MemberPress Review 2020: Er det den beste WordPress-medlemskapspluggen?

Vil du opprette et nettsted for medlemskap? Et medlemsnettsted lar deg opprette et førsteklasses innholdsbibliotek og gjøre det bare tilgjengelig for dine registrerte medlemmer.


MemberPress er en av de beste WordPress-medlemskapspluginene som finnes på markedet i dag.

I denne MemberPress-gjennomgangen vil vi se nærmere på funksjonene og undersøke hva som gjør det til et av de beste pluginene for WordPress.

MemberPress

Hvorfor du trenger et WordPress-medlemskapsplugin?

La oss gjøre det enkelt: Å lage et nettsted for medlemskap i WordPress.

Et medlemsnettsted er en form for bedriftsnettsted med noe låst innhold som bare abonnerte medlemmer kan få tilgang til. Det lar deg skjule premiuminnhold bak betalveggen, slik at ikke alle får tilgang til innholdet – bare de som har nøkler. Her fungerer ‘medlemskap’ som nøkkelen til din betalingsmur. Du kan enten belaste folk for å abonnere på en medlemsplan eller kreve at de registrerer en konto gratis.

Noen få mulige grunner til å opprette et medlemsnettsted er:

 • Få en gjentagende inntekt ved å selge medlemskap.
 • Etabler deg selv som en autoritet ved å tilby stort innhold bak lønnsvegg.
 • Lag en veldig engasjerende e-postliste.

I slekt: Slik utvider du e-postlisten din, EKTE RASKT!

Et fullverdig medlemskapsside lar deg opprette forskjellige nivåer av medlemskap. Du kan gi tilgang til innholdet ditt basert på medlemsnivået. En annen fordel er at du kan selge produktene dine mot engangsavgift eller selge dem via tilbakevendende abonnement.

Opprette fullt utvalgte WordPress-medlemssider med MemberPress

MemberPress er, som navnet antyder, et verktøy som lar deg opprette et fullstyrt medlemsnettsted i WordPress. Markedsført som et “Alt-i-ett-medlemskapsplugin for WordPress”, og har det komplette settet med funksjoner du ønsker i et medlemskapsplugin. Det lar deg opprette medlemssider, administrere medlemskap og innhold og motta betalinger på en sikker måte.

Plugin-en er enkel å bruke og håndtere. Selv nybegynnere kan konfigurere alternativene og innstillingene med letthet. Den er oppdatert konsekvent og har blitt enda mer nybegynnervennlig på grunn av forbedringer som er gjort over tid.

1. Installasjonsprosessen for MemberPress

Etter at plugin-modulen er aktivert, tar den deg til delen for plugin-alternativer. På denne siden kan du konfigurere alternativer for sider, kontoer, felt, betalinger, e-post, markedsføring osv.

memberpress-plugin-alternativer

sider: Du kan konfigurere og tilpasse reserverte sider, gruppere og opprette medlemssideslugger og overvåke uautoriserte tilgangsalternativer fra fanen Sider. De reserverte sidene opprettes automatisk av plugin-modulen, ettersom de er avgjørende for et medlemskapsside.

Regnskap: Konto-fanen inneholder alternativer for å konfigurere medlemsinformasjon. Den har fire hoveddeler: tillatelser, registrering, innlogging og utlogging, og velkomstmelding for kontoside.

Enger: Denne fanen inneholder alternativer for å aktivere eller deaktivere felt og konfigurere felt på medlemsregistreringsskjemaer og brukerkontosidene ytterligere.

memberpress-felt alternativer

Den har to brukerinformasjonsfelt – Navnefelt og Adressefelt som standard. Du kan enten kreve eller ikke kreve et bestemt felt i skjemaregistreringen.

betalinger: I fanen Betalinger kan brukere konfigurere betalingsinnstillingene. MemberPress-pluginen støtter for øyeblikket følgende betalingsportaler: PayPal, Authorize.net og Stripe.

memberpress-review-betalings-alternativer

Du kan legge til og konfigurere en eller flere betalingsmetoder fra denne delen. Videre kan du velge om du vil vise betalingsetiketter, ikoner og beskrivelser.

