kan också ställa in övergångarna för de enskilda lagren.

LayerSlider Review

För att lägga till en ny bild, klicka på det gröna plustecknet högst upp under slides flik.

När du är klar klickar du på Spara ändringar knappen längst ner.

Du kan få kortkoden för att visa skjutreglaget från LayerSlider WP »Alla reglage skärm där alla dina reglage visas.

Dokumentations- och supportalternativ för LayerSlider

LayerSlider har online-dokumentation och vanliga frågor tillgängliga på deras officiella webbplats. Dokumentationen inkluderar handledning för installation, bygga skjutreglage, avancerad anpassning, felsökning, och hjälp för utvecklare. Vanliga frågor behandlar också många vanliga problem.

Ditt köp av LayerSlider kommer med 6 månaders support från utvecklarna, vilket inkluderar hjälp med att fixa buggar och svara på allmänna frågor. Du kan välja att köpa utökat support i ytterligare 12 månader.

LayerSlider vs. Soliloquy

Det finns många reglage plugins tillgängliga, men vi rekommenderar Monolog som det bästa responsiva reglaget för WordPress.

De flesta reglage-plugins är uppblåsta med en enorm mängd funktioner som människor faktiskt inte använder. Dessutom kommer de ofta att ha mycket förvirrande gränssnitt och bromsa din webbplats prestanda.

LayerSlider är inte ett dåligt plugin. Det är kraftfullt och har många funktioner. Men gränssnittet är inte särskilt nybörjarvänligt – det skapades med utvecklare i åtanke.

Vissa av hudkonstruktionerna verkar också ganska daterade:

LayerSlider Review - vilket år är det här

3D-navigeringsknappar

Soliloquy sätter användarupplevelsen först. Den var utformad för att vara lätt och lätt för nybörjare. Du kan sätta ihop ett skjutreglage på bara några minuter.

Det bästa av allt är att Soliloquy inte saktar ner din webbplats. Det är det snabbaste reglaget som vi testade:

Reglaget Plugin
Sidbelastningstid
Begäran
Sidstorlek
Monolog1,34 sek26945 KB
Nivo Slider2,12 sek291 MB
Meteor2,32 sek271,2 MB
Revolution Slider2,25 sek291 MB
LayerSlider2,12 sek30975 KB

Det beror på att den är utformad för att använda en hybridteknik som kallas dynamisk asynkron ajax förbelastning.

Du kan läsa mer om det i vår fullständiga recension av Soliloquy.

Hur LayerSlider staplar mot tävlingen

LayerSlider är mycket mer än bara ett typiskt WordPress-reglage-plugin. Nedan följer några sätt LayerSlider håller sig före kurvan:

1. Dussintals mallar att välja mellan

LayerSlider låter dig importera dussintals designmallar för dina reglage, gallerier och popups. Det betyder att du snabbt kan lansera en design utan att behöva bygga den från grunden.

2. Bygg konverteringsorienterade popup-fönster

Oavsett om du älskar dem eller hatar dem; du kan inte förneka det faktum att popups kan driva fler konverteringar på din webbplats.

Från en infobar till full storlek och modal till välkomna popups, kan du bygga alla typer av dyka upp kampanj du kan föreställa dig med LayerSlider. Du kan finjustera utseendet och kontrollera när och hur du ska visa dina popup-fönster. Du kan till och med bädda in din prenumerationsruta för nyhetsbrev för att växa din e-postlista.

3. Spela in varje ändring med LayerSlider-versioner

lagersliderversioner

LayerSlider levereras med ett komplett versionskontrollsystem. Den lagrar ett register över varje förändring du gör på en design. Detta gör att du kan se vilka ändringar som gjordes i varje inspelning genom att dra en skjutreglage.

Det låter dig också enkelt återgå till en tidigare version.

LayerSlider-prissättning

Den ordinarie licensen för LayerSlider finns att köpa för bara $ 26. Med den vanliga licensen kan du använda plugin på en enda WordPress-webbplats. Du får också gratis support i 6 månader och alla framtida uppdateringar.

Du kan utöka supporten till 12 månader för ytterligare $ 7,50.

För en utökad licens måste du betala en engångsavgift på $ 125. Med en utökad licens kan du binda plugin med ditt premiumtema.

Vår bedömning: Bör du köpa LayerSlider?

LayerSlider är ett populärt plugin eftersom det har många animerings- och övergångsalternativ, vilket gör att du kan skapa komplicerade reglage med alla typer av innehåll och roliga effekter.

Vi tyckte att gränssnittet var lite förvirrande och inte särskilt användarvänligt, men dokumentationen innehåller massor av tutorials för att hjälpa när du fastnar. Det kan dock ta lite tid att lära sig att använda alla funktioner.

Vi ger LayerSlider 4.2 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star Half 4,2 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa LayerSlider nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map