MonsterInsights Review 2020: Er det den beste Google Analytics-plugin?

Leter du etter den beste Google Analytics-pluginen for ditt WordPress-nettsted? Selv om du ikke er en tallperson, vet du at analyse er viktig: Å basere strategien din på ekte data er den mest effektive måten å utvide nettstedet ditt. Vår gjennomgang av MonsterInsights vil vise deg hvordan denne plugin kan gi deg handlingsverdige data du trenger.


MonsterInsights Review

Viktigheten av Google Analytics og hvorfor du trenger en Analytics-plugin

Hvis du har brukt Google Analytics før, vet du at det er et kraftig verktøy med mange verdifulle data – men det kan være helt overveldende. Hvis du ikke er en analyseekspert, kan det være veldig vanskelig å vite hvor du skal begynne, eller hvordan du bruker dataene til bruk.

Og hva er poenget med analyser hvis du ikke bruker dataene til å forbedre nettstedet ditt?

For de fleste brukere trenger du bare et verktøy som viser deg de viktigste dataene på et øyeblikk, i et lettforståelig format. Data du kan ta i bruk med en gang for å forbedre nettstedet ditt.

Et godt analyseverktøy vil hjelpe deg:

 • forstå hvilke temaer og formater publikum liker best, slik at du kan lage mer av det
 • se hvordan folk finner nettstedet ditt, slik at du kan fokusere innsatsen på markedsføringstaktikkene som fungerer
 • angi og spore konverteringsmålene dine, slik at du vet hvordan du kan forbedre og optimalisere nettstedet ditt

Hvis du er en ekspert bruker av Google Analytics, kan du gjøre det uten en plugin. Men en plugin som MonsterInsights vil gi deg all den informasjonen på et øyeblikk, noe som gjør analysen enkel, selv om du er en nybegynner.

MonsterInsights er også mye enklere å sette opp enn Google Analytics. En nybegynner til WordPress vet kanskje ikke hvordan eller hvor du skal plassere sporingskoden. Men oppsettet med MonsterInsights er mye enklere – du trenger ikke å redigere noen kode på nettstedet ditt.

Tidligere “Google Analytics av ​​Yoast”

Hvis du leter etter en Google Analytics by Yoast-anmeldelse, er du på rett sted!

MonsterInsights ble opprinnelig utviklet av Joost de Valk, utvikleren bak Yoast SEO. Etter hvert som Yoast vokste bestemte de seg for å fokusere utelukkende på SEO-produkter, og Google Analytics av ​​Yoast-pluginen fant et nytt hjem i 2016 med Syed Balkhi og ble omskrevet som MonsterInsights.

MonsterInsights har nå et enkelt mål: å gjøre analyse enkelt for nybegynnere.

MonsterInsights blir brakt til deg av det samme teamet som står bak WPBeginner, OptinMonster, og WPForms.

(Se vår OptinMonster-gjennomgang og WPForms-gjennomgang.)

Slik konfigurerer du MonsterInsights

Merk: Du må ha en Google Analytics-konto allerede opprettet før du installerer denne plugin-modulen.

Installer og aktiver plugin-modulen, og naviger deretter til Innsikt »Innstillinger. Her kan du koble Google Analytics-kontoen din uten å måtte redigere noen kode.

MonsterInsights anmeldelse

Klikk på Autentiser med Google-kontoen din å komme i gang.

Klikk på i popup-en som vises Neste »Klikk for å få Google-kode.

Logg deg på Google-kontoen din og klikk på Tillate for å gi MonsterInsights tilgang til analysedataene dine.

Deretter kopierer du autentiseringskoden den genererte for deg. Lim inn koden i popup-feltet i WordPress-oversikten, og klikk igjen neste knapp.

Nå kan du velge en analyseprofil fra rullegardinmenyen, og deretter klikke på neste.

MonsterInsights Review - velg din profil

Under det er noen få alternativer å sjekke ut hvis du velger:

 • Spor utgående klikk og nedlastinger: Dette vil holde oversikt over alle klikk og nedlastinger som arrangementer i Google Analytics-kontoen din.
 • Tillat sporing av anonyme data: Dette vil sende informasjon anonymt til utvikleren om hvordan du bruker MonsterInsights, slik at de kan vite hvilke konfigurasjoner, temaer og plugins som skal testes.
 • Anonymer IP-er: Dette vil bidra til å anonymisere IP-adressene til besøkende.
 • Ignorer brukere: Du kan angi at analysene dine ikke skal spore handlingene til administrator, redaktør og andre brukerroller.
 • Deaktiver analysedashbordet: Dette deaktiverer dashbordet og stopper all datainnsamling så lenge det er avmerket.

