SeedProd-gjennomgang – nr. 1 kommer snart etter sideplugin anmeldt

Vil du lage en fantastisk kommende side for din nye webside? SeedProd skryter av å være den første som snart kommer og vedlikeholdsmodus-plugin for WordPress. I denne SeedProd-gjennomgangen vil vi undersøke funksjonene deres for å se om de lever opp til sprøytenarkomanen.


Om SeedProd Coming Soon Pro

seedprod gjennomgang

Med over 800 000 aktive installasjoner, SeedProd er den mest populære som kommer snart og plugin for vedlikeholdsmodus for WordPress. SeedProd gjør det superenkelt å bygge en kommende side om vedlikehold eller vedlikehold, og lar deg begynne å samle inn besøkendes e-postadresse fra første dag.

I 2018 har SeedProd blitt med Awesome Motive Inc., ledelsesselskapet bak IsItWP, WPBeginner, og flere populære WordPress-plugins som OptinMonster, WPForms, MonsterInsights, etc..

Trenger du virkelig en kommende side??

Hvis du lurer på hvorfor du trenger en side som kommer snart, er noen få grunner til å vurdere:

1. Bli folk begeistret

Å bygge en kommende side er en flott måte å bli folk spent på om produktet eller nettstedet ditt du skal lansere. En kommende plugin som SeedProd kommer med en nedtellingstimer, som lar deg vise hvor mange dager det vil ta å starte nettstedet ditt.

2. Utvid e-postlisten din fra dag 1

Bare fordi du bare har lansert en blogg, betyr ikke det at potensielle besøkende vil strømme til den fra første dag. I hovedsak må du koble deg til målgruppen din før du starter nettstedet ditt. Med en interaktiv side som kommer snart, kan du integrere e-post nyhetsbrevet og begynne å utvide e-postlisten din slik at du kan holde kontakten med målgruppen din.

3. Forbedre SEO

Før du hopper opp et nettsted, anbefaler Google på det sterkeste at du legger opp en kommende side fordi det hjelper deg med å forbedre SEO-en.

SeedProd gjennomgang – et raskt blikk på funksjoner og tillegg

SeedProd kommer med alle viktige funksjoner du noensinne kan ønske deg fra en snart komende plugin og vedlikeholdsplugin. La oss se på funksjonene og tilleggene.

Grunnleggende funksjoner

 • Kommer snart modus: Lag en fantastisk, snart kommende side med bare noen få klikk.
 • Vedlikeholdsmodus: I motsetning til en kommende side, er en vedlikeholdsside vanligvis aktivert når nettstedet ditt er nede for vedlikehold.
 • Redaktør i sanntid: Akkurat som WordPress Customizer, kan du gjøre endringer i sanntid på sidene dine uten å skifte frem og tilbake mellom redigereren og forhåndsvisningssiden..
 • Nedtellingstimer / fremdriftslinje: La kundene dine vite hvor lang tid det vil ta å starte nettstedet ditt.

Avanserte funksjoner

 • Optin form integrasjon: Integrer optin-skjemaet med dine favoritt-populære e-postmarkedsføringsverktøy, for eksempel AWeber, GetResponse, Campaign Monitor eller Constant Contact, som er et bedre alternativ for markedsføring via e-post til MailChimp.
 • 50+ temaer: Vil du starte en kommende side om noen minutter? Alt du trenger å gjøre er å velge fra den omfattende listen over destinasjonssidetemaer og finpusse det etter dine behov.
 • Gratis 500 000 bakgrunnsbilder: Få tilgang til 500 000+ lekre bakgrunnsbilder fra Unsplash.
 • Popup-kontaktskjema: La de besøkende komme i kontakt med deg ved å legge til et popup-kontaktskjema på siden din ved siden av ditt e-post-optin-skjema.

