LiveChat-granskning: Är det den bästa Live Chat-programvaran?

Vill du lägga till livechatt på din WordPress-webbplats för snabbmeddelanden? Att lägga livechatt på din webbplats hjälper dig att kommunicera bättre med dina besökare och konvertera fler besökare till leads. För att lägga till livechatt i WordPress kan du använda den populära LiveChat-programvaran men är det bästa valet?


I denna LiveChat-granskning ska vi kolla hur det fungerar, dess funktioner och funktioner, prissättning och mer för att hjälpa dig att avgöra om det är rätt verktyg för dig.

Om LiveChat-programvara

LiveChat Inc

LiveChat är en av de bästa pluginprogrammen för livechatprogram som finns på marknaden. Det är en applikation som låter dig lägga till livechatt på din webbplats och ge det snabbaste svaret till dina användare. Det gör att dina webbplatsbesökare kan leva chatt med ditt team om allt support- och säljfråga.

LiveChat levereras med många användbara chattverktyg som meddelandesnabb, fildelning, tidslinje, leveransstatus och meddelanden. Det har mer intressanta alternativ att engagera kunder som automatisk och personlig hälsning. Det finns också feedbackalternativ för att betygsätta chatt, kommentarer, biljetter osv.

LiveChat-gränssnittet är enkelt och lätt att lära sig. Det finns teamhanteringsalternativ som agentgrupper, agentroller, arbetsplanerare, chattövervakning etc. för att hålla ditt chattstödsteam organiserat. Det ger också rapporter och analyser inklusive basstatistik, chattrapporter, biljettrapporter, daglig sammanfattning och mer.

LiveChat har sömlös integration med 130+ verktyg inklusive CMS-plattformar som WordPress och Drupal, eCommerce-applikationer som Shopify och BigCommerce och helpdesk-applikationer som Knowledge Base och Zendesk. För att lägga till LiveChat på din WordPress-webbplats finns det ett gratis plugin i det officiella WordPress-pluginlagret.

Varför du behöver lägga till livechatt på din webbplats?

Livechatt är ett av de snabbaste sätten att svara besökare på din webbplats. Det är mycket snabbare än e-postmeddelanden och telefoner. Genom att lägga till livechattalternativ på din webbplats kan dina användare ställa en fråga när det dyker upp i deras huvud. Och ett omedelbart svar från ditt slut gör kommunikationen bara bra!

Oftast används livechatt för support och försäljning. Om du är ett företag som säljer vissa produkter och tjänster behöver du livechatt för både support och försäljning. När en kund hanterar ett problem när han använder din produkt kan de direkt kontakta dig via livechatt. Sedan kan du erbjuda en omedelbar hjälp.

Sådan förbättrad kommunikation kommer säkert att förbättra ditt intryck i användarens sinne. Och det kommer definitivt att betala sig i det långa loppet eftersom de delar det med word of mouth och andra medier. För det minsta kommer de att vara dina kunder tills du gör affären.

Live chat är bra för leadgenerering och försäljning eftersom du kan rikta en användare direkt till kassasidan när du vet att de är intresserade av en produkt. Många användare avslutar idén att köpa en produkt bara för att de inte kan hitta en liten bit kompletterande information. Så du kan fånga var och en av sådana användare och konvertera dem till kunder.

Sammanfattningsvis förbättrar livechatt användarupplevelsen, engagemang, leadgenerering och försäljning. Det är ett enkelt men ändå bra sätt att växa ditt företag och bli framgångsrikt.

LiveChat-granskning: Komma igång med LiveChat

LiveChat är ett premiumchattprogram, men de har gratis en 30-dagars provperiod till att börja med. Så du kan registrera dig gratis och använda programvaran gratis i 30 dagar, utforska dess funktioner och bestämma om du vill fortsätta med ett prenumeration eller sluta använda det. Det är ett bra alternativ eftersom du kan registrera dig gratis med bara en e-postadress först.

För att komma igång måste du besöka webbplatsen LiveChat och klicka på Registrera dig gratis knapp.

Registrera-free-livechat

Nu ska du ange ditt företags e-postmeddelande för att starta LiveChat-registreringsprocessen. Alternativt kan du också registrera dig med ditt Google-konto.

anger-email-livechat-registrering

Sedan i det andra steget måste du ange din webbplatsadress. Välj sedan också chatten.

enter-site-adressLive-registrering

I det tredje och sista steget kan du välja en bransktyp, antal anställda och publikstyp. Om du planerar att leva chatt endast med dina kunder kan du kontrollera det B2C endast. Men om du vill chatta med andra företag också, kolla också B2B. Och, Intern användning om du vill ha det för kommunikation för internt bruk.

Klicka sedan Skapa konto knapp.

skapa-konto-livechat

Nu ser du en inloggningssida. Logga in med ditt e-postmeddelande och lösenord som du använde i steg 1. Och registreringsprocessen är klar.

Sedan ser du nästa steg i installationsprocessen för LiveChat. I nästa steg måste du installera LiveChat-kod på din webbplats.

install-code-livechat

För en WordPress-webbplats är det enkelt och säkert med LiveChat-plugin. Vi visar dig steg för att installera LiveChat-plugin och ansluta LiveChat med WordPress i nästa avsnitt nedan. Så du kan klicka Jag gör det senare för att hoppa till nästa steg.

