Redigera flöde

Hanterar du en redaktion för din blogg och upptäcker att WordPress saknar alla funktioner du behöver? I vår redigering av redigeringsflöde kan du ta reda på hur detta gratis och open source-plugin kan hjälpa dig att hantera dina författare och redaktörer, planera ditt innehåll och effektivisera ditt redaktionella arbetsflöde.


Redigera Flow Review

Hantera alla medlemmar i ditt team

WordPress ur rutan kan användas för en enkel blogg med flera författare, men låt oss inse det – alternativen är begränsade.

Om du hanterar ett mycket större team, eller om du har flera olika roller som dina teammedlemmar spelar, behöver du ett plugin som Edit Flow för att göra ditt liv enklare.

Redigera Flow Review - Användargrupper

Med Edit Flow kan du skapa anpassade användargrupper för att organisera alla i ditt team och se till att alla får tillgång till den information de behöver. Standardgrupperna inkluderar kopieringsredigerare, fotografer, reportrar och sektionsredigerare, men du kan anpassa dem hur du än behöver. Användare kan också tillhöra mer än en grupp.

Dina användargrupper kan användas för att hantera vem som får aviseringar om vad. Du kan till exempel ställa in det så att författare får meddelande när deras inlägg publiceras, och redaktörer får meddelande när någon författare skickar in ett utkast.

Edit Flow hjälper dig att se till att varje teammedlem hålls i slingan på exakt vad de behöver veta, utan att överväldiga dem med för många aviseringar.

Planera din redaktionella kalender med redigeringsflöde

Som blogghanterare och redaktör vet du det en bra redaktionskalender är ett verktyg som alla professionella bloggar behöver. Om du planerar ditt innehåll framåt kan du dra nytta av relevanta evenemang, vara strategisk för ditt innehåll och fortsätta blogga även genom bakslag.

Med Edit Flow kan du hålla all din redaktionell planering på ett ställe, precis i WordPress-instrumentpanelen.

Redigera Flow Review - Redaktionell kalender

Med kalendervyn kan du snabbt se vilket innehåll du har planerat och eventuella luckor som kan komma att komma.

Det finns också en mer traditionell historikbudgetvy som låter dig se detaljerna om alla kommande inlägg efter kategori, så att du kan se vilka ämnen som kan vara övermättade och vilka du kanske behöver mer innehåll i.

Med hjälp av båda verktygen kan du få en stor bild på exakt läget på din blogg under överskådlig framtid.

Redigera Flow Review - Dashboard-widget

Finjustera din innehållsmaskin

Som bloggredigerare är det en utmaning att balansera dina dagliga redaktionella uppgifter med storbildsstrategi och förbättringar.

Med Edit Flow effektiviserar processen med hantera ditt team, kan du fokusera på att finjustera din bearbetning och skapa bättre innehåll.

Istället för att växla fram och tillbaka till e-post eller andra appar kan du spara tid genom att hålla all information du behöver i din WordPress-instrumentpanel. Edit Flow innehåller en funktion “redaktionella kommentarer” så att du kan diskutera ett inlägg och ge feedback till dina författare direkt på redigeringsskärmen.

Du kan också skapa anpassade inläggstatus för att matcha ditt normala redaktionella arbetsflöde. För många redaktörer räcker det inte bara att använda utkast. Med Edit Flow kan du istället skapa dina egna anpassade statuser. Standardvärdena inkluderar “Pågår”, “Pitch” eller “Waiting for Edit”, men du kan anpassa dem så att de matchar ditt arbetsflöde.

Varje inlägg har också bifogade redaktionella metadata, som du också kan anpassa. Den här informationen publiceras inte med inlägget, men den hjälper dig och ditt team att hålla reda på data bakom kulisserna, t.ex. utkast till förfallodatum, obligatoriska ordräkningar, intervjuer eller kontaktuppgifter och mer.

Bidra till Edit Flow-projektet

Edit Flow är ett open source-plugin som underhålls av ett litet team av utvecklare som arbetar med det när de har tid. Om du gillar plugin och vill bidra, kan de använda din hjälp!

Om du är skicklig i kodning kan du hjälpa till genom att fixa buggar eller hjälpa till att utveckla nya begärda funktioner. Projektet finns på GitHub, så du kan titta på koden där och se var dina unika färdigheter bäst kan användas.

Icke-programmerare kan också vara en stor hjälp för projektet genom att hjälpa andra användare. Om du är säker på dina redigeringsflödesfärdigheter kan du kolla in forumen på WordPress.org för att svara på frågor och hjälpa till att felsöka problem som andra användare upplever. Om du vill hjälpa dig kan du prenumerera på forumet för att bli meddelad om alla nya inlägg som du kan hjälpa till med.

Vår dom om Edit Flow-plugin

Om du hanterar ett stort team eller om du har ett specifikt arbetsflöde som är lite mer komplicerat än Draft > Publicera, du hanterar förmodligen inte det arbetsflödet inom WordPress. Det beror på att WordPress ut ur rutan bara inte är utrustad för en blogg som din med den komplexa nivån.

Det sparar dig mycket tid om du kan hantera dina författare och arbetsflöde i WordPress-instrumentpanelen, istället för att växla fram och tillbaka mellan WordPress, e-post och olika andra appar.

Med Edit Flow kan du hålla hela processen på ett ställe, från tonhöjd, till utkast, ända till slutredigeringar och publicering.

Om du letar efter ett sätt att effektivisera din redaktionella process rekommenderar vi Redigera flöde. Det är den mest populära WordPress-plugin med en stark community som stöder det.

Vi ger Edit Flow 4 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 0,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Hämta redigera flöde nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map