MailPoet Review (2020): Markedsføring på e-post på WordPress

Trenger du en enkel måte å sende enkle nyhetsbrev på e-post direkte fra ditt WordPress oversikt? MailPoet-nyhetsbrev-pluginen kan være akkurat det du leter etter. Finn ut hvor enkelt det er å konfigurere i MailPoet-nyhetsbrevgjennomgangen.


postpoenganmeldelse

Hvorfor du trenger et e-post nyhetsbrev

Tenk på alle nettsteder du besøker hver dag – hvor mange av dem husker du og kommer tilbake til?

Sannsynligvis ikke så veldig mange.

De fleste besøkende på nettstedet ditt er de samme. De kan ha glede av innholdet ditt, men når de forlater nettstedet ditt, er det sannsynlig at de ikke kommer tilbake.

Derfor er det så viktig å ha et nyhetsbrev på e-post: Det kan gjøre mange av de engangs besøkende til lojale fans.

I motsetning til sosiale medier, er det noe mer personlig og kraftig ved å snakke med publikum rett i e-postboksen. Og med e-post har du mer frihet til å lage og sende innholdet du ønsker, uten å måtte bekymre deg for vilkårlig karaktergrenser eller avtagende organisk rekkevidde.

MailPoet-nyhetsbrev gjør det enkelt å sende nyhetsbrev via e-post direkte fra WordPress-oversikten. Slik gjør du det.

MailPoet Nyhetsbrev Plugin – En oversikt

MailPoet anmeldelse

Mailpoet er en enkel, men kraftfull e-postmarkedsføring WordPress-plugin designet spesielt for WordPress-brukere.

Den lar deg opprette og sende e-post nyhetsbrev rett fra WordPress-oversikten. Du kan til og med administrere e-postlisten din uten å forlate oversikten. Dette får den til å skille seg fra andre e-postmarkedsføringsløsninger som Aweber, MailChimp osv.

Det beste med denne pluginen er at det er enkelt og greit å lage og sende nyhetsbrevene dine. Fordi du bruker WordPress og allerede er kjent med grensesnittet, så det er ingen læringskurve å takle, selv om du er en absolutt nybegynner til e-postmarkedsføring.

For å gjøre ting raskere tilbyr det deg vakkert designet innebygde maler som kan tilpasses helt til ditt merke.

MailPoet-pluginfunksjoner

MailPoet er lastet med gode funksjoner som gjør at e-postmarkedsføringstiltakene dine blir en suksess. La oss se raskt på funksjonene den tilbyr.

1. Forbygde maler

MailPoet tilbyr mer enn 50 vakkert designede maler for deg. Dette lar deg starte raskt, slik at du ikke trenger å starte helt fra bunnen av. Bare finpusse noen endringer som merkenavnet, logoen osv., Så er du god til å gå. Hvis du vil tilpasse det ytterligere, er det også mulig, fordi hver bit av disse malene kan tilpasses.

2. Bloggoppdateringer på Autopilot

Mailpoet autopilotblogg

Hold leserne dine oppdatert om hva du publiserer på bloggen din. Bloggen oppdaterer med alternativer for autopilot slik at du kan dele bloggen din med brukerne dine så snart du trykker på publiser-knappen. Du kan også planlegge oppdateringene på ukentlig eller månedlig basis.

3. Velkommen nye abonnenter

MailPoet-funksjoner

Å riktig hilse på nye abonnenter kan utgjøre en forskjell mellom e-postmeldingenes brukernes varsel og e-postmeldingene de ignorerer. Du kan sette opp en velkomstserie med enkel automatisering og arbeidsflyter, og MailPoet tar den derfra.

4. Liste segmentering

Med MailPoet er det enkelt å segmentere e-postlisten. Med segmentering kan du kategorisere potensielle kunder i en distinkt gruppe basert på deres interesser og oppførsel, og sende dem personlige e-postmeldinger basert på den felles interessen, som er bevist å øke konverteringer sammenlignet med ikke-segmenterte e-poster.

5. Registreringsskjemaer

Den lar deg legge til påmeldingsskjemaer til sidefeltene og bunntekstene, slik at du kan gjøre brukerne dine til kunder.

6. Analytics

postpoetanalyse

Med analysefunksjonen er det enkelt å spore åpner, klikker og melder seg ut. Dette lar deg vite hvordan nyhetsbrevene dine presterer, og du kan også optimalisere dem for bedre engasjement og konvertering.

Slik konfigurerer du MailPoet-nyhetsbrevet

La oss nå sjekke hvordan du oppretter ditt første nyhetsbrev med MailPoet.

Trinn 1: Installere MailPoet

Først av, installer og aktiver MailPoet i WordPress-dashbordet. Du kan laste ned og bruke plugin-en gratis til du har 1000 abonnenter.

Når du er lastet ned kan du begynne å lage nyhetsbrevene.