Når du har valgt alternativene, klikker du på Lagre endringer knappen nederst.

Det er det! Nå når du klikker på Innsikt »Dashbord, ser du trafikkstatistikken din.

rapporter fra monsterinsights

4 grunner til at nettstedet ditt trenger MonsterInsights

Er du fremdeles ikke overbevist om å bruke en Analytics-plugin som MonsterInsights når du kan konfigurere den uten en plugin? Nedenfor er noen grunner til at nettstedet ditt trenger MonsterInsights.

1. Konfigurer Google Analytics enkelt

MonsterInsights gjør konfigurasjonen av Google Analytics enkelt. På bare noen få klikk kan du koble nettstedet ditt til Google Analytics uten å måtte berøre en eneste kodelinje.

2. Utnytt avanserte sporingsfunksjoner for Analytics

MonsterInsights lar deg enkelt aktivere dusinvis av Analytics-sporingsfunksjoner på nettstedet ditt som du ellers har gått glipp av.

Selv om det er enklere å sette opp grunnleggende Analytics-sporing for å samle data som økter, sidevisninger, avvisningsfrekvens osv., Lar ikke det grunnleggende oppsettet deg aktivere forbedrede sporingsrapporter, inkludert, men ikke begrenset til, e-handelssporing, skjemaoppsporing og nedlastingssporing.

Hvis du for eksempel trenger å aktivere sporing av e-handel uten en plugin, kan det være lurt å legge til ekstra sporingskode manuelt på nettstedet ditt. Problemet med denne tilnærmingen er at til og med en liten feil kan skjule hele Analytics-dataene dine.

Med MonsterInsights trenger du ikke å bekymre deg for å skjule dataene dine fordi du ikke trenger å berøre noen kode under installasjonen.

La oss se på noen få sporingsfunksjoner du enkelt kan aktivere med MonsterInsights.

 • Sporing av netthandel: Aktiver e-handelssporing for WooCommerce eller Digital Downloads-butikken.
 • Annonsesporing: Forstå hvilke annonseplasser som gir mest inntekter.
 • Nedlasting av fil: Finn ut nøyaktig hvor mange ganger brukere laster ned filene dine.
 • Tilpassede dimensjoner: Spor forfattere, kategorier, tagger, søk, innloggede brukere osv. På nettstedet ditt.
 • Google AMP-sporing: Aktiver Google Analytics-sporing på dine Google AMP-aktiverte sider.
 • Direkte artikler fra Facebook: Aktiver Analytics-sporing på dine øyeblikkelige artikler fra Facebook.
 • Skjema sporing: Spor alle dine online skjemaer med Google Analytics og samle data som skjemavisninger, innsendinger og konverteringsfrekvens.
 • Google Optimaliser: Aktiver Google Optimaliser og begynn å utføre A / B-tester på nettstedet ditt.
 • EU-samsvar: Forbedre samsvar med GDPR og andre personvernforskrifter.

3. Ta informerte beslutninger enkelt

Google Analytics-rapporter er omfattende, men de kan også være overveldende til tider. Dette betyr også at hvis du ikke er en Analytics-ekspert, kan du ha det vanskelig å ta informerte beslutninger fra hele Analytics-rapportene.

Uten tvil, hvis du ønsker å ta informerte beslutninger for virksomheten din, må du lære kunsten å skille hveten fra massen – få riktig statistikk som betyr noe for bedriften din fra de overveldende Analytics-rapportene.

Noe av det beste med MonsterInsights er at det gir deg de viktigste rapportene som betyr noe for bedriften din i et lettforståelig format.

monsterinsights anmeldelse

Det betyr at selv om du ikke er en Analytics-ekspert, hjelper MonsterInsights deg med å ta datastyrte beslutninger som kan ha en positiv innvirkning på virksomheten din.

4. Finn Analytics-rapporter rett i WordPress-oversikten

Med MonsterInsights kan du se ytelsen til nettstedet ditt med et øyeblikk rett i WordPress-oversikten. Hvis du vil sjekke hvordan nettstedet ditt presterer, trenger du ikke nødvendigvis å logge deg på Google Analytics-kontoen din hver dag. I stedet kan du enkelt finne ut av det ved ganske enkelt å logge deg på WordPress-dashbordet.

Hvordan stabler MonsterInsights seg opp mot konkurransen?

