Slider Revolution Review – The Good, the Bad and the Ugly

Behöver du skapa avancerade reglage med bilder, videor, inlägg, sociala medier och annat innehåll? Vill du konfigurera varje detalj i skjutreglagets animationer och utseende? Då behöver du ett plugin som Slider Revolution. Ta reda på hur du kan få kontroll över alla aspekter av dina reglage i vår Slider Revolution-granskning.


Slider Revolution Review

Om Slider Revolution

Slider Revolution släpptes först 2012, utvecklad av ThemePunch, ett kvalificerat team av webbentusiaster. Sedan dess har den ständigt förbättrats och driver för närvarande över 2,5 miljoner webbplatser över hela världen.

Idag levereras Slider Revolution med en handfull glidmallar, en gratis addon, tillsammans med en kraftfull visuell redaktör som hjälper dig att skapa vackra presentationer på din WordPress-webbplats.

För närvarande är Slider Revolution en av de mest populära reglaget plugins på MarketCanyon-marknaden och har fått enastående 85% 5-stjärniga betyg.

Varför Slider Revolution?

Om grundläggande bildreglage bara inte klarar av och du behöver en mycket mer avancerad lösning, titta på Slider Revolution-plugin.

Slider Revolution är en av de mest populära reglaget plugins för WordPress och används på över en miljon webbplatser.

Med Slider Revolution kan du skapa:

 • bildreglage och karuseller
 • presenterade inlägg reglage
 • sociala medieflöden
 • mediagallerier
 • hjälte block och framsidor
 • …och mer

Det innehåller en kraftfull visuell redaktör med en enorm mängd funktioner och inställningar så att du har kontroll över alla detaljer i dina reglage.

Så här ställer du in din första skjutreglage

När du har installerat och aktiverat plugin kommer du till Slider Revolution »Slider Revolution menyskärm.

Klicka på knappen för att börja bygga din första skjutreglage Ny reglage länk.

Slider Revolution Review - ny reglage

Välj nu vilken typ av innehåll du vill visa i skjutreglaget. Du kan välja mellan inlägg, bilder, sociala medier osv.

Välj om du vill skapa en bildreglage Standardreglage.

Slider Revolution Review - standard

I steg 2 anger du skjutreglageens titel och en kortkod att använda.

Du måste slutföra steg 2 först och klicka på spara innan du lägger till dina bilder eller gör något annat, så kommer dina inställningar att gå förlorade.

Om du klickar någon annanstans utan att först ange en titel och spara, kommer alla dina valda inställningar att raderas och du måste ange dem igen, så se till att göra det först.

Slider Revolution Review - titel

När du har sparat kommer du till en annan sida. Oroa dig inte; du kan gå tillbaka och redigera de andra inställningarna senare om du väljer.

I Slide Editor finns det redan en bild tillagd för dig, men den är tom.

Slider Revolution Review - tom bild

Välj Huvud / bakgrundsbild för att lägga till en bild till den här bilden. Klicka sedan Byt bild att ladda upp eller välja en bild från ditt mediebibliotek.

Nedan ser du din bild. Det finns en enorm mängd alternativ för att redigera din bild, lägga till animationer och lager osv.

Slider Revolution Review - alla knappar

Du kan lägga till fler bilder genom att klicka på Lägg till bild längst upp på sidan.

För att visa skjutreglaget använder du bara kortkoden som visas på inställningssidan.

Skapa en reglage med mallar

Istället för att ta dig tid att ta reda på alla komplicerade alternativ kan du använda mallar.

När du klickar Lägg till ett skjutreglage med mallar, du kommer att visas ett antal olika mallar att välja mellan, både gratis och premium.

Klicka på den mall du vill ha och klicka sedan på Installera skjutreglaget knapp.

Slider Revolution Review - installera reglaget mall

Det kommer att fråga dig om du vill “Importera reglaget från lokal eller från ThemePunch-server.” Du måste aktivera din licens för att välja onlinealternativet, eller så kan du ladda ner zip-filen från Free Slider Exchange och klicka på Lokal att ladda upp det.

Slider Revolution Review - idk

Sedan kan du redigera reglaget som ovan.

Dokumentation och support

Slider Revolution innehåller en hel del tutorials med skärmdumpar på deras webbplats, där du går igenom varje funktion i plugin. De har också ett antal videohandledning.

Produktsupport inkluderar funktionsförslag, buggfixar och felsökning när insticksprogrammet inte fungerar som det ska. Men det inkluderar inte installation, anpassningsarbete eller hjälp med problem orsakade av tredje parts teman eller plugins. När du har aktiverat din plugin har du tillgång till deras supportbiljett-system, där biljetter vanligtvis svarar inom en dag eller två.

Slider Revolution vs. Soliloquy

Vårt bästa rekommenderade reglaget för WordPress är Monolog.

