LearnDash gjennomgang – Opprette ditt online kurs i WordPress

Vil du lage og selge nettkurs på ditt WordPress-nettsted? LearnDash WordPress-plugin-en ble designet for akkurat det formålet, dvs. for å hjelpe deg med å lage og selge online-kurs på WordPress-nettstedet ditt. Men er det det beste valget?


I denne LearnDash-gjennomgangen vil vi se på funksjonene, funksjonalitetene, prisene og mer for å hjelpe deg med å bestemme om det er riktig plugin for deg.

Om LearnDash

learndash-wordpress-plugin

LearnDash er det mest populære LMS-plugin-programmet for WordPress. Det brukes av Fortune 500 selskaper, store universiteter over hele verden og av profesjonelle opplæringsorganisasjoner for å lage fantastiske kurs for sine brukere og studenter.

Det er en enkel, men likevel kraftig plugin fullpakket med strålende funksjoner. Du kan enkelt konfigurere innstillingene og lage banebrytende kurs på WordPress-nettstedet ditt. Hvis du har veldig interessant og nyttig informasjon om et hvilket som helst emne, kan du enkelt utvikle online-kurs, selge dem og tjene penger på nettet. Du kan angi engangspris, tilbakevendende betalinger og abonnement eller medlemsplaner for å selge kursene dine.

LearnDash lar deg tilby en underholdende læringsopplevelse til leserne dine via forskjellige gamification-teknikker, belønningssystemer og engasjementsutløsere. Det lokker brukerne til å ta flere kurs og forbedrer brukerengasjement på nettstedet ditt. For eksempel kan du vise fremgang på kurset, levere sertifikater, tildele poeng og dele ut merker for å oppmuntre elever.

LearnDash-gjennomgang: Komme i gang med LearnDash

LearnDash-pluginen har et veldig enkelt, brukervennlig grensesnitt som lar deg enkelt konfigurere innstillingene for å lage online-kurs.

For å komme i gang, må du installere plugin-modulen på WordPress-nettstedet ditt. For mer informasjon, følg guiden vår for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Når du har installert og aktivert plugin-modulen, ser du det LearnDash LMS lagt til i WordPress-dashbordmenyen. Klikk på det og gå til innstillinger. Klikk deretter på LMS-lisens fanen og skriv inn brukernavn og lisensnøkkel.

insert-lisens-learndash

Du kan finne lisensnøkkelen i kontoen din på LearnDash-nettstedet.

Deretter går du til PayPal-innstillinger fanen og oppgi PayPal-detaljene dine for å godta betalinger.

learndash-paypal-innstillinger

Etter det kan du gå gjennom andre faner i Innstillinger. Når du har lest dem alle, ikke glem å klikke Lagre.

Opprette ditt første kurs med LearnDash

For å legge til et nytt kurs, gå til LearnDash LMS »Kurs fra WordPress-oversikten. Klikk deretter Legg til ny.

Nå ser du en kursredaktør som ser ut som den vanlige WordPress-postredigereren.

add-new-retters learndash

Legg til banetittelen først. Deretter legger du til kursbeskrivelsen i innleggsområdet.

Når du blar nedover, får du se LearnDash Course Builder. Derfra kan du legge til leksjoner, emner og spørrekonkurranser til nettkurset ditt.

learndash-retters-builder

Du kan legge til leksjoner ved å klikke på Legge til ikonet i kategorien Leksjoner.

add-leksjoner-learndash

Når du har lagt til ønsket antall leksjoner, drar du dem til høyre kolonne.

dra-leksjoner å skape-kurs

En leksjon kan ha mange emner. En leksjon er overskriften, mens emner er underoverskrifter innenfor hovedoverskriften.

Hvis du vil legge til emner, kan du klikke på Legge til ikonet i kategorien Emner. Når du har lagt til nødvendig antall emner, kan du dra dem inn i de riktige leksjonene på høyre panel. Sørg for å utvide leksjonen for å legge til temaer i den.

Create-emner-learndash

På samme måte kan du legge til leksjonsquiser ved å følge den samme prosessen. Du kan legge til spørrekonkurranser leksjonsmessig og globalt for hele kurset.

learndash-quiz

Når du legger til nok leksjoner, emner og spørrekonkurranser til kurset ditt fra LearnDash Course Builder, kan du bla ned til LearnDash-kursinnstillinger.

learndash-kurs-innstillinger

Fra denne delen kan du angi forskjellige alternativer for kurset, for eksempel kursmateriell, kurspristype, kurspoeng, tilhørende sertifikat osv. Når du har lest alle innstillingene, kan du gå videre og klikke Lagre utkast.

Nå ser du en Tilknyttet innhold delen lagt til øverst på høyre sidefelt på kursredigeringssiden.

Associated-innhold-learndash

Delen Tilknyttet innhold viser deg alle leksjonene, emnene og quizene som er opprettet for kurset ditt. Du kan se den generelle konturen av kurset derfra.

La oss gå videre og sjekke hvordan vi legger til innhold i leksjonene, emnene og quizene.

Legge til innhold i LearnDash-leksjoner, emner og spørrekonkurranser

Nå som vi har laget disposisjonen for ditt første online kurs, er vi klare til å legge til innhold i leksjonene, emnene og quizene.

