LiveChat-gjennomgang: Er det den beste Live Chat-programvaren?

Vil du legge til live chat på WordPress-nettstedet ditt for direktemeldinger? Å sette live chat på nettstedet ditt hjelper deg å kommunisere bedre med besøkende på nettstedet og konvertere flere besøkende til potensielle kunder. For å legge til live chat i WordPress, kan du bruke den populære LiveChat-programvaren, men er det det beste valget?


I denne LiveChat-gjennomgangen vil vi sjekke ut hvordan den fungerer, dens funksjoner og funksjonaliteter, priser og mer for å hjelpe deg med å bestemme om det er det riktige verktøyet for deg.

Om LiveChat-programvare

LiveChat Inc

LiveChat er et av de beste programmene for plugin-programmer for live chat. Det er et program som lar deg legge til live chat på nettstedet ditt og gi den raskeste responsen til brukerne dine. Det gjør at besøkende på nettstedet ditt kan live chat med teamet ditt om støtte og salgssøk.

LiveChat kommer med mange nyttige chatverktøy som meldingssnak, fildeling, tidslinje, leveringsstatus og varsler. Det har mer interessante alternativer å engasjere kunder som automatiske og personlige hilsener. Det er også tilbakemeldingsalternativer for å rangere chat, kommentarer, billetter osv.

LiveChat-grensesnittet er enkelt og enkelt å lære. Det er teamstyringsalternativer som agentgrupper, agentroller, arbeidsplanlegger, chatovervåking osv. For å holde chatstøtteteamet organisert. Det gir også rapporter og analyser inkludert grunnleggende statistikk, chatrapporter, billettrapporter, daglig sammendrag og mer.

LiveChat har sømløs integrasjon med 130+ verktøy inkludert CMS-plattformer som WordPress og Drupal, eCommerce-applikasjoner som Shopify og BigCommerce, og helpdesk-applikasjoner som Knowledge Base og Zendesk. For å legge til LiveChat på WordPress-nettstedet ditt, er det en gratis plugin i det offisielle WordPress-plugin-depotet.

Hvorfor du trenger å legge til live chat på nettstedet ditt?

Live chat er en av de raskeste måtene å svare besøkende på nettstedet ditt. Det er mye raskere enn e-post og telefoner. Å legge til live chat-alternativ på nettstedet ditt lar brukerne dine stille et spørsmål når det dukker opp i hodet. Og et øyeblikkelig svar fra slutten din gjør kommunikasjonen bare flott!

Oftest brukes live chat til support og salg. Hvis du er et selskap som selger noen produkter og tjenester, trenger du live chat for både support og salg. Når en kunde takler et problem mens du bruker produktet ditt, kan de øyeblikkelig kontakte deg via live chat. Deretter kan du tilby øyeblikkelig hjelp.

Slik forbedret kommunikasjon vil sikkert øke inntrykket ditt i brukerens sinn. Og det vil definitivt lønne seg i det lange løp når de deler det med jungeltelegrafen og andre medier. For de minste vil de være kundene dine før du driver med saken.

Live chat er flott for leadgenerering og salg, da du kan lede en bruker direkte til kassen siden du vet at de er interessert i et produkt. Mange brukere slutter med ideen om å kjøpe et produkt bare fordi de ikke finner et lite stykke utfyllende informasjon. Så kan du fange hver av slike brukere og konvertere dem til kunder.

Kort sagt, chat forbedrer brukeropplevelsen, engasjementet, leadgenerering og salg. Det er en enkel, men flott måte å vokse virksomheten din på og bli vellykket.

LiveChat-gjennomgang: Komme i gang med LiveChat

LiveChat er en premium live chat-programvare, men de har gratis 30-dagers prøveversjon til å begynne med. Så du kan registrere deg gratis og bruke programvaren gratis i 30 dager, utforske dens funksjoner og bestemme om du vil fortsette med et abonnement eller slutte å bruke det. Det er et flott alternativ fordi du først kan registrere deg med bare en e-postadresse.

For å komme i gang, må du gå til LiveChat-nettstedet og klikke på Registrer deg gratis knapp.

registrering-free-Livechat

Nå bør du oppgi forretningsadressen din for å starte LiveChat-registreringsprosessen. Alternativt kan du også registrere deg med Google-kontoen din.

enter-e-Livechat-registrering

I det andre trinnet må du oppgi webadressen din. Deretter velger du også chatformål.

enter-site-adresse-Livechat-registrering

I det tredje og siste trinnet kan du velge en bransjetype, antall ansatte og målgruppetype. Hvis du planlegger å live chat bare med kundene dine, kan du sjekke det B2C bare. Men hvis du vil chatte med andre bedrifter også, kan du også sjekke B2B. Og, Intern bruk hvis du vil ha det til kommunikasjon for internt bruk.

Klikk deretter Opprett konto knapp.

create-konto-Livechat

Nå ser du påloggingssiden. Logg på med e-postadressen og passordet du brukte i trinn 1. Og påmeldingsprosessen er fullført.

Deretter ser du de neste trinnene i LiveChat-konfigurasjonsprosessen. I neste trinn må du installere LiveChat-koden på nettstedet ditt.

install-kode-Livechat

For et WordPress-nettsted er det enkelt og trygt med LiveChat-pluginen. Vi viser deg trinn for å installere LiveChat-plugin og koble LiveChat med WordPress i neste avsnitt nedenfor. Så, du kan klikke Jeg gjør det senere for å hoppe til neste trinn.

