MemberPress Review 2020: Är det den bästa WordPress Plugin-medlemskap?

Vill du skapa en medlemswebbplats? En medlemskapssida gör att du kan skapa ett premiuminnehållsbibliotek och göra det tillgängligt endast för dina registrerade medlemmar.


MemberPress är en av de bästa WordPress-medlemskapsplugin som finns på marknaden idag.

I den här MemberPress-granskningen kommer vi att titta närmare på dess funktioner och utforska vad som gör det till en av de bästa medlemskapsplugin för WordPress.

MemberPress

Varför du behöver ett WordPress-medlemskapsplugin?

Låt oss göra det enkelt: Att skapa en WordPress-medlemskapssida.

En medlemswebbplats är en form av företagswebbplats med lite låst innehåll som endast prenumererade medlemmar kan komma åt. Det gör att du kan dölja premiuminnehåll bakom betalväggen, så att inte alla kan komma åt innehållet – bara de som har nycklar. Här fungerar “medlemskap” som nyckeln till din betalvägg. Du kan antingen debitera personer för att prenumerera på en medlemsplan eller kräva att de registrerar ett konto gratis.

Några möjliga skäl för att skapa en medlemskapssida är:

 • Få en återkommande inkomst genom att sälja medlemskap.
 • Upprätta dig själv som en myndighet genom att tillhandahålla stort innehåll bakom betalväggen.
 • Skapa en mycket engagerande e-postlista.

Relaterad: Hur du odlar din e-postlista, RIKTIGT FAST!

En fullständig medlemskapssida låter dig skapa olika nivåer av medlemskap. Du kan tillåta åtkomst till ditt innehåll baserat på medlemsnivån. En annan fördel är att du kan sälja dina produkter för en engångsavgift eller sälja dem via återkommande prenumerationer.

Skapa helt utvalda WordPress-medlemswebbplatser med MemberPress

MemberPress är, som namnet antyder, ett verktyg som gör att du kan skapa en full-powered medlemskapssida i WordPress. Marknadsförs som ett “allt-i-ett-medlemskapsplugin för WordPress” och har den kompletta uppsättningen funktioner du vill ha i ett medlemskapsplugin. Det låter dig skapa medlemssidor, hantera medlemskap och innehåll och ta emot betalningar säkert.

Plugin är enkel att använda och hantera. Även nybörjare kan enkelt konfigurera dess alternativ och inställningar. Det har uppdaterats konsekvent och har blivit ännu mer nybörjarvänligt på grund av förfiningar som görs över tid.

1. Inställningsprocessen för MemberPress

När plugin-programmet är aktiverat tar det dig till avsnittet om insticksprogram. På den här sidan kan du konfigurera alternativ för sidor, konton, fält, betalningar, e-post, marknadsföring osv.

memberpress-plugin-alternativ

sidor: Du kan konfigurera och anpassa reserverade sidor, gruppera och skapa medlemssideslugor och övervaka obehöriga åtkomstalternativ från fliken Sidor. De reserverade sidorna skapas automatiskt av plugin eftersom de är väsentliga för en medlemskapssida.

Konto: Fliken Konto innehåller alternativ för att konfigurera medlemsinformation. Det har fyra huvudavsnitt: behörigheter, registrering, inloggning och utloggning och välkomstmeddelande för kontosida.

Fields: Den här fliken innehåller alternativ för att aktivera eller inaktivera fält och ytterligare konfigurera fält på medlemsregistreringsformulär och användarkontosidorna.

memberpress-fält alternativ

Det har två användarinformationsfält – Namnfält och Adressfält som standard. Du kan antingen kräva eller inte kräva ett visst fält i din formulärregistrering.

betalningar: På fliken Betalningar kan användare konfigurera betalningsinställningarna. MemberPress-insticksprogrammet stöder för närvarande följande betalningsportar: PayPal, Authorize.net och Stripe.

memberpress-review-betalningsalternativ

Du kan lägga till och konfigurera en eller flera betalningsmetoder från det här avsnittet. Dessutom kan du välja om du vill visa betalningsetiketter, ikoner och beskrivningar.

