OptinMonster Review 2020: Er det det beste Optin & Conversion Tool?

Vil du øke registreringen av e-postlistene? OptinMonster er det beste verktøyet for konvertering og blygenerering på markedet i dag.


I denne OptinMonster-gjennomgangen tar vi en titt på plugin-funksjonene og hva som gjør det til det beste leadgenereringsverktøyet for WordPress-drevne nettsteder.

OptinMonster-gjennomgang - Den beste WordPress Lead Generation Plugin

Hvorfor du trenger en Lead Generation Plugin?

E-post er den mest kostnadseffektive måten å nå ut til brukerne og kundene dine. Men du må få dine potensielle kunders e-postadresser først før du kan sende dem noen e-postmeldinger. Virker åpenbart, ikke sant? Å sende brukere uønskede e-postmeldinger kalles selvfølgelig spamming, og bruk av spammertaktikk vil være skadelig for bedriften din og nettstedet ditt. Du må trå varsomt.

Dette er grunnen til at du ser nettsteder som ber om e-postadressen din, og ber om tillatelse før du snakker med deg. Selv store nettsteder som Facebook, Twitter og Instagram driver med forsiktig e-postmarkedsføring og vil ha e-postadressen din. Det er virkelig det BESTE, og det kraftigste online markedsføringsverktøyet.

Problemet er at å legge til et enkelt påmeldingsskjema til nettstedet ditt ikke fungerer veldig bra på egen hånd. Brukere ignorerer ofte de “grunnleggende” registreringsskjemaene.

Uten en ledegenerasjonsplugin vil 70-90% av folk som besøker nettstedet ditt i dag, aldri komme tilbake igjen. Imidlertid kan en riktig integrert og smart brukt plugin-fange-plugin hjelpe deg med å konvertere de besøkende til abonnenter og betalende kunder.

OptinMonster gjennomgang: Hvordan det hjelper deg å utvide virksomheten din

OptinMonster er mer enn bare en optin & blygenereringsverktøy. Det er en komplett konverteringsoptimaliseringsprogramvare som hjelper deg med å utvide e-postlisten din, samt øke salget og inntektene.

Selv om du kan finne mange forskjellige brukssaker, vil vi i vår anmeldelse forklare hvordan OptinMonster kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din hvis du er en utgiver eller en e-handelsselger.

OptinMonster for Publisher

Hvis du er en utgiver, nedenfor er noen eksempler på hvordan OptinMonster kan hjelpe deg med å vokse virksomheten din.

1. Utvid e-postlisten din raskt

OptinMonster gjør det enkelt å lage en iøynefallende optinform som konverterer. Med sin atferdsdeteksjonsteknologi kan du vise de rette kampanjene til rett tid for de rette besøkende. På den måten kan du sikre at optin-skjemaene dine vises når de besøkende er mest mottakelige for å abonnere på e-postlisten din.

eksempel på deteksjon av optinmonster referrer

Hvis du for eksempel ble nevnt på en toppblogg i din nisje, ville du kanskje ønsket en målrettet kampanje bare for folkene som besøker fra den aktuelle bloggen. Med OptinMonster kan du vise høyt tilpassede meldinger basert på henvisningskilden for å gjøre besøkende til abonnenter.

På samme måte kan du kjøre en målrettet kampanje basert på brukeratferd, side på nettstedet, besøkende ‘plassering og enhet (stasjonær, mobil eller nettbrett) med mer.

2. Øk sidevisninger

optinmonster øke sidevisningene

Bortsett fra å utvide e-postlisten din, kan OptinMonster hjelpe deg med å utvide sidevisningene. Den viderekobler de engasjerte besøkende til de mest populære sidene sine med regler for atferdsdeteksjon kombinert med Ja / Nei-funksjonen.

3. Gjør de første besøkende til vanlige besøkende

Studier viser at over 70% av første gangs besøkende aldri vil returnere til nettstedet ditt. I de fleste tilfeller betyr dette at omtrent 98% av markedsføringstiltakene dine vil kaste bort, og at du taper penger på kundeoppkjøp også.

