OptinMonster Review 2020: Är det det bästa Optin & Conversion Tool?

Vill du öka dina e-postlistor? OptinMonster är det bästa verktyget för konvertering och blygenerering på marknaden idag.


I den här OptinMonster-granskningen ska vi titta på plugin-funktionerna och vad som gör det till det bästa ledgenereringsverktyget för WordPress-drivna webbplatser.

OptinMonster-recension - Det bästa WordPress Lead Generation Plugin

Varför du behöver ett Lead Generation Plugin?

E-post är det mest kostnadseffektiva sättet att nå ut till dina användare och kunder. Men du måste göra det få dina potentiella kunders e-postadresser först innan du kan skicka e-postmeddelanden till dem. Verkar självklart, eller hur? Att skicka användare oönskade e-postmeddelanden kallas naturligtvis skräppost, och att använda spammertaktik kommer att vara skadligt för ditt företag och din webbplats. Du måste trampa noggrant.

Det är därför du ser webbplatser som ber om din e-postadress och ber om din tillåtelse innan du engagerar dig. Även stora webbplatser som Facebook, Twitter och Instagram deltar i försiktig e-postmarknadsföring och vill ha din e-postadress. Det är verkligen det BÄSTA, och det mest kraftfulla marknadsföringsverktyget online.

Problemet är att lägga till ett enkelt registreringsformulär till din webbplats fungerar inte särskilt bra på egen hand. Användare ignorerar ofta de “grundläggande” registreringsformulärerna.

Utan en ledargenerationsplugin kommer 70-90% av de människor som besöker din webbplats idag aldrig tillbaka igen. Men ett korrekt integrerat och smart använt lead capture-plugin kan hjälpa dig att konvertera dessa besökare till prenumeranter och betalande kunder.

OptinMonster-granskning: Hur det hjälper dig att växa ditt företag

OptinMonster är mer än bara en optin & blygenerationsverktyg. Det är en komplett mjukvara för konverteringsoptimering som hjälper dig att växa din e-postlista, plus öka försäljningen och intäkterna.

Även om du kan hitta många olika användningsfall, kommer vi i vår recension att förklara hur OptinMonster kan hjälpa dig att växa ditt företag om du är en förläggare eller en e-handelshandlare.

OptinMonster för förlag

Om du är en förläggare är nedan några exempel på hur OptinMonster kan hjälpa dig att växa ditt företag.

1. Skapa din e-postlista snabbt

OptinMonster gör det enkelt att skapa en iögonfallande optinform som konverterar. Med dess beteendedetekteringsteknik kan du visa rätt kampanjer i rätt tid för rätt besökare. På så sätt kan du se till att dina optinformulär visas när dina besökare är mest mottagliga för att prenumerera på din e-postlista.

exempel på detektion av optinmonster referrer

Om du till exempel nämnts på en toppblogg i din nisch, kanske du vill ha en riktad kampanj bara för de människor som besöker från den specifika bloggen. Med OptinMonster kan du visa mycket anpassade meddelanden baserat på hänvisningskällan för att göra dina besökare till prenumeranter.

På liknande sätt kan du köra en målinriktad kampanj baserad på användarbeteende, sidan på din webbplats, besökarnas plats och enhet (skrivbord, mobil eller surfplatta) och mer.

2. Öka sidvisningar

optinmonster ökar sidvisningar

Bortsett från att växa din e-postlista, kan OptinMonster hjälpa dig att växa dina sidvisningar. Den omdirigerar dina engagerade webbplatsbesökare till dina mest populära sidor med deras regler för beteendedetektion i kombination med funktionen Ja / Nej.

3. Vänd dina första besökare till vanliga besökare

Studier visar att över 70% av första gången besökare aldrig kommer tillbaka till din webbplats. I de flesta fall betyder det att cirka 98% av dina marknadsföringsinsatser kommer att slösa och att du tappar pengar i kundförvärv också.

Med en e-postlista kan du bygga en anslutning med dina besökare och uppmuntra dem att besöka din webbplats oftare.

I stället för att sitta ledigt medan dina potentiella kunder lämnar din webbplats kan du använda OptinMonster för att visa en riktad kampanj eller popup-formulär i det exakta ögonblicket som dina besökare håller på att lämna. På så sätt kan du konvertera ytterligare 2 till 4% av dina första gången besökare till prenumeranter och eventuellt förvandla dem till vanliga besökare.

OptinMonster för e-handel

Om du är en e-handelshandlare är nedan några sätt OptinMonster kan hjälpa dig att växa ditt företag.

1. Minska vagnens övergivande

Uppsägning av kundvagn är förmodligen den största utmaningen som e-handeln måste hantera.