I steg 3 kan du välja ett chat-tema.

chat-theme-livechat

Steg 4 låter dig anpassa din LiveChat-profil. Du kan ladda upp ett profilfoto och ställa in ett välkomstmeddelande.

personifieraalternativet-livechat

Sedan till slut, i steg 5, kan du lägga till agenter i ditt team.

skapa-agents-Live

När du har lagt till det totala antalet agenter kan du klicka på Gå till ansökan knapp.

Nu ser du LiveChat-gränssnittet öppet. Där ser du ett meddelande högst upp om att du inte har installerat LiveChat på din webbplats. Nu visar vi dig hur du installerar det på din webbplats.

Installera LiveChat på din WordPress-webbplats

När du har slutfört LiveChat-installationsprocessen är du nu redo att installera den på din WordPress-webbplats. Det är en enkel process att ansluta ditt LiveChat-konto till din WordPress-webbplats. Det finns en gratis LiveChat-plugin för WordPress för detta ändamål.

Till att börja med loggar du in på din WordPress-instrumentpanelen och besöker Plugins »Lägg till nytt. Typ Live i sökrutan först. När det visas, installera och aktivera det.

install-livechat-plugin

När det har aktiverats kan du se Live menyn läggs till i instrumentpanelen. Gå till LiveChat »Inställningar.

Därefter måste du klicka Logga in med LiveChat för att ansluta LiveChat med WordPress.

connect-livechat-med-wordpress

Därefter ser du din WordPress-webbplats ansluten till LiveChat.

Live installerade-in-wordpress

Klicka på Öppna webbapplikation för att gå till LiveChat-gränssnittet.

Nu kan du hantera dina chattar, chatten och allt därifrån.

Om du kontrollerar din webbplats kommer LiveChat-skärmen att läggas till på din webbplats.

livechat-added-on-wordpress

Kolla in LiveChat-funktioner

LiveChat är ett funktionsrikt program för att lägga till livechatt på din webbplats. Det har många chattverktyg, anpassningsalternativ och teamhanteringsfunktioner.

1. Enkel men komplett chattskärm

livechat-chat-screen

Du kan se listan med chattar, chattavla och kundens kontaktinformation på samma skärm. Det gör det enkelt att hantera alla chattar samtidigt baserat på prioriteringen.

2. Omfattande chattrapporter

Live-rapporter

LiveChat ger mycket omfattande rapporter där du kan se statistik för chattar, biljetter och e-handel.

Fullständig anpassning möjlig

Live-settings

Med LiveChat kan du helt anpassa hur ditt chattgränssnitt ser ut och hur det fungerar. Du kan anpassa vad som helst genom att gå till inställningar i ditt LiveChat-konto.

LiveChat-programvara: Prissättning och support

LiveChat är en premiumchattprogramvara men du kan alltid börja med deras 30-dagars gratisversion.

Om du är nöjd med dess funktioner efter 30 dagar kan du prenumerera på en av deras planer. Det finns fyra prisplaner tillgängliga.

livechat-prissättning

Den grundläggande LiveChat-planen är Förrätt. Det är lämpligt för små kontor eller hemmakontor. Du kan skapa obegränsade agentkonton men det tillåter bara 60-dagars chatthistorik och grundläggande chattanpassning. Om du behöver obegränsad chatthistorik och fullständig chattanpassning måste du köpa team planera åtminstone.

Startaren kostar $ 16 per månad per inloggad agent.

Andra, Team planen är för ett heltids supportteam. Det låter dig skapa obegränsade agentkonton, se obegränsad chatthistorik, fullständig chattanpassning och grundläggande rapportering. Det kostar $ 33 per månad per inloggad agent.

Tredje, Företag plan är den mest populära planen. Det är lämpligt för större företag att organisera kundtjänstavdelningen. Den har fler avancerade funktioner än Teamplanen som arbetsplanerare, personalförutsägelse etc. Det kostar 50 $ per månad per inloggad agent.

Den högst prissatta LiveChat-planen heter Företag. Den har de mest avancerade funktionerna. Den är utformad för Fortune 500-företag eller såväl. Det kostar 149 $ per månad per inloggad agent.

LiveChat erbjuder 24/4 dedikerad support via livechatt. Dessutom har den en omfattande kunskapsbas med självstudier, webbseminarier etc. för att hjälpa dig med alla problem du hanterar när du använder den här programvaran.

Vår bedömning om att använda LiveChat-programvara på din WordPress-webbplats

LiveChat är utan tvekan ett fantastiskt chattverktyg som passar alla användare. Det är användbart för småföretag och stora Fortune 500-företag.

Att använda LiveChat är enkelt. Det har enkelt användargränssnitt, men ändå kraftfulla funktioner för att köra livechatt på din webbplats effektivt. Att installera LiveChat på WordPress är enkelt med deras gratis plugin eftersom du inte behöver röra en enda kod för att installera och använda.

Vi tror att LiveChat är den perfekta livechattprogramvaran för att lägga till livechatt på din WordPress-webbplats. Den har en komplett uppsättning funktioner du någonsin behöver för att köra livechatt. Dess integration med e-handel och andra verktyg gör ditt liv helt enkelt.

Vi ger det 4,5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av vår granskning:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Skaffa LiveChat nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map