I trinn 3 kan du velge et chat-tema.

chat-tema-Livechat

Trinn 4 lar deg tilpasse LiveChat-profilen din. Du kan laste opp et profilbilde og angi en velkomstmelding.

Tilpass-Livechat

Så til slutt i trinn 5, kan du legge til agenter i teamet ditt.

skaper agenter-Livechat

Etter å ha lagt til totalt antall agenter, kan du klikke på Gå til søknad knapp.

Nå ser du LiveChat-grensesnittet åpent. Der ser du et varsel øverst om at du ikke har installert LiveChat på nettstedet ditt. Nå viser vi deg hvordan du installerer det på nettstedet ditt.

Installere LiveChat på ditt WordPress-nettsted

Når du har fullført LiveChat-konfigurasjonsprosessen, er du nå klar til å installere den på WordPress-nettstedet ditt. Det er en enkel prosess å koble din LiveChat-konto med ditt WordPress-nettsted. Det er en gratis LiveChat-plugin for WordPress for dette formålet.

Til å begynne med, logg inn på WordPress-oversikten og besøk Plugins »Legg til nytt. Type Live chat først i søkefeltet. Når den vises, installer og aktiver den.

install-Livechat-plugin

Etter at den er aktivert, kan du se Live chat menyen lagt til i dashbordpanelet. Gå til LiveChat »Innstillinger.

Deretter må du klikke Logg på med LiveChat -knappen for å koble LiveChat med WordPress.

koble-Livechat-med-WordPress

Etter det ser du WordPress-nettstedet ditt koblet til LiveChat.

Livechat installert-i-wordpress

Klikk på Åpne nettapplikasjonen for å gå til LiveChat-grensesnittet.

Nå kan du administrere chats, chat-teamet ditt og alt derfra.

Hvis du sjekker nettstedet ditt, ser du LiveChat-skjermen lagt til nettstedet ditt.

Livechat-lagt-på-wordpress

Sjekk ut LiveChat-funksjoner

LiveChat er et funksjonsrikt program for å legge til live chat på nettstedet ditt. Den har mange chatteverktøy, tilpasningsalternativer og teamadministrasjonsfunksjoner.

1. Enkel, men fullstendig chat-skjerm

Livechat-chat-skjermen

Du kan se listen over chatter, chattefelt og kundens kontaktinformasjon på samme skjermbilde. Det gjør det enkelt å administrere alle chats samtidig basert på prioritering.

2. Omfattende chatrapporter

Livechat-rapporter

LiveChat gir svært omfattende rapporter der du kan se statistikk for chatter, billetter og e-handel.

Full tilpasning mulig

Livechat-innstillinger

LiveChat lar deg fullstendig tilpasse hvordan chatgrensesnittet ditt ser ut og hvordan det fungerer. Du kan tilpasse hva som helst ved å gå til innstillinger -menyen i din LiveChat-konto.

LiveChat-programvare: Priser og support

LiveChat er en premium live chat-programvare, men du kan alltid starte med deres 30-dagers gratis prøveperiode.

Hvis du er fornøyd med funksjonene etter 30 dager, kan du abonnere på en av planene deres. Det er fire prisplaner tilgjengelig.

Livechat-prising

Den grunnleggende LiveChat-planen er Starter. Det er egnet for behov på små kontorer eller hjemmekontorer. Du kan opprette ubegrensede agentkontoer, men det tillater bare 60-dagers chatlogg og grunnleggende chattilpasning. Hvis du trenger ubegrenset chatlogg og full tilpasning av chat, må du kjøpe team planlegge i det minste.

Starteren koster $ 16 per måned per pålogget agent.

Sekund, Team planen er for et støtteteam på heltid. Det lar deg opprette ubegrensede agentkontoer, se ubegrenset chatlogg, full tilpasning av chat og grunnleggende rapportering. Det koster $ 33 per måned per pålogget agent.

Tredje, Virksomhet plan er den mest populære planen. Det er egnet for større firmaer å organisere kundeserviceavdeling. Den har flere ekstra avanserte funksjoner enn Teamplanen som arbeidsplanlegging, bemanningsprediksjon, etc. Det koster $ 50 per måned per pålogget agent.

Den høyest prissatte LiveChat-planen heter Bedriften. Den har de mest avanserte funksjonene. Den er designet for både Fortune 500-selskaper. Det koster $ 149 månedlig per pålogget agent.

LiveChat gir 24/4 dedikert støtte via live chat. I tillegg har den en rik kunnskapsbase med tutorials, webinarer osv. For å hjelpe deg med alle problemer du takler mens du bruker denne programvaren.

Vår dom om bruk av LiveChat-programvare på ditt WordPress-nettsted

LiveChat er utvilsomt et flott chatverktøy som passer for alle brukere på nivå. Det er nyttig for små bedrifter så vel som for store Fortune 500-selskaper.

Det er enkelt å bruke LiveChat. Det har enkelt brukergrensesnitt, men likevel kraftige funksjoner for å kjøre live chat på nettstedet ditt effektivt. Det er enkelt å installere LiveChat på WordPress med deres gratis plugin, da du ikke trenger å berøre et enkelt stykke kode for å installere og bruke.

Vi tror at LiveChat er den perfekte live chat-programvaren for å legge til live chat til ditt WordPress-nettsted. Den har et komplett sett med funksjoner du noen gang trenger å kjøre live chat. Integrasjonen med e-handel og andre verktøy gjør livet ditt bare enkelt.

Vi gir det 4,5 av 5 stjerner. Her er oppdelingen av vurderingspoengene våre:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få LiveChat nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map