Slider Revolution Review – Det gode, det dårlige og det stygge

Trenger du å lage avanserte glidebrytere med bilder, videoer, innlegg, sosiale medier og annet innhold? Vil du konfigurere alle detaljene i glidebryterenes animasjoner og utseende? Da trenger du en plugin som Slider Revolution. Finn ut hvordan du kan få kontroll over alle aspekter av glidebryterne i vår Slider Revolution-gjennomgang.


Slider Revolution Review

Om Slider Revolution

Slider Revolution ble første gang utgitt i 2012, utviklet av ThemePunch, et kvalifisert team av nettentusiaster. Siden den gang er den kontinuerlig forbedret og driver for tiden over 2,5 millioner nettsteder over hele kloden.

I disse dager blir Slider Revolution levert med en håndfull glidemaler, et gratis tillegg, sammen med en kraftig visuell redaktør som hjelper deg med å lage vakre presentasjoner på ditt WordPress-nettsted.

For øyeblikket er Slider Revolution en av de mest populære glidebrygg-pluginene i CodeCanyon-markedet og har mottatt en heidundrende 85% 5-stjerners rangering.

Hvorfor Slider Revolution?

Hvis grunnleggende glidebrytere ikke gjør det, og du trenger en mye mer avansert løsning, kan du se på Slider Revolution-plugin.

Slider Revolution er en av de mest populære glidebrygg-pluginene for WordPress, og brukes på over en million nettsteder.

Med Slider Revolution kan du lage:

 • bilde glidebrytere og karuseller
 • med glidebryter om innlegg
 • sosiale medier feeds
 • mediegallerier
 • helteblokker og forsider
 • …og mer

Det inkluderer en kraftig visuell redaktør med en enorm mengde funksjoner og innstillinger, slik at du har kontroll over hver detalj i glidebryterne.

Slik konfigurerer du den første glidebryteren

Etter at du har installert og aktivert plugin-filen, blir du brakt til Slider Revolution »Slider Revolution menyskjerm.

For å begynne å bygge den første glidebryteren, klikker du på Ny glidebryter link.

Slider Revolution Review - ny glidebryter

Nå velger du innholdstypen du vil vise i glidebryteren. Du kan velge mellom innlegg, bilder, sosiale medier osv.

Hvis du vil lage en glidebryter for bilder, velger du Standard skyvekontroll.

Slider Revolution Review - standard

I trinn 2 skriver du inn gliderens tittel og en kort kode å bruke.

Du må fullføre trinn 2 først og klikke lagre før du legger til bilder eller gjør noe annet, ellers går innstillingene tapt.

Hvis du klikker et annet sted uten å angi en tittel og lagre, vil alle valgte innstillinger bli slettet og du må angi dem igjen, så husk å gjøre dette først.

Slider Revolution Review - tittel

Når du har lagret, blir du brakt til en annen side. Ikke bekymre deg; Du kan gå tilbake og redigere de andre innstillingene senere hvis du velger.

I lysbildeditoren er det allerede lagt til et lysbilde for deg, men det er tomt.

Slider Revolution Review - tom lysbilde

Å velge Hoved / bakgrunnsbilde for å legge til et bilde til dette lysbildet. Klikk deretter Endre bilde å laste opp eller velge et bilde fra mediebiblioteket.

Nedenfor ser du bildet ditt. Det er en enorm mengde alternativer for å redigere lysbildet ditt, legge til animasjoner og lag osv.

Slider Revolution Review - alle knappene

Du kan legge til flere bilder ved å klikke Legg til lysbilde øverst på siden.

For å vise glidebryteren, bruk bare kortkoden som vises på innstillingssiden.

Lage en glidebryter med maler

I stedet for å ta deg tid til å finne ut av alle de kompliserte alternativene, kan du bruke maler.

Når du klikker Legg til en glidebryter med maler, Du får vist en rekke maler du kan velge mellom, både gratis og premium.

Klikk malen du ønsker, og klikk deretter på Installer glidebryteren knapp.

Slider Revolution Review - installer skyvemalemalen

Den vil spørre deg om du vil importere glidebryter fra lokal eller fra ThemePunch-server. Du må aktivere lisensen din for å velge det elektroniske alternativet, eller du kan laste ned zip-filen fra Gratis glidebytte og klikk på lokal å laste den opp.

Slider Revolution Review - idk

Da kan du redigere glidebryteren som ovenfor.

Dokumentasjon og støtte

Slider Revolution inneholder mange opplæringsprogrammer med skjermbilder på hjemmesiden deres, og leder deg gjennom hver funksjon i plugin-modulen. De har også en rekke videoopplæringer.

Produktsupport inkluderer funksjonsforslag, feilrettinger og feilsøking når plugin-en ikke fungerer som den skal. Imidlertid inkluderer det ikke installasjon, tilpasningsarbeid eller hjelp med problemer forårsaket av tredjeparts temaer eller plugins. Etter å ha aktivert plugin-modulen din, har du tilgang til supportbillettsystemet deres. Billetter svares vanligvis i løpet av en dag eller to.

