RafflePress gjennomgang: den beste WordPress Giveaway-plugin?

Lurer du på hvordan du kjører en gave? RafflePress kan skryte av å være den beste gavePress-plugin-en på markedet. I denne gjennomgangen vil vi ta en titt på RafflePress-plugin og dens funksjoner for å finne ut om det er den kraftigste og brukervennlige WordPress-konkurranseplugin.


La oss komme i gang.

Om RafflePress

rafflepress-giveaway-plugin

RafflePress er en helt ny WordPress gave-plugin på markedet som gjør det enkelt å kjøre en vellykket online konkurranse. Teamet på RafflePress la merke til at de fleste pluginene for WordPress-gaver var oppblåst, buggy, treg og vanskelig å bruke. Så de skapte RafflePress med målet om å tilby en gave-plugin som er både kraftig og enkel å bruke.

RafflePress er en offisiell WPBeginner-verifisert plugin, og den kommer fra skaperen av SeedProd’s Coming Soon Page-plugin. I 2018 sluttet SeedProd seg til Awesome Motive Inc., selskapet som står bak populære plugins som OptinMonster, WPForms og MonsterInsights.

Hvorfor skal du kjøre en Giveaway med RafflePress?

wordpress giveaway-plugin

Hvis du lurer på hvorfor du bør lage en gavekamp i utgangspunktet, la oss se på noen av fordelene:

1. Øk nettstedtrafikken
Å kjøre en online konkurranse er en fin måte å få mer trafikk til nettstedet ditt. RafflePress tilbyr innebygd viral deling som belønner brukere med bonusoppføringer hvis de henviser til en venn eller deler din gave på sosiale medier.

2. Utvid e-postlisten din
Når du kjører en gave, kan du kreve at brukere melder seg på e-postlisten din for å motta påmeldinger til konkurransen. Folk vil skynde seg å bli en abonnent for en sjanse til å vinne konkurransen.

3. Øk følgere av sosiale medier
Du kan også tillate brukere å følge deg på Twitter, Instagram, Facebook og mer i bytte mot bonusoppføringer til din gave, som raskt kan øke dine følgere av sosiale medier.

4. Generer målrettede potensielle kunder og salg
Å kjøre en vellykket gave kan til og med hjelpe deg med å generere mer målrettede potensielle kunder og salg. Fordi en viral gave gir deg mer informasjon om merkevaren, vil flere bli introdusert for bedriften din og hva du har å tilby.

For eksempel kjørte KnivesShipFree.com en vellykket konkurranse som økte deres inntekter med over $ 10.000.

RafflePress gjennomgang: Oversikt over funksjoner

rafflepress beste wordpress gaver plugin

RafflePress tilbyr alt du trenger for å enkelt og vellykket kjøre en gave online. La oss se raskt på noen av fremtredende funksjonene deres:

 • Dra og slipp Giveaway Builder – RafflePress-dra- og slipp-giveaway-byggherren lar deg bygge en giveaway-kampanje på få minutter, uten å berøre en kodelinje.
 • Pre-Built Giveaway Maler – De tilbyr forhåndsbygde givemaler som hjelper deg å nå dine mål, enten det er for å få flere e-postabonnenter, følgere osv..
 • Responsiv, mobilvennlig – Giveaway-widgeten RafflePress gir 100% respons, så den vil se bra ut på stasjonære datamaskiner, nettbrett og mobil.
 • Verv-en-venn – Du kan lage virale gaver og få ordet raskt med funksjonen RafflePress Refer-a-Friend.
 • Integrasjoner av sosiale medier – Plugin-en gjør det enkelt å utvide følgene dine på Facebook, Instagram, Twitter, YouTube og mer.
 • Bedrageribeskyttelse og oppføring med 1 klikk – Oppføring med 1 klikk gjør det enkelt for brukere å delta i konkurransen mens du fjerner svindeloppføringer.
 • Markedsføring og CRM-integrasjoner – RafflePress integreres sømløst med mange av de beste e-postmarkedsføringstjenestene og CRM-programvare.
 • Giveaway destinasjonsside – En “distraksjonsfri” giveaway-destinasjonsside vil hjelpe deg med å få flere oppføringer for din gave.
 • Sporing og målretning på nytt – Bruk suksesssporings- og ommålingsfunksjonen for å nå konverteringsmålene dine.

Som du kan se RafflePress tilbyr massevis av funksjoner som hjelper deg å lage de mest vellykkede gaverne. La oss ta en titt på hvor enkelt det er å lage en viral gave med RafflePress.

RafflePress gjennomgang: Den enkleste måten å lage en viral Giveaway

RafflePress er designet med brukervennlighet i tankene. Så hvis du tror det vil være vanskelig å lage en gave, er det ikke det.

La oss gå gjennom hvordan du kjører en gave med RafflePress.

Etter å ha installert og aktivert RafflePress, samt validert lisensnøkkelen, kan du begynne å bygge din første gave.

