Page Builder av SiteOrigin Review: Den beste gratis sidebyggeren?

Vil du raskt og enkelt lage komplekse sidelayout med kolonner, widgeter og mer? Gi Page Builder av SiteOrigin plugin et forsøk. I vår Side Builder by SiteOrigin-gjennomgang finner du ut hvordan dette gratis plugin-programmet kan hjelpe deg med å lage responsive sidelayout ved hjelp av widgeter, ingen kodingsferdigheter er nødvendige.


Page Builder av SiteOrigin Review

Om SiteOrigin Page Builder

SiteOrigin er et WordPress-tema og plugin-hub som lar deg lage et høyt tilpasset nettsted med letthet. Page Builder er en brukervennlig WordPress-plugin av SiteOrigin som lar deg enkelt bygge fantastiske WordPress-sider på egen hånd uten å ansette en utvikler.

Det kommer med et enkelt dra og slipp-grensesnitt som ligner på WordPress-grensesnittet. Takket være dette tilpasser den seg raskt arbeidsflyten din med en minimal læringskurve.

Hvorfor bruke Page Builder av SiteOrigin?

Hvis du noen gang har prøvd å lage en mer sammensatt side enn et tekstfokusert blogginnlegg, vet du at det innebygde WordPress visuell redaktør er ikke opp til oppgaven.

Vil du dele innholdet ditt i responsive kolonner, bruke widgets direkte på sidene dine, eller lage dine egne layoutmaler? Da trenger du en plugin som Page Builder av SiteOrigin.

SiteOrigin’s Page Builder-plugin er et dra-og-slipp-verktøy som lar deg lage komplekse sideoppsett ved hjelp av WordPress ‘egne innebygde widgeter, pluss et antall tilleggsmoduler fra SiteOrigin. Du kan sette opp widgets i rader og kolonner som du kontrollerer størrelsen og forholdet på.

Tilgjengelige moduler inkluderer:

 • knapper
 • tekstredaktør
 • liste over funksjoner med Font Awesome-ikoner
 • Google Kart
 • bilde
 • postkarusell
 • bilde- og videobryter
 • legg inn innhold
 • tilpasses innleggsløyfe

SiteOrigin oppretter temaer og plugins for WordPress. De har også en rekke gratis temaer tilgjengelige som er designet for å fungere med Page Builder-pluginen.

Sjekk også: Vår liste over toppsidebyggere.

Slik kommer du i gang med Page Builder

Installer og aktiver plugin-modulen, tilgjengelig gratis i WordPress.org-katalogen.

Som standard kan du bruke det på innlegg eller sider (du kan endre dette under Innstillinger »Sidebygger hvis du vil).

Du kan komme i gang ved å opprette et nytt innlegg eller en side. På den visuelle redigereren ser du en ny fane til høyre ved siden av de vanlige visuelle og tekstfane.

Page Builder av SiteOrigin Review - fane

Klikk på Sidebygger -fanen, og du vil bli bedt om å legge til en widget, rad eller forhåndsbygget layout.

Page Builder av SiteOrigin Review - ny side

Du kan velge fra eksisterende WordPress-widgeter, eller widgets som følger med Page Builder-pluginen, for eksempel innlegg, bilder eller glidebrytere. Hvis du velger å legge til en widget, settes den automatisk inn i en ny rad av seg selv.

Page Builder av SiteOrigin Review - widgets

Hvis du velger en SiteOrigin-widget, blir du bedt om å installere SiteOrigin Widgets Bundle-pluginen, som også er gratis.

Hvis du vil lage en rad med mer enn en kolonne, klikker du på Legg til rad knapp. Du kan velge antall kolonner og forholdet til hverandre.

Page Builder av SiteOrigin Review - legg til rad

Du kan også redigere en rad for å legge til kolonner. Bare klikk på skiftenøkkelikonet over raden for å redigere det. Du kan også holde musepekeren over hvilken som helst widget for å redigere eller slette den.

Hvis du vil bruke oppsett, må du aktivere katalogen. Dette gir deg tilgang til 16 forskjellige forhåndsbygde oppsett. Du kan også importere og eksportere dine egne oppsett.

