Rediger flyt

Klarer du et redaksjon for bloggen din, og opplever at WordPress mangler alle funksjonene du trenger? I vår redigering av redigering kan du finne ut hvordan denne gratis og åpen kildekode-plugin kan hjelpe deg med å administrere forfattere og redaktører, planlegge innholdet ditt og effektivisere redaksjonelle arbeidsflyten..


Rediger Flow Review

Administrer alle medlemmene av teamet ditt

WordPress ut av boksen kan brukes til en enkel blogg med flere forfattere, men la oss innse det – alternativene er begrensede.

Hvis du administrerer et mye større team, eller hvis du har flere forskjellige roller som gruppemedlemmene dine spiller, trenger du en plugin som Edit Flow for å gjøre livet ditt enklere.

Edit Flow Review - User Groups

Edit Flow lar deg opprette tilpassede brukergrupper for å organisere alle i teamet ditt og sørge for at de alle får tilgang til informasjonen de trenger. Standardgruppene inkluderer Copy Editors, Photographers, Reporters og Section Editors, men du kan tilpasse dem uansett hvor du trenger. Brukere kan også tilhøre mer enn en gruppe.

Brukergruppene dine kan brukes til å administrere hvem som får varsler om hva. For eksempel kan du konfigurere det slik at forfattere blir varslet hver gang innleggene deres blir publisert, og redaktører blir varslet når noen forfatter sender inn et utkast.

Edit Flow vil hjelpe deg med å sørge for at hvert teammedlem blir holdt i loopen på akkurat det de trenger å vite, uten å overvelde dem med for mange varsler.

Planlegg den redaksjonelle kalenderen din med redigeringsflyt

Som blogsjef og redaktør vet du det en god redaksjonskalender er et verktøy som enhver profesjonell blogg trenger. Å planlegge innholdet i forkant lar deg dra nytte av relevante hendelser, være strategisk for innholdet ditt og fortsette å blogge selv gjennom tilbakeslag.

Edit Flow lar deg holde all redaksjonell planlegging et sted, rett i WordPress-oversikten.

Edit Flow Review - Redaksjonell kalender

Med kalendervisningen kan du se på et øyeblikk hvilket innhold du har planlagt, og eventuelle hull som kan komme fremover.

Det er også en mer tradisjonell historiebudsjettvisning som lar deg se detaljene for alle kommende innlegg etter kategori, slik at du kan se hvilke emner som kan være overmettet og hvilke du kanskje trenger mer innhold i.

Ved å bruke begge verktøyene kan du få et stort bilde av den nøyaktige tilstanden til bloggen din i overskuelig fremtid.

Edit Flow Review - Dashboard-widget

Finjuster innholdsmaskinen din

Som bloggeredaktør er det en utfordring å balansere de daglige redaksjonelle oppgavene dine med strategier og forbedringer i store bilder.

Med Edit Flow effektiviserer prosessen med administrere teamet ditt, kan du fokusere på å finjustere behandlingen og lage bedre innhold.

I stedet for å bytte frem og tilbake til e-post eller andre apper, kan du spare tid ved å oppbevare all informasjonen du trenger i WordPress-oversikten. Edit Flow inneholder en “redaksjonell kommentar” -funksjon, slik at du kan diskutere et innlegg og gi tilbakemelding til forfatterne dine rett i redigeringsskjermen.

Du kan også opprette egendefinerte innleggstatus slik at den samsvarer med den vanlige redaksjonelle arbeidsflyten. For mange redaktører er det ikke bare å bruke utkast. Edit Flow lar deg lage dine egne tilpassede statuser i stedet. Standardverdiene inkluderer “Pågår”, “Pitch” eller “Waiting for Edit”, men du kan tilpasse dem slik at de samsvarer med arbeidsflyten.

Hvert innlegg har også vedlagte redaksjonelle metadata, som du også kan tilpasse. Denne informasjonen er ikke publisert med innlegget, men den hjelper deg og teamet ditt med å holde rede på data bak kulissene, for eksempel utkast til forfallsdatoer, nødvendige ordtelling, intervjuposisjoner eller kontaktinformasjon, og mer..

Bidra til Edit Flow Project

Edit Flow er en åpen kildekode-plugin som vedlikeholdes av et lite team av utviklere som jobber med det når de har tid. Hvis du liker pluginen og ønsker å bidra, kan de bruke din hjelp!

Hvis du er dyktig på koding, kan du hjelpe deg ved å fikse feil eller bidra til å utvikle nye forespurte funksjoner. Prosjektet ligger på GitHub, så du kan se på koden der og se hvor dine unike ferdigheter best kan brukes.

Ikke-programmerere kan også være en stor hjelp for prosjektet ved å hjelpe andre brukere. Hvis du er trygg på redigeringsflytferdighetene dine, kan du sjekke ut forumene på WordPress.org for å svare på spørsmål og hjelpe til med å feilsøke problemer andre brukere opplever. Hvis du ønsker å hjelpe deg, kan du abonnere på forumet for å bli varslet om alle nye innlegg du kanskje kan hjelpe med.

Vår dom om Edit Flow-plugin

Hvis du administrerer et stort team, eller hvis du har en spesifikk arbeidsflyt som er litt mer komplisert enn Draft > Publiser, du administrerer sannsynligvis ikke den arbeidsflyten i WordPress. Det er fordi WordPress ut av boksen bare ikke er utstyrt for en blogg som din med det nivået av kompleksitet.

Det vil spare deg for mye tid hvis du kan administrere forfattere og arbeidsflyt i WordPress-oversikten, i stedet for å skifte frem og tilbake mellom WordPress, e-post og forskjellige andre apper.

Edit Flow lar deg holde hele prosessen på ett sted, fra tonehøyde, til utkast, helt til endelige redigeringer og publisering.

Hvis du leter etter en måte å effektivisere redaksjonell prosess på, anbefaler vi Rediger flyt. Det er den mest populære WordPress-plugin-en med et sterkt samfunn som støtter det.

Vi gir Edit Flow 4 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Vurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 0,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få rediger flyt nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map