Trinn 2: Opprette ditt første nyhetsbrev med Mailpoet

Gå til for å opprette nyhetsbrevet ditt MailPoet »E-postmeldinger på WordPress-oversikten. Du vil nå se 4 forskjellige alternativer på skjermen din.

 • nyhetsbrev
 • Velkomst-e-post
 • Siste innlegg varsler
 • WooCommerce

Klikk på Skape knappen under nyhetsbrev.

MailPoet-maler

Dette tar deg til en ny skjerm hvor du kan velge en mal for nyhetsbrevet. Velg den som passer best til ditt merke. Hvis du ikke finner en, ikke bekymre deg. Du kan tilpasse malen senere.

Mailpoet-mal

Trinn 3: Tilpasse e-postmalen

Når du velger malen, blir du ledet til et nytt skjermbilde der du kan begynne å tilpasse den ved å dra og slippe byggherre, for å oppfylle dine krav.

Til venstre vil du ha sidebyggeren og til høyre vil du se alle stylingelementene dine som innhold, kolonne, stil og forhåndsvisning.

Tilpasning av postpoengmal

Øverst på skjermen ser du to felt der du kan legge til emnefeltet og forhåndsvisningstekst. Så legg teksten din der.

Hvis du vil endre et hvilket som helst element i malen, bare hold musen over den spesifikke delen, og du vil se innstillingene, slette, kopiere og flytte ikoner. Bruk innstillingsikonet for å gjøre endringer. Du kan også slette eller duplisere en seksjon hvis du vil.

Mailpoet-tilpasning

Hvis du vil flytte en seksjon fra et sted til et annet, bruker du dra-til-flytt-ikonet og slipper det der du vil plassere det. Du kan også legge til kolonner og stiler som bakgrunnsfarge osv. Ved å bruke alternativene til høyre.

MailPoet_Newsletter

Når det er gjort, treffer du neste -knappen nederst til høyre på skjermen. Dette lagrer endringene dine automatisk og tar deg med til en ny side der du kan sende nyhetsbrevet ditt.

Trinn 4: Sende nyhetsbrevet

Det siste trinnet er å sende nyhetsbrevet ditt. Når du klikker på neste på forrige trinn, vil du bli ført til en skjerm med flere forskjellige feltalternativer. Den første er å legge til emnelinjen.

I det andre kan du velge en liste for å segmentere publikum. Til slutt legger du til e-postadressene til avsenderen og mottakeren.

MailPoet_Emails_

Du kan også planlegge e-postene dine ved å sjekke Planlegg det alternativ. Når du sjekker dette alternativet, åpnes et nytt felt der du kan legge til en dato og tid når du vil sende e-postene dine.

MailPoet nyhetsbrev

Når alt er lagt til, trykker du på send-knappen (hvis du vil sende det umiddelbart) eller på plan-knappen (hvis du vil planlegge det til senere).

Det er hvor enkelt det er å sende nyhetsbrev via e-post med MailPoet.

Send avanserte e-postmeldinger med MailPoet Premium

Den gratis versjonen av plugin-modulen lar deg bare sende e-post til opptil 1 000 abonnenter, og tilbyr begrenset statistikk og andre funksjoner.

Med premiumversjonen av MailPoet får du:

 • Muligheten til å sende e-post til over 1000 abonnenter
 • Et avansert statistikkpanelbord med detaljert statistikk for hvert abonnent og nyhetsbrev, inkludert enkel integrasjon med Google Analytics
 • Forbedret leverbarhet, testing av spam, og automatisk håndtering av avvisning for å sikre at abonnentene dine mottar nyhetsbrevene dine
 • Prioritetsstøtte, inkludert individuell optimalisering av innstillingene

MailPoet har også noen få tilleggsprogrammer som er tilgjengelige på WordPress.org som lar den integrere seg med andre tjenester som WooCommerce, Contact Form 7 og Gravity Forms.

Vår dom om bruk av MailPoet

Hvis du leter etter en enkel måte å administrere enkle nyhetsbrev på e-post direkte fra ditt WordPress-oversikt, er MailPoet et godt valg. Det er en av de mest populære og høyt rangerte nyhetsbrev-pluginene for e-post i WordPress.org-katalogen.

For mer avanserte e-postmarkedsførere som trenger flere alternativer for utløsere, segmentering, analyse og rapportering, eller bedre leverbarhet, kan en frittstående e-post nyhetsbrevtjeneste som AWeber, ConvertKit eller Constant Contact være et flott alternativ til MailChimp.

En grunnleggende funksjon som MailPoet mangler er bedre design for opt-in-skjemaene. Opt-in-skjemaene er som standard standard for temaet ditt. Hvis du vil ha bedre utformede opt-in-skjemaer eller flere alternativer for høykonverterende former som popup-vinduer, fly-ins, etc., og funksjoner som A / B-deltesting, anbefaler vi å bruke en plugin som OptinMonster. OptinMonster kan enkelt integreres med MailPoet hvis du vil bruke begge deler.

Vi gir MailPoet Nyhetsbrev 4 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få MailPoet nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map