Hvis du vil redigere en side fra fronten på nettstedet, kan du klikke på Live Editor -knappen mens du redigerer siden eller ser den. Live-redaktøren lar deg også forhåndsvise nettstedet i 3 forskjellige skjermstørrelser.

Page Builder av SiteOrigin Review - live editor

Dokumentasjon og støtte

SiteOrigin tilbyr mange flotte videoer og opplæringsprogrammer med skjermbilder for å hjelpe deg i gang. De har også artikler om temaintegrasjon og mer avanserte innstillinger og funksjoner.

Page Builder er aktivt utviklet, og de ønsker bidragsytere velkommen på GitHub. SiteOrigin forplikter seg til alltid å gjøre plugin tilgjengelig gratis.

De tilbyr også gratis støtte på de offisielle SiteOrigin-fora, og du kan få e-poststøtte inkludert i SiteOrigin Premium.

Få mer med SiteOrigin Premium

SiteOrigin tilbyr også et premiummedlemskap som gir deg tilgang til ekstra tilleggsprogrammer og raskere e-poststøtte.

SiteOrigin Premium inkluderer:

 • Forbedret sidebygger: Bygg tilpassede innleggstyper, legg til CSS-animasjoner og mer.
 • Widgets Bundle Extras: Inkluderer flere widgeter for layoutene dine, inkludert felt for kontaktskjema, forbedrede sosiale widgets osv.
 • Temaforbedringer: Fjern SiteOrigin-attribusjoner, få ajax-kommentarer og mer.

Det er forskjellige 1-årige lisenser tilgjengelig avhengig av hvor mange nettsteder du vil bruke den på.

Page Builder av SiteOrigin vs. WPBakery Page Builder

Page Builder av SiteOrigin og WPBakery Page Builder (tidligere Visual Composer) er de 2 mest populære trekk-og-slipp-sidebygningsprogrammene for WordPress.

WPBakery Page Builder er et premium-plugin som er tilgjengelig på CodeCanyon. Det fungerer veldig likt som Page Builder, med “elementer” i stedet for “widgets.” Det lar deg også redigere siden din fra fronten eller baksiden av nettstedet.

WPBakery Page Builder inneholder mange flere elementer enn Page Builder har widgets, og det gir deg mer avanserte alternativer for disse elementene. Det er også hundrevis av tilleggsprogrammer som er tilgjengelige for å utvide funksjonene og legge til flere elementer og alternativer.

WPBakery Page Builder ser også ut til å være litt mer brukervennlig og har en mer moderne, flat design. Sammenlign utseendet på knappene deres, for eksempel:

Page Builder av SiteOrigin Review - knapp

Page Builder av SiteOrigin standardknapp

Page Builder av SiteOrigin Review

WPBakery Page Builder standardknapp

Antallet alternativer i WPBakery Page Builder kan være litt overveldende til å begynne med, men de kommer godt med hvis du vil bygge mer komplekse sider.

For mer informasjon, sjekk den komplette WPBakery Page Builder-gjennomgangen.

Prisinformasjon SiteOrigin Page Builder

Priser for sideorigin-sidebygger

Kjerneplugin er helt gratis å bruke. Det er tilgjengelig for nedlasting fra WordPress-depotet.
For bare $ 29 kan du kjøpe et premiumbunt med tillegg som forbedrer funksjonaliteten til Page Builder.

Hvis du vil bruke på opptil 5 nettsteder, kan du få forretningsplanen for $ 49. For en ubegrenset lisens for nettsteder, kan du få utviklerplanen for $ 99.

Vår dom om bruk av SiteOrigin Page Builder

Hvis du bare trenger et grunnleggende gratis sidebygningsverktøy, er Page Builder av SiteOrigin et flott alternativ. Det er aktivt utviklet og støttet, og brukergrensesnittet er intuitivt nok til å komme raskt i gang. De har også detaljert dokumentasjon, både i video- og opplæringsform.

Vi gir Page Builder av SiteOrigin 4 av 5 stjerner. Her er oversikten over vurderingene våre:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Page Builder av SiteOrigin Now »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map