SeedProd-granskning – # 1 Kommer snart Sidans plugin recenserad

Vill du skapa en fantastisk nästa sida för din nya webbplats? SeedProd skryter med att vara nr 1 kommer snart och plugin för underhållsläge för WordPress. I denna SeedProd-granskning undersöker vi deras funktioner för att se om de lever upp till hype.


Om SeedProd kommer snart Pro

seedprod granskning

Med över 800 000 aktiva installationer, SeedProd är den mest populära kommer snart och plugin för underhållsläge för WordPress. SeedProd gör det superlätt att bygga en kommande sida eller underhållssida och låter dig börja samla in besökarnas e-postadress från första dagen.

Under 2018 har SeedProd anslutit sig till Awesome Motive Inc., ledningsföretaget bakom IsItWP, WPBeginner, och flera populära WordPress-plugins som OptinMonster, WPForms, MonsterInsights, etc..

Behöver du verkligen en kommande sida snart??

Om du undrar varför du behöver en snart kommande sida är några av anledningarna till att du bör tänka på:

1. Få folk upphetsade

Att bygga en snart kommande sida är ett utmärkt sätt att få folk upphetsade för din produkt eller webbplats som du ska lansera. En snart kommande plugin som SeedProd kommer med en nedräkningstimer, som gör att du kan visa hur många dagar det kommer att ta att starta din webbplats.

2. Skapa din e-postlista från dag 1

Bara för att du helt enkelt startade en blogg betyder inte att dina potentiella besökare kommer att flockas till den från första dagen. I huvudsak måste du ansluta till din målgrupps sätt innan du startar din webbplats. Med en interaktiv sida som kommer snart kommer du att integrera ditt nyhetsbrev via e-post och börja växa din e-postlista så att du kan hålla kontakten med din målgrupp.

3. Förbättra din SEO

Innan du hoppar på en webbplats rekommenderar Google starkt att du sätter upp en sida som kommer snart, eftersom det hjälper till att förbättra din SEO.

SeedProd-översyn – en snabb titt på funktioner och tillägg

SeedProd kommer med alla väsentliga funktioner du någonsin kan önska dig från en kommande snart och underhåll plugin. Låt oss titta på dess funktioner och tillägg.

Grundläggande funktioner

 • Kommer snart läge: Skapa en fantastisk nästa sida med bara några klick.
 • Underhållsläge: Till skillnad från en snart kommande sida är en underhållssida vanligtvis aktiverad när din webbplats är nere för underhåll.
 • Redaktör i realtid: Precis som WordPress Customizer kan du göra realtidsredigeringar på dina sidor utan att växla fram och tillbaka mellan redigeraren och förhandsgranskningssidan.
 • Nedräkningstimer / framstegsfält: Låt dina kunder veta hur lång tid det tar att starta din webbplats.

Avancerade funktioner

 • Optin form integration: Integrera din optinform med dina favorit-populära e-postmarknadsföringsverktyg, till exempel AWeber, GetResponse, Campaign Monitor eller Constant Contact, vilket är ett bättre alternativ för e-postmarknadsföring till MailChimp.
 • 50+ teman: Vill du starta en kommande sida om några minuter? Allt du behöver göra är att välja från den omfattande listan över landningssidor och justera det efter dina behov.
 • Gratis 500 000 bakgrundsbilder: Få tillgång till mer än 500 000 underbara bakgrundsbilder från Unsplash.
 • Popup-kontaktformulär: Låt dina besökare komma i kontakt med dig genom att lägga till ett popup-kontaktformulär på din sida bredvid din e-postoptinformulär.

addons

 • Brådskande nedräkning: Skapa en känsla av brådskande genom att visa en nedräkningstimer för varje användare för att uppmuntra dem att vidta önskad åtgärd, t.ex. att registrera sig för ditt nyhetsbrev.
 • Anpassad 404-sida: Med spännande design samlar du in leads från dina anpassade 404 sidor.
 • Meddelandefält: Ta dina besökares uppmärksamhet genom att skapa en klibbig meddelandefält för tillkännagivanden och uppmaning till åtgärder med en nedräkningstimer.
 • Anpassad inloggningssida: Skapa enkelt en anpassad inloggningssida för din WordPress-webbplats.

Det enklaste sättet att aktivera en snart kommande och underhållssida

SeedProd är en fullfjädrad premium-plugin för att bygga en snart kommande sida. Du kan också hitta gratisversionen av SeedProd i WordPress-plugin-lagret.

Den gratis versionen låter dig bygga grundläggande kommande snart och underhållssidor. Med premiumversionen kan du integrera sidorna med ditt e-postmarknadsföringsverktyg, lägga till ett popup-kontaktformulär, välja mellan 50+ landningssidor och mer.

När du har installerat och aktiverat SeedProd Pro kommer du att ledas till licenssidan där du kan validera din licensnyckel, lära dig mer om att använda SeedProd och komma igång med plugin.

seedprod granskning - licens sida

Klicka bara på Gå till Inställningssidan -knappen på licenssidan. Du kommer att ledas till en sida där du kan aktivera kommer snart eller underhållsläge på din webbplats.

seedprod-granskning - aktivera kommer snart på sidan

Innan du aktiverar något läge, kanske du vill gå till sidbyggaren för att se hur sidan kommer att se ut.

SeedProd levereras med en realtidssidebyggare, som liknar WordPress Customizer. All anpassning kan göras på sidbyggaren. Bäst av allt, du behöver inte växla fram och tillbaka mellan byggaren och förhandsgranskningssidan.

seedprod realtidsbyggare

Här är några saker du kan göra på sidbyggaren:

Välj en annan bakgrundsbild

Välj mellan 500 000+ bakgrundsbilder på lager på Unsplash. När du väljer en bild kan du direkt importera den till målsidans bakgrund.

seedprod-granskning - ändra bakgrund

Lägg till en nedräkningstimer

Du kan ange slutdatum och omedelbart lägga till en nedräkningstimer på din sida.

Grundläggande landningssida

Om du vill bygga en grundläggande anpassad målsida på din webbplats klickar du bara på fliken Landingssidor från din SeedProd-inställningar sida. Ange sedan den URL-snigel du vill ha för din målsida. Klicka sedan Skapa sida.

kommer snart sidan pro granskning - målsida

Nu blir du ombedd att ange sidans namn och välja ett tema.

seedprod review - välj ett tema

När du har valt ett tema för din sida kommer du att skickas till realtidssidebyggaren där du kan anpassa sidan så som du vill.

Prissättning för SeedProd

SeedProd erbjuder fyra olika prissättningsplaner, från $ 29,60 för grundplanen.

Plus-licensen låter dig använda SeedProd på 3 webbplatser för $ 69,60 per år. För obegränsade webbplatser och kompletta funktioner kan du köpa Pro-planen för $ 99,20 per år.

För livstidsuppdateringar och prioritetsstöd kan du köpa Ultimate-licensen för 239,20 USD per år.

Kolla också epxert-val av WordPress kommer snart plugins.

Vår bedömning om att använda SeedProd för att bygga en snart kommande sida

Utan tvekan, SeedProd är nr 1 som kommer snart och plugin för underhållsläge av goda skäl. Du kan också bygga en grundläggande målsida med SeedProd, vilket är en enorm bonus.

Sidansamlingen i realtid gör det superlätt att anpassa dina kommande sidor och underhållssidor. Det bästa är att du kan göra alla ändringar på din sida och till och med förhandsgranska den direkt.

Vi rekommenderar SeedProd för användare som vill bygga kommer snart, underhåll och grundläggande målsidor snabbt och enkelt.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa SeedProd nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map