Pretty Links Review – Administrer tilknyttede lenker med brukervennlighet

Ser du etter en plugin som kan administrere tilknyttede koblinger, viderekoblinger og sosiale koblinger i WordPress? Pretty Links-pluginen gjør akkurat det (pluss mye mer!) For å hjelpe deg med å administrere koblingene dine. Med denne pluginen kan du enkelt forkorte, kappe, spore og dele dine WordPress-koblinger.


I denne Pretty Links-gjennomgangen vil vi se på funksjonene, funksjonalitetene, prisene og mer.

Om pene lenker

Pretty Links er et kraftig alt-i-ett-programtillegg for administrasjon av WordPress-koblinger. Den lar deg lage rene, enkle URL-er på WordPress-nettstedet ditt som du kan omdirigere til hvilken som helst annen URL. Du kan opprette viderekoblinger for ditt eksisterende sideinnhold eller for eksterne lenker som tilknyttede lenker, gruppere dem og enkelt dele dem på flere plattformer ved hjelp av denne plugin.

Det lar deg gjøre dine lange, stygge tilknyttede lenker til pene lenker. Hvis du er en blogger eller en tilknyttet markedsfører, har denne pluginen en mengde funksjoner som lar deg legge til og organisere tilknyttede lenker i WordPress.

Det er også et koblingsforkortingsverktøy som lar deg forkorte innleggene og sidens nettadresser som du kan dele på sosiale medieplattformer og i e-postkampanjene dine. I motsetning til andre URL-krympende tjenester som TinyURL, budurl og bit.ly, lar denne plugin deg lage korte koblinger som stammer fra ditt eget domene..

Pretty Links er mer enn et link management tool; den har også en sporingsfunksjon for lenker. Den sporer hvert treff på den pene URL-en din og gir en fullstendig rapport om trafikkilden, nettleseren, operativsystemet, verten osv.

Pretty Links Review: Komme i gang med Pretty Links

Pretty Links er en enkel og brukervennlig WordPress-plugin med et rent grensesnitt.

For å komme i gang, må du installere plugin-modulen på WordPress-nettstedet ditt. Hvis du trenger en trinn-for-trinn-guide, her er veiledningen vår for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Etter at plugin-en er installert på nettstedet ditt, må du aktivere plugin-lisensen. Besøk Pretty Link »Aktiver Pro fra WordPress-oversikten og skriv inn plugin-lisensen.

activate-pen-koblinger

Nå som du har aktivert plugin-lisensen din, kan du gå videre og gå gjennom innstillingene for plugin-filen ved å gå til Pretty Link »Alternativer.

pen-links-alternativer

Det første alternativet, Generell, lar deg legge til en erstatningsadresse for nettstedet ditt. Hvis du har et annet domene som peker til din WordPress-installasjon, kan du aktivere dette alternativet ved å sette en sjekk der.

Etter hvert alternativ er det en rask info signere der du kan klikke for å lære mer om hva alternativet lar deg gjøre.

pen-links-options-rask-info

Det andre alternativet, lenker, lar deg konfigurere standardkoblingsalternativene.

Du kan velge en standard viderekoblingstype, aktivere sporing, aktivere nofollow, spesifisere antall sneglekarakterer, aktivere Google Analytics og mer fra dette alternativet. For å aktivere Google Analytics, må du ha enten MonsterInsights eller Google Analyticator installert på nettstedet ditt.

pen-links-default-link-alternativer

Deretter kan du gå gjennom alle pluginalternativene.

Opprette din første vakre lenke

Gå til for å opprette din første vakre lenke Pretty Link »Legg til ny lenke.

add-pen-link

Først kan du velge en viderekoblingstype. Den støtter forskjellige viderekoblingstyper, inkludert 301 permanent, 302 midlertidig, 307 midlertidig, pen bar osv. Som et eksempel har vi valgt en 307 midlertidig viderekobling i skjermdumpen ovenfor, da vi skal legge til en pen kobling for en tilknyttet kobling.

Deretter må du oppgi måladressen. Du kan legge til en intern lenke på nettstedet ditt eller en ekstern tilknyttet lenke der. For eksempel har vi lagt til Avada WordPress-temas tilknyttede URL i skjermbildet ovenfor.

Deretter vil du se en Pretty Link slug automatisk generert av plugin-modulen. Den automatisk genererte sneglen er en tilfeldig kombinasjon av bokstaver, slik at du kan redigere og gi et minneverdig lettlest navn. I eksemplet over har vi brukt temaets navn, Avada, som den vakre lenkesluggen.

Deretter kan du legge til en tittel for den vakre lenken din. I dette eksemplet la vi til temas navn, Avada, som tittelen.

Du kan også legge til notater til lenken din.

Klikk deretter på Avanserte instillinger lenke for å konfigurere avanserte koblingsalternativer.

pen-links-avanserte-alternativer

Først kan du legge til lenken din i en gruppe. Pretty Links lar deg organisere koblingene dine ved å legge dem til grupper. Hvis du har forhåndsopprettede grupper, kan du ganske enkelt velge en fra alternativene eller bare opprette en ny ved å klikke på Legg til en ny gruppe knapp.

I dette eksemplet har vi valgt den forhåndsopprettede gruppen Tilknyttede lenker. Hvis du vil opprette og konfigurere grupper foran koblinger, kan du gå til Pretty Link »Grupper.

Deretter kan du gå gjennom Ingen følgere alternativ. Det er sjekket som standard fordi vi har angitt det fra standardlenkealternativene.

