Pretty Links Review – Hantera affiliate-länkar med lätthet

Letar du efter ett plugin för att hantera dina associerade länkar, omdirigeringar och sociala länkar i WordPress? Pretty Links-plugin gör exakt det (plus mycket mer!) För att hjälpa dig att hantera dina länkar. Med detta plugin kan du enkelt förkorta, klädda, spåra och dela dina WordPress-länkar.


I denna Pretty Links-granskning tittar vi på dess funktioner, funktionaliteter, prissättning och mer.

Om vackra länkar

Pretty Links är ett kraftfullt allt-i-ett-plugin för hantering av WordPress-länkar. Det låter dig skapa rena, enkla webbadresser på din WordPress-webbplats från vilken du kan omdirigera till någon annan URL. Du kan skapa omdirigeringar för ditt befintliga webbplatsinnehåll eller för externa länkar som tillhörande länkar, gruppera dem och enkelt dela dem på flera plattformar med hjälp av detta plugin.

Det låter dig förvandla dina långa, fula affiliate-länkar till vackra länkar. Om du är en bloggare eller en affiliate-marknadsförare, har detta plugin ett gäng funktioner som gör att du kan lägga till och organisera affiliate-länkar i WordPress.

Det är också ett länkförkortningsverktyg som gör att du kan förkorta dina inlägg och sidor-URL: er som du kan dela på sociala medieplattformar och i dina e-postkampanjer. Till skillnad från andra URL-krympande tjänster som TinyURL, budurl och bit.ly, gör detta plugin dig möjlighet att skapa kortlänkar som kommer från din egen domän.

Pretty Links är mer än ett länkhanteringsverktyg; den har också en länkspårningsfunktion. Den spårar varje träff på din vackra URL och ger en fullständig rapport om trafikkällan, webbläsaren, operativsystem, värd osv.

Pretty Links Review: Komma igång med Pretty Links

Pretty Links är ett enkelt och lättanvänt WordPress-plugin med ett rent gränssnitt.

För att komma igång måste du installera plugin-programmet på din WordPress-webbplats. Om du behöver en steg-för-steg-guide, här är vår handledning om hur du installerar ett WordPress-plugin.

När plugin-programmet har installerats på din webbplats måste du aktivera plugin-licensen. Besök Pretty Link »Aktivera Pro från din WordPress-instrumentpanel och ange din plugin-licens.

Aktivera-pretty-länkar

Nu när du har aktiverat din plugin-licens kan du gå vidare och granska inställningarna för insticksprogrammet genom att besöka Pretty Link »Alternativ.

pretty-länkar-alternativ

Det första alternativet, Allmän, låter dig lägga till en ersättande URL för din webbplats. Om du har en annan domän som pekar på din WordPress-installation kan du aktivera det här alternativet genom att sätta en check där.

Efter varje alternativ finns det en snabb info underteckna där du kan klicka för att lära dig mer om vad alternativet tillåter dig att göra.

pretty-länkar-alternativ-quick-info

Det andra alternativet, länkar, låter dig konfigurera dina standardlänkalternativ.

Du kan välja en standard omdirigeringstyp, aktivera spårning, aktivera nofollow, ange antal karaktärstecken, aktivera Google Analytics och mer från det här alternativet. För att aktivera Google Analytics måste du ha antingen MonsterInsights eller Google Analyticator installerat på din webbplats.

pretty-länkar-default-link-alternativ

Därefter kan du granska alla insticksalternativ.

Skapa din första vackra länk

För att skapa din första vackra länk, gå till Pretty Link »Lägg till ny länk.

add-pretty-link

Först kan du välja en omdirigeringstyp. Den stöder olika omdirigeringstyper inklusive 301 permanent, 302 tillfällig, 307 tillfällig, vacker bar, etc. Som exempel har vi valt en 307 temporär omdirigering i skärmdumpen ovan eftersom vi kommer att lägga till en vacker länk för en anknuten länk.

Därefter måste du ange din måladress. Du kan lägga till en intern länk på din webbplats eller en extern anknuten länk där. Till exempel har vi lagt till Avada WordPress-temas affilierade webbadress i skärmdumpen ovan.

Då ser du en Ganska länk Slug genereras automatiskt av plugin-programmet. Den auto-genererade snigeln är en slumpmässig kombination av bokstäver så att du kan redigera och ge ett minnesvärd lättläst namn. I exemplet ovan har vi använt tematens namn, Avada, som den vackra länken slug.

Därefter kan du lägga till en titel för din vackra länk. I det här exemplet har vi lagt till temans namn, Avada, som titeln.

Du kan också lägga till anteckningar till din länk.

Klicka sedan på Avancerade alternativ länk för att konfigurera avancerade länkalternativ.

pretty-länkar-Advanced-alternativ

Först kan du lägga till din länk till en grupp. Pretty Links låter dig organisera dina länkar genom att lägga till dem i grupper. Om du har förberedda grupper kan du helt enkelt välja en av alternativen eller helt enkelt skapa en ny genom att klicka på Lägg till en ny grupp knapp.

I det här exemplet har vi valt den förlagda gruppen Affiliate-länkar. Om du vill skapa och konfigurera grupper före länkar kan du gå till Pretty Link »Grupper.