Med en e-postliste kan du bygge en forbindelse med de besøkende og oppmuntre dem til å besøke nettstedet ditt oftere.

I stedet for å sitte ledig mens potensielle kunder forlater nettstedet ditt, kan du bruke OptinMonster til å vise en målrettet kampanje eller popup-skjema i det nøyaktige øyeblikket de besøkende skal til. På den måten kan du konvertere ytterligere 2 til 4% av de første gangene dine til abonnenter og eventuelt gjøre dem om til vanlige besøkende.

OptinMonster for e-handelsvirksomhet

Hvis du er en e-handelsselger, er det noen få måter nedenfor OptinMonster kan hjelpe deg med å vokse virksomheten din.

1. Reduser vognforbruk

Oppsigelse av handlekurv er sannsynligvis den største utfordringen e-handelsforhandlere må takle.

OptinMonsters exit-intention-teknologi viser en målrettet kampanje for å forlate besøkende og oppfordrer dem til å konvertere før de drar.

e-handel liste bygning popup

Nedenfor er noen kampanjeideer du kan vise til de besøkende som forlater:

 • En invitasjon til å chatte med en supportagent
 • Et spesielt rabattilbud for å oppmuntre til et kjøp
 • En invitasjon til å laste ned blymagneten ved å bli med på e-postlisten din

2. Utvid e-postlisten din

Å vokse en e-postliste er selvfølgelig viktig for e-handelsvirksomheten. Med OptinMonster kan du lage svært målrettede kampanjer for å utvide e-postlisten din og konvertere abonnentene dine til kunder.

I slekt: Slik utvider du e-postlisten din, RASKT!

3. Retargeting på stedet

‘Retargeting’ er et buzzword i e-handelsbransjen.

Tradisjonell retargeting er retargeting utenfor lokaliteten som målretter kundene dine etter at de forlater nettstedet ditt med personlige annonser.

OptinMonster lar deg løpe retargeting på stedet som målretter dine potensielle kunder på nettstedet ditt før de går av ved å be om en tilpasset popup-kampanje.

Utgangsvinduet vil bli utløst i det nøyaktige øyeblikket kundene dine skal forlate.

Lage vakre Optin-skjemaer med OptinMonster

OptinMonster hjelper deg øke e-postmeldingene dine. Den kommer med mange forskjellige typer optinformer som du kan legge til på nettstedet ditt.

 • Pop-ups i lysboksen
 • Slidein Optin-skjemaer
 • Mobilvennlige popup-vinduer
 • Under innholdsoptinsene
 • Flytende baroptinformer
 • Bildelinjer for sidelinjen
 • og mer

Alle disse optinformene er uendelige tilpassbare med den intuitive dra og slipp-byggherren. Du kan bruke dine egne farger, skrifter, bilder og tekst for alle optins du oppretter.

Optins som faktisk konverterer

OptinMonster kommer med et fantastisk sett med funksjoner som alle er designet for å øke konverteringene dine.

Exit Intent Technology – Avsluttintensjon lar deg vise dine optin-skjemaer når en bruker skal til å forlate nettstedet ditt.

Exit Intent-teknologi i OptinMonster

Rullebaserte triggere – Vis en popup eller et hvilket som helst annet optin-skjema når en bruker har rullet nedover en side.

Målretting på sidenivå – Lar deg lage målrettede optins for forskjellige sider.

Målretting på sidenivå i OptinMonster

Enkel A / B-testing – Kjør forskjellige optins for å teste hvilken som gir deg de beste konverteringene.

Tidsbaserte triggere – Vis kundene dine et godt plassert tilbud til akkurat det rette tidspunktet under besøket.

Innebygd Analytics – OptinMonster viser deg hvor bra det er med optinsene dine. Dette hjelper deg med å finne ut de beste utøverne dine og optimalisere strategien.