Deretter kan du velge alternativer for videresending og sporing av parametere.

Under de avanserte alternativene kan du se Pro-alternativer. Dette alternativet inkluderer koblingsautomatiseringsfunksjoner.

pen-links-Pro-alternativer

Du kan angi alternativet for utløpslenk, men du må være ekstra forsiktig med å angi en utløpt viderekoblingslink etter at koblingene har utløpt. Du kan legge til en liste over nøkkelord du vil erstatte med denne lenken i innleggene og sidene dine.

I dette eksemplet har vi lagt til to nøkkelord relatert til temaet. Antall søkeordutskiftninger kan defineres fra pluginalternativene.

Når du har konfigurert alle koblingsalternativene, klikker du på Skape -knappen for å lagre linken din.

Legger til en pen kobling til dine WordPress-innlegg

Pretty Links lar deg legge til de fine koblingene dine direkte i innleggene dine. Du kan enten opprette en ny pen kobling i et innlegg eller bruke en eksisterende pen kobling.

Hvis du vil legge til en pen lenke i innlegget ditt, åpner du innleggredigereren i visuell modus. Der vil du se en Sett inn Pretty Link ikonet i verktøylinjen.

insert-pen-link-ikonet

Når du klikker på ikonet, ser du alternativer for å legge til en ny pen kobling.

add-new-pen-link-til-en-post

Hvis du vil bruke en eksisterende pen kobling, kan du klikke på Bruk eksisterende kobling alternativ.

Det er enkelt å legge til pene lenker til WordPress-innlegg og sider.

Etter at du har lagt til mange pene lenker, skrevet innhold og publisert innlegget ditt, kan det være lurt å lage en snarvei for innlegget du kan dele på sosiale medier og andre plattformer. Pretty Links gjør det enkelt.

I siden med redigeringssiden, ved siden av Permalink redigere -knappen, ser du en ny knapp: Få Shortlink.

get-short-pen-koblinger

Bare klikk på lenken, så får du en snarvei for innlegget ditt.

copy-short

Nå kan du kopiere lenken og dele den på sosiale plattformer eller sende til e-postabonnentene dine.

Vise og dele dine pene lenker

Hvis du vil se de vakre koblingene du opprettet, kan du gå til Pretty Links »Pretty Links fra dashbordet ditt. Der vil du se listen over pene lenker.

Hvis du overfører en hvilken som helst lenke, ser du forskjellige alternativer, inkludert Twitter-delingsikon, e-postikon, koblingsstatistikk, koblingsredigering og mer.

pen-links-liste

Hvis du vil dele en pen lenke som fører til et innlegg, kan du klikke på Twitter-ikonet under det og dele. På samme måte kan du også dele den vakre lenken i e-postmeldinger.

Pretty Links: Priser og support

Pretty Links er en gratis premium WordPress-plugin. Du kan laste ned gratisversjonen Pretty Links Lite fra det offisielle WordPress-plugin-depotet og bruk det på så mange nettsteder du vil.

For avanserte funksjoner og alternativer, må du kjøpe premiumplanene. Det er tre prisplaner: Nybegynner, markedsfører, og Super tilknyttet.

pen-links-prising

De Nybegynner plan koster normalt $ 118 per år. Det lar deg bruke Pretty Links på en webside. Funksjonene inkluderer avanserte omdirigeringstyper, automatisk opprette pene lenker og auto-link nøkkelord.

De markedsfører plan koster normalt $ 198 per år. Denne planen lar deg bruke plugin-en på opptil 5 nettsteder. Den inkluderer alle funksjonene som er inkludert i nybegynnerplanen og legger til avanserte tillegg.

De Super tilknyttet planens normale pris er 398 dollar per år. Med denne planen får du plugin-lisensen for opptil 25 nettsteder. Den inkluderer alle funksjonene som tilbys i nybegynner og markedsfører, og tilbyr i tillegg prioritert støtte.

Sjekk også ut: Beste tilknyttede plugins for WordPress.

Med alle planene vil du få ett års støtte og oppdateringer. Det fine med Pretty Links er at du kan få en 100% risikofri pengene tilbake-garanti i 14 dager hvis du ikke er fornøyd med plugin-modulen.

Plugin-enheten har et komplett sett med artikler i Brukermanual for å hjelpe deg med å konfigurere og bruke plugin-modulen. For premium support, må du sende en supportforespørsel ved å logge deg på nettstedet Pretty Links.

Vår dom om å bruke pene lenker på ditt WordPress-nettsted

Pretty Links-plugin er et kraftig plugin for koblingsadministrasjon, automatisering, tilknyttet administrasjon og kortkoblinger. Den har et komplett sett med funksjoner som lar deg legge til tilknyttede lenker, organisere og administrere andre koblinger. Du kan enkelt forkorte koblingene dine og gjøre dem pene lenker.

Det er ganske enkelt å bruke Pretty Links. Alle som er kjent med WordPress-grensesnittet kan bruke denne pluginen. Du trenger ikke kodingsferdigheter for å bruke denne plugin-en til å administrere koblingene dine som en proff.

Vi tror at Pretty Links er en alt-i-ett-koblingsadministrasjonsplugin perfekt for tilknyttede markedsførere, bloggere, markedsførere på sosiale medier og alle andre som ønsker å gjøre WordPress-lenker attraktive og minneverdige..

Vi gir det 5 av 5 stjerner. Her er oppdelingen av vurderingspoengene våre:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få pene lenker nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me