Slider Revolution vs. Soliloquy

Vårt mest anbefalte skyveplugin for WordPress er monolog.

Men Slider Revolution er en av de mest populære og mest solgte glidebrygg-plugin-ene. Er det riktig for deg?

Slider Revolution er en veldig kraftig plugin full av enorme mengder funksjoner. Hvis du trenger å lage en veldig avansert glidebryter, kan det hende du trenger Slider Revolution.

Men de fleste brukere vil ikke trenge alle funksjonene den tilbyr, og den store mengden av dem kan være overveldende og forvirrende. Det kan ta ganske lang tid å finne ut hvordan du lager glidebrytere slik du vil ha dem.

Hvis du ikke har timer å investere i å lære å bruke en plugin, og bare vil ha et enkelt og nybegynnervennlig verktøy for å lage en vakker responsiv glidebryter, anbefaler vi Soliloquy.

Soliloquy er den enkleste å bruke, og den raskeste av alle glidebryterne vi testet:

Glidebryteren
Side lastetid
Forespørsler
Sidestørrelse
monolog1,34 sek26945 KB
Nivo Slider2,12 sek291 MB
Meteor2,32 sek271,2 MB
Revolution Slider2,25 sek291 MB
LayerSlider2,12 sek30975 KB

Les hele anmeldelsen vår av Soliloquy for mer informasjon.

Slider Revolution Review: Fordeler og ulemper

La oss se på fordeler og ulemper med Slider Revolution-plugin-en.

Pros:

1. Alt-i-ett-løsning:

Hvis du leter etter en komplett, alt-i-ett-løsning for å lage en skyve-, karusell-, heltebilde- eller videoscene, er Slider Revolution det beste alternativet.

Det leveres med 140+ bruksklare eksempler som hjelper deg med å lage en presentasjon for nettstedet ditt. I motsetning til andre populære WordPress-glidebrygg-plugins, er alle funksjonene pakket med core plugin.

Hvis du vil ha en plugin som gir deg mange funksjoner utenfor boksen, uten å måtte installere noen tillegg, kan Slider Revolution være det beste valget.

2. Rimelig:

Du kan kjøpe den vanlige lisensen til pluginen for så lite som $ 26. Addons selges ikke separat, så du får alle funksjonene ut av esken med den vanlige lisensen.

Tatt i betraktning hvor mange funksjoner du får for prisen, er Slider Revolution uten tvil den rimeligste gliderpluggen i bransjen.

3. Massevis av tilpasningsalternativer:

Tilpasningsmulighetene er uendelige med Slider Revolution. Den kraftige visuelle redaktøren gir deg uendelige muligheter for å lage en glidebryter slik du ønsker.

Du kan enkelt endre stilen på glidebryteren i den visuelle redigereren, inkludert skrifter, animasjon, bakgrunn, kant osv.

Ulemper:

1. Oppblåst grensesnitt:

Akkurat som de fleste andre produkter på CodeCanyon-markedet, er også Slider Revolution-grensesnittet oppsvulmet med for mange overveldende alternativer. På grunn av oppblåsthet er det litt av en læringskurve for å lage siders med plugin-modulen.

2. Hastighet:

Hastighet er en viktig faktor når det gjelder å velge en WordPress-glidebryter. Hvis en glidebrygg-plugin ikke er optimalisert for ytelse, kan den redusere nettstedet ditt og skade SEO og online omdømme.

For å analysere ytelsen har vi testet Slider Revolution mot mange andre populære WordPress-plugins. Fra testen vår er det tydelig at Slider Revolution ikke er den raskeste glidebryteren.

3. Ingen gratis versjon

Slider Revolution tilbyr ikke en gratis versjon for å prøve ut de grunnleggende funksjonene. Hvis du er en person som alltid vil prøvekjøre lite / gratis-versjonen før du investerer i full plugin, er det ikke sikkert at Slider Revolution er noe for deg.

Pris for glidebryteren

Du kan kjøpe den vanlige lisensen til Slider Revolution for bare $ 26. Den vanlige lisensen lar deg installere plugin-modulen på et enkelt nettsted. Du får også gratis støtte i seks måneder og fremtidige oppdateringer.

Du kan utvide støtten til 12 måneder for ytterligere $ 7,88.

Hvis du er en temautvikler som ønsker å inkludere Slider Revolution som en bunt med temaet ditt, må du få en utvidet lisens for $ 125.

Vår dom: Skulle du kjøpe Slider Revolution?

Slider Revolution er det beste valget for brukere som ønsker en alt-i-ett-glidebryter-premium-plugin som kommer under budsjettet.

Med Slider Revolution får du alle funksjonene ut av boksen, uten å måtte installere noen tillegg. Dette betyr imidlertid også at grensesnittet ditt blir oppblåst med for mange uønskede alternativer. Det er litt læringskurve for å lage glidebryterne med Slider Revolution.

Plugin-en blir kontinuerlig vedlikeholdt og oppdatert siden 2012. Så hvis du leter etter en pålitelig WordPress-glidebrygg-plugin, må du prøve Slider Revolution.

Vi gir Slider Revolution 4 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star Half 4,2 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Slider Revolution nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map