Smart Slider 3 Review (2020): Är det bättre än ensamt?

Letar du efter ett reglage-plugin för din WordPress-webbplats? Vill du veta om Smart Slider 3 är rätt reglage-plugin för dig? I vår Smart Slider 3-granskning tittar vi på dess funktioner och hjälper dig att avgöra om det är det bästa reglaget-plugin för dina behov och budget..


Om Smart Slider 3

smart slider 3 recension

Smart Slider 3 är en av de kraftfullaste och lättanvända reglage-pluginsna för din WordPress-webbplats. Det släpps av Nextend, ett team från Ungern som säljer programvara av hög kvalitet för WordPress och Joomla.

Smart Slider 3 är ett freemium-plugin med mer än 400 000 aktiva installationer för deras gratisversion. Dess gratisversion ger fler funktioner än någon annan plugin i WordPress-förvaret. Med pro-versionen får du uppdateringar under hela livet och hundratals provreglage.

Smart Slider 3 Review: Massor av mallar med ett användarvänligt gränssnitt

Det bästa med Smart Slider 3 är att även om du är en nybörjare kan du enkelt bygga en fantastisk skjutreglage.

Till skillnad från de flesta reglage-plugins är gränssnittet INTE uppblåst med för många funktioner. Detta gör det enkelt för alla att skapa ett skjutreglage, oavsett deras skicklighet.

Så här fungerar Smart Slider 3

När du har installerat och aktiverat plugin kan du gå över till Smart Slider-instrumentbrädan för att skapa en ny skjutreglage. Du kan hitta två alternativ: Nytt skjutreglage och mallbibliotek.

 • Ny reglage: Använd det här alternativet om du vill skapa en reglage från grunden.
 • Mallbibliotek: Använd det här alternativet om du vill importera en skjutreglage för ombyggnad från biblioteket och sedan anpassa den. Det sparar inte bara tid, utan det låter dig också bygga en reglage med perfekt färgpalett och design.

Utöver dessa två alternativ kan du också hitta ett exempelreglage som hjälper dig att förstå hur Smart Slider fungerar redan innan du skapar en för din webbplats.

smart skjutreglage 3-gränssnitt

När du klickar på knappen Ny skjutreglage uppmanas du att välja en förinställning av reglaget. Du kan ange skjutreglageens namn och bredd och höjd på skjutreglaget. Välj en förinställning av skjutreglaget och klicka på Skapa.

smart skjutreglage 3 dra och släpp

Därefter blir du ombedd att ladda upp bilder eller videoklipp för skjutreglaget. Du kan helt enkelt dra och släppa filerna och placera dem efter dina önskemål. När du bläddrar nedåt visas alla tillgängliga anpassningsalternativ och instruktioner som förklarar hur du publicerar ett skjutreglage.

smart skjutreglage 3 gränssnitt

För att förhandsgranska reglaget kan du klicka på knappen Förhandsgranska överst.

Funktioner i Smart Slider 3

Nu när du vet hur lätt det är att bygga en reglage från grunden med Smart Slider 3, låt oss ta en djupare titt på andra funktioner.

1. 180+ reglageprover:

Att bygga en anpassad skjutreglage kan vara en tråkig uppgift, speciellt om du inte är en designer och ofta skapar medioker grafik och bilder. Med ett skjutreglage kan du vara säker på att skjutreglaget alltid ser professionellt ut med rätt färgkombination och element.

Allt du behöver göra är att välja rätt skjutreglage från biblioteket och anpassa det efter dina behov.

lagerlista - smart reglage 3

Du kan enkelt lägga till nya lager från vänster aktivitetsfält i skjutreglaget. Bäst av allt, de tillagda bilderna är snyggt organiserade som i Photoshop.

2. Animering:

lägg till animation - smart reglage 3

Du kan enkelt lägga till animeringar i varje lager. Plugin har också en interaktiv visuell tidslinje för varje lager där detaljerna enkelt kan anpassas.

Plugin stöder olika effekter, såsom Ken-burns-effekt, texteffekt, bakgrundsanimation, avslöjar animation, etc..