e-post: Plugin-enheten har et komplett sett med e-postalternativer i denne fanen. Konfigurer navn og e-postadresser som e-postmeldinger skal sendes til medlemmer og administratorer fra.

e-options-memberpress-gjennomgang

Du kan også konfigurere når e-postene skal sendes.

markedsføring: Fanen Markedsføring lar deg administrere og kontrollere e-postkontoer og adresselister. MemberPress har innebygde tillegg for mer enn 10 populære e-postmarkedsføringstjenester. Du kan synkronisere kontoene dine med MemberPress og legge til medlemmenes e-postadresser i listene dine.

info: Denne fanen gir deg muligheter til å oppgi, administrere og redigere forretningsadressen din.

Generell: Den generelle fanen har alternativer for internasjonalisering (språkkode, valuta), temakompatibilitet, SEO og PayWall, omskrive regler og bakgrunnsjobber.

seo-Paywall-settings-memberpress-gjennomgang

Det har alternativet Autoriser søkemotorer der du kan tillate søkemotorer å se det beskyttede innholdet som autoriserte medlemmer. Når dette alternativet er aktivert, kan søkemotorer også indeksere nettstedet ditt for begrenset innhold.

Et annet interessant alternativ er Paywall. Ved å aktivere paywall, kan du vise innholdet for alle besøkende et spesifikt antall ganger før innholdet ditt blir låst inne.

skatt: Til slutt lar denne fanen deg aktivere eller deaktivere skatteberegninger og administrere innstillinger for avgiftsberegninger.

2. Opprette medlemskap

For å opprette medlemskap, må du gå til Medlemmer-menyen og klikke Legg til ny.

Nå kan du begynne å opprette et nytt medlemskap som vist nedenfor:

Create-medlemskap-memberpress-gjennomgang

Gi et navn til medlemskapet, angi pris, faktureringstype (engang eller gjentagende), varighet på tilgang og medlemsbeskrivelse. Du kan også konfigurere medlemsalternativer som registrering, tillatelser, prisboks osv.

Du kan opprette flere typer og nivåer av medlemskap gjennom samme prosess.

medlemskap-memberpress

3. Konfigurere tilgangsregler – beskytte innhold

Nå som vi har sett på hvordan du oppretter medlemskap, la oss sjekke ut en annen interessant funksjon i plugin-programmet: Tilgangsregler.

Du kan angi regler for å beskytte innholdet ditt og spesifisere hvem som har tilgang til det beskyttede innholdet. Først må du angi det beskyttede innholdet som innlegg, sider, innlegg kategorisert eller tagget på bestemte måter, eller hvilken som helst fil på nettstedet. Deretter kan du definere ‘Tilgangsbetingelser’ som må tilfredsstilles for at en bruker skal få tilgang til det låste innholdet.

Åpent tilgjengelig regel memberpress-gjennomgang

Et enkelt innlegg med tittelen ‘Mitt andre innlegg’ er satt som beskyttet innhold. Du kan se hvordan tilgangsreglene er satt i bildet over.

Nå, alle som ikke har kjøpt et Silver-medlemskap og medlemmer hvis navn ikke begynner med ‘Harry’, får en uautorisert melding hvis hun / han prøver å åpne innlegget. Se skjermdumpen nedenfor:

uautorisert-melding-memberpress-gjennomgang

Innløp og utløpsfunksjon for innhold: Nok en interessant funksjon som er inkludert i ‘Regler’ -menyen er drypp og utløp av innhold. Innholdsdrift refererer til å gi tilgang til beskyttet innhold etter en viss tid. Dermed bør brukerne besøke nettstedet ditt for tilgang til det bestemte innholdet. Du kan forvente flere tilbakevendende besøkende og gjentatte inntekter med denne funksjonen.

innholds dryppende-memberpress-gjennomgang

På samme måte lar plugin-en deg angi en utløpsdato for tilgang til beskyttet innhold.

Mer interessante funksjoner ved MemberPress

MemberPress har flere fantastiske funksjoner som hjelper deg med å lage et perfekt medlemskapsside.