Alt du trenger å gjøre er å gå til Tilknyttet innhold og klikk deretter tittelen på leksjonen, emnet eller quizen du vil legge til innhold til. For denne opplæringen klikket vi Leksjon 1: Innledning.

klikk-leksjon til redigerings learndash

Det åpner redigereren automatisk der du kan redigere og legge til innhold i den respektive leksjonen, emnet eller quizen. Nå kan du legge til tekst, bilder og til og med legge inn videoer i leksjonene dine.

redigerings leksjon-learndash

Deretter kan du bla ned og konfigurere innstillingene. Du finner et lignende grensesnitt for kurs, leksjoner, emner og spørrekonkurranser, så det er enkelt å konfigurere dem alle.

En gang legger du til innhold i alle tilhørende leksjoner, emner og spørrekonkurranser, kan du gå til kursredigereren og publisere kurset ditt.

Flere LearnDash-pluginalternativer

LearnDash har et komplett sett med funksjoner og alternativer som gjør det mulig for deg å gi en spennende e-læringsopplevelse til brukerne dine. Nå som du vet hvordan du lager et online kurs med LearnDash, la oss sjekke ut noen av de mest interessante funksjonene og alternativene.

1. LearnDash-sertifikater

Du kan tildele offisielle sertifikater til brukerne dine basert på quizprestasjonen, fullføre et kurs eller begge deler. Sertifikatene er fullt tilpassbare og støtter dynamiske data, inkludert brukernavn, kurs- eller quiznavn, poengsum og mye mer.

Sertifiseringsalternativer gjør kursene dine mer autentiske og hjelper deg med å få tilliten til brukerne dine.

2. Avanserte alternativer for inntektsgenerering

LearnDash gjør det veldig enkelt å selge nettkursene dine. Det har enkle alternativer for å la deg sette pris på nettkursene dine, velge en betalingsplan og ta bestillinger. Du kan angi det for et engangskjøp, tilbakevendende betalinger eller medlemsplaner.

3. Brukerprofiler

LearnDash lager front-end brukerprofiler for kundene dine. Ved å gå til brukerprofilene sine, kan de enkelt spore kursaktiviteten sin.

4. Kraftige administrasjonsalternativer

LearnDash gir deg kraftige administrasjonsalternativer for å organisere elevene og kursene dine godt. Du kan gruppere studentene dine, kjøre rapporter om brukerinnmelding, fremdrift og quizprestasjoner, utløpe kurstilgang og mye mer.

5. LearnDash Addons

LearnDash har en rekke gratis og premium tillegg som lar deg utvide funksjonaliteten til læringsstyringssystemet ditt. Den har utvidelser for WooCommerce, bbPress, Stripe, MailChimp (sjekk også ut disse bedre alternativene til MailChimp), Slack og mange andre populære applikasjoner.

Du kan se hele listen over LearnDash-funksjoner ved å gå til det offisielle LeanDash-nettstedet.

LearnDash Plugin: Priser og support

LearnDash er et premium-plugin med 3 prisplaner. Det beste med prisfastsettelsen deres er at de gir en kraftig rabatt av og til, så følg med!

learndash-prising

1. Grunnleggende: Grunnplanen koster normalt 199 dollar, men du kan få den for mindre når de tilbyr rabatt. De tilbyr en rabatt på opptil 40%.

Hvis du kjøper denne planen, kan du få en nettstedslisens og alle LearnDash-funksjonene bortsett fra ProPanel. ProPanel er et avansert rapporteringstillegg for LearnDash.

2. Pluss pakke: Plus-pakken koster normalt 299 dollar. Det kan brukes på opptil 10 nettsteder. Den inkluderer alle LearnDash-funksjonene inkludert ProPanel.

3. Pro-pakke: Den vanlige prisen på Pro-pakken er $ 369. Med denne pakken kan du få opptil 25 nettstedslisenser.

Alle disse prisplanene inkluderer 1 års støtte og oppdateringer. I tillegg får du LearnDashs demosidefiler.

LearnDashs brukerstøtte inneholder en rekke vanlige spørsmål der du kan finne svar på spørsmål før salg, tekniske spørsmål og andre generelle spørsmål. Hvis du trenger personlig støtte, må du åpne en supportbillett.

Vår dom om bruk av LearnDash-plugin på ditt WordPress-nettsted

LearnDash-pluginen er utvilsomt den kraftigste og brukervennlige WordPress LMS-plugin. Det lar deg lage fullverdige online-kurs enkelt på WordPress-nettstedet ditt og tjene penger ved å selge dem.

Plugin-enheten har et komplett sett med funksjoner for å organisere kurs og kundene dine. Det har også interessante alternativer å engasjere elevene dine og oppmuntre dem til å ta flere kurs.

I tillegg har den integrasjoner med en rekke populære plugins og applikasjoner, slik at du kan bruke favorittverktøyene dine til å legge til funksjonalitet til læringsstyringssystemet ditt.

Vi tror at LearnDash er den ultimate plugin-modulen for læringsstyringssystemer som er tilgjengelig i dag. Så vi anbefaler LearnDash på det sterkeste til alle brukerne våre som ønsker å lage online-kurs, selge dem og tjene penger.

Vi gir det 4,5 av 5 stjerner. Her er oppdelingen av vurderingspoengene våre:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få LearnDash nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map