Nok et beslektet innlegg-plugin

Trenger du en enkel måte å knytte sammen innholdet ditt og holde leserne engasjert? Reduser avvisingen din og øk tidene på siden med YARPP (Yet Another Related Posts Plugin). Ta en titt på gjennomgangen for enda et beslektet innlegg-plugin for å se om denne pluginen passer for bloggen din.


Nok en gang Relatert innlegg Plugin Review

Intern lenking kan vokse bloggen din

En av de beste måtene å optimalisere nettstedet ditt – både for leserne og SEO – er med internkobling.

Å koble relatert innhold sammen på nettstedet ditt er enormt nyttig for publikum. Uten intern lenking ville de ikke finne tidligere innhold eller gamle blogginnlegg med mindre de proaktivt gikk og lette etter dem. Men hvis du inkluderer lenker til blogginnleggene dine, kan det vekke en tilfeldig leserinteresse og gjøre dem til en lojal fan.

Intern lenking kan hjelpe med rangeringen av søkemotoren også. Ved å koble relaterte innlegg og sider sammen på nettstedet ditt, hjelper du søkemotorcrawlere med å finne ut strukturen på nettstedet. Og ved å bruke riktig ankertekst, hjelper du også disse robotene med å forstå emnet på hver side bedre.

Hvorfor bruke et beslektet innlegg-plugin?

Du vet hvor tidkrevende det kan være å jakte på gamle relaterte innlegg og sørge for å koble dem sammen. Det er lett å glemme innlegg som kan være relevante, og ende opp med foreldreløse innlegg som ikke er knyttet til noen andre.

Ved å bruke et beslektet innlegg-plugin, kan du automatisere prosessen fullstendig, og sørge for at alle innleggene dine har beslektede lenker.

En annen fordel for et beslektet innlegg-plugin er at det gir leserne dine noe å gjøre når de er ferdige med å lese et innlegg.

Uten en oppfordring til handling vil mange av leserne bare trykke på “tilbake” -knappen i nettleseren og glemme alt fra bloggen din.

Men ved å inkludere lenker til beslektede innlegg nederst i hvert innlegg, kan du holde leserne engasjert. Dette vil redusere avvisningsfrekvensen din og øke tiden på sidestatistikk.

Slik fungerer nok et relatert innlegg-plugin (YARPP)

Ytterligere en annen relaterte innlegg-plugin (YARPP) er en svært tilpassbar plugin som lar deg vise koblinger til relaterte innlegg og sider. Den støtter også tilpassede innleggstyper.

Programtillegget velger relaterte innlegg basert på tittel, brødtekst, kategorier og tagger. Du får bestemme hvor stor prioritering du vil gi hver parameter, og du kan også velge hvilke kategorier og koder du vil ekskludere.

Slik konfigurerer du YARPP på bloggen din

Installer og aktiver YARPP-pluginen. Du blir automatisk brakt til Innstillinger »YARPP skjerm, hvor du kan konfigurere alle alternativene.

Under “Bassenget”, Du kan ikke tillate bestemte kategorier eller koder, og bestemme om du vil vise passordbeskyttede innlegg eller begrense innlegg etter publiseringsdato.

Nok en relatert innlegg Plugin Review - bassenget

Under Alternativer for “Relasjon”, Du kan konfigurere hvordan YARPP bestemmer hvilke innlegg som er relatert, ved å prioritere titler, brødtekst, kategorier eller tagger..

Nok en beslektet innlegg Plugin Review - alternativer

Under det kan du velge visningsalternativer for dine relaterte innlegg: enten en liste eller miniatyrbilder.

Nok en beslektet innlegg Plugin Review - visning

Du kan også tilpasse overskrifter, utdrag, rekkefølge osv., Og bestemme om du vil vise relaterte innlegg i RSS-feeden din.

Nok en relatert innlegg Plugin Review - flere alternativer

Bare klikk Lagre endringer nederst på skjermen, og det er det!

Nå kan du sjekke innleggene dine for å se det relaterte innholdet YARPP anbefaler.

For mer informasjon om hvordan du konfigurerer YARPP, og hvordan du kan vise relaterte innlegg uten en plugin, se Slik viser du relaterte innlegg i WordPress

Tjen penger på bloggen din med YARPP Pro

Det er også en annen versjon av programtillegget kalt YARPP Pro, som legger til noen få nye funksjoner.

I motsetning til navnet er YARPP Pro også gratis!

En av de viktigste nye funksjonene er muligheten til å tjene penger ved å markedsføre sponsede innlegg. Du kan velge å vise dem nederst i innleggene, med en widget i sidefeltet, eller begge deler.

Du kan også velge å markedsføre dine egne innlegg på andre blogger, ved å by via klikk eller visninger – ditt valg.

Du har også muligheten til å vise dine egne relaterte innlegg ved hjelp av en widget i tillegg til under innlegget.

YARPP vs. Jetpack relaterte innlegg

En av de vanligste klagene om Plugin-en for en annen relatert innlegg er at bruker mange serverressurser for å søke etter relaterte innlegg. Dette kan virkelig redusere nettstedets lastetid, spesielt hvis du har et stort antall innlegg som YARPP kan søke gjennom.

I de nyeste versjonene er spørsmålene fra YARPP optimalisert og de er oppdatert for å bufret alle resultatene, slik at hvert posts relaterte innlegg bare må beregnes en gang – ikke hver gang innlegget blir besøkt.

Et alternativ som kan være enklere på nettstedets lastetid, er Jetpacks Relaterte innlegg-modul. I motsetning til YARPP, gjør Jetpack all analysen, behandlingen og serveringen fra skyen deres. Det betyr at det ikke fører til noen ekstra belastning på serveren din. For mer informasjon om Jetpack, se vår Jetpack-gjennomgang.

Hvis du bestemmer deg for å bruke YARPP i stedet for Jetpack Relaterte innlegg, kan du prøve å gjøre det få fart på WordPress-nettstedet ditt ved å bruke en hurtigbufring-plugin. Se vår WP Super Cache-gjennomgang og W3 Total Cache-gjennomgang for å finne ut hvilken som er best for nettstedet ditt.

Vår dom

Hvis du ønsker å holde tilfeldige besøkende på nettstedet ditt, lese mer av innholdet ditt, så er det å bruke et beslektet innlegg-plugin en fin måte å gjøre det på.

The Yet Another Related Posts Plugin har et brukervennlig grensesnitt, og gjør det enkelt og raskt å sette opp interne lenker på tvers av alle blogginnleggene dine.

Hvis du har en stor blogg med mange innlegg, men YARPP kan redusere nettstedet ditt. Sørg for å overvåke nettstedets hastighet før og etter for å spore eventuelle endringer, slik at du kan bytte til en annen plugin hvis det er et problem.

Selv om plugin-en er veldig enkel å bruke og dokumentasjonen er nyttig, ser det ut til å ikke støttes. Støttetråder i WordPress.org-forumene blir ubesvart, og det er ingen klar måte å få støtte på det offisielle nettstedet.

Vi gir nok et beslektet innlegg Plugin 4 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Opptreden
Vurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 0,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 1,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få enda et beslektet innlegg-plugin nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map