Du kan finne mange forskjellige plugin-plugins for besøkssporing i WordPress-plugin-repository som lar deg samle nettstedstatistikken din og gi innsikt i hvordan nettstedene dine fungerer når det gjelder å tiltrekke besøkende til nettstedet ditt og konvertere dem til kunder..

Etter å ha sammenlignet MonsterInsights med noen få forskjellige WordPress Analytics-plugins, nedenfor er noen få ting vi liker med MonsterInsights.

1. Brukeropplevelse

Brukeropplevelse er den mest faktoren som skiller MonsterInsights fra konkurransen. Ikke bare vil du finne det ekstremt enkelt å sette opp, men sporingsinnstillingene og arbeidsflytene etablerer seg som den mest nybegynnervennlige Google Analytics-plugin for WordPress.

Du trenger ikke å berøre noen kode for å sette opp Google Analytics på WordPress. Hvis du kan peke og klikke, kan du bruke MonsterInsights.

2. Alle sporingsfunksjoner du trenger i et enkelt produkt

Enten du er en utgiver, en eCommerce-selger eller en liten bedriftseier, vil du finne MonsterInsights nyttig.

monsterinsights e-handelssporing gjennomgang

Hvis du for eksempel driver en WooCommerce-butikk, vet du kanskje at du kan finne dusinvis av WooCommerce-spesifikke Analytics-plugin som hjelper deg med å spore kundeinteraksjonene dine. Ulempen med de produktspesifikke programtilleggene er at de begrenser muligheten til å utnytte den fulle muligheten for Analytics-sporing. I dette eksemplet vil du ikke kunne spore innsending av optin-skjema, nedlasting av sporing og mange andre hendelsessporing som ikke er direkte tilknyttet e-handel..

På den annen side, siden MonsterInsights er et fullt utstyrt Analytics-programtillegg, kan du spore mange hendelser på nettstedet ditt som betyr noe for bedriften din. Se hele listen over MonsterInsights-funksjoner.

3. Mest populære Google Analytics-plugin

Med nesten 15 millioner nedlastinger og over 1 million aktive installasjoner er MonsterInsights den mest populære Google Analytics-pluginen for WordPress. På grunn av det faktum, kan du finne mange gratis tredjeparts addon-plugins i det offisielle plugin-repository som lar deg enkelt forbedre sporingsfunksjonene i Analytics.

For eksempel, her er en gratis tredjeparts addon-plugin som støtter MonsterInsights.

4. Ingen tredjepartskonto kreves

Jetpack Stats krever for eksempel at du kobler nettstedet ditt til WordPress.com for å starte aktiveringen av sporingsfunksjonen. For de brukere som ikke vil dele trafikkstatistikk med WordPress.com, er det umulig å bruke Jetpack Stats.

På den annen side sender Google deg mye av trafikken din via søk, slik at de allerede vet om de besøkende.

MonsterInsights kobler ganske enkelt nettstedet ditt med Google Analytics, slik at du ikke trenger å opprette en annen konto.

5. Passer best for nettsteder i alle størrelser og budsjetter

En annen ting vi liker med MonsterInsights er at det passer i budsjettet ditt.

For eksempel, hvis du er en utgiver som vil vite hvordan nettstedet ditt presterer på Google AMP-aktiverte sider eller Facebook Instant Articles, trenger du bare å abonnere på Plus-planen deres. Hvis du i tillegg vil aktivere e-handelssporing, kan du få Pro-versjonen.

Men hva hvis du ikke har et budsjett for en Analytics-plugin?

Ingen bekymringer! En gratis lite-versjon er tilgjengelig for nedlasting fra det offisielle depotet. Før du kjøper premiumversjonen, kan du prøve ut lite-versjonen først.

Det sier seg selv at MonsterInsights er den beste plugin uansett størrelse og budsjett for din online satsning.

Dokumentasjon og støtte

WordPress.org-pluginsiden og MonsterInsights nettsted har alle opplæringsprogrammene du trenger for å sette opp plugin-programmet og fikse eventuelle problemer som kan oppstå.

For den gratis versjonen av plugin-programmet er fellesskapsstøtte tilgjengelig i støtteforum for WordPress.org.

Brukere av MonsterInsights Pro-versjonen har tilgang til høyt rangert støtte fra utviklerne.

Vår dom

MonsterInsights oppfyller målet om å gjøre analyse enkelt for nybegynnere. Det gir deg den kraftige innsikten fra Google Analytics, uten å bli overveldet. Det er enkelt den beste Google Analytics-pluginen for WordPress.

Vi føler oss trygge på å gi MonsterInsights 5 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få MonsterInsights nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map