RafflePress Review: Det bästa WordPress Giveaway Plugin?

Undrar du hur man kör en giveaway? RafflePress skryter med att vara den bästa WordPress-giveaway-plugin på marknaden. I den här granskningen ska vi titta på RafflePress-plugin och dess funktioner för att ta reda på om det är den mest kraftfulla och användarvänliga WordPress-tävlingsplugin.


Låt oss börja.

Om RafflePress

rafflepress-giveaway-plugin

RafflePress är ett helt nytt WordPress-giveaway-plugin på marknaden som gör det enkelt att köra en framgångsrik online-tävling. Teamet på RafflePress märkte att de flesta WordPress-giveaway-plugins var uppblåsta, buggy, långsamma och svåra att använda. Så de skapade RafflePress med målet att tillhandahålla en giveaway-plugin som är både kraftfull och enkel att använda.

RafflePress är ett officiellt WPBeginner-verifierat plugin och kommer från skaparen av SeedProd’s Coming Soon Page-plugin. År 2018 anslöt sig SeedProd till Awesome Motive Inc., företaget som ligger bakom populära plugins som OptinMonster, WPForms och MonsterInsights.

Varför ska du köra en Giveaway med RafflePress?

wordpress giveaway plugin

Om du undrar varför du bör skapa en giveaway-tävling i första hand, låt oss ta en titt på några av fördelarna:

1. Öka webbplatsens trafik
Att köra en online-tävling är ett bra sätt att få mer trafik till din webbplats. RafflePress erbjuder inbyggd viral delning som belönar användare med bonusposter om de hänvisar till en vän eller delar din giveaway på sociala medier.

2. Utöka din e-postlista
När du kör en giveaway kan du kräva att användare registrerar sig för din e-postlista för att få poster för din tävling. Människor kommer att rusa för att bli en prenumerant för en chans att vinna din tävling.

3. Öka följarna på sociala medier
Du kan också tillåta användare att följa dig på Twitter, Instagram, Facebook och mer i utbyte mot bonusposter till din giveaway, vilket snabbt kan öka dina följare på sociala medier.

4. Generera riktade potentiella kunder och försäljning
Att köra en framgångsrik giveaway kan till och med hjälpa dig att generera mer riktade leads och försäljning. Eftersom en viral giveaway ökar ditt varumärkesmedvetande kommer fler människor att introduceras till ditt företag och vad du har att erbjuda.

Till exempel genomförde KnivesShipFree.com en framgångsrik tävling som ökade deras intäkter med över $ 10.000.

RafflePress Review: Översikt över funktioner

rafflepress bästa wordpress-giveaway-plugin

RafflePress erbjuder allt du behöver för att enkelt och framgångsrikt köra en giveaway online. Låt oss snabbt titta på några av deras framstående funktioner:

 • Dra och släpp Giveaway Builder – RafflePress-drag-och-släpp-giveaway-byggaren låter dig bygga en giveaway-kampanj på några minuter utan att röra vid en kodrad.
 • Förbyggda Giveaway-mallar – De erbjuder förbyggda giveaway-mallar som hjälper dig att nå dina mål, vare sig det är för att få fler e-postabonnenter, följare osv..
 • Lyhörd, mobilvänlig – RafflePress-giveaway-widgeten är 100% lyhörd, så den ser bra ut på stationära datorer, surfplattor och mobil.
 • Se en vän – Du kan skapa virala giveaways och få ut ordet snabbt med funktionen RafflePress Refer-a-Friend.
 • Integrationer av sociala medier – Plugin gör det enkelt att växa ditt följande på Facebook, Instagram, Twitter, YouTube och mer.
 • Bedrägeriskydd och post med en klick – Post med 1 klick gör det enkelt för användare att delta i din tävling och samtidigt eliminera bedrägeriposter.
 • Marknadsföring och CRM-integration – RafflePress integreras sömlöst med många av de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna och CRM-programvaran.
 • Giveaway-landningssida – En “distraktionsfri” giveaway-målsida hjälper dig att få fler poster för din giveaway.
 • Tracking och Retargeting – Använd funktionen för spårning och ommålning av framgång för att nå dina omvandlingsmål.

Som ni kan se RafflePress erbjuder massor av funktioner som hjälper dig att skapa de mest framgångsrika giveaways. Låt oss nu titta på hur lätt det är att skapa en viral giveaway med RafflePress.

RafflePress Review: Det enklaste sättet att skapa en Viral Giveaway

RafflePress är designad med användarvänlighet i åtanke. Så om du tror att det kommer att vara svårt att skapa en giveaway är det inte.

Låt oss gå igenom hur man kör en giveaway med RafflePress.

Efter installation och aktivering av RafflePress, samt validering av din licensnyckel, kan du börja bygga din första giveaway.

