Logga in LockDown

Orolig för att hackare får tillgång till din WordPress-instrumentpanel? Ett av sätten du kan skydda din WordPress-webbplats är genom att begränsa antalet felaktiga inloggningsförsök inom en kort tidsperiod. I vår inloggning LockDown-granskning ser du exakt hur det här plugin kommer att hjälpa till att hålla din webbplats säker.


Logga in LockDown Review

Varför du behöver säkra WordPress från hackförsök

WordPress är ett av de mest populära CMS: erna (innehållshanteringssystem) på webben – det används av cirka 20% av alla existerande webbplatser.

Det är en vanlig missuppfattning att dess popularitet gör WordPress osäker, men dess förstklassiga säkerhetsfunktioner är faktiskt en av anledningarna till att det är så populärt! Samtidigt som det är öppen källkod, arbetar många utvecklare med projektet för att fixa buggar och ansluta eventuella säkerhetsläckor och kryphål, och släpper nya patchar hela tiden.

Om WordPress används korrekt är WordPress säkert utanför rutan – men det betyder inte att det inte kan använda ett boost med säkerhetsplugins.

Att använda ett plugin som Login LockDown kommer att hjälpa till att ge ett extra lager av säkerhet, vilket gör din webbplats till ett mycket svårare mål för hackare.

Kan din webbplats vara sårbar för brute Force Attacks?

Hackare använder många olika trick och tekniker för att bryta in sig på WordPress-webbplatser. En av de tekniker de använder kallas “råstyrkaAttackera.

En brute force-attack är när en hackare försöker logga in på din WordPress-instrumentbräda genom att gissa ditt lösenord om och om igen. De gör detta ofta automatiskt med hjälp av speciell programvara för att gissa olika lösenord så snabbt som möjligt.

Detta är ett av anledningarna till att säkerhetsexperter varnar dig om att inte använda standardnamnet “admin” och att använda starka, unika lösenord. Vår gratis att använda slumpmässigt lösenord generator kommer att vara ganska praktiskt för detta användningsfall. Attacker av brute force börjar vanligtvis med de vanligaste, osäkra lösenorden som “12345,” “lösenord” eller “qwerty.” Tyvärr finns det fortfarande många WordPress-användare runt om på nätet som använder dessa osäkra lösenord, vilket gör deras webbplatser sårbara för alla som försöker gissa sitt lösenord.

För mer information om brute Force Attacks och hur du kan stoppa dem, se Hur och varför du bör begränsa inloggningsförsök i din WordPress.

Hur loggar in LockDown stoppar hackare

Logga in LockDown stoppar dessa attacker av brute force genom att logga in IP-adressen till varje person (eller bot) som försöker logga in på din WordPress-instrumentpanel.

Om samma IP-adress (eller adresser inom samma intervall) anger fel användarnamn och / eller lösenord upprepade gånger inom en kort tidsperiod blockeras de automatiskt från att logga in under en viss tidsperiod.

Hur man ställer in inloggning LockDown

Logga in LockDown är gratis att ladda ner från WordPress.org-plugin-katalogen.

När du har installerat och aktiverat plugin kan du navigera till Inställningar »Logga in LockDown för att anpassa inställningarna för din webbplats.

Logga in LockDown Review - Inställningar

Som standard kommer inställningarna att låsa ut alla IP-block efter 3 misslyckade inloggningsförsök inom 5 minuter, med låsningen varar i 60 minuter. Du kan justera alla dessa nummer inom inställningarna.

Logga in LockDown Review - Fler inställningar

Du kan också välja att automatiskt låsa ut alla som anger ett användarnamn som inte finns.

Ett annat tillgängligt alternativ är att maskera felmeddelandena. Om du till exempel anger rätt användarnamn “admin” men skriver fel lösenord får du felmeddelandet: “FEL: Lösenordet du angav för användarnamnadministratören är felaktigt.”

Den här typen av specifikt felmeddelande är utan tvekan bra för dig, men det är lika bra för alla andra som försöker tvinga sig in i din instrumentbräda!

Med hjälp av Login LockDown kan du välja att dölja dessa felmeddelanden och inte ge några användbara tips till dina angripare.

Slutligen kan du välja att hjälpa utvecklaren genom att visa en kreditlänk på ditt inloggningsformulär.

Logga in LockDown Review - Inställningar för kreditlänk

Logga in LockDown vs. WordFence Security

Om du har sett vår WordFence Security-granskning undrar du förmodligen vad skillnaden är mellan de två säkerhetsplugins och vilken du bör använda på din egen webbplats.

Tja, dessa två plugins är egentligen inte en rättvis jämförelse eftersom de har olika funktioner. WordFence är tänkt att vara ett komplett säkerhetsplugin som ger dig många alternativ och funktioner för att skydda din webbplats.

Å andra sidan är Login LockDown ett mycket specialiserat plugin som endast är avsett att skydda din webbplats från inloggningsförsök för brute force.

Du kan använda båda insticksprogrammen samtidigt eller så kan du använda Login LockDown med andra säkerhetsplugins så länge det inte finns någon kodkonflikt. Eftersom de fungerar på olika sätt kan användning av båda hjälpa till att hålla din webbplats säkrare mot attacker av brute force.

Andra sätt att hålla din webbplats säker

Tyvärr är brute force-attacker inte det enda säkerhetsproblemet som du måste se upp när du äger en webbplats.

Och medan WordPress är utformat för att skyddas ur rutan, kan vissa användarbeteenden göra dess säkerhetsfunktioner ineffektiva.

För att hålla din webbplats säker och säker, se till att:

För fler idéer om hur du håller din webbplats säker, se dessa 13 viktiga tips och hackar för att skydda ditt WordPress-administratörsområde.

Du bör också läsa den ultimata säkerhetsguiden för WordPress för mer information.

Vår dom

När det gäller WordPress-säkerhet är det bättre att vara säker än ledsen! Du kanske tror att du inte har något att oroa dig för, men varje webbplats på webben är ett mål för hackare.

Vi tror att Login LockDown är ett mycket användbart verktyg för att skydda din webbplats från brute force attacker.

Det finns andra sätt att din webbplats kan vara sårbar, men Login LockDown är mycket bra på sitt jobb med att begränsa inloggningsförsök från fel personer.

Det är väldigt lätt att använda och har bara de alternativ du behöver – inget för komplicerat eller förvirrande.

Vi ger Login LockDown 4 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 2,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Hämta inloggning LockDown nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map