Smart Slider 3 Review (2020): Er det bedre enn ensidig?

Ser du etter en glidebrygg-plugin for ditt WordPress-nettsted? Vil du vite om Smart Slider 3 er riktig glidebrygg-plugin for deg? I vår Smart Slider 3-gjennomgang tar vi en titt på funksjonene og hjelper deg med å bestemme om det er den beste glidebrygg-plugin for dine behov og budsjett..


Om Smart Slider 3

smart slider 3 anmeldelse

Smart Slider 3 er en av de kraftigste og brukervennlige skyvepluginene for ditt WordPress-nettsted. Den er gitt ut av Nextend, et team fra Ungarn som selger programvare av premium kvalitet for WordPress og Joomla.

Smart Slider 3 er en freemium-plugin med 400 000+ aktive installasjoner for deres gratis versjon. Den gratis versjonen gir flere funksjoner enn noen annen plugin i WordPress-depotet. Med pro-versjonen får du oppdateringer for hele livet og hundrevis av glidebryter for eksempel.

Smart Slider 3-gjennomgang: Massevis av maler med brukervennlig grensesnitt

Det beste med Smart Slider 3 er at selv om du er en absolutt nybegynner, kan du bygge en fantastisk glidebryter med letthet.

I motsetning til de fleste glidebrygg-plugins, er grensesnittet IKKE oppsvulmet med for mange funksjoner. Dette gjør det enkelt for alle å lage glidebryter, uavhengig av ferdighetssett.

Slik fungerer Smart Slider 3

Etter å ha installert og aktivert plugin-modulen, kan du gå over til Smart Slider-dashbordet for å lage en ny glidebryter. Du kan finne to alternativer: Ny glidebryter og malbibliotek.

 • Ny glidebryter: Bruk dette alternativet hvis du vil lage en glidebryter fra bakken.
 • Malbibliotek: Bruk dette alternativet hvis du vil importere en readymade-glidebryter fra biblioteket og deretter tilpasse den. Ikke bare sparer det tid, men det lar deg også bygge en glidebryter med den perfekte fargepaletten og designen.

I tillegg til disse to alternativene, kan du også finne en prøveglidebryter som hjelper deg å forstå hvordan Smart Slider fungerer selv før du oppretter en for nettstedet ditt.

smart skyveknapp 3 grensesnitt

Når du klikker på Ny skyveknapp, blir du bedt om å velge en forhåndsinnstilling for glidebryteren. Du kan spesifisere glidebryterens navn og bredde og høyde på glidebryteren. Velg en forhåndsinnstilling av glidebryteren og klikk Opprett.

smart skyvekontroll 3 dra og slipp

Deretter blir du bedt om å laste opp bilder eller videoer for glidebryteren. Du kan ganske enkelt dra og slippe filene og plassere dem etter dine ønsker. Når du blar nedover, vises alle tilgjengelige tilpasningsalternativer og instruksjoner som forklarer hvordan du publiserer en glidebryter.

smart skyveknapp 3 grensesnitt

For å forhåndsvise glidebryteren, kan du klikke på knappen Forhåndsvisning øverst.

Funksjoner i Smart Slider 3

Nå som du vet hvor enkelt det er å bygge en skyvekontroll fra grunnen av med Smart Slider 3, la oss ta en dypere titt på andre funksjoner.

1. 180+ glideprøver:

Å bygge en tilpasset glidebryter kan være en kjedelig oppgave, spesielt hvis du ikke er en designer og ofte ender opp med å lage middelmådig grafikk og lysbilder. Med en glideprøve kan du være trygg på at glidebryteren alltid ser profesjonell ut med riktig fargekombinasjon og elementer.

Alt du trenger å gjøre er å velge riktig glideprøve fra biblioteket og tilpasse den etter dine behov.

lagliste - smart glidebryter 3

Du kan enkelt legge til nye lag fra venstre oppgavelinje i glidebyggeren. Det beste av alt er at de tilførte lysbildene er pent organisert som i Photoshop.

2. Animasjon:

legg til animasjon - smart glidebryter 3

Du kan enkelt legge til animasjon i hvert lag. Plugin-en har også en interaktiv visuell tidslinje for hvert lag der detaljene enkelt kan tilpasses.

Plugin støtter forskjellige effekter, for eksempel Ken-burns-effekt, teksteffekt, bakgrunnsanimasjon, avslører animasjon osv.

