Letar du efter ett reglage-plugin för din WordPress-webbplats? Soliloquy är en av de bästa WordPress-reglaget för plug-in på marknaden. I denna Soliloquy-granskning tittar vi på dess funktioner, priser och prestanda.


Soliloquy recension - Bästa WordPress-reglaget plugin

Om Soliloquy

Soliloquy skapades ursprungligen av Thomas Griffin, samma mastermind bakom OptinMonster, det bästa e-postmarknadsföringsverktyget och Envira Gallery, det bästa WordPress gallery plugin.

Soliloquys är en av de mest populära WordPress-reglaget för plugins i det officiella WordPress-plugin-arkivet med över 1 miljon nedladdningar. Sedan lanseringen 2012 har Soliloquy hjälpt bloggare, småföretag och till och med Fortune 500-företag att skapa vackra WordPress-reglage.

År 2018 förvärvades Soliloquy av Nathan Singh, en entreprenör baserad i Houston, Texas.

Soliloquy Review: Enkel och kraftfull WordPress Slider Plugin

Soliloquy är ett 100% lyhört och mobilvänligt WordPress-reglage-plugin. Det låter dig skapa vackra WordPress-reglage på några minuter utan att behöva anställa en utvecklare. De är också välkända som det snabbaste WordPress-reglaget för plugin på marknaden.

I vår Soliloquy-granskning har vi testat sina löften så att du kan bestämma om det är rätt WordPress-reglaget för din webbplats.

Vad är fel med de flesta reglage?

Det största problemet med reglagen är att de är för långsamma. En dåligt kodad reglage kan betydligt öka din sidbelastningstid. Som du vet är hastighet en av de viktigaste faktorerna i SEO. Inte bara kan dessa underordnade reglage skada din webbplats SEO, de kan också förstöra användarnas upplevelse.

En annan fråga är användarvänlighet. De flesta WordPress-reglage är ganska komplicerade och kommer med massor av alternativ packade i ett dåligt utformat användargränssnitt. Du måste kämpa med skjutreglaget för att få det rätt.

I denna Soliloquy-granskning kommer vi att titta på hur snabbt det är och hur lätt det är att konfigurera. Vi kommer också att jämföra funktioner och priser.

Lägg enkelt till skjutreglage i WordPress med Soliloquy

Soliloquy är överlägset det mest lättanvända WordPress-reglaget-plugin. Det integreras vackert med ditt WordPress-användargränssnitt. Till skillnad från vissa andra reglage-plugins känns Soliloquy som en del av din ursprungliga WordPress-miljö.

Skapa en reglage med Soliloquy

Detta beror på att Soliloquy använder samma bästa praxis som WordPress själv. Detta gör det mycket standardkompatibelt och lättanvänt för WordPress-användare.

Det är otroligt enkelt att lägga till bilder i skjutreglaget. Ladda bara upp dina bilder eller välj dem från ditt WordPress-mediebibliotek.

Konfigurationsalternativen är enkla och raka fram. Varje alternativ förklaras tydligt med kontextuell hjälp.

soliloquysettings

Att lägga till skjutreglaget till alla WordPress-inlägg och -sidor är praktiskt taget enkelt. Du kan helt enkelt klicka på knappen ovanför postredigeraren för att sätta in ett skjutreglage. Alternativt kan du också använda kortkoden eller malltaggarna för att lägga till skjutreglaget var som helst.

För detaljerade instruktioner, titta på denna handledning om hur du gör enkelt skapa responsiv reglage i WordPress med Soliloquy

Flammande snabba skjutreglage med Soliloquy

Det mest fantastiska med Soliloquy är hastigheten. Reglage skapade med Soliloquy belastning otroligt snabbt. Skillnaden märks tydligt och kommer att uppskattas av dina användare.

Vi stannade inte bara där, vi skapade faktiskt reglage med samma bilder med andra insticksprogram och körde test mellan dem. Här är våra resultat:

Reglaget Plugin
Sidbelastningstid
Begäran
Sidstorlek
Monolog1,34 sek26945 KB
Nivo Slider2,12 sek291 MB
Meteor2,32 sek271,2 MB
Revolution Slider2,25 sek291 MB
LayerSlider2,12 sek30975 KB

Som ni ser i ovanstående poäng var Soliloquy den snabbast laddande WordPress-reglaget i våra tester.

Soliloquy laddar först täckglaset och sedan laddas resten av objektglasen asynkront. Det är inte bara snabbt på tester, det känns snabbt för dina besökare också.

Mobilklara skjutreglage med Soliloquy

Soliloquy är lyhörd och mobilklart ut ur lådan. Reglagen som du lägger till ser lika bra ut på stationära datorer, surfplattor och till och med mobiltelefoner.

Mobilanvändare överträffar snabbt stationära användare för de flesta WordPress-webbplatser. Om du använder ett reglage-plugin som inte fungerar bra med mobil förstör du användarupplevelsen för ett stort antal besökare.