La oss ta en titt:

påminnelser

Medlemmer er alltid veldig viktige for et medlemskapsside. Du kan ikke miste noe medlem / abonnent av en eller annen grunn. I tilfelle medlemskaps utløp, fornyelse eller mislykket forsøk på å registrere deg, kan du sende påminnelsesemails og få brukerne tilbake til nettstedet ditt.

Med MemberPress kan du enkelt automatisere påminnelsesemails med dine tilpassede eller standardmeldinger. Dette er en veldig nyttig funksjon da den hjelper deg å få og beholde flere medlemmer.

add-påminnelser-memberpress-gjennomgang

kuponger

En annen viktig funksjon du kan trenge på et medlemsnettsted, er å bruke kuponger. Med MemberPress kan du enkelt lage kuponger fra kuponger-menyen, som vist nedenfor på skjermdumpen.

kuponger-memberpress

MemberPress Addons
MemberPress har dyp integrasjon med rundt 40 tredjeparts tjenester og programvare. Disse inkluderer forskjellige typer e-postmarkedsføringstjenester, betalingsportaler, lokalsamfunn og forumprogramvare osv. Med innebygd integrasjon til disse fantastiske programvarealternativene fra tredjeparter er plugin-en mer nyttig enn noen gang og tjener dens formål godt.

Plugin-enheten har de fleste av disse integrerte applikasjonene pakket inn som tillegg. Du kan finne mer enn 20 tillegg i kategorien Tillegg i Aktiver-menyen. Disse tilleggene er klare til å installeres bare med et enkelt klikk. Du må bare installere tilleggene du er interessert i. På den måten kan du holde dashbordet pent og ryddig.

memberpress-add-ons

Bortsett fra det, er det andre nyttige alternativer som å opprette og administrere grupper, medlemmer, abonnement, transaksjoner og et fint rapportsystem.

Priser og støtte for MemberPress Plugin

MemberPress er et premium-plugin uten gratis versjon. Programtillegget tilbyr tre nivåer av prisplaner for forskjellige typer brukere. Alle tre planene gir en årlig lisens.

Den mest grunnleggende planen, kalt ‘Basic’, koster $ 129 per år, og du kan bruke denne lisensen for bare ett nettsted. En annen plan, ‘Plus’, er tilgjengelig for $ 249 per år og kan brukes til opptil 10 nettsteder. Den mest avanserte planen er ‘Pro’, tilgjengelig for $ 369 per år. Du kan bruke programvarelisensen ‘Pro’ for maksimalt 30 nettsteder.

memberpress-pris-alternativer

Medlemspress-priser virker kostbare for oppstart, men det er en ganske rimelig pris for alle de fantastiske funksjonene pluginen tilbyr.

Støtte er et annet veldig viktig aspekt du må sjekke før du kjøper et digitalt produkt. Når vi snakker om MemberPress-støtte, er den dedikert og pålitelig. Teamet av profesjonelle lykkeingeniører gir teknisk support via et supportbillettsystem. Plugin-nettstedet har en omfattende og omfattende kunnskapsbase hvor du kan få innsikt og ideer om bruk av plugin-modulen.

Vår dom om MemberPress som den beste plugin-en for WordPress-medlemskap

MemberPress er en av de beste plugins som hjelper deg med å bygge et fullverdig WordPress medlemskap nettsted.

Integrasjonen med populære tredjeparts tjenester og programvare er også prisverdig. Kjernen plugin kommer med alle viktige funksjoner du noensinne kan ønske deg. For ytterligere funksjoner kan du legge til respektive tillegg.

Å bruke plugin er en enkel jobb. Imidlertid kan det omfattende settet med funksjoner og alternativer forvirre noen brukere. Det tar definitivt litt tid å forstå plugin-grensesnittet for ikke-teknologier.

Til slutt, etter en grundig gjennomgang av MemberPress-plugin, kan vi trygt oppgi at det er en flott plugin for WordPress. En plugin som kan tjene som ryggraden i medlemsnettsteder, fortjener definitivt den ‘beste’ tittelen i sin nisje. Vi gir det 4,8 / 5 stjerner. Her er oppdelingen av vurderingspoengene våre:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 4,8 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få medlemPress nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map