E-post: Plugin har en fullständig uppsättning e-postalternativ på den här fliken. Konfigurera namn och e-postadresser från vilka e-postmeddelanden skickas till medlemmar och administratörer.

e-alternativ-memberpress-review

Du kan också konfigurera när e-postmeddelanden ska skickas.

Marketing: På fliken Marketing kan du hantera och kontrollera dina e-postkonton och e-postlistor. MemberPress har inbyggda tillägg för mer än 10 populära e-postmarknadsföringstjänster. Du kan synkronisera dina konton med MemberPress och lägga till medlemmarnas e-postadresser i dina listor.

Info: Den här fliken ger dig alternativ för att ange, hantera och redigera din företagsadress.

Allmän: Den allmänna fliken har alternativ för internationalisering (språkkod, valuta), temakompatibilitet, SEO och PayWall, omskrivningsregler och bakgrundsjobb.

seo-paywall-settings-memberpress-review

Det har alternativet Auktorisera sökmotorer där du kan tillåta sökmotorer att visa ditt skyddade innehåll som auktoriserade medlemmar. Med det här alternativet aktiverat kan sökmotorer indexera din webbplats för begränsat innehåll också.

Ett annat intressant alternativ är Paywall. Genom att aktivera betalvägg kan du visa ditt innehåll till alla dina besökare ett visst antal gånger innan ditt innehåll låses in.

Skatter: Slutligen låter den här fliken aktivera eller inaktivera skatteberäkningar och hantera inställningar för skatteberäkningar.

2. Skapa medlemskap

För att skapa medlemskap måste du gå till menyn Medlemskap och klicka Lägg till ny.

Nu kan du börja skapa ett nytt medlemskap enligt nedan:

Create-medlemskap-memberpress-review

Ge namnet på medlemskapet, ange pris, faktureringstyp (engång eller återkommande), varaktighet på åtkomst och beskrivning av medlemskap. Du kan också konfigurera medlemsalternativ som registrering, behörigheter, prislåda osv.

Du kan skapa flera typer och nivåer av medlemskap genom samma process.

medlemskap-memberpress

3. Konfigurera åtkomstregler – skydda innehåll

Nu när vi har tittat på hur man skapar medlemskap, låt oss kolla in en annan intressant funktion i plugin: åtkomstregler.

Du kan ställa in regler för att skydda ditt innehåll och ange vem som ska få åtkomst till det skyddade innehållet. Ställ först det skyddade innehållet som inlägg, sidor, inlägg kategoriserade eller taggade på vissa sätt eller som fil på webbplatsen. Sedan kan du definiera ‘åtkomstvillkor’ som måste vara uppfyllda för att en användare ska få åtkomst till det låsta innehållet.

åtkomstregler-memberpress-review

Ett enda inlägg med titeln “Mitt andra inlägg” ställs in som skyddat innehåll. Du kan se hur åtkomstreglerna ställs in i bilden ovan.

Nu får alla som inte har köpt ett Silver-medlemskap och medlemmar vars namn inte börjar med ‘Harry’ ett obehörigt meddelande om hon / han försöker öppna inlägget. Visa skärmdumpen nedan:

obehörig-meddelande-memberpress-review

Innehålls droppnings- och utgångsfunktion: Ännu en intressant funktion som ingår i “Regler” -menyn är droppande innehåll och utgång. Dryckning av innehåll avser att tillåta åtkomst till skyddat innehåll efter en viss tid. Därför bör användare besöka din webbplats för åtkomst till vissa begränsade innehåll. Du kan förvänta dig fler återkommande besökare och återkommande inkomst med den här funktionen.

innehålls droppande-memberpress-review

På liknande sätt tillåter plugin-programmet dig att ställa in ett utgångsdatum för åtkomst till skyddat innehåll.

Mer intressanta funktioner hos MemberPress

MemberPress har fler fantastiska funktioner som hjälper dig att skapa en perfekt medlemskapssida.

