Pålogging LockDown

Er du bekymret for at hackere skal få tilgang til WordPress-dashbordet ditt? En av måtene du kan beskytte WordPress-nettstedet ditt er ved å begrense antall feil innloggingsforsøk i løpet av kort tid. I vår innloggings LockDown-gjennomgang vil du finne ut nøyaktig hvordan denne pluginen vil bidra til å holde nettstedet ditt sikkert.


Logg inn LockDown Review

Hvorfor du trenger å sikre WordPress fra hackingforsøk

WordPress er et av de mest populære CMS-ene (content management systems) på nettet – det brukes av omtrent 20% av alle nettsteder som eksisterer.

Det er en vanlig misforståelse at populariteten gjør WordPress usikker, men de førsteklasses sikkerhetsfunksjonene er faktisk en av grunnene til at den er så populær! Mens det er åpen kildekode, jobber mange utviklere med prosjektet for å fikse feil og plugge eventuelle sikkerhetslekkasjer og smutthull, og slipper nye oppdateringer hele tiden.

Brukt riktig, er WordPress sikker rett utenfor boksen – men det betyr ikke at det ikke kan bruke et løft med sikkerhetsplugins.

Å bruke en plugin som Login LockDown vil bidra til å gi et ekstra lag med sikkerhet, noe som gjør nettstedet ditt til et mye vanskeligere mål for hackere.

Kan nettstedet ditt være sårbart for angrep mot brute Force?

Hackere bruker mange forskjellige triks og teknikker for å bryte seg inn på WordPress-nettsteder. En av teknikkene de bruker kalles “Ren styrkeAngripe.

Et brute force-angrep er når en hacker prøver å logge inn på WordPress-dashbordet ditt ved å gjette passordet ditt om og om igjen. De gjør dette automatisk automatisk ved å bruke spesiell programvare for å gjette forskjellige passord så raskt som mulig.

Dette er en av grunnene til at sikkerhetseksperter advarer deg om ikke å bruke standard “admin” brukernavn og å bruke sterke, unike passord. Vår gratis å bruke tilfeldig passordgenerator vil være ganske nyttig for denne brukssaken. Angrep på brute force starter vanligvis med de vanligste, usikre passordene som “12345,” “passord” eller “qwerty.” Dessverre er det fortsatt mange WordPress-brukere rundt om på nettet som bruker disse usikre passordene, noe som gjør nettstedene deres sårbare for alle som prøver å gjette passordet sitt.

For mer informasjon om brute force-angrep og hvordan du kan stoppe dem, se Hvordan og hvorfor du bør begrense påloggingsforsøk i WordPress.

Hvordan logg inn LockDown stopper hackere

Pålogging LockDown stopper disse brute force-angrepene ved å logge på IP-adressen til hver person (eller bot) som prøver å logge seg på WordPress-dashbordet.

Hvis samme IP-adresse (eller adresser innenfor samme område) skriver inn feil brukernavn og / eller passord gjentatte ganger i løpet av kort tid, blir de automatisk blokkert fra å logge på i en viss tid.

Slik konfigurerer du innloggings LockDown

Innlogging LockDown er gratis å laste ned fra WordPress.org-plugin-katalogen.

Når du har installert og aktivert plugin-modulen, kan du navigere til Innstillinger »Logg inn LockDown for å tilpasse plugin-innstillingene for nettstedet ditt.

Logg inn LockDown Review - Innstillinger

Som standard vil innstillingene låse ut hvilken som helst IP-blokkering etter 3 mislykkede påloggingsforsøk i løpet av 5 minutter, med utlåsningen i 60 minutter. Du kan justere alle disse tallene i innstillingene.

Logg inn LockDown Review - Flere innstillinger

Du kan også velge å automatisk låse ut alle som skriver inn et brukernavn som ikke eksisterer.

Et annet tilgjengelig alternativ er å maskere feilmeldingene. Hvis du for eksempel skriver inn riktig brukernavn “admin”, men skriver inn feil passord, får du feilmeldingen: “FEIL: Passordet du oppga for brukernavnsadministratoren er feil.”

Denne typen spesifikke feilmeldinger er uten tvil nyttig for deg, men den er like nyttig for alle andre som prøver å tvinge seg inn i dashbordet ditt!

Ved å bruke Login LockDown kan du velge å skjule disse feilmeldingene og ikke gi noen nyttige tips til angriperne dine.

Endelig kan du velge å hjelpe utvikleren ved å vise en kredittlink på påloggingsskjemaet.

Logg inn LockDown Review - Innstillinger for kredittlink

Pålogging LockDown vs. WordFence Security

Hvis du har sett WordFence Security-gjennomgangen vår, lurer du sannsynligvis på hva forskjellen er mellom de to sikkerhetspluginene, og hvilken du bør bruke på ditt eget nettsted.

Vel, disse to programtilleggene er faktisk ikke en rimelig sammenligning fordi de har forskjellige funksjoner. WordFence er ment å være en komplett sikkerhetsplugin, og gir deg mange alternativer og funksjoner for å beskytte nettstedet ditt.

På den annen side er Login LockDown en meget spesialisert plugin som bare er ment å beskytte nettstedet ditt mot påloggingsforsøk med brute force.

Du kan bruke begge programtilleggene samtidig, eller du kan bruke Login LockDown med andre sikkerhetsprogramtillegg så lenge det ikke er noen kodekonflikt. Siden de fungerer på forskjellige måter, kan bruk av begge deler bidra til å holde nettstedet ditt sikrere mot brute force-angrep.

Andre måter å sikre nettstedet ditt på

Dessverre er brute force-angrep ikke det eneste sikkerhetsproblemet du må passe på når du eier et nettsted.

Og selv om WordPress er designet for å være sikker utenfor boksen, kan visse brukeratferd gjøre sikkerhetsfunksjonene sine ineffektive.

For å holde nettstedet ditt trygt og sikkert, må du huske å:

For flere ideer om hvordan du holder nettstedet ditt sikkert, se disse 13 viktige tips og hacks for å beskytte WordPress-administratorområdet.

Du bør også lese den ultimate WordPress-sikkerhetsguiden for mer informasjon.

Vår dom

Når det gjelder WordPress-sikkerhet, er det bedre å være trygg enn beklager! Du tenker kanskje at du ikke har noe å bekymre deg for, men alle nettsteder på nettet er et mål for hackere.

Vi tror at Innlogging LockDown er et veldig nyttig verktøy for å beskytte nettstedet ditt mot brute force-angrep.

Selv om det er andre måter nettstedet ditt kan være sårbart, er Login LockDown veldig bra i jobben sin med å begrense påloggingsforsøk fra gale mennesker.

Det er veldig enkelt å bruke og har bare alternativene du trenger – ingenting for komplisert eller forvirrende.

Vi gir Login LockDown 4 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 2,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få innlogging LockDown nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map