Funktioner och tillägg i Soliloquy Slider

Soliloquy erbjuder användare ett trevligt rent användargränssnitt fritt från röran. Till skillnad från andra WordPress-plugins som har för många alternativ, erbjuder Soliloquy extra funktioner som tillägg.

Addons i Soliloquy

Om du vill använda en extra funktion aktiverar du den helt enkelt från addons-sidan. På så sätt håller du skjutreglaget gränser.

Detta tillvägagångssätt gör att dina skjutreglage laddar snabbare. Eftersom plugin bara laddar de skript som den behöver och inte allt annat som är packat i.

Här är en lista över tillägg tillgängliga för Soliloquy:

Tillägg till flera licenser

 • Glidsteman: Välj från listan med förbyggda mallar för att enkelt skapa din skjutreglage.
 • Schema: Planera dina bilder för specifika tidsintervall.
 • Skydd: Förhindra användare från att ladda ner dina bilder genom att inaktivera högerklicka.
 • Instagram: Importera dina bilder snabbt från ditt Instagram-konto.

Tillägg för utvecklare licens:

 • WooCommerce: Sälj mer med interaktiva produktreglage i din eCommerce-butik.
 • Presenterat innehåll: Enkelt visa dina artiklar på hemsidan.
 • Lightbox: Skapa en lightbox-skjutreglage med lätthet.
 • Karusell: förvandla skjutreglaget till en lyhörd karusell.
 • Dynamisk: Skapa reglage från olika källor.
 • Miniatyrbilder: Lägg till miniatyrbilder som navigering för reglagen
 • Pinterest: Lägg till en pin it-knapp i skjutreglaget
 • PDF-reglage: förvandla dina PDF-filer till vackra bilder
 • Standardinställningar: Snabba upp skapelsesprocessen med dina standardinställningar.
 • CSS: Anpassa dina skjutreglage som du vill med anpassade CSS och stilar.

3 skäl att köpa Soliloquy

Nu när vi har tittat på olika funktioner i Soliloquy kanske du undrar om Soliloquy är det bästa valet för din webbplats. Här är några faktorer som skiljer Soliloquy från sin konkurrens:

1. Enkel och kraftfull

Med Soliloquy är det en bris att bygga en fantastisk bild eller videoknav. För att skapa en skjutreglage, behöver du bara dra och släppa bild- eller videofilerna i rutan Native Slider. Alternativt kan du välja Extern Slider om du vill ladda upp bilder från en extern källa, till exempel Instagram.

ensam redaktör

Om du vill kan du ordna om bilderna efter behov och bädda in skjutreglaget var som helst på din webbplats. Soliloquy kommer också med många färdiga mallar för att förbättra utseendet på din WordPress-skjutreglage. Du kan till och med anpassa reglaget med CSS.

2. Icke-uppblåst plugin

Soliloquy har många funktioner som hjälper dig att skapa vackra WordPress-reglage som du vill.

För att göra gränssnittet fritt från röran erbjuder Soliloquy extra funktioner som tillägg. När du behöver en extra funktion kan du aktivera den från addons-sidan.

3. Hög prestanda

Om de inte är optimerade kan skjutreglagen vara en resurstung produkt på din webbplats. Det är därför vi rekommenderar att du väljer en lätt plugin som förbrukar minimala resurser för att skapa en WordPress-skjutreglage.

Soliloquy-pluginet är mycket optimerat för webb- och serverprestanda. Faktum är att det är den snabbaste laddande WordPress-reglaget i våra test.

Core plugin ger endast begränsad funktionalitet för att skapa en grundläggande WordPress-skjutreglage. Beroende på dina behov kanske du vill välja en högre licens för att få mer avancerade skjutfunktioner och tillägg.

Support och prissättning för Soliloquy WordPress Slider Plugin

Prissättning för Soliloquy börjar från $ 19 för en enda webbplatslicens utan några tillägg. Deras Multi-plan ger dig tillgång till grundläggande tillägg för $ 49. Men deras bästsäljande plan är prissatt till $ 99 för ett års support, obegränsade webbplatser, alla tillägg och prioriterat stöd.

ensam prissättning

Soliloquy har också en huvudplan som ger dig livslängd åtkomst till plugin för $ 249.

Support erbjuds av ett biljettbaserat e-postsupportsystem med stort turnaround-team. Plugin ger dig också tillgång till detaljerad dokumentation med steg för steg-instruktioner och hur du kan guider.

Vår bedömning om Soliloquy som den bästa WordPress-reglaget Plugin

Med tanke på uppblåsningen förpackad i andra reglage plugins, fann vi Soliloquy vara en välsignelse. Det är otroligt snabbt, har bunnsolid kod och ett rent användargränssnitt. Det är definitivt en av de mest lättanvända WordPress-plugins som vi någonsin har sett.

Vi anser att det med rätta förtjänar titeln på det bästa WordPress-reglaget-plugin på marknaden. Vi ger det 5/5 stjärnor! Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa Soliloquy nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me