Därefter kan du granska Ingen följ alternativ. Det kontrolleras som standard eftersom vi har ställt in det från standardlänkalternativen.

Sedan kan du välja alternativ för vidarekoppling av parametrar och spårning.

Under de avancerade alternativen kan du se Pro-alternativ. Detta alternativ innehåller länkautomatiseringsfunktioner.

pretty-länkar-Pro-alternativ

Du kan ställa in alternativet för länk till utgången, men du måste vara extra noggrann med att ställa in en länk till omdirigering efter utgången. Du kan lägga till en lista med nyckelord som du vill ersätta med den här länken i dina inlägg och sidor.

I det här exemplet har vi lagt till två sökord relaterade till temat. Antalet nyckelordsersättningar kan definieras från insticksalternativen.

När du har konfigurerat alla länkalternativ klickar du på Skapa för att spara din länk.

Lägga till en ganska länk till dina WordPress-inlägg

Pretty Links låter dig lägga till dina vackra länkar direkt i dina inlägg. Du kan antingen skapa en ny vacker länk i ett inlägg eller använda en befintlig vacker länk.

Om du vill lägga till en vacker länk i ditt inlägg öppnar du inläggsredigeraren i det visuella läget. Där ser du en Infoga Pretty Link ikonen i verktygsfältet.

insats pretty-link-icon

När du klickar på ikonen ser du alternativ för att lägga till en ny vacker länk.

add-new-pretty-link-to-a-post

Om du vill använda en befintlig vacker länk kan du klicka på Använd befintlig ganska länk alternativ.

Det är lätt att lägga till vackra länkar till dina WordPress-inlägg och sidor.

När du har lagt till massor av vackra länkar, skriv innehåll och publicerat ditt inlägg kanske du vill skapa en kortlänk för det inlägg som du kan dela på sociala medier och andra plattformar. Pretty Links gör det enkelt.

På sidan för inläggsredigeraren bredvid din Permalink redigera knappen, ser du en ny knapp: Skaffa kortlänk.

get-Short-pretty-länkar

Klicka bara på länken så får du en kortlänk till ditt inlägg.

copy-Short

Nu kan du kopiera länken och dela den på dina sociala plattformar eller skicka till dina e-postprenumeranter.

Visa och dela dina vackra länkar

Om du vill se de vackra länkarna du skapade kan du gå till Pretty Links »Pretty Links från din instrumentpanel. Där ser du din lista över vackra länkar.

Om du flyttar över någon länk ser du olika alternativ inklusive Twitter-delningsikon, e-postikon, länkklickstatistik, redigering av länk och mer.

pretty-links-lista

Om du vill dela en vacker länk som leder till ett inlägg kan du klicka på Twitter-ikonen nedanför och dela. På samma sätt kan du också dela den vackra länken i e-postmeddelanden.

Pretty Links: Prissättning och support

Pretty Links är en gratis premium WordPress-plugin. Du kan ladda ner dess gratisversion Pretty Links Lite från det officiella WordPress-pluginlagret och använd det på så många webbplatser du vill.

För avancerade funktioner och alternativ måste du köpa sina premiumplaner. Det finns tre prisplaner: Nybörjare, marknadsförare, och Super Affiliate.

pretty-links-prissättning

De Nybörjare plan kostar normalt $ 118 per år. Det låter dig använda Pretty Links på en webbplats. Dess funktioner inkluderar avancerade omdirigeringstyper, auto skapa vackra länkar och auto-länk nyckelord.

De marknadsförare plan kostar normalt $ 198 per år. Denna plan låter dig använda plugin på upp till 5 webbplatser. Den innehåller alla funktioner som ingår i nybörjarplanen och lägger till avancerade tillägg.

De Super Affiliate planens normala pris är 398 USD per år. Med den här planen får du plugin-licensen för upp till 25 webbplatser. Den innehåller alla funktioner som finns i nybörjare och marknadsförare och erbjuder dessutom prioriterat stöd.

Kolla också in: Bästa Affiliate Plugins för WordPress.

Med alla planer får du ett års support och uppdateringar. Det fantastiska med Pretty Links är att du kan få en 100% riskfri pengarna tillbaka-garanti i 14 dagar om du inte är nöjd med plugin.

Plugin har en fullständig uppsättning artiklar i Användarmanual för att hjälpa dig konfigurera och använda plugin. För premiumstöd måste du skicka en begäran om support genom att logga in på webbplatsen Pretty Links.

Vår bedömning om att använda vackra länkar på din WordPress-webbplats

Pretty Links-plugin är ett kraftfullt plugin för länkhantering, automatisering, filialhantering och kortlänkar. Den har en komplett uppsättning funktioner så att du kan lägga till anknytningslänkar, organisera och hantera andra länkar. Du kan enkelt förkorta dina länkar och göra dem vackra länkar.

Att använda Pretty Links är ganska enkelt. Alla som är bekanta med WordPress-gränssnittet kan använda detta plugin. Du behöver inte någon kodningskompetens för att använda detta plugin för att hantera dina länkar som en proffs.

Vi tror att Pretty Links är en allt-i-ett-länkhanteringsplugin som är perfekt för marknadsförare, bloggare, marknadsförare på sociala medier och alla andra som vill göra WordPress-länkar attraktiva och minnesvärda.

Vi ger det 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av vår granskning:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa vackra länkar nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me