3. Brukervennlig grensesnitt:

smart skyvekontroll 3 dra og slipp byggherre

Smart Slider 3 gjør det enkelt å bygge en iøynefallende skyvekontroll takket være det brukervennlige grensesnittet. Med dra-og-slipp-byggherren kan du tilpasse glidebryteren slik du tilpasser innholdet i en sidebygger.

Å lage en glidebryter med denne plugin-en er ikke-brainer. Bare naviger til Smart glidebryter alternativet i admin-menyen og klikk deretter på Legg til lysbilde knapp.

Når du laster opp mediefiler til glidebryteren, får du vist hvordan du publiserer glidebryteren på innleggene, sidene og temafilene dine. Bare bla nedover siden, så finner du også tilpasningsalternativer.

innstillinger for smart skyvekontroll 3

Det beste er at hvis du vil tilpasse utseendet til glidebryteren mye, kan du aktivere det Ekspert modus. Dette viser avanserte tilpasningsalternativer.

4. Bygg glidebrytere for ethvert formål

Smart Slider 3 lar deg lage en glidebryter for alle formål. Noen få tilfeller er:

 • Lag en lysbildefremvisning for å vise frem porteføljen din
 • Vis blogginnlegg, YouTube-video, Instagram-innlegg osv. Dynamisk.
 • Vis en glideslider for hele siden som dekker området over folden på landingssiden din.

Støtte og priser for Smart Slider 3

smart skyveknapp 3 priser

Smart Slider 3 har en omfattende dokumentasjon som guider deg gjennom alle aspekter ved å bygge og publisere glidebrytere på ditt WordPress-nettsted. De driver også en YouTube-kanal der de dekker alle opplæringsprogrammer for Smart Slider 3, steg for steg.

Smart Slider 3 tilbyr bare billettbasert support. Du kan komme i kontakt med dem via kontaktskjemaet deres som er publisert på støttesiden.

Det beste av alt, med en hvilken som helst pro-lisens, vil du få ALLE funksjoner i Smart Slider 3. Det er 3 forskjellige prisplaner:

 • Enkelt domene ($ 35): Det er klart, for ett nettsted
 • Business ($ 150): For 10 nettsteder
 • Ubegrenset ($ 250): For ubegrensede nettsteder

Smart Slider 3 vs. Soliloquy

Både Smart Slider 3 og Soliloquy er to av de beste glidebrygg-pluginene for WordPress. La oss ha en sammenligning fra hverandre til hver glidebryter, slik at du kan bestemme hvilken som er det beste valget for dine behov.

Sammenligning av brukergrensesnitt:

Soliloquy-grensesnittet får deg til å føle at det er en del av ditt opprinnelige WordPress-miljø. På den annen side ser Smart Slider 3-grensesnittet litt annerledes ut. Den er designet for å gjøre lysbildefremstillingsprosessen rask og enkel selv for brukere på nybegynnere.

Hvis du vil ha et minimalistisk dashbord for glidebryteren din, kan det være lurt å sjekke ut Soliloquy.

Med Smart Slider 3, selv om dashbordet ikke er så slankt som Soliloquy, er det liten eller ingen læringskurve å takle for å bygge en glidebryter.

Funksjoner & Prissammenligning

Soliloquy kommer med mange innebygde funksjoner og tillegg. Motsatt er Smart Slider 3 fokusert på å tilby hundrevis av glideprøver, slik at brukere raskt kan bygge en glidebryter uten å måtte bygge den fra bunnen av.

For øyeblikket tilbyr Smart Slider 3 fem glidetyper, 23+ lagtyper og 100+ prøveglidere.

Prisene for Soliloquy starter på $ 19. Men startplanen gir deg bare grunnleggende funksjoner. For å få fulle funksjoner, må du abonnere på utviklerplanen for $ 99.

Prisene for Smart Slider 3 starter på $ 35. Med $ 35 får du alle funksjonene i denne plugin og automatiske oppdateringer for hele livet.

Vår dom om Smart Slider 3

Smart Slider 3 er det beste valget for brukere som vil ha en brukervennlig glidebrygg-plugin som kommer med mange readymade-glidemaler. For $ 35, kan du kjøpe en proversjon som tilbyr alle tilgjengelige funksjoner.

I tillegg er alle glidebryterne 100% lydhøre, noe som betyr at de vil se bra ut på telefon, nettbrett og datamaskin.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å bestemme om Smart Slider 3 er det beste valget for nettstedet ditt.

Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke gjennomgangen vår om Soliloquy-plugin.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Smart Slider 3 nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map