Geografisk målretting – Vis kampanjer som er målrettet basert på de geografiske stedene til de besøkende.

MonsterLinks 2-trinns optins – Vis et popup-skjema når en besøkende klikker på et bilde eller en lenke.

Inaktivitetssensor – Målrette inaktive besøkende og konvertere dem til abonnenter.

Velkomstporter i fullskjerm med OptinMonster

Vil du raskt få brukernes oppmerksomhet? Ingenting fungerer bedre enn en fullskjerm-oppfordring til handling. Det fungerer bra, og ingen andre verktøy gjør det bedre enn OptinMonster.

De fleste blygenereringsverktøy på markedet viderekobler brukere til en annen side. Dette setter nettstedet ditt i fare for å bli straffet av Google for bruk av døråpningssider.

OptinMonster viser en velkomstport eller full mellomskjerm uten å omdirigere brukere. Dette er den tryggeste måten å vise en fullskjerm-oppfordring til dine brukere.

Velkomstport for fullskjerm opprettet av OptinMonster

Med Dra & slipp-byggherre fra OptinMonster kan du lage svært engasjerende velkomstporter som vil øke konverteringsfrekvensene gjennom taket.

Clever MonsterLinks ™ med OptinMonster

OptinMonster kommer med en annen flott funksjon kalt MonsterLinks ™. Den legger til en 2-trinns optin til enhver lenke eller bilde på nettstedet ditt.

Den bruker psykologiprinsippet kjent som Zeigarnik Effect som sier at de som setter i gang er mer sannsynlig å fullføre prosessen.

Siden brukeren allerede har startet en handling (ved å klikke på lenken eller en knapp), er det mye mer sannsynlig at de fullfører handlingen (abonner), noe som gjør MonsterLinks langt mer effektiv enn noe tradisjonelt abonnementsskjema på nettstedet ditt.

MonsterLinks

Aktiver brukere med MonsterEffects ™ med OptinMonster

OptinMonster kommer med et sett med visuelle effekter kalt MonsterEffects ™ for å gjøre optinsene dine mer engasjerende og interaktive..

Disse effektene hjelper deg med å fange de besøkende øynene og øke konverteringen ved å legge til tilpassede CSS-effekter i popup-en. OptinMonster kommer med 26 innebygde CSS3 animasjonseffekter som du kan bruke på popupene dine.

Disse effektene er vakre og blir umiddelbart lagt merke til av brukerne. De får også popups til å vises livlige og forbedre brukeropplevelsen på nettstedet ditt.

Hvordan stabler OptinMonster seg mot konkurransen?

OptinMonster er det beste produktet når det gjelder blygenerering. La oss se på noen få områder der OptinMonster utmerker seg i forhold til andre blygenereringsverktøy.

1. Masse funksjoner

Noen kule funksjoner i OptinMonster er:

 • Dra og slipp byggherre: Den kraftige dra-og-slipp-byggherren gjør det enkelt å bygge fantastiske optinformer på få minutter.
 • Kampanjetyper: OptinMonster kommer med 8 forskjellige kampanjetyper for å vise de mest oppmerksomhetstilbudene til besøkende, for eksempel lightbox-popup, velkomstmatte på fullskjerm, skyv-i rulleboks, flytbar, nedtellingstimer, etc..
 • Kampanje utløser: Ved hjelp av smarte kampanjetriggere kan du vise de riktige kampanjene til rett person til rett tid. OptinMonster gir flere kampanjetriggere enn noen andre blygenerasjonsløsninger som exit-intention, scroll trigger, inaktivitetssensor, osv..
 • Målrettede kampanjer: I tillegg til å oppdage brukeratferd, lar OptinMonster deg opprette målrettede kampanjer basert på trafikkilden, siden eller delen av nettstedet ditt, geografisk beliggenhet og enheter til besøkende..
 • Sømløse integrasjoner: Å integrere favorittmarkedsføringstjenestene dine via e-post med OptinMonster er en lek.
 • Handlingsdyktige innsikter: OptinMonster gir deg detaljert statistikk som hjelper deg å identifisere hvor bra leadgenerasjonskampanjene dine presterer. Du kan også enkelt A / B teste hovedgenerasjonsideene og holde seg til det som fungerer best med publikum.