Klicka på RafflePress-ikonen i din WordPress-instrumentpanel, detta tar dig till ett nytt fönster. Klick Lägg till ny nära toppen av skärmen.

rafflepress-add-new-giveaway

Därefter blir du ombedd att namnge din giveaway och välja en giveaway-mall. RafflePress erbjuder giveaway-mallar som Classic (som låter dig skapa alla typer av giveaway), Grow Your Email List, Refer-a-Friend, Grow Your Facebook Page och mer.

rafflepress-templates

När du har valt en mall kommer du till RafflePress giveaway-byggaren där du kan ställa in dina giveaway-prisdetaljer. När allt kommer omkring är ett bra pris det som kommer att få dig en hel del tävlingsbidrag.

Här kan du välja namnet på ditt pris, till exempel “Beats by Dre Headphones”, inkludera en kort beskrivning av tävlingspriset och ladda upp en bild av priset.

rafflepress-contest-pris detaljer

Om du har flera priser kan du klicka på + Lägg till ytterligare pris-knappen för att lägga till mer. Du kan också ställa in start- och slutdatum för din giveaway samt tidszon.

Det mest spännande med RafflePress är alla de åtgärder de erbjuder. Du kan lägga till så många åtgärder som du vill i din giveaway för att nå dina mål och ge människor flera poster till tävlingen.

Om du till exempel vill växa efter på sociala medier kan du välja åtgärder som Följ oss på Twitter och Följ oss på Pinterest.

rafflepress-åtgärder-giveaways

Du kan också välja hur många poster varje av dessa åtgärder kommer att ge giveaway-deltagarna.

Dessutom kan deras Refer-a-Friend-åtgärd hjälpa till att göra din giveaway bli viral. Med den här åtgärden kan användare få extra poster för att dela din tävling på alla sociala medieplattformar eller via e-post.

rafflepress-virala-dates

RafflePress erbjuder också designalternativ. Så du kan välja ditt teckensnitt, bakgrundsfärg, layout, knappfärg och mer.

rafflepress-giveaway-plugin-konstruktion

När du är klar med att skapa din giveaway är det också lätt att dela med det. Du har tre alternativ för att dela din köpka online inklusive:

 • RafflePress WordPress Block – Använd RafflePress WordPres-blocket för att bädda in giveaway i ditt WordPress-inlägg eller sida (ny WordPress-blockredigerare).
 • WordPress Shortcode – Använd WordPress Shortcode för att bädda in din tävling i den klassiska WordPress Editor, inuti ditt WordPress-tema eller i sidofältwidgets.
 • Giveaway-landningssida – Skapa en distraktionsfri målsida för din giveaway för att få fler konverteringar och engagemang.

rafflepress-giveaway-landning-sida

Som du kan se är det enkelt att bygga en giveaway med RafflePress men de ger kraftfulla funktioner som gör att du kan skapa den exakta typen av online-tävling du vill ha.

Prissättning för RafflePress

RafflePress erbjuder fyra olika prisplaner: Plus, Pro, Growth och Ultimate.

rafflepress-prissättning

RafflePress Plus kostar endast $ 49 / år och kommer med alla nödvändiga verktyg du behöver för att växa din trafik och få fler följare. Plus-planen är att köra giveaways på en webbplats. Det erbjuder funktioner som tidskontroller, flera priser, e-postverifiering, aviseringar, Pro-åtgärder (som följ på Twitter för att komma in) och mer.

Pro-planen är $ 99 per år för 3 webbplatser och det är bra för företag och bloggare som vill hålla regelbundna giveaways och göra mer med dem. Denna plan kommer med funktioner från Plus-planen samt e-postintegrationer, enkäter och undersökningar, obligatoriska åtgärder, skicka in bild och mer.

Tillväxtplanen som kostar $ 199 / år är bäst för företagare som vill ha snabba, stora resultat. Med tillväxtplanen får du allt i Pro och 20 webbplatser, refer-a-vän (viral), sociala inloggningar, giveaway-målsida och mer.

Slutligen är Ultimate-planen för en livslicens och kostar en engångsavgift på $ 349.

Vid skrivandet av denna artikel kan du komma igång med RafflePress för 20% rabatt på den vanliga prissättningen.

Vår bedömning: Om du använder RafflePress för att skapa en Giveaway?

RafflePress kallar sig det bästa WordPress-giveaway-pluginet av en anledning. Om du aldrig har skapat en giveaway tidigare, behöver du inte oroa dig – med RafflePress kan du bygga en framgångsrik giveaway på några minuter.

Dessutom gör funktionerna de erbjuder det ännu enklare att nå dina mål. Oavsett om du vill bygga dina sociala medier efter, växa din e-postlista, öka din webbplatstrafik eller öka varumärkesmedvetenheten kan du göra det enkelt med RafflePress.

Vi rekommenderar RafflePress till alla som vill köra snabbt och enkelt.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa RafflePress nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map