OptinMonsters exit-intention-teknik visar en riktad kampanj för att överge besökare och uppmuntrar dem att konvertera innan de lämnar.

e-handel lista byggnad popup

Nedan följer några kampanjidéer som du kan visa för dina övergivande besökare:

 • En inbjudan att chatta med en supportagent
 • Ett specialerbjudande för att uppmuntra ett köp
 • En inbjudan att ladda ner din blymagnet genom att gå med i din e-postlista

2. Utöka din e-postlista

Naturligtvis är det viktigt att växa en e-postlista för din e-handel. Med OptinMonster kan du skapa mycket målinriktade kampanjer för att växa din e-postlista och konvertera dina prenumeranter till kunder.

Relaterad: Hur du odlar din e-postlista, FAST!

3. Retargeting på plats

‘Retargeting’ är ett buzzword i e-handelsbranschen.

Traditionell ommarknadsföring är omsite-målriktning som riktar sig till dina kunder när de lämnar din webbplats med personliga annonser.

Med OptinMonster kan du köra retargeting på plats som riktar sig till dina potentiella kunder på din webbplats innan de lämnar genom att be om en anpassad exit-popup-kampanj.

Utgångspopoten utlöses i det exakta ögonblick som dina kunder håller på att lämna.

Skapa vackra Optin-formulär med OptinMonster

OptinMonster hjälper dig öka dina e-postregistreringar. Det levereras med många olika typer av optinformer som du kan lägga till på din webbplats.

 • Ljusbox-popups
 • Slidein Optin-former
 • Mobilvänliga popup-fönster
 • Under innehållsoptinserna
 • Flytande baroptinformer
 • Sidofältets optinformulär
 • och mer

Alla dessa optinformer är oändliga anpassningsbara med den intuitiva dra och släpp-byggaren. Du kan använda dina egna färger, teckensnitt, bilder och text för alla optins du skapar.

Optins som faktiskt konverterar

OptinMonster har en fantastisk uppsättning funktioner som alla är utformade för att öka dina konverteringar.

Exit Intent Technology – Avsluta avsikt låter dig visa dina optinformulär när en användare är på väg att lämna din webbplats.

Exit Intent-teknik i OptinMonster

Scroll Based Triggers – Visa en popup eller något annat optinformulär när en användare har rullat ner en sida.

Sidnivåinriktning – Låter dig skapa riktade optins för olika sidor.

Sidnivåinriktning i OptinMonster

Enkel A / B-test – Kör olika optins för att testa vilken som ger dig de bästa konverteringarna.

Tidsbaserade triggers – Visa dina kunder ett välplacerat erbjudande vid rätt tidpunkt under deras besök.

Inbyggd Analytics – OptinMonster visar hur bra dina optins klarar sig. Detta hjälper dig att ta reda på dina bästa resultat och optimera din strategi.

Geo-platsinriktning – Visa kampanjer som är inriktade utifrån de geografiska platserna för dina besökare.

MonsterLinks 2-stegs optins – Visa ett popup-formulär när en besökare klickar på en bild eller länk.

Inaktivitetssensor – Rikta inaktiva besökare och konvertera dem till prenumeranter.

Välkomstgrindar med full skärm med OptinMonster

Vill du snabbt få dina användares uppmärksamhet? Ingenting fungerar bättre än en fullskärms uppmaning. Det fungerar bra, och inget annat verktyg gör det bättre än OptinMonster.

De flesta blygenereringsverktyg på marknaden omdirigerar användare till en annan sida. Detta riskerar din webbplats att bli straffad av Google för att använda dörröppningssidor.

OptinMonster visar en välkomstgrind eller interstitial på hela skärmen utan att omdirigera användare. Det här är det säkraste sättet att visa en fullskärmsuppmaning till dina användare.

Helskärms välkomstgrind skapad av OptinMonster

Med OptinMonsters drag-and-drop-byggare kan du skapa mycket engagerande välkomstgrindar som kommer att öka dina omvandlingsfrekvenser genom taket.

Clever MonsterLinks ™ med OptinMonster

OptinMonster kommer med en annan fantastisk funktion som heter MonsterLinks ™. Det lägger till en tvåstegsoptin till valfri länk eller bild på din webbplats.

Den använder psykologiprincipen Zeigarnik Effect som säger att de som initierar är mer benägna att avsluta processen.

Eftersom användaren redan har påbörjat en åtgärd (genom att klicka på länken eller en knapp) är de mycket mer benägna att slutföra åtgärden (prenumerera) vilket gör MonsterLinks mycket effektivare än något traditionellt prenumerationsformulär på din webbplats.

MonsterLinks

Aktivera användare med MonsterEffects ™ med OptinMonster

OptinMonster kommer med en uppsättning visuella effekter som kallas MonsterEffects ™ för att göra dina optins ser mer engagerande och interaktiva.

Dessa effekter hjälper dig att få dina besökares ögon och öka konverteringen genom att lägga till anpassade CSS-effekter i din popup. OptinMonster levereras med 26 inbyggda CSS3-animationseffekter som du kan använda på dina popup-fönster.

Dessa effekter är vackra och märks omedelbart av användare. De får också dina popup-fönster att se livliga och förbättra användarupplevelsen på din webbplats.

Hur staplar OptinMonster upp mot tävlingen?