Låt oss ta en titt:

påminnelser

Medlemmar är alltid mycket viktiga för en medlemskapssida. Du kan inte tappa någon medlem / prenumerant av någon anledning. Om medlemskapets utgång, förnyelse eller misslyckade försök att registrera dig kan du skicka påminnelsemails och få användarna tillbaka till din webbplats.

Med MemberPress kan du enkelt automatisera påminnelsemails med dina anpassade eller standardmeddelanden. Detta är en mycket användbar funktion eftersom det hjälper dig att få och behålla fler medlemmar.

add-påminnelser-memberpress-review

kuponger

En annan viktig funktion som du kan behöva på en medlemssida är att använda kuponger. Med MemberPress kan du enkelt skapa kuponger från menyn Kuponger, som visas nedan på skärmdumpen.

kuponger-memberpress

MemberPress Addons
MemberPress har djup integration med cirka 40 tjänster från tredje part och mjukvara. Dessa inkluderar olika typer av e-postmarknadsföringstjänster, betalningsgrindar, gemenskaper och forumprogramvara etc. Med inbyggd integration till dessa fantastiska program från tredje part är plugin mer användbar än någonsin och tjänar dess syfte väl.

Plugin har de flesta av dessa integrerade applikationer packade in som tillägg. Du kan hitta mer än 20 tillägg på fliken Tillägg i Aktivera-menyn. Dessa tillägg är redo att installeras bara med ett enda klick. Du behöver bara installera de tillägg du är intresserad av. På så sätt kan du hålla din instrumentbräda snygg och snygg.

memberpress-tillägg

Dessutom finns det andra användbara alternativ som att skapa och hantera grupper, medlemmar, prenumerationer, transaktioner och ett fint rapportsystem.

Prissättning och support för MemberPress Plugin

MemberPress är ett premium-plugin utan gratis version. Plugin erbjuder tre nivåer av prisplaner för olika typer av användare. Alla tre planerna ger en årlig licens.

Den mest grundläggande planen, kallad ‘Basic’, kostar 129 $ per år och du kan använda denna licens för bara en webbplats. En annan plan, ‘Plus’, är tillgänglig för 249 USD per år och kan användas för upp till tio webbplatser. Den mest avancerade planen är ‘Pro’, tillgänglig för $ 369 per år. Du kan använda plugin-licensen “Pro” för högst 30 webbplatser.

memberpress prissättning alternativ

MembersPress-prissättning verkar kostsamt för nystartade företag, men det är ganska bra för alla fantastiska funktioner som plugin-programmet erbjuder.

Support är en annan mycket viktig aspekt som du måste kontrollera innan du köper en digital produkt. Att prata om MemberPress-stöd, det är dedikerat och pålitligt. Teamet av professionella lyckaingenjörer tillhandahåller teknisk support via ett supportbiljetssystem. Plugin-webbplatsen har en omfattande och omfattande kunskapsbas där du kan få insikter och idéer om hur du använder plugin-programmet.

Vår bedömning om MemberPress som bästa plugin för WordPress-medlemskap

MemberPress är en av de bästa plugins som hjälper dig att bygga en fullfjädrad WordPress-medlemssida.

Dess integration med populära tredje parts tjänster och programvara är också prisvärt. Core plugin kommer med alla väsentliga funktioner du någonsin kan önska dig. För ytterligare funktioner kan du lägga till deras respektive tillägg.

Att använda plugin är ett enkelt jobb. Emellertid kan dess omfattande uppsättning funktioner och alternativ förvirra vissa användare. Det tar definitivt lite tid att förstå plugin-gränssnittet för icke-tekniker.

Slutligen, efter en grundlig genomgång av MemberPress-plugin, kan vi med säkerhet säga att det är ett bra plugin för WordPress. En plugin som kan fungera som ryggraden i medlemswebbplatser, förtjänar definitivt den ‘bästa’ titeln i sin nisch. Vi ger det 4,8 / 5 stjärnor. Här är uppdelningen av vår granskning:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 4,8 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa medlemPress nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map