2. Lett å bruke

OptinMonster gjør det enkelt å bygge en ledende generasjonskampanje selv om du er en absolutt nybegynner. Hvis du kan peke og klikke, vil du kunne lage vakre optin-skjemaer, uten design- eller kodingsferdigheter.

Grensesnittet er ryddig, noe som gjør det lettere å lage optinformer enn andre verktøy. På toppen av det gjør de innebygde malene det enkelt å komme i gang, slik at du ikke alltid trenger å starte helt fra bunnen av.

Det gir også sømløs integrasjon med alle favorittmarkedsføringstjenestene for e-post, slik at du enkelt kan bygge en ledende generasjonskampanje som konverterer.

3. Perfekt for selskaper av alle slag

OptinMonster kommer med alle funksjonene du kan forvente av et blygenereringsverktøy. Enten du er en utgiver, eCommerce-selger, B2B-virksomhet eller en hvilken som helst annen markedsfører, vil du finne OptinMonster utrolig nyttig både.

4. Høy ytelse

Siden OptinMonster er en hostet plattform, forbruker den ikke serverressurser som andre popup-plugins som er bygget for WordPress. Det betyr at det alltid er høy ytelse uten å bremse nettstedet ditt.

Sjekk ut de beste WordPress-popup-programtilleggene.

OptinMonster-priser & Brukerstøtte

prisplaner for optinmonster 2020

Prisene for OptinMonster starter på $ 9 per måned for en enkelt lisens med alle grunnleggende verktøy. Deres plussplan koster $ 19 per måned som inkluderer alt i grunnleggende plan, pluss avanserte funksjoner som exit-intention-teknologi, MonsterLinks, inaktivitetssensor, osv. Deres mest populære Pro-plan er priset til $ 29 per måned, som gir tilgang til alle tilgjengelige funksjoner for 3 nettsteder.

Vekstplanen støtter fem nettsteder, inkluderer alt i Pro, og lar deg legge til tilpasset merkevarebygging, slik at appen ser ut som den er din egen. Du får også tilgang til aktivitetslogging og klientpåloggingsdetaljer for $ 49 per måned.

Som en betalt løsning, OptinMonster kommer med premium-støtte gjennom et billettbasert system. Responstiden for billetter er utrolig rask. De har et eget internt supportteam som består av eksperter som er godt kjent med produktet og konverteringsbehovene til kundene sine..

Det er også omfattende dokumentasjon tilgjengelig for de som ønsker å gjøre ting på egen hånd. Dette inkluderer veiledninger, hvordan guider og videoer. OptinMonsters konverteringsoptimaliseringsblogg publiserer jevnlig artikler om de beste måtene å forbedre konverteringsfrekvensene dine.

Du vil også sjekke ut denne sammenligningen mellom OptinMonster vs Sumo.

Vår dom om OptinMonster som det beste blygenereringsverktøyet

OptinMonster tilbyr det mest omfattende settet med funksjoner som tilbys av alle konverteringsoptimaliserings- / leadgenereringsverktøy på markedet.

Når det gjelder brukervennlighet, skisserer det enkelt alle andre verktøy vi noen gang har prøvd. Det er utrolig enkelt å bruke og fungerer med alle de populære e-posttjenestene, CMS og e-handelsplattformene.

Vi kan trygt si det OptinMonster er det beste leadgenerasjons- og konverteringsoptimaliseringsverktøyet. Vi gir den 5/5 stjerner, her er oppdelingen av vurderingen vår:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få OptinMonster nå »
Se OptinMonster-kupong »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map