Addons

 • Hastig nedtelling: Lag en følelse av presserende hastighet ved å vise en nedtellingstimer for hver bruker for å oppmuntre dem til å ta ønsket handling, for eksempel å registrere seg på nyhetsbrevet.
 • Tilpasset 404-side: Med spennende design, samler du potensielle kunder fra dine tilpassede 404 sider.
 • Varslingslinje: Grip de besøkende oppmerksomhet ved å lage en klebrig varslingslinje for kunngjøringer og oppfordringer til handlinger med en nedtellingstimer.
 • Tilpasset påloggingsside: Sett enkelt opp en tilpasset påloggingsside for ditt WordPress-nettsted.

Den enkleste måten å aktivere en snart og vedlikeholdsside

SeedProd er en fullverdig premium-plugin for å bygge en kommende side. Du kan også finne gratisversjonen av SeedProd i WordPress-plugin-repository.

Gratisversjonen lar deg bygge grunnleggende kommer snart og vedlikeholdssider. Med premiumversjonen kan du integrere sidene med e-postmarkedsføringsverktøyet ditt, legge til et popup-kontaktskjema, velge mellom 50+ destinasjonssider og mer..

Etter å ha installert og aktivert SeedProd Pro, blir du ledet til lisenssiden der du kan validere lisensnøkkelen, lære mer om bruk av SeedProd og komme i gang med plugin-modulen.

seedprod gjennomgang - lisens side

Bare klikk på Gå til Innstillinger-siden -knappen på lisenssiden. Du blir ledet til en side der du kan aktivere kommer snart eller vedlikeholdsmodus på nettstedet ditt.

seedprod-gjennomgang - aktiver siden som kommer snart

Før du aktiverer en modus, kan det være lurt å gå til sidebyggeren for å se hvordan siden skal se ut.

SeedProd leveres med en sanntidsbygger som ser ut som WordPress Customizer. All tilpasning kan gjøres på sidebyggeren. Det beste av alt er at du ikke trenger å bytte frem og tilbake mellom byggherre og forhåndsvisningsside.

seedprod realtidsbygger

Her er noen ting du kan gjøre på sidebyggeren:

Velg et annet bakgrunnsbilde

Velg mellom 500 000+ bakgrunnsbilder på Unsplash. Når du har valgt et bilde, kan du øyeblikkelig importere det til landingssidens bakgrunn.

seedprod gjennomgang - endre bakgrunn

Legg til en nedtellingstimer

Du kan spesifisere sluttdato og umiddelbart legge til en nedtellingstimer på siden din.

Grunnleggende destinasjonsside

Hvis du vil bygge en grunnleggende tilpasset destinasjonsside på nettstedet ditt, klikker du bare på fanen Landingssider fra din SeedProd-innstillinger side. Deretter angir du URL-sneglen du vil ha for destinasjonssiden. Klikk deretter Lag side.

kommer snart side pro anmeldelse - destinasjonsside

Nå blir du bedt om å spesifisere sidens navn og velge et tema.

seedprod review - velg et tema

Etter å ha valgt et tema for siden din, blir du sendt til sanntidsbyggeren der du kan tilpasse siden slik du ønsker.

Priser for SeedProd

SeedProd tilbyr 4 forskjellige prisplaner, starter på $ 29,60 for grunnleggende plan.

Plus-lisensen lar deg bruke SeedProd på 3 nettsteder for $ 69,60 per år. For ubegrensede nettsteder og komplette funksjoner kan du kjøpe Pro-planen for $ 99,20 per år.

For livstidsoppdateringer og prioritert støtte kan du kjøpe Ultimate-lisensen for $ 239,20 per år.

Ta også en titt på epxert-valg av WordPress kommer snart plugins.

Vår dom om å bruke SeedProd til å bygge en snart kommende side

Uten tvil, SeedProd er den første som kommer snart og plugin for vedlikeholdsmodus med god grunn. Du kan også bygge en grunnleggende destinasjonsside med SeedProd som er en enorm bonus.

Sidebyggeren i sanntid gjør det superenkelt å tilpasse de kommende sidene og vedlikeholdssidene. Det beste er at du kan gjøre alle endringene på siden din og til og med forhåndsvise den umiddelbart.

Vi anbefaler SeedProd for brukere som ønsker å bygge kommer snart, vedlikehold og grunnleggende destinasjonssider raskt og enkelt.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få SeedProd nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map