OptinMonster är den bästa produkten när det gäller blygenerering. Låt oss titta på några områden där OptinMonster utmärker sig i jämförelse med andra blygenereringsverktyg.

1. Massor av funktioner

Några coola funktioner i OptinMonster är:

 • Dra och släpp byggmästare: Den kraftfulla drag and drop-byggaren gör det enkelt att bygga fantastiska optinformer på några minuter.
 • Kampanjtyper: OptinMonster levereras med åtta olika kampanjtyper för att visa de mest uppmärksamma erbjudandena för dina besökare, t.ex. lightbox-popup, helskärmsmatta på full skärm, skjutruta, flytbar, nedräkningstimer, etc..
 • Kampanjutlösare: Med hjälp av smarta kampanjutlösare kan du visa rätt kampanjer till rätt person vid rätt tidpunkt. OptinMonster tillhandahåller fler kampanjutlösare än några andra blygenereringslösningar som exit-intention, scroll trigger, inaktivitetssensor, etc..
 • Riktade kampanjer: Förutom att upptäcka användarbeteende låter OptinMonster dig skapa riktade kampanjer baserade på trafikkällan, sidan eller avsnittet på din webbplats, geografisk plats och dina besökares enheter..
 • Sömlösa integrationer: Att integrera dina favoritmarknadsföringstjänster via e-post med OptinMonster är en bris.
 • Handlingsbara insikter: OptinMonster förser dig med detaljerad statistik som hjälper dig att identifiera hur bra dina generationskampanjer presterar. Du kan också enkelt A / B testa dina ledgenerationsidéer och hålla dig till det som fungerar bäst med din publik.

2. Lätt att använda

OptinMonster gör det enkelt att bygga en ledande generationskampanj även om du är en nybörjare. Om du kan peka och klicka kan du skapa vackra optinformer, ingen design eller kodningskompetens krävs.

Dess gränssnitt är snyggt, vilket gör att skapa optinformer mycket lättare än andra verktyg. Dessutom gör de inbyggda mallarna det enkelt att komma igång, så du behöver inte alltid börja från början.

Det ger också sömlös integration med dina favoritmarknadsföringstjänster via e-post, så att du enkelt kan bygga en ledande generationskampanj som konverterar.

3. Perfekt för alla typer av företag

OptinMonster kommer med alla funktioner du kan förvänta dig av ett blygenerationsverktyg. Oavsett om du är en förläggare, e-handelshandlare, B2B-företag eller någon annan marknadsförare, hittar du OptinMonster oerhört användbar lika.

4. Hög prestanda

Eftersom OptinMonster är en värdplattform, förbrukar den inte serverresurser som andra popup-plugins som är byggda för WordPress. Det betyder att hög prestanda alltid är säker utan att bromsa din webbplats.

Kolla in de bästa WordPress-popup-plugins.

OptinMonster-prissättning & Stöd

Optinmonster-prisplaner 2020

Priset för OptinMonster börjar på $ 9 per månad för en enda webbplatslicens med alla grundläggande verktyg. Deras Plus-plan kostar $ 19 per månad vilket inkluderar allt i Basic-planen, plus avancerade funktioner som exit-intention-teknik, MonsterLinks, inaktivitetssensor etc. Deras mest populära Pro-plan är prissatt till $ 29 per månad, vilket ger tillgång till alla tillgängliga funktioner för 3 platser.

Tillväxtplanen stöder fem webbplatser, inkluderar allt i Pro och låter dig lägga till anpassat varumärke, så appen ser ut som den är din egen. Du får också tillgång till aktivitetsloggning och inloggningsinformation för $ 49 per månad.

Som en betald lösning, OptinMonster kommer med premiumstöd genom ett biljettbaserat system. Svarstiden för biljetter är otroligt snabb. De har ett eget internt supportteam bestående av experter som är välskickade i produkten och deras kunders konverteringsbehov.

Det finns också omfattande dokumentation tillgänglig för dig som vill göra saker på egen hand. Detta inkluderar handledning, vägledningar och videor. OptinMonsters konverteringsoptimeringsblogg publicerar regelbundet artiklar om de bästa sätten att förbättra dina omvandlingsfrekvenser.

Du vill också kolla in denna jämförelse mellan OptinMonster vs Sumo.

Vår bedömning om OptinMonster som det bästa blygenerationsverktyget

OptinMonster erbjuder den mest omfattande uppsättning funktioner som erbjuds av alla konverteringsoptimerings- / leadgenerationsverktyg på marknaden.

När det gäller användarvänlighet överskrider det lätt alla andra verktyg vi någonsin har provat. Det är otroligt enkelt att använda och fungerar med alla populära e-posttjänster, CMS och e-handelsplattformar.

Vi kan säkert säga det OptinMonster är det bästa blygenererings- och konverteringsoptimeringsverktyget. Vi ger det 5/5 stjärnor, här är uppdelningen av vår recension:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa OptinMonster nu »
Se OptinMonster-kupong »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map