LayerSlider Review – Er det verdt prisen?

Vil du lage iøynefallende glidebrytere for ditt WordPress-nettsted? LayerSlider kan hjelpe deg med å vise frem bilder, videoer, legge ut innhold med mer. Det inkluderer hundrevis av forskjellige animasjoner og muligheten til å lagge innhold i hvert lysbilde. Men er det den beste WordPress-skyvekontrollen plugin tilgjengelig? Finn ut i LayerSlider-anmeldelsen vår.


lagglideanmeldelse

Hvorfor bruke en glidebrygg-plugin?

Når du har så mye å tilby på nettstedet ditt, er det vanskelig å vite hva du skal vise på hjemmesiden din.

En glidebryter er en morsom måte å vise frem det mest populære innholdet ditt, vise kjente produkter fra eCommerce-butikken eller dele bilder fra den siste turen. Skyve-animasjoner kan også være iøynefallende og engasjerende for brukere.

Om LayerSlider

LayerSlider er en populær plugin for WordPress-glidebryter i MarketCanyon-markedet, med over 1,5 millioner aktive installasjoner, 80 000 salg og 4,7 positive stjernevurderinger. LayerSlider lar deg enkelt lage glidere, bildegallerier og lysbildefremvisning på WordPress-nettstedet ditt.

Programtillegget ble utviklet av Kreatura, en gruppe entusiastiske webdesignere og utviklere. Den ble først utgitt i januar 2012. De selger også et premium jQuery glidebrygg-plugin på CodeCanyon for ikke-WordPress nettsteder.

LayerSlider gjennomgang: Multi-Purpose, Responsive Slider Plugin

LayerSlider er en av de mest populære glidebrygg-pluginene for WordPress. Det lar deg lage oppmerksomhetsglidende glidebrytere, gallerier og karuseller med animasjoner og overgangseffekter.

Med hvert lysbilde kan du legge til lag med innhold, inkludert bilder, videoer, tekst og mer. Hvert lag kan ha sine egne overgangseffekter. Du kan også velge mellom tre forskjellige navigasjonsstiler for glidebryteren.

I tillegg kommer LayerSlider med 13 tilpassede skinn for lett å gi glidebryterne et unikt utseende. Skin PSD-filer er også inkludert slik at designere lettere kan lage sine egne skins. Alle skinn er responsive og mobilvennlige.

Noen flere funksjoner i LayerSlider er:

 • Dra og slipp visuell redigerer: Den brukervennlige visuelle editoren lar deg lage vakre glidebrytere med uendelige muligheter for tilpasning.
 • 200+ animasjonseffekter: LayerSlider gjør det enkelt å bygge en vakker glidebryter på ditt WordPress-nettsted med fantastiske animasjonseffekter, inkludert lysbildeoverganger, parallax, osv..
 • Innholdsglidebryteren: Å presentere mye informasjon på et begrenset sted er ikke lenger en utfordring. Med LayerSliders innholdsglidebryter kan du dynamisk trekke innhold fra innlegg og sider og vise det for publikum.
 • Massevis av tilpasningsalternativer: Med LayerSlider er tilpasningsalternativene uendelige. Plugin-en leveres med 18 glideskinn, tonn premium glidemaler og enhetsspesifikke oppsett.

Hvordan lage din første glidebryter

Installer og aktiver plugin-modulen, så blir du omdirigert til LayerSlider WP »Alle glidebrytere Meny.

Klikk på Legg til ny for å komme i gang.

LayerSlider Review - legg til ny

Skriv inn et navn og klikk Legg til glidebryteren.

LayerSlider Review - navn

Du ser faner øverst som viser at du er på Innstillinger-siden.

LayerSlider Review - skyveinnstillinger

Under det ser du alle alternativene for glidebryteren. Du kan endre størrelse, animasjoner, hastighet, navigasjonsalternativer og mer.

LayerSlider Review - innstillinger

Når du er ferdig med å velge innstillingene, klikker du på lysbilder fanen øverst.

Det er 2 Klikk for å angi knapper til venstre. Den øverste er for innstilling av bildet, og den nederste 1 for innstilling av miniatyrbildet. Hvis du lar miniatyrbildet være tomt, vil selve bildet brukes. Du kan også stille inn individuell bildevarighet, velge mellom over 100 overgangseffekter og (eventuelt) konfigurere lenker.

LayerSlider Review - velg bilder

Under det kan du legge til flere lag i glidebryteren. Det er mange alternativer for å legge til flere bilder, tekst, HTML, videoer, posteinnhold osv.

LayerSlider Review - legg til lag

Du kan også angi overgangene til de enkelte lagene.

LayerSlider gjennomgang

Hvis du vil legge til et nytt lysbilde, klikker du på det grønne plustegnet øverst under lysbilder tab.

Når du er ferdig, klikker du på Lagre endringer knappen nederst.