3. Enkel att använda gränssnitt:

smart skjutreglage 3 dra och släpp byggare

Smart Slider 3 gör det enkelt att bygga en iögonfallande skjutreglage tack vare det lättanvända gränssnittet. Med drag-and-drop-byggaren kan du anpassa reglaget som du anpassar innehållet i en sidbyggare.

Att skapa en skjutreglage med det här plugin är en no-brainer. Navigera helt enkelt till Smart skjutreglage i admin-menyn och klicka sedan på Lägg till bild knapp.

När du laddar upp mediefiler till skjutreglaget får du se hur du publicerar reglaget på dina inlägg, sidor och temafiler. Bläddra bara ner på sidan så kan du också hitta anpassningsalternativ.

inställningar för smart skjutreglage 3

Det bästa är att om du vill anpassa utseende på skjutreglaget kan du aktivera det Expert läge. Detta visar avancerade anpassningsalternativ.

4. Bygg reglage för alla syften

Smart Slider 3 låter dig skapa en reglage för alla ändamål. Några användningsfall är:

 • Skapa ett bildspel för att visa upp din portfölj
 • Visa dynamiskt dina blogginlägg, YouTube-video, Instagram-inlägg osv.
 • Visa en skjutreglage för hela sidan som täcker området ovanför mitten på din målsida.

Support och priser för Smart Slider 3

prissättning för smart skjutreglage 3

Smart Slider 3 har en omfattande dokumentation som guider dig genom alla aspekter av att bygga och publicera reglagen på din WordPress-webbplats. De driver också en YouTube-kanal där de täcker alla tutorials för Smart Slider 3, steg för steg.

Smart Slider 3 erbjuder endast biljettbaserat support. Du kan komma i kontakt med dem via deras kontaktformulär som publiceras på supportsidan.

Bäst av allt, med någon pro-licens får du ALLA funktioner i Smart Slider 3. Det finns 3 olika prisplaner:

 • Enkel domän ($ 35): Naturligtvis för en webbplats
 • Business ($ 150): För 10 webbplatser
 • Obegränsad ($ 250): För obegränsade webbplatser

Smart Slider 3 vs. Soliloquy

Både Smart Slider 3 och Soliloquy är 2 av de bästa reglaget plugins för WordPress. Låt oss ha en jämförelse mellan varandra mellan varje reglage, så att du kan bestämma vilken som är det bästa valet för dina behov.

Jämförelse av användargränssnitt:

Soliloquy-gränssnittet får dig att känna att det är en del av din ursprungliga WordPress-miljö. Å andra sidan ser Smart Slider 3: s gränssnitt lite annorlunda ut. Den är utformad så att bilden skapas snabbt och enkelt även för användare på nybörjare.

Om du vill ha en minimalistisk instrumentpanel för din reglage-plugin, kanske du vill kolla in Soliloquy.

Med Smart Slider 3, även om instrumentpanelen inte är så snygg som Soliloquy, finns det liten eller ingen inlärningskurva att hantera för att bygga en reglage.

Funktioner & Prisjämförelse

Soliloquy har många inbyggda funktioner och tillägg. Omvänt fokuserar Smart Slider 3 på att tillhandahålla hundratals glidprover, så att användare snabbt kan bygga en reglage utan att behöva bygga den från grunden.

För närvarande erbjuder Smart Slider 3 fem glidstyper, 23+ lagertyper och 100+ provreglage.

Priset för Soliloquy börjar på $ 19. Men startplanen ger dig bara grundläggande funktioner. För att få fullständiga funktioner måste du prenumerera på utvecklarplanen för $ 99.

Priset för Smart Slider 3 börjar på $ 35. Med $ 35 får du alla funktioner i detta plugin och automatiska uppdateringar under hela livet.

Vår dom om Smart Slider 3

Smart Slider 3 är det bästa valet för användare som vill ha ett lättanvänt reglage-plugin som kommer med massor av readymade-glidmallar. För $ 35 kan du köpa en proversion som erbjuder alla tillgängliga funktioner.

Dessutom är alla skjutreglage 100% lyhörda, vilket innebär att de ser bra ut på telefon, surfplatta och dator.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att avgöra om Smart Slider 3 är det bästa valet för din webbplats.

Om du gillade den här artikeln kanske du också vill kolla in vår recension om Soliloquy-plugin.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Få Smart Slider 3 nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map