Klikk på RafflePress-ikonet i WordPress-dashbordet ditt, dette tar deg til et nytt vindu. Klikk Legg til ny nær toppen av skjermen.

rafflepress-add-new-giveaway

Deretter blir du bedt om å navngi gaver og velge en gavemal. RafflePress tilbyr giveaway-maler som Classic (som lar deg lage alle typer gaver), Grow Your Email List, Refer-a-Friend, Grow Your Facebook Page, og mer.

rafflepress-maler

Når du har valgt en mal, blir du tatt med til RafflePress gaver-byggherre, der du kan sette opp prisutdelingsdetaljene dine. Tross alt er en stor premie det som vil gi deg mange konkurranser.

Her kan du velge navnet på prisen, for eksempel “Beats by Dre Headphones”, ta med en kort beskrivelse av konkurranseprisen, og laste opp et bilde av prisen.

rafflepress-contest-premie detaljer

Hvis du har flere premier, kan du klikke på + Legg til en annen pris-knapp å legge til mer. Du kan også angi start- og sluttdatoer for giveawayen din samt tidssonen.

Det mest spennende med RafflePress er alle handlingene de tilbyr. Du kan legge til så mange handlinger du vil gi til din gave for å nå dine mål og gi folk flere oppføringer til konkurransen.

Hvis du for eksempel ønsker å øke følgene dine på sosiale medier, kan du velge handlinger som Følg oss på Twitter og Følg oss på Pinterest.

rafflepress-handlinger-trekninger

Du kan også velge hvor mange oppføringer hver av disse handlingene vil gi giveaway-deltakerne.

I tillegg kan deres Henvis-en-venn-handling hjelpe deg med å gjøre gaveutdelingen din viral. Med denne handlingen kan brukere få ekstra oppføringer for å dele konkurransen din på sosiale plattformer eller via e-post.

rafflepress-viral-trekninger

RafflePress tilbyr også designalternativer. Så du kan velge skrift, bakgrunnsfarge, layout, knappefarge og mer.

rafflepress-giveaway-plugin-utforming

Når du er ferdig med å oppgi gave, er det også veldig enkelt å dele det. Du har 3 alternativer for å dele ut din gave online, inkludert:

 • RafflePress WordPress Block – Bruk RafflePress WordPres-blokkeringen for å legge inn giveawayen i WordPress-innlegget eller siden din (ny WordPress-blokkereditor).
 • WordPress Shortcode – Bruk WordPress Shortcode til å legge inn konkurransen din i den klassiske WordPress Editor, inne i WordPress-temaet, eller i sidefeltwidgets.
 • Giveaway destinasjonsside – Lag en distraksjonsfri destinasjonsside slik at du kan få flere konverteringer og engasjement.

rafflepress-giveaway-landing-side

Som du ser er det enkelt å bygge en gave med RafflePress, men de gir kraftige funksjoner som lar deg lage den nøyaktige typen online konkurranse du ønsker.

Priser for RafflePress

RafflePress tilbyr 4 forskjellige prisplaner: Plus, Pro, Growth and Ultimate.

rafflepress-prising

RafflePress Plus koster bare $ 49 / år og leveres med alle de essensielle verktøyene du trenger for å øke trafikken og få flere følgere. Plus-planen er å kjøre gaver på 1 nettsted. Den tilbyr funksjoner som tidskontroller, flere premier, e-postbekreftelse, varsler, Pro-handlinger (for eksempel Følg på Twitter for å komme inn), og mer.

Pro-planen er $ 99 per år for tre nettsteder, og den er fantastisk for bedrifter og bloggere som ønsker å holde regelmessige gaver og gjøre mer med dem. Denne planen har funksjoner fra Plus-planen, så vel som e-postintegrasjoner, avstemninger og undersøkelser, obligatoriske handlinger, send inn bilde og mer.

Vekstplanen som koster 199 dollar per år er best for bedriftseiere som ønsker raske, store resultater. Med vekstplanen får du alt i Pro og 20 nettsteder, henvise-til-venn (viral), sosiale pålogginger, giveaway-destinasjonsside og mer.

Endelig er Ultimate-planen for en livstidslisens og koster en engangsavgift på $ 349.

Når du skriver denne artikkelen, kan du komme i gang med RafflePress for 20% avslag på vanlig pris.

Vår dom: Skal du bruke RafflePress for å opprette en Giveaway?

RafflePress kaller seg selv den beste plug-in-plug-in for WordPress av en grunn. Hvis du aldri har opprettet en gave før, er det ingen grunn til å bekymre deg – med RafflePress kan du bygge en vellykket gave på få minutter.

I tillegg gjør funksjonene de tilbyr det enda enklere å nå dine mål. Enten du vil bygge sosiale medier etter, utvide e-postlisten din, øke nettstedstrafikken din eller øke merkevarekjennskapen, kan du gjøre det enkelt med RafflePress.

Vi anbefaler RafflePress til alle som vil løpe en gave raskt og enkelt.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få RafflePress nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map