Du kan få kortkoden for å vise glidebryteren fra LayerSlider WP »Alle glidebrytere skjermen, der alle glidebryterne dine vil være oppført.

Alternativer for dokumentasjon og støtte for LayerSlider

LayerSlider har online dokumentasjon og vanlige spørsmål tilgjengelig på deres offisielle nettsted. Dokumentasjonen inkluderer opplæringsprogrammer for installasjon, bygging av skyvekontroller, avansert tilpasning, feilsøking, og hjelp for utviklere. Vanlige spørsmål adresserer også mange vanlige problemer.

Ditt kjøp av LayerSlider kommer med 6 måneders støtte fra utviklerne, som inkluderer hjelp til å fikse feil og svare på generelle spørsmål. Du kan velge å kjøpe utvidet støtte i ytterligere 12 måneder.

LayerSlider vs. Soliloquy

Det er mange glidebrygg-plugins tilgjengelig, men vi anbefaler monolog som den beste responsive glidebrygg-pluginen for WordPress.

De fleste glidebrygg-plugins er oppsvulmet med en enorm mengde funksjoner som folk ikke bruker. I tillegg vil de ofte ha veldig forvirrende grensesnitt og redusere ytelsen til nettstedet.

LayerSlider er ikke en dårlig plugin. Den er kraftig og har mange funksjoner. Men grensesnittet er ikke veldig nybegynnervennlig – det ble laget med tanke på utviklere.

Noen av huddesignene fremstår også ganske datert:

LayerSlider Review - hvilket år er dette

3d navigasjonsknapper

Soliloquy setter brukeropplevelsen først. Den var designet for å være lett og enkel for nybegynnere. Du kan sette sammen en glidebryter på bare noen få minutter.

Det beste av alt er at Soliloquy ikke bremser nettstedet ditt. Det er den raskeste glidebryteren som vi testet:

Glidebryteren
Side lastetid
Forespørsler
Sidestørrelse
monolog1,34 sek26945 KB
Nivo Slider2,12 sek291 MB
Meteor2,32 sek271,2 MB
Revolution Slider2,25 sek291 MB
LayerSlider2,12 sek30975 KB

Det er fordi den er designet for å bruke en hybridteknikk som kalles dynamisk asynkron ajax-forhåndsinnlasting.

Du kan finne ut mer i vår fulle Soliloquy-anmeldelse.

Hvordan LayerSlider stabler seg opp mot konkurransen

LayerSlider er langt mer enn bare en typisk WordPress-skyveplugin. Nedenfor er noen måter LayerSlider holder seg foran kurven:

1. Dusinvis av maler å velge mellom

LayerSlider lar deg importere dusinvis av designmaler for glidebryterne, galleriene og popup-vinduene. Det betyr at du raskt kan lansere et design uten å måtte bygge det fra bunnen av.

2. Bygg konverteringsorienterte popup-vinduer

Enten du elsker dem eller hater dem; kan du ikke benekte det faktum at popup-vinduer kan føre til flere konverteringer på nettstedet ditt.

Fra en infobar til full størrelse og modal til velkomst-popups, kan du bygge alle slags popup kampanje du kan forestille deg med LayerSlider. Du kan finjustere utseendet og kontrollere når og hvordan du skal vise popups. Du kan til og med legge inn abonnementsboksen for nyhetsbrevet for å utvide e-postlisten din.

3. Registrer hver endring med LayerSlider-versjoner

lagglideversjoner

LayerSlider leveres med et komplett versjonskontrollsystem. Den lagrer en oversikt over hver endring du gjør på et design. Dette lar deg se hvilke endringer som ble gjort i hvert opptak ved å dra en glidebryter.

Det lar deg også enkelt gå tilbake til en tidligere versjon.

LayerSlider-priser

Den vanlige lisensen til LayerSlider kan kjøpes for bare $ 26. Med den vanlige lisensen kan du bruke plugin-modulen på et enkelt WordPress-nettsted. Du får også gratis støtte i 6 måneder og alle fremtidige oppdateringer.

Du kan utvide støtten til 12 måneder for ytterligere $ 7,50.

For en utvidet lisens, må du betale en engangsavgift på $ 125. Med en utvidet lisens kan du pakke pluginen med premium-temaet.

Vår dom: Skulle du kjøpe LayerSlider?

LayerSlider er et populært programtillegg fordi det har mange animasjons- og overgangsalternativer, slik at du kan lage kompliserte glidebrytere med alle slags innhold og morsomme effekter.

Vi fant at grensesnittet var litt forvirrende og ikke veldig brukervennlig, men dokumentasjonen inneholder mange tutorials som kan hjelpe deg når du sitter fast. Det kan imidlertid ta litt tid å lære å bruke alle funksjonene.

Vi gir LayerSlider 4.2 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star Half 4,2 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få LayerSlider nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map