Men Slider Revolution är en av de mest populära och bäst säljande reglagen plugins. Är det rätt för dig?

Slider Revolution är en mycket kraftfull plugin full av en enorm mängd funktioner. Om du behöver skapa en mycket avancerad reglage kan du behöva Slider Revolution.

Men de flesta användare kommer inte att behöva alla funktioner som den erbjuder, och den stora mängden av dem kan vara överväldigande och förvirrande. Det kan ta en stund att ta reda på hur du skapar reglage på samma sätt som du vill ha dem.

Om du inte har timmar att investera i att lära dig att använda ett plugin och bara vill ha ett enkelt och nybörjarvänligt verktyg för att skapa en vacker responsiv reglage rekommenderar vi Soliloquy.

Soliloquy är den enklaste att använda och den snabbaste av alla reglagen som vi testade:

Reglaget Plugin
Sidbelastningstid
Begäran
Sidstorlek
Monolog1,34 sek26945 KB
Nivo Slider2,12 sek291 MB
Meteor2,32 sek271,2 MB
Revolution Slider2,25 sek291 MB
LayerSlider2,12 sek30975 KB

Läs vår fullständiga recension av Soliloquy för mer information.

Slider Revolution Review: För- och nackdelar

Låt oss titta på för- och nackdelarna med Slider Revolution-insticksprogrammet.

Fördelar:

1. Allt-i-ett-lösning:

Om du letar efter en komplett, allt-i-ett-lösning för att skapa en skjutreglage, karusell, hjältebild eller videoscen, är Slider Revolution det bästa alternativet.

Det levereras med 140+ färdiga exempel som hjälper dig att enkelt skapa en presentation för din webbplats. Till skillnad från andra populära WordPress-reglage-plugins är alla funktioner paketerade med core-plugin.

Om du vill ha ett plugin som ger dig massor av funktioner ur rutan, utan att behöva installera några tillägg, kan Slider Revolution vara det bästa valet.

2. Prisvärd:

Du kan köpa den vanliga licensen för plugin för så låga som $ 26. Addons säljs inte separat, så du får alla funktioner ur rutan med den vanliga licensen.

Med tanke på antalet funktioner du får för priset är Slider Revolution, utan tvekan, den mest prisvärda reglaget plugin i branschen.

3. Massor av anpassningsalternativ:

Anpassningsmöjligheterna är oändliga med Slider Revolution. Dess kraftfulla visuella redaktör ger dig oändliga alternativ för att skapa en reglage som du vill.

Du kan enkelt ändra stilen på skjutreglaget i den visuella redigeraren, inklusive teckensnitt, animering, bakgrund, kant osv.

Nackdelar:

1. Uppblåst gränssnitt:

Precis som de flesta andra produkter på CodeCanyon-marknaden är Slider Revolution: s gränssnitt också uppblåst med för många överväldigande alternativ. På grund av uppblåsningen finns det lite av en inlärningskurva för att skapa dina siders med plugin.

2. Hastighet:

Hastighet är en viktig faktor när det gäller att välja en WordPress-reglage. Om ett reglage-plugin inte har optimerats för prestanda kan det bromsa din webbplats och skada din SEO och online rykte.

För att analysera prestandan har vi testat Slider Revolution mot många andra populära WordPress-plugins. Från vårt test är det uppenbart att Slider Revolution inte är den snabbaste reglaget plugin.

3. Ingen gratis version

Slider Revolution erbjuder inte en gratisversion för att prova de grundläggande funktionerna. Om du är en person som alltid vill testa köra lite / gratis-versionen innan du investerar i full plugin, kanske inte Slider Revolution är för dig.

Prissättning på reglaget för reglaget

Du kan köpa den vanliga licensen för Slider Revolution för bara $ 26. Den ordinarie licensen låter dig installera plugin på en enda webbplats. Du får också gratis support i 6 månader och framtida uppdateringar.

Du kan utöka supporten till 12 månader för ytterligare $ 7,88.

Om du är en temautvecklare som vill inkludera Slider Revolution som ett paket med ditt tema, måste du få en utökad licens för $ 125.

Vår bedömning: Bör du köpa Slider Revolution?

Slider Revolution är det bästa valet för användare som vill ha en allt-i-ett premium-reglage-plugin som omfattas av budgeten.

Med Slider Revolution får du alla funktioner ur rutan, utan att behöva installera några tillägg. Men det betyder också att ditt gränssnitt kommer att uppblåsa med för många oönskade alternativ. Det finns lite inlärningskurva för att skapa dina reglage med Slider Revolution.

Plugin-programmet har kontinuerligt underhållits och uppdaterats sedan 2012. Så om du letar efter ett tillförlitligt WordPress-reglage-plugin, måste du prova Slider Revolution.

Vi ger Slider Revolution 4 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star Half 